KOÇ
Bugün yeni olan her şeyle ilgilenmeli ve gelişime açık olmalısınız. Özellikle iş hayatınızla ilgili konularda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Teknoloji iş hayatınızı yeniden şekillendirebilir ve işlerinizi hızlandırabilir. Bugün iletişime ve yeni tanıştığınız insanlara fazlası ile önem verin. Maddi konularda yaşanan duraklama sürecinden sonra oldukça şanslı bir süreç sizleri karşılamakta. Getirilerinizi akıllıca değerlendirmeli, birikim yapmaya bakmalısınız. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla aşkınızın kuvvetlendiği zamanlardasınız. Ufak tefek tartışmalar ilişkinizi sadece canlandırır. Uyumunuz ve birbirinize olan ilginiz, başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olan insanları bir hayli rahatsız edecektir, boş verin.
Günün Olumlaması: Aşkı doya doya yaşıyor, Aşkla yenileniyor doğan her günü Aşk’ın coşkusu ile karşılıyorum. Sevilmenin müthiş gücü yaşamımın tümüne sevgi olarak yansıyor ve ben her alanda başarıya ulaşıyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
BOĞA
Bugün size özel olsun, rahatsızlık duyduğunuz ya da sırf mecbur hissettiğiniz için hiçbir şey yapmayın. Duygularınızı özgür bırakın, kendinizi en güzel sözlerle ifade edin. Korkularınızdan ve tereddütlerinizden uzaklaşın. Bunu yapmayı başardığınızda göreceksiniz ki birçok konuyu boş yere sıkıntı etmiş, kendinizi huzursuz hissetmişsiniz. Ruhunuzu ve duygularınızı ne kadar özgür bırakırsanız yaşam sizin için o denli keyifli bir hal alacaktır. İş hayatınızda sürpriz teklifler alabilirsiniz, elinizi çabuk tutup hızlı kararlar almalısınız.
Günün Olumlaması: Ben beni engellemekten vazgeçiyorum. Ben toplumun, çevremin beni başkalaştırmasına izin vermiyorum. Bilinçaltımı, yaşanmışlıklarımı en temiz duygularımla özgürleştiriyorum. Aldığım her nefes için tüm kalbimle şükrediyorum. Şükretmenin huzuru ile daha verimli çalışıyor, daha çok kazanıyor ve daha iyi şartlara kavuşuyorum.
Günün Kristali: Beyaz Mercan
İKİZLER
Bugün yakın çevrenizde gelişen her olayı ve kişiyi değiştirmeye kalkmadan oldukları gibi kabul edin, tepkisel davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Haklıyken haksız duruma düşebilir, yanlış anlaşılarak suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. Günün sizler için şifresi sakinlik. Sakin olduğunuz sürece olumsuzluklardan uzak durursunuz. İş hayatınızda ise üzerinizde yaptırım gücünü olumsuz yönde kullanmaya çalışan insanlara karşı dikkatli davranın ve kesinlikle dayatmalara razı gelmeyin.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, gecenin üstümü örten siyahıyla buluşuyorum. Ruhumla bütünleşiyor, yıldızlarının ışıltılarını tüm bedenimde hissediyor ve şifa buluyorum. Yalnızlığımdan, kızgınlıklarımdan, yaşanmışlıklarımın bilinçaltımda oluşturduğu tüm zorlu düşüncelerimden uzaklaşıyor ve arınıyorum. Özgürleşerek hayatımın her anını, aldığım her nefesimi sağlıkla, aşkla, huzurla yaşayacağıma kendime söz veriyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Zümrüt
YENGEÇ
Gökyüzü her anlamda rahatlatıyor sizleri. Hangi konuda zorluklar yaşıyorsanız adeta mucizevi çözümlerle karşılaşacak ve rahat bir nefes alabileceksiniz. Akşam saatlerinde işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise başkalarının sebep olduğu sorunlar söz konusu olabilir. Yanlış anlaşılmalara dikkat etmeli, birlikte olduğunuz insanla daha önce yaşadığınız tartışmaları ve bu insanların amacını uygun bir dille anlatarak onun da anlayışlı davranmasını sağlayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Acılarımı sevince, güçsüzlüğümü güce dönüştürdüğüm zamanlardayım. Duygularımın seline kapılarak düşünmeden adım atmıyorum. Yaşadıklarımın yüksek bilinciyle tüm çevreme ve yakınlarıma olması gerektiği gibi davranıyor, kendimden ve sahip olduklarımdan ödün vermeden yaşıyorum.
Günün Kristali: Malahit
ASLAN
Gökyüzü iş hayatınızla ilgili konularda finansal şartlarınızın olumlu yönde ilerlemeler kaydedeceğine işaret etmekte. Adlandıramadığınız bir stresle günü kendinize zehir etmemeli ve gelişmelerden hoşnut olmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda özellikle evli Aslan’lar için problemler yaşanabilir. Sorun birlikte olduğunuz insanın her şeyi onun gibi düşünmenizi istemesinden ve kendi ailesi ile yaşadığı problemleri size yansıtmasından kaynaklanacaktır. Bunu istemekle kalmayıp sizi zorlayabilir. Olgun ve sakin davranarak ilişkinizi bir çıkmazın içine sokmamalısınız. Eş ya da sevgiliniz sakinleştiğinde gereken konuşmayı yaparsınız. Ona kendine yapılmasından rahatsız olduğu davranışları kimseye yapmaması konusunda tavsiyelerde bulunmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimin yara almış yanlarını sevgiyle ve açık sözlü konuşmalarımla iyileştirmeyi seçiyorum. Yaşadığım kırgınlıkları affediyor ve bir daha tekrarlanmaması için geçmiş deneyimlerimden aldığım özle kendimi ifade ediyorum. Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor. Daha genç, daha sağlıklı, huzurlu ve coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur.
Günün Kristali: Peridot
BAŞAK
Gökyüzü bugün, özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın kırıcı davranışlarına karşı sakinliğinizi korumanız fakat geçmişte yaşananların tekrar etmesine de izin vermeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Haklı olsanız dahi tartışma içine girmeyin ve otokontrolünüzü elden bırakmayın. Bugün dikkat etmeniz gereken diğer bir konu da sağlığınız. Strese bağlı ani rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Kendinizi düşünün ve negatif olayların sizi etkilemesine izin vermeden hareket edin.
Günün Olumlaması: Masmavi denizin berraklığında arınıyor, yenileniyor ve tüm ağırlıklarımdan kurtuluyorum. Ruhumu dinlendiriyor, gökyüzünün gizeminin sırrına eriyorum. Anlıyor, biliyor, kabul ve tevekkül ediyorum. Yıldızlar içimdeki nuru keşfetmemi sağlıyor ve kendi aydınlığımla buluşmanın huzurunu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Yakut
TERAZİ
Gökyüzü bugün beklenmedik ailevi olaylara karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Suskunluğunuzu muhafaza edin ve tartışmayı çıkaran taraf siz olmayın. Aynı etkiler özel yaşamınızda da kendini gösterebilir. Bugün zorlayıcı olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız, çözüme kavuşturulmadan üstü kapanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu kez son derece net tavırlar sergileyerek duygu ve düşüncelerinizi ifade etmelisiniz. Haksız olan taraf kimse hatasını kabul etmeli ve düşünceli davranmayı bilmeli.
Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler, anlamayanlar kendimi keşfetmem ve ifade gücümü arttırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.
Günün Kristali: Akik
AKREP
Gökyüzü özel hayatınızda mutluluğu yakalamak ve ona sahip çıkmak adına sizleri daha fazla mücadele etmeniz konusunda disipline edecek. Bugün içinde ilişkinizle ilgili alacağınız kararlarda aceleci davranmayın. Gerçek mutluluğu ve huzuru yakalamanız için öncelikle sorumluluklarınızı gözden geçirmeli, öz eleştiride bulunmalısınız. Bugüne kadar yaşadıklarınızdan dersler çıkarmak, bundan sonra yaşayacaklarınızda sizin için son derece önem taşıyacaktır. İş hayatınızda beklenmedik fırsatlar kapınızı çalacak. Ani kararlar vermeden, iyice araştırarak, temkinli davranışlar sergileyerek işe koyulmalısınız. Bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki keşkelerden de kurtulmuş olacaksınız.
Günün Olumlaması: Her düşüncemin, her davranışımın ve sorumluluklarımın bilincindeyim. Her birinin hayatıma zenginlik veren deneyimler olduğunu bilerek yaşıyorum.
Günün Kristali: Septerian
YAY
Gökyüzü sorumluluklarınızı yoğun bir şekilde hissedeceğiniz bir güne başladığınıza işaret etmekte. İçe kapanma, duygusal hesaplaşmalar, sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılbaşından bugüne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi arttırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyorum. Eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum ve kendimi var gücümle eğitiyor disipline ediyor, geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Günün Kristali: Beyaz mercan
OĞLAK
Gökyüzü bugün, yakınlarınızdan gelecek doğru olmayan haberlere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Duygularınıza hitap eden davranışlarla eş ya da sevgilinizle ilişkilerinizin bozulmasına sebep olabilirler, dikkatli olun. İş hayatınızda ise daha disiplinli çalışmalı, kendi başarınız ve kazancınız için emeğinizi esirgemeden hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak karmaşık bir ruh halinde olacaksınız. Sevgiyle merhamet arasındaki farkı iyi ayırt etmeli ve ilişkinizi hangi duyguyla devam ettirdiğinizi belirleyerek kararlar almalısınız.
Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım. Bunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım.
Günün Kristali: Zirkon
KOVA
Gün içinde ailenizden insanların baskı ve kontrollerine maruz kalmanız mümkün. Bu durum sizi sinirlendirip kırabilir. Sizlere tavsiyem, birbirinizle güç mücadelesi ve baskın gelmek adına sonradan pişman olacağınız davranışlar sergilemekten kaçınmanız olacaktır. Bugün bekar Kova’lar hayatlarının kadını ya da erkeği ile tanışabilirler. Beraberliği olanlar ise ilişkilerini evlilikle tamamlayıp aşklarına sonuna kadar sahip çıkacaklar. Bugünün sürpriz gelişmelerinden biri de yıllar önce bitmiş bir ilişkiniz tekrar gündeme gelebilir. Bugün içinde alacağınız kararlarda aceleci davranmayın.
Günün Olumlaması: Hayatımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyorum. Bu yüzden dikkatli, özenli ve düşünerek yaşıyorum. Mazeret aramadan, ertelemeden devam ediyorum yoluma.
Günün Kristali: Yakut
BALIK
Bugün sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Sezgilerinizin hem iş hem de özel yaşamınızda size rehberlik etmesine izin vermelisiniz. Kendinize olan güveniniz ve kararlı tavırlarınız, iş yaptığınız insanların takdirini kazanmanıza ve yeni görüşmeler için sizlerden talepte bulunmalarına vesile olacaktır. Önemli toplantılarınızı, görüşmelerinizi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınız çok yoğun, sevginizi ifade etmekten çekinmeden hareket edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındığı renkler, işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor, yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.
Günün Rengi: Nar kırmızı
Günün Kristali: Malahit
HürriyetAile