25 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918

• koc-50.jpg
    KOÇ
Gökyüzü son derece yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işlerinizi toparlarken üzerine eklenen yenilerine yetişmekte zorlanabilirsiniz. Böylesi sizin gibi enerjik bir burcun mensubu için iyidir. Çalıştıkça daha çok üretecek ve başarılı çıkışlarla bulunduğunuz konumun en iyisi siz olacaksınız. İnancınız, güveniniz ve bilgi birikiminiz sizleri yukarılara doğru taşıyor şimdi. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle tutku ve romantizmin rüzgarında savrulmanın heyecanı ile ilişkinizi hareketlendireceksiniz.

Günün Olumlaması: Kaybettiklerimde var benim kazandıklarım da. Üzülmem yaşanmışlıklarıma, sevinirim ruhuma kattığı olgunluklara. Kayıplarımla kazançlarımı birleştirir, her gelen günle yenilenir, ağırlıklarımdan kurtulurum. Sağlıkla nefes alır, daha çok çalışır, daha çok kazanır ve daha çok sevilmenin keyfi ile anın getirdiği güzelliklere şükreder, payıma düşeni sevgi ile kabul eder, hayat yolunda yürümeye devam ederim.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yakut

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü, aşk ve iş hayatınızda mükafatlandırıyor sizleri. Zincirlerinizden kurtulmuşçasına özgürsünüz. İş hayatınızda hedeflerinizin üzerine kararlılıkla gidin. Ufak tefek aksilikleri büyütmeyin ve her şeyden önemlisi hiç vazgeçmeden olana kadar çaba gösterin. Yaşamınızda yeni başlangıçlar sizleri karşılıyor. İhtiyacınız olan her şeye sahipsiniz, yeter ki bunların farkına varın. Hiç kimsenin sizi yolunuzdan ve kararlılığınızdan vazgeçirmesine izin vermeden ilerleyin. Özel yaşamınızda da bitiş ve yeni başlangıçlar zamanı. Sorunlu, sizi yoran, engelleyen eş ya da sevgilinizle yollarınız ayrılabilir. Bekar Boğa’lar, yeni bir ilişkiye başlamanız an meselesi.

Günün Olumlaması: Aşkın kutsal coşkusu yüreğimi ve ruhumu kuşatırken sarıyor yaralarımı. Beni bana armağan ediyor yeniden doğmuş bir bebek gibi saf, temiz ve tüm masumiyetimle. Aşka ve aşkı yaşatan engin gönüllere müteşekkir ömrüm. Aşkla doğan her güne şükürler olsun.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere dikkat çekmekte. Sevgilinizden gelecek sürpriz bir teklifle ayaklarınız yerden kesilebilir. İlişkinizi resmileştirme kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda ise resmi kurumlarla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Beklediğiniz bir haberi alabilir, yaptığınız başvuruların olumlu sonuçları ile sevinebilirsiniz. Bugün yapmak istediğiniz hiçbir şeyi ertelemeyin. İletişime önem verin. Duygu ve düşüncelerinizin ahenk içinde olduğu bu süreçte isteklerinizi ifade etmekten çekinmeyin.

Günün Olumlaması: Aklıma takılan her sorunun cevabını kendi içimde bulabilmenin, çözüme kavuşturabilmenin huzuru ile başlıyorum güne. Genç kalabilmenin sırrının ruhumu beslemekten geçtiğini fark edebilmenin şükrü ile aşkla başlıyorum. Hayata sil baştan, gençliğimi tüm güzelliği ve coşkusu ile yaşıyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, tereddütlerinizden ve korkularınızdan uzaklaşarak zihninizde hemen her işiniz hakkında fikir sahibi olarak uygulamaya geçeceğinizi müjdeliyor sizlere. Bu sayede birçok probleminizin üstesinden gelebileceksiniz. Yeni başlangıçlar, yeni görüşmeler, yeni heyecanlar sizleri karşılamakta. Biraz cesaret ve kararlılık iş hayatınızda merdivenleri hızla ve güvenle çıkmanızı sağlayacak. Kendinize hak ettiğiniz değeri vermeye başlamanın avantajlarını yaşamaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda ise eşinize verdiğiniz destek ve sevginin karşılığını alamadığınız düşüncesi ruhen sizi yorabilir. Kararlı tutumunuzu bu yönde de ortaya koymanız her ikiniz için de doğru kararlar almanızı sağlayacaktır.

Günün Olumlaması: Yüreğimde biriktirdiğim tüm güzellikleri evrenin muhteşem enginliğine gönderiyorum. İyinin, güzelin, doğrunun, bolluğun, ilmin, sevginin en yücesinin ve en değerlisinin tüm insanlığa ve bana gelmesini diliyor, istiyor, gerçekleşeceğine aşkla inanıyor ve bekliyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Rodokrozit

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli davranmanız için uyarıyor sizleri. Yakın çevrenizde bulunan insanlardan bu anlamda gelebilecek zararlara karşı temkinli olmalısınız. Bu bir hırsızlık olayı olabileceği gibi vereceğiniz bir paranın ya da yatırımın karşılığını alamamanız, dolandırılmanız da olabilir. İş arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmelerde sağlıklı kararlar alabilmeniz için duygusal değil akılcı davranmalısınız. Kimsenin etkisi altında kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Aslan’lar, hırçın tavırlarınız size ilgi duyan insanı hayal kırıklığına uğratabilir. Olabildiğince sakin davranmalısınız.

Günün Olumlaması: Yüreğimdeki inanç, kalbimdeki büyük aşkla birleşiyor ve ben sahip olduğum gücün, yeteneklerimin daha önce varamadığım kadar farkına varıyorum. Bunun bilinci ile yaşamımı yeniden değerlendiriyor, içsel sesimin bana verdiği mesajları alıyor, uyguluyor, başarılı ve sağlıklı sonuçlar elde ederek ilerliyorum.

Günün Kristali: Zirkon

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda başarılara işaret etmekte. Maddi konularda yaşanan keyifli gelişmelerle kendinize olan güveninizi yineleyeceksiniz fakat bu güzel etkiyi aşırı gereksiz harcamalarda bulunup har vurup harman savurmadan değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda bazı alışkanlıklarınızı tamamen bırakacak, yeni yaklaşımlarınızla yeniden yapılandırmalar gerçekleştirerek başarılı bir çıkış yapabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise çarpıcı gelişmeler söz konusu olabilir. Geçmişte kalan bir aşk kapınızı yeniden çalabilir ve birbirinizi sevgi ile tamamlayabilirsiniz. Evli Başak’lar, sizler de eşinizden gelecek hoş bir sürprizle aranızdaki buzları eritebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kurak toprakları canlandıran yağmurlar gibi bolluk ve bereket yaşamıma canlılık ve zenginlik getiriyor şimdi. Kazandıklarım için şükrediyor ve onları en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Labradorit

terazi-50.jpg
TERAZİ
Aklınız, ruhunuz ve yüreğiniz, değişim ve yenilik diye haykırırken farklı bir davranış içinde bulunmanız da beklenemez. İş hayatınızda her türlü fikir alışverişine açık olun fakat son kararı kendiniz verin. Kendinize sorun: Var olan şartlarımı nasıl yükseltebilirim, sesimi daha fazla kitleye nasıl duyurabilirim? İş hayatınızı yapılandırırken bu sorulara verdiğiniz cevapları kullanın. Yetenekleriniz, iletişime verdiğiniz önem ve disiplinli çalışmanızın sonunda kazanacağınız mükafat çok büyük olacak. Özel yaşamınızda ise eşinizin ruhunuzu okşayan sevgi dolu sözleri ile mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. Bekar Terazi’ler, yoğun ilgi karşısında duygularınızın yönünü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum. Gizemli yönlerimi keşfediyor, ortaya çıkarıyor, emek veriyor, başarılı sonuçlar elde ediyorum. Kendi dengemi bulmanın mükafatlarını yaşıyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün, kendinizi son derece huzurlu hissedeceğinize işaret etmekte. Bugün, iş hayatınızda olumlu sonuçlar elde edeceğiniz kararlar alıp, hızlı hareket ederek kazançlı çıkabilirsiniz. Gün sizin için öylesine bereketlidir ki, beklediğiniz ya da beklemediğiniz birçok fırsatla karşılaşarak her birini akıllıca değerlendireceksiniz. Ruhunuzdaki güçlü enerji işinizle ilgili her konuda şansınızı artıracak ve yaptığınız işe hakimiyetinizi kuvvetlendirecek. Özel yaşamınızda ise birlikteliği olmayan Akrep’ler, başlıca hedefiniz eğitim hayatınız ve kariyeriniz olmalıdır. Aşktan ne tereddütlerinizle uzak durun ne de tamamen peşine düşüp yanılgılar yaşayın.

Günün Olumlaması: Aşkla dolu yüreğimin saflığı yaşamıma ışık olup aydınlatıyor yollarımı. Sevginin, inancın, emeğin gücü ile başarıdan başarıya koşuyor, zirveye doğru emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Ametist

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün, işle ilgili önemli görüşmelerinizi yapmanız ve her türlü fikir ve öneriye açık davranmanızın getireceği faydalara işaret etmekte. Özel yaşamda ise Evli Yay’lar kararlarını tekrar gözden geçirerek evlilikleri hakkında kesin kararlar alacakları bir süreçteler. Bugün özel yaşamınızı ilgilendiren konular ön plana çıkıyor. Bozulan ilişkilerinizi toparlayabileceğiniz, seçimlerinizi yaşadıklarınızdan dersler çıkararak belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde eskiden davrandığınız haliyle yaklaşımlar sergilerseniz bu size sadece zarar getirir ve bir arpa boyu kadar yol alamamanıza neden olur. Duvarlarınızı yıkın ve içinizdeki çocuğu özgür bırakarak duygularınızla hareket edin.

Günün Olumlaması: Hayata sevgiyle yürekten bir merhaba diyorum. Hayat, bugün bana sunacağın tüm güzellikleri sevgiyle kabul ediyorum. Bana sunulan armağanın değerini biliyor, kendimi yeniliyor, şansımı en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

oglak-50.jpg
OĞLAK
Enerjisi çok yoğun ve olumlu bir gün sizleri karşılamakta. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle maddi manevi rahatlayabilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Çalışmaktan, cesur adımlar atmaktan korkmayın. Uzun zaman sonra yaşanan bu gelişmelerin kaybetme korkunuzu yükseltmesine izin vermeyin. İsteklerinizi gerçekleştirebiliyor olmanın mutluluğunu deneyimleyeceksiniz. Özel yaşamınızda da sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insana vakit ayırın ve baş başa kalacağınız huzur dolu bir ortamda aşkın tüm güzel enerjisini doyasıya yaşayın.

Günün Olumlaması: Ey hayat, ey yaşanmışlıklarım, ey hayatımda olanlar ya da olmayanlar, bana ya hep ya hiç demeyi, cesareti ve cesur olmayı öğrettiğiniz, aralarda sıkışıp kalmaktan beni kurtardığınız, içimdeki ışığı görmemi sağladığınız için size müteşekkirim. Yükseklerden alçaklara düşüp ayaklarımın üzerinde durmayı, bilgelik hamuru ile yoğrulmayı bana nasip eden yüce güç sana şükürler olsun. Bugünümü dünümden güzel kılan Allah’ım yarınlarımı da bugünümden güzel ve hayırlı eyle.

Günün Kristali: Lal

kova-50.jpg
KOVA
Bugün yaşadıklarınız konusunda kararlar almak zorunda iseniz sezgilerinize başvurmalısınız. Olayların içinden çıkamayacakmış hissetseniz bile sezgileriniz sizin için en doğru kararları işaret edecektir. Siz yeter ki görmesini ve duymasını bilin. Bugün yaşananlar sizlere ne kadar olumsuz gibi görünse de ilerleyen günlerle birlikte rahatladığınızda yaşananların olması gerektiğini anlayarak şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise biraz kendinizi düşünmeli ve fedakarlığın tek taraflı olmadığının farkına varmalısınız. Bekar Kova’lar, sürpriz aşk itirafları ile karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Benliğime, değerlerime ve düşüncelerime sahip çıkıyorum. Kimsenin beni üzmesine, kırmasına izin vermiyorum. Düşüncelerim; yeteneklerimi besleyen, güçlendiren, hayata geçiren hazinemdir. Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum.

Günün Kristali: Krizopras

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün beklediğiniz haberleri alarak güne moralle başlayacağınıza işaret etmekte. İş hayatınızda önemli şanslar elde edebilir, önemli bir çıkış yakalayabilirsiniz. Her şeyle baş edebilecek gücü kendinizde bulup akılcı çözümler üreterek olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. İş hayatınızda önemli görüşmelerinizi bugün gerçekleştirebilirsiniz. Maddi anlamda zorlandığınız konularda rahatlamalar söz konusu olabilir. Eski bir alacağı tahsil edebilir, eşiniz aracılığı ile maddi rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Balık’lar, bugün kendinizi çok özel hissettirecek biri ile duygusal bir yakınlaşma olabilir.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş, ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor, pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli

HürriyetAile

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Aklınız, ruhunuz ve yüreğiniz, değişim ve yenilik diye haykırırken farklı bir davranış içinde bulunmanız da beklenemez. İş hayatınızda her türlü fikir alışverişine açık olun fakat son kararı kendiniz verin. Kendinize sorun: Var olan şartlarımı nasıl yükseltebilirim, sesimi daha fazla kitleye nasıl duyurabilirim? İş hayatınızı yapılandırırken bu sorulara verdiğiniz cevapları kullanın. Yetenekleriniz, iletişime verdiğiniz önem ve disiplinli çalışmanızın sonunda kazanacağınız mükafat çok büyük olacak. Özel yaşamınızda ise eşinizin ruhunuzu okşayan sevgi dolu sözleri ile mutluluğunuzu pekiştireceksiniz. Bekar Terazi’ler, yoğun ilgi karşısında duygularınızın yönünü tayin etmekte zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum. Gizemli yönlerimi keşfediyor, ortaya çıkarıyor, emek veriyor, başarılı sonuçlar elde ediyorum. Kendi dengemi bulmanın mükafatlarını yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar