Gökyüzü bugün korkularınızın, kaygılarınızın yüksek olduğunu söylüyor ve kendi kendinize haksızlık etmemeniz için uyarıyor sizleri. Haklılığınızdan emin olduğunuz konularda cesur olmalı, kimsenin yönlendirmesi ile değil doğrularınızla hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda sevdiklerinizden göreceğiniz destek işinizi kolaylaştıracaktır. Evli Koç’lar, ilişkinizin neden bu kadar yıprandığını bir de sevdiğiniz insanın penceresinden değerlendirirseniz kendi hatalarınızın da farkına vararak yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyorum. İnançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir güne merhaba diyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Lal
Bugün kendinizi oldukça gergin hissedebilirsiniz. Sebebini bilemediğiniz bir hüzün gün boyu etkisini hissettirebilir. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı tahammülsüz davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda eşinizin yakınları ile ilgili hukuksal problemler yaşanabilir ve sizin ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bu süre içinde eşinizin yanında olmalı ve mümkün olduğu kadar onun yakınları ile iletişim kurmadan hareket etmelisiniz. Başkalarının öfke ve hırsını sizden çıkarmasına izin vermeyin.
Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Pembe kuvars
İş hayatınızda özellikle kendi işinin sahibi İkizler burçları, işinizi engellemeye çalışan insanların çabalarını boşa çıkaracak olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sabrınız, dürüstlüğünüz, işinizi hakkı ile yapıyor olmanızın karşılığını fazlası ile alacaksınız. Kendi yarattıkları engele kendileri takılacaklar. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin işi gereği yapacağı bir yolculuk, kıskançlık tartışmalara neden olabilir. Birbirinize anlayışlı davranmazsanız ciddi bir şekilde kırıcı olabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun sen, beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Kristali: Pirit
Gökyüzü bugün sizin dışınızda yaşanacak gelişmeler karşısında zorlanabileceğinize işaret etmekte. Özellikle ödemelerle ilgili sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Hatta beklenmedik ödemelerin gün yüzüne çıkmasıyla paniğe kapılabilirsiniz. Gün içinde tartışmalardan uzak durarak çözüm odaklı davranmanız, günü olumlu etkilerle geçirmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise ilişkilerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler söz konusu. Eş ya da sevgilinizle ödemelerle ilgili sıkıntılarınızı paylaşarak onunda fikir ve önerilerine açık olun.
Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerim şimdi faaliyette, öğrenmek istediklerimi kolayca öğreniyorum. Aklımda depoluyor, zamanı geldiğinde en yüce hayrıma olacak şekilde kullanıyorum. İşlerim yolunda, emek veriyor ve karşılığını bolca alıyorum. Sağlık, huzur, bolluk ve bereket yaşamımın vazgeçilmez güzellikleridir.
Günün Kristali: Aventurin
İş hayatınızda bürokrasiye bağlı gecikmeler ve zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Geri dönen işleriniz için paniğe kapılmak yerine bunun sebebini öğrenmeye çalışmalı, karşılaştığınız sorunları bir an evvel çözüme kavuşturmalısınız. Özel yaşamınızda ise yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. İlişkisi sorunlu devam eden Aslan’lar önemli kararlar alabilir, yola tek başına devam etmek isteyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yeni doğmuş bir bebek gibi yenilenmiş, huzur dolu, öğrenen, araştıran, hayata sıkı sıkı tutunduğum zamanlardayım. Bana sunulmuş hayatı tüm yönleriyle değerlendiriyor, gelişiyor, mutluluk ve güvenle ilerliyorum.
Günün Kristali: Agat
Bugün yakınlarınızla “sen-ben” üstünlüğü içine girmemelisiniz. Haklı ya da haksız olma çabası yerine birlikte kararlar almak, birlikte hareket etmek sizleri kazançlı çıkaracaktır. İş hayatınızda ise başkalarının etkisi altında kalarak işverenlerinize gereksiz çıkışlar yapabilirsiniz. Dikkatli olun ve öfkeli davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda eşinizle iletişim kurmakta zorlanabilir, tek taraflı fedakarlık yapmanın baskısı ile keskin kararlar alabilirsiniz. Anlık kararlar pişmanlıkları getirebilir, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Kendime belirlediğim hedeflerim doğrultusunda, deneyimlediğim her olaydan aldığım derslerin verdiği disiplinle hareket ediyor ve isteklerime başarıyla ulaşıyorum.
Günün Kristali: Oniks
Kariyerinizde olumlu gelişmelerin yaşandığı bu süreçte kimseyle tartışmaya girmemeye ve duygusal yaklaşımlarla kararsız tavırlar göstermemeye her zamankinden çok daha fazla dikkat edin. Sabırlı ve sakin davranırsanız her şey istediğiniz gibi ilerleyecektir. İş arayan ve bir türlü istediğini bulamayan Terazi’ler bugün sevindirici bir gelişme yaşayabilirsiniz. Artık kuruntularınızın ruhsal enerjinizi düşürmesine izin vermemeli, olayların olumlu yönünü görmeyi de öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanı istemeden de olsa kırdıysanız özür dileyin, sevginizi gösterin ve birlikte vakit geçireceğiniz, konuşabileceğiniz aktiviteler gerçekleştirin.
Günün Olumlaması: Her geceden sonra güneşin doğduğu gibi karanlık günlerimden sonra gelen aydınlığım için şükrediyorum. Hayat mucizelerle dolu derlerdi de inanmazdım. Şimdi kendi mucizelerimi yaşamanın verdiği umutla yarınlarıma güvenle yürüyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşlerinizi geliştirmek, var olan potansiyelinizi ortaya koymak için mücadele edin. Hırsla amacı birbirine karıştırmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise evli Akrep’ler, yaşanan sıkıntılı günlerden sonra birbirlerine karşı dürüst davranmanın getirdiği olumlu günlerin keyfine varacaksınız. Beraberliği olmayanlar ise yaşadığınız bir arkadaşlık her an aşka dönüşebilir. Acele etmeden biraz daha tanımaya çalışarak hareket etmeniz faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Hırslarımı aşırı gururumu kontrol altına alıyorum. Mücadeleci davranıp tüm beceri ve yeteneklerimi ortaya koyuyor, hak ettiğim yere sağlam adımlarla gelmenin mutluluğunu yaşıyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Detayların önemli olduğu bir gündesiniz. Bugün gerçekleştireceğiniz görüşmelerde ayrıntılara fazlasıyla önem verin, çözümleyemediğiniz bir iş için önemli ipuçları elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yakın çevrenizden duyacağınız haberlere inanmak istemeyeceksiniz ama etkilenmeye de devam edeceksiniz. Bu süreçte duygusal davranmak yerine gerçekçi davranmanız ve daha zor deneyimler yaşamadan bir takım konularda tavrınızı net bir şekilde ortaya koyarak tedbirli davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Son derece berrak ve net arınmış düşüncelere sahibim. Çevremdeki her şeyi çok daha ayrıntıyla değerlendiriyor ve doğru kararlar alarak yaşamımı kolaylaştıracak girişimlerde bulunuyorum.
Günün Kristali: Malahit
Olumlu gelişen olayları bile kararsız ve dalgın tavrınızla değerlendiremeyebilirsiniz. İç huzursuzluğunuzu sevdiklerinizle paylaşarak yenmeye çalışmalısınız. Bugün işinizle ilgili ani kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda geçmişte deneyimlediğiniz fakat çözüme kavuşturamadığınız konular tekrar gündeminize gelecek. Siz iç dünyanızda kopan fırtınaları bu kez söndürecek tavırlar sergileyecek ve rahatsızlıklarınızı söküp atacaksınız. Yaşanan bu durum sizi öylesine rahatlatacak ki yıllardır hissetmediğiniz kadar hür ve cesur hissedeceksiniz kendinizi.
Günün Olumlaması: Yıllardır içimde biriktirdiğim acılarımı, öfkemi, kırgınlıklarımı söküp atıyorum yüreğimden. Beni bağlayan prangalardan kurtulmanın verdiği hürriyet duygusunu yaşıyor, sahip çıkıyor ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Akik
Günlerdir fikirlerinizi kabul ettirmek için çaba sarf ettiğiniz konularda haksız çıkabilirsiniz. Gözünüzden kaçan bir ayrıntı zor durumda kalmanıza sebep olabilir. Yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda öfkenizi kontrol edemeyebilir, yaşadığınız zorlukların suçlusu, sorumlusu gibi eş ya da sevgilinize ithamlarda bulunabilir, onun size olan sabrını taşırabilirsiniz. Dikkatli davranın ve öfkenizin sevginizin önüne geçmesine izin vermeyin. Bekar Kova’lar sizler de uzun zamandır size ilgisi olduğunu itiraf eden yakın çevrenizdeki arkadaşınızın duygusal yaklaşımı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum yaşamı, işimi, bana bahşedilen her şeyi sevdiğim gibi. Yeteneklerimi seviyorum başarılı olabilmek için, ayakta kalıp yaşamımı idame ettirebilmem için, maddi olarak kazançlı çıkabilmem için. Sevgiyle harmanladığım düşüncelerimi, fikirlerimi, yeteneklerimi, kararlılıkla ifade etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Hematit
BALIK
Yaşadığınız gergin olayların hayatınızın geneline yayılmasını önlemek tamamen sizlerin iradesinde. Sizi kıran, enerjinizi düşüren ve belli dönemlerde zarar veren, bunu sürdürmekten vazgeçmeyen insanlardan siz vazgeçin. Aynı olayların ağırlığına isyan etmek yerine harekete geçmelisiniz. İş hayatınızda bugün ısrarcı tavırlarınız sizden beklenmeyen bir başarının altına imza atmanıza sağlayabilir. Önemli bir terfi ya da zam alabilirsiniz. Ne hayallerde kaybolun ne de gerçeği anlamak istediğiniz şekle sokun. Ne kadar net olursanız o denli kazançlı çıkabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Geçmişi affediyor, yaşadıklarımla olgunlaşıyorum. Sahip olduğum olgunluk bundan sonrasını en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendirip yönümü belirlemem için yeterlidir.
Günün Kristali: Obsidyen
Hürriyet Aile