Gökyüzü, yoğun geçen bir haftadan sonra dinlenmek için kendinize zaman ayırmanız konusunda uyarıyor sizleri. Fakat bugün de çalışmak mecburiyetinde olanlar, isyan etmeden işlerinizi kısa bir süre içinde toparlamaya bakmalısınız. Artan sorumluluğunuz sizleri zihinsel ve bedensel olarak yoruyor olsa da, bu sürecin sonunda bunun mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise bugün maddi konular üzerinde yapılan konuşmalar gerilmenize neden olabilir. Sakin olmalı ve sevdiklerinizin fikirlerine saygı duymalısınız.
Günün Olumlaması: Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: İnci
Yaşamın her alanında huzur ve ahengi yakalayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden durumları bile düzeltebilecek müthiş bir enerjiniz var. Yakın çevre ve ailenizle keyifli paylaşımlar söz konusu olacaktır. Sevmek ve sevilmenin yaşamınıza kattığı değerlerin keyfine vararak enerjinizi daha da yükselteceksiniz. Maddi konularda yaşanan gelişmeler geleceğe yönelik planlarınızı yapılandırmanız açısından oldukça önem taşıyacaktır. Özel yaşamınızda ise aşk tam anlamıyla sizi sarıp sarmalayacaktır.
Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime, işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi, inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü bugün, ruhunuzu dinlendirmeniz ve haftanın stresinden uzaklaşarak kendinizi toparlamanız için destekliyor sizleri. Duygusal olarak sevgiye duyduğunuz ihtiyacı ve yüreğinizde taşıdığınız sevgiyi birlikte olduğunuz insana yansıtmaktan ve ifade etmekten çekinmeyin, kazanan siz olursunuz. Karşınızdaki insan da sizin ona ne kadar değer verip sevdiğinizi bilme hakkına sahip. İlişkilerinizi kuvvetlendirin ve beraberliğinizin tadını çıkarın.
Günün Olumlaması: Bugün kendimi, sevdiklerimin ve yakın çevremdekilerin yerine koyarak hareket ediyorum. Onların gözüyle, kendime ve yaşananlara baktığımda daha sakin ve anlayışlı olabildiğimin farkına varıyorum. Bu da benim daha dengeli ve uyumlu olmamı sağlıyor.
Günün Kristali: Zümrüt
Özel yaşamınızda sevdiğiniz insanın size karşı samimiyetle duygularını ifade etmesi, yaptığı hataların farkına vararak tüm kalbiyle özür dilemesi ilişkiniz açısından bir milat olabilir. Bugün dışarı çıkın, yeni yerlere gidin. Sizi olgunlaştıracak ve ruhunuzu besleyecek olaylar deneyimleyebilirsiniz. Alışveriş yaparken uzun zamandır almak istediğiniz bir şeyi uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Suskunluğumun son bulduğu, yüreğimin aşkla coştuğu gündeyim bugün. Yaşamımın her anı sevgi dolu. Sevgiyle affediyor, sevgiyle ifade ediyorum kendimi. Böylelikle yaşamım aşkın ve sevginin getirdiği adaletle güzelleşip zenginleşiyor.
Günün Kristali: Oniks
Aşırı şüpheci ve gergin halleriniz ilişkileriniz üzerinde olumsuz etkiler yaratabilir. Dikkatli davranın, yaşamda bazen istemediğimiz olayları çeşitli vesileler aracılığı ile yaşasak da bu bizim hayata ve kendimize olan güvenimizi engellemeli. Zorlukların üstesinden gelmeyi başarmalı ve güvensiz bir yaşam sürdürmenin mümkün olmadığını zihnimize yerleştirmeliyiz. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgilinizin işiyle ilgili problemlere birlikte çözüm önerileri üretebileceksiniz. Hemfikir olmanın faydalarını göreceksiniz.
Günün Olumlaması: Ey aşk, senin yüceliğinde gözlerim kamaşıyor, yüreğim aydınlanıyor. Her gün artarak yaşam gücümü yineliyor, beni benim gözümle gören gözle bütünleştiriyorsun. Aşkla yaşanan her güne şükürler olsun.
Günün Kristali: Akik
Özel yaşamınızda bugün özverili davranmalı, birlikte olduğunuz insanın gönlünü rahatlatmaya çalışmalısınız. Maddi konularda eş ya da ailenizden destek görebilirsiniz. Aşk hayatınızda kendinizi dünyanın merkezi olarak görmemelisiniz. Bu enerjiyi, olumlu bir şekilde kullanmanın yolu, ilişkiniz olsun veya olmasın, bencil düşünmemek olmalıdır.
Günün Olumlaması: Bugün ve her gün sağlığım daha da iyiyi gidiyor. Fiziksel ve ruhsal olarak zinde ve kuvvetliyim. Şimdi kararlarımı gözden geçiriyor ve sezgimin sesine kulak vererek yaşamım için en doğru kararları alıyor ve bunları uyguluyorum.
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü, stresli ve aynı zamanda enerjisi yüksek bir haftadan sonra ailenize zaman ayırmanız için fırsat tanıyor sizlere. İlişkilerinizi daha sıcak bir hale getirmek için her türlü imkana sahipsiniz. Birlikte vakit geçirin ve tüm samimiyetinizle duygularınızı paylaşmaktan çekinmeyin. Çocuk sahibi Terazi’ler, sizden görecekleri ilgiyle çocuklarınızın size olan yaklaşımındaki farklılığın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha anlayacak ve onlara daha fazla vakit ayırmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bekar Terazi’ler ise bugün sosyal olun, dışarı çıkın, arkadaşlarınızla bir araya gelin. Tanışacağınız biri aşk hayatınızı canlandırabilir.
Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için bu sağlığın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.
Günün Kristali: Amozolit
Keyif dolu bir Pazar günü sizleri karşılıyor. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın, kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi, sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkinizde olumsuz giden konuları düzeltebilir, yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek buna şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Opal
Tempolu bir haftadan sonra bugün sizlere ilaç gibi gelecek. Eski bir dost ya da tanıdığınız yaşamınızda yeni kapıların açılmasına aracılık edebileceği gibi yeni bir insan da aniden yaşamınıza girerek dünyanıza yepyeni enerjileri katabilir. Aile bireyleri ile tartışmalardan, fikirlerinizi kabul ettirme çabasından bugün uzaklaşmalı ve daha bireysel konulara yönelmelisiniz.
Günün Olumlaması: Bilgisizliği bilgi ile, nefreti sevgi ile alt ediyor ve yaşamıma gölgeli yüzlerin yön vermesine izin vermiyorum. Her gün yeni bir öğretiyle aydınlanıyor, sahip olduğum tüm yetilerimi başarıyla ortaya koyarak yaptığım işten bolca para kazanıyorum. Bolluk ve bereketin getirdiği şansı en iyi şekilde değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Topaz
Yorucu geçen bir haftadan sonra zihinsel ve fiziksel enerjinizi yükseltmelisiniz. Rahatlayan zihninizle ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Yapmak istediklerinizle ilgili yakınlarınızla görüş alışverişlerinde bulunun. Fikirlerinizin bir kısmını onlarla paylaşın ama hepsini değil. Birtakım şeyleri kendi içinizde tasarlamayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda sakin ve huzurlu bir gün sizleri bekliyor.
Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzü bugün, ruhsal enerjinizi yükselterek, yaşadığınız gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek, yapmanız gerekenleri planlamanız ve uygulamaya geçmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Şimdi yaşama dört elle sarılın ve ruhunuzdaki yüksek enerjiyi tüm gücüyle yaşamınızın her alanına yansıtın. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla güven ve aşkı tazeleyeceğiniz, birbirinizi yeniden keşfederek var olan birlikteliği daha da kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Kardelen çiçekleri gibi naif, beyazın saf ve duruluğu gibi tertemiz bir ruha sahibim. Tüm güzel enerjileri kendime çekiyor ve sevgiyle çevremdekilerle paylaşıyorum.
Günün Kristali: Opal
Gökyüzünün bugün size verdiği mesaj kendi değerinizin farkına varmanız yönündedir. Bugün yaşamınızın önemli bir değişimini gerçekleştirebilmeniz için gereken kararları alabilecek güce ve iradeye sahipsiniz. İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacının ne olduğunu görmeyi algılamanın gücüyle, hangi alanda isterseniz yardımcı sizlere olacaktır. Hayatınızın herhangi bir alanını yeniden yapılandırmanız mümkündür. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek için de bir adım atabilirsiniz. Aile bireyleri ile ilişkilerinizin son derece keyifli olduğu bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Huzur için, başarı için, sevgi için, sağlıklı bir yaşam için kendi varlığımı tam olduğum gibi kabul ediyorum. Hiç kimse yaşadıklarımın sorumlusu değil. Tüm sorumluluklarımı kabul ediyor ve yüreğimden gelen sesle yenilenmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Topaz
HürriyetAile