25 Mart Günlük Burç yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.289
koc-50.jpg
KOÇ
Bugün duygusal olarak oldukça güçlü bir gündesiniz. Sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Bugün kişisel kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz radikal kararlar… Daha önce vermediğiniz kadar kendinize değer verip, başkaları için yaşamaktan vazgeçip kendiniz için yaşamaya karar verip uygulayacağınız özel zamanlardasınız. Bu durum çevrenizde şaşkınlık yaratabilir. Fakat sizlerin bu durumdan etkilenmeyeceği kesin. Özel yaşamınızda ise, fedakarlık ettiğiniz konuları gözden geçirecek, aynı kararlılığı ilişkinizde de göstereceksiniz.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, kendimi de seviyorum ve bana sunduğun nimetleri de. Şükredecek ne kadar çok değerin bana nasip olduğunun farkındayım. Bilinçaltımda yer eden, bana zorluk teşkil eden tüm düşüncelerimi büyük bir kararlılık ve irade göstererek benliğimden uzaklaştırıyorum. Yenilenen ruhumla zamanın her anını, en yüce haliyle değerlendiriyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Kırmızı mercan
boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü, bugün oldukça keyifli bir güne işaret etmekte. Eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir jestle oldukça mutlu olabilirsiniz. İlişkinizin güçleneceği, birbirinize olan sevginin yoğunlaşarak artacağı özel bir süreçtesiniz. Uzun süren bir ilişki içindeyseniz, bu güzel etkilerle evlilik kararı alabilirsiniz. Bugün hafta başında yapacağınız işler için planlamalarda bulunmak yerine bol bol dinlenin, dışarı çıkın ve keyif alacağınız aktivitelerde bulunun. Hayatın güzelliklerinin farkına varın. Çocuk sahibi Boğa’lar, sevginin en saf ve yüce halini doyasıya yaşayacağınız bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sevgiyle dolu yüreğim ve iyi niyetimin mükafatını aldığım çok özel anlardayım. Başkalaştırılmaya müsaade etmeden, özümü korumuş olmanın mutluluğundayım. Beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Yaşamı ve hayatımda olan insanları seviyorum. Sevginin gücüyle kutsal bir koruma altındayım.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Carnelian

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün fiziksel çekiciliğinizle karşı cinsin ve neredeyse tüm çevrenizin hayranlığını kazanacağınıza dikkat çekmekte. Sevdiğiniz insanla aranızda problemler söz konusu ise bugün sizin müdahaleniz olmaksızın çözüm bulabilirsiniz. Aynı şekilde ilişkinizi sonlandırmayı düşünüyorsanız bugün kırıcı olmadan her iki taraf içinde en uygun haliyle kararlar alıp her hangi bir sorunla karşılaşmadan uygulayabilirsiniz. Bugün kişisel gelişiminize yönelik bir kitaba başlayabilir. Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelerek eski güzel günleri yad edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi, özümü bulmuş olmanın şükründeyim. Şimdi her zamankinden daha sağlıklı, özgür ve iradeliyim. Bende zaten var olan özellikleri fark edebilmiş olmanın farkındalığı ile tüm güzellikleri ve iyilikleri kendime çekiyorum. Sürekli olarak gelişmeye devam ediyorum.

Günün Rengi: Koyu Kırmızı

Günün Kristali: Sitrin

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün yakın çevrenizde gelişen nahoş bir olayın içine çekilmek istenebilirsiniz. Şunu aklınızdan hiç çıkarmamalısınız ki, siz insanlara müsaade ettiğiniz sürece sizi üzebilir ve çekmek istedikleri noktaya getirebilirler. Tercih sizin. Ya sizi üzmelerine izin verir, başarılı olmalarına müsaade edersiniz ya da hayır der kimsenin sizi üzecek bir davranış içinde olmasına izin vermezsiniz. Özel yaşamınızda ise, geçmişe duyduğunuz özlem ve şu an yaşadığınız olumsuz olaylar, sağlıklı kararlar alamamanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirdiğimde kazanırım. Bir kez ne istediğime karar verdiğimde evrenin bunu bana vereceğine inanıyorum.

Günün Rengi: Ekru

Günün Kristali: Azurit

aslan-50.jpg
ASLAN
Son derece huzurlu ve keyif dolu bir pazar günü sizleri karşılıyor. Yoğun duygular, keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın, kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi, sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızda, birlikte olduğunuz insanla zaman geçirmek için baş başa kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. İlişkinizde olumsuz giden konuları düzeltebilir, yeniden bir başlangıç yapabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün, var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Petrol mavisi

Günün Kristali: Carnelian

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü, bugün aşk hayatınızda ve güzelliklerin konu olduğu alanlarda olumlu gelişmelere işaret ediyor. Bu süreç içinde uzun süreden beri devam eden aşk ilişkilerinizde yeni başlangıçlar, var olan sorunların ortadan kaldıracak düzenlemeler söz konusu olacaktır. Yakın çevrenizde bulunan insanların iğneleyici sözleri, perdelenmiş karanlıklarını açığa çıkaracaktır. Her yüzünüze gülen insanın size samimi duygularla, sevgiyle yaklaşmasını beklememelisiniz. Özellikle eşiniz ve eşinizin yakınlarının sözlerini dikkatle inceleyin. Bir mesele size anlatılandan çok farklı seyrediyor olabilir. Şimdi duygularınızla değil zekanızla hareket etmeli, son derece gerçekçi davranmalısınız. Eşinizle ilişkinizde herhangi bir sorun yaşamamanız için gerçekleri kabullenerek gördüklerinizi, duyduklarınızı onunla paylaşın. Onun göremediği gözü siz olun ve birbirinizi tamamlayın.

Günün Olumlaması: Huzur için, başarı için, sevgi için kendi varlığımı kabul ediyorum. Bolluğu, bereketi elde ettikçe yaşamımı güvenle sürdürürüm. Başarıyı, sevgiyi, huzuru tüm ruhumla ve içtenliğimle kabul ediyorum. Bugün yaşamımdaki her olumlu şeyi görmeye niyet ediyorum. Ben mutluyum ve bolluk içindeyim. Bolluk benim doğal var olma halimdir.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Safir

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü, büyük bir değişimin içinde olmanın verdiği karışık duygular yaşadığınıza işaret ediyor. Yaşanan olayları anlamakta zorluk çekiyorsunuz. İş ve özel yaşamınızda süregelen şartların, sizin müdahaleniz olmaksızın değişmeye başlaması ile nasıl davranmanız gerektiği konusunda bocalamanıza neden oluyor. Yaşananları olumlu yönden değerlendirip anlamayı başardığınızda her şey sizler için daha kolay olmaya başlayacak. Bu süreçte güvendiğiniz insanların fikir ve görüşlerine başvurmak sizin için son derece faydalı olacaktır. Özel hayatınızda ise, isteklerinizi ve rahatsızlıklarınızı net bir şekilde ifade edip orta yolu bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi affetmeden kimseyi ve hiçbir yaşananı affedemem. Yaptığım bilinçli ve bilinçsiz tüm hatalarımı affediyorum. Nedeni ve niçini sorgulamıyorum, yaşamam gerekeni yaşadığımı kabulleniyorum. Bilinçlenerek, güçlenerek tüm gerçekliğimle amaçlarımı gerçekleştirmek için hedefine kitlenmiş mermi gibi yaşam yolunda seyre devam ediyorum.

Günün Rengi: Turkuaz

Günün Kristali: Firuze

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü, bugün kendinizle kavga içinde olacağınıza işaret etmekte “Neden ben, ben bunu hak etmedim?” düşünceleri zihninizi fazlasıyla meşgul edebilir. Özellikle geçmişte yaşadığınız bir olayın derin etkileri sizi bir girdap gibi içine çekebilir. Bu durumu son derece adil şekilde değerlendirmeli ve kendinizi haklı görerek bencil tavırlar içine girmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, ilişkinizi gözden geçirmeli ve artık bir karar vermelisiniz, ya kalacaksınız ya da gideceksiniz. Sürüncemede bıraktığınız sürece hem kendinize hem de birlikte olduğunuz insana haksızlık edersiniz. Yaşamınızı yeniden yapılandıracağınız bu süreçte doğru kararlar alabilmeniz için bugün bol bol dinlenerek ruh ve zihninizi tüm negatif düşüncelerden arındırmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendime söz veriyorum, zorlandığım ve kaçtığım her şeyin üzerine gideceğim, mücadele edeceğim. Düştüğüm yerden sahip olduğum inançla güçlü bir şekilde kalkacağım ve bana sunulan yaşamı sil baştan yeniden yaşayacağım.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Labrodorit

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü, bugün enerji depolamanız için dinlenerek sevdiğiniz aktivitelerde bulunmanız için destekliyor sizleri. Uzun zamandır fırsat bulamadığınız sosyal aktiviteleri sevdiklerinizle birlikte gerçekleştirebilirsiniz. İletişim gücünüzün yüksek olduğu bir gündesiniz. Duygularınızı ifade ediş tarzınız oldukça etkileyicidir. Sevdiğiniz insanın kalbini tekrar fethedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Yay’lar, bugün dışarı çıkın ve sosyal olun. Şansın sizi nerede ve nasıl karşılayacağını bilemezsiniz.

Günün Olumlaması: Gökkuşağının muhteşem renklerinin sarmalında dolaşan ruhumun derinliklerinde saklı hazineyi fark ediyor ve sahip çıkıyorum. Yaşamımın en zengin, en şanslı dönemini tüm akıl yetilerimle bütünün hayrına kullanıyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü olumlu enerjileriyle cesaretinizi toplayarak yeniliklere açık bir ruh halinde olmanızı sağlıyor. Ertelediğiniz, peşinden gitmeye korktuğunuz tüm düşüncelerinizi uygulamaya başlayabilirsiniz. Kendinize hak ettiğiniz değeri verdiğiniz sürece karşılığını olumlu sonuçlar elde ederek alabileceksiniz. İçinde bulunduğunuz bu olumlu durum, çevrenizdeki herkeste merak uyandırıyor. İkili ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar sergileyin, olayları sakinlikle ele alın. Büyütülmemesi gereken konuları alevli tartışmalara çevirmenizin sonucunda istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insana verdiğiniz değeri sadece düşüncenizle değil yaptıklarınızla da göstermenizin gerekliliğinin farkına varmalısınız. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz

Günün Olumlaması: Yine yeni bir güne sağlıkla, huzurla uyanmanın mutluluğundayım. Kendimi seviyor, güveniyor, değer veriyorum. Rabb’ime bana verdiği nefes için binlerce kez şükrediyorum. Yaşamımı mana, zenginlik katacak tüm düşüncelerimi uygulamaya başlıyorum.

Günün Kristali: Hematit

kova-50.jpg
KOVA
Bugün, geçmişten bugüne dek yaşananların bir muhasebesini kendi içinizde yapabilirsiniz. Ailevi konularda sorgulamalarda bulunabilirsiniz. Bu sorgulamanın sonucunda, olaylar karşısında nasıl davranmanız gerektiğinin farkına vararak çok doğru adımlar atacak ve başarılı sonuçlar elde edeceksiniz. Beraberliğinde sorunları olan Kova’lar, yaşadığınız olaylar sizi mutsuz ediyorsa, bu süreçte ilişkinizi dengeye oturtmayı, sorunlarını birlikte çözmeyi ve sırt sırta vermeyi başardığınız anda sorunlarınızı çözmüşsünüz demektir. Tabi ki bunun için her iki tarafın da bunu istiyor olması en önemli şart. Tam tersine sadece kendini düşünenler, dengeli ve uyumlu davranmayı kabul etmeyenler veya ilişkisi çoktandır bittiği halde bunu görmezden gelenler, düzgün bir ilişki yaşamakta zorlanır. Gerçeklerle karşı karşıya gelerek, nihai bir karar vermek durumunda kalırlar. İlişkisi olmayanlar, bu süreçte karşılarına çıkacak ciddi ve kendinden emin bir kişiyle evlilik kararı alabilirler.

Günün Olumlaması: Yaşamdan, sevmekten, çalışıp üretmekten korkmuyorum. Sevdikçe, ürettikçe daha da verimli olur ve hak ettiğim kazancı, değeri fazlasıyla alırım. Bu hepimiz için çok karlı bir alışveriştir. Ben diğerlerinden, diğerleri benden kazandıkça bolluk ve bereket olgusu daha da güçlenir.

Günün Rengi: Bordo

Günün Kristali: Yakut

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun heyecanının, keyfinin ve huzurunun tadını çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler, ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek. İşinizle ilgili konularda planlamalar yapın. Başkalarının fikirlerine önem verin ama kendi iç sesinizin size işaret ettiği yoldan ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ise, çekiciliğiniz ve hoş sözlerinizle, birlikte olduğunuz insanın tüm ilgisinin üzerinizde olmasını sağlayacaksınız. Bugün araç kullanırken dikkatli davranmalısınız. Ufak tefek kazalar yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Gücümün ve yeteneklerimin farkındayım. Şimdi isteklerimi nasıl gerçekleştirebileceğimin bilincindeyim. Yüksek bilincim ve akıl yetilerim ahenk içinde yolumu aydınlatmaya devam ediyor.

Günün Rengi: Yavruağzı

Günün Kristali: Akik

:eek:ky::eek:ky:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.289
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün fiziksel çekiciliğinizle karşı cinsin ve neredeyse tüm çevrenizin hayranlığını kazanacağınıza dikkat çekmekte. Sevdiğiniz insanla aranızda problemler söz konusu ise bugün sizin müdahaleniz olmaksızın çözüm bulabilirsiniz. Aynı şekilde ilişkinizi sonlandırmayı düşünüyorsanız bugün kırıcı olmadan her iki taraf içinde en uygun haliyle kararlar alıp her hangi bir sorunla karşılaşmadan uygulayabilirsiniz. Bugün kişisel gelişiminize yönelik bir kitaba başlayabilir. Sevdiğiniz insanlarla bir araya gelerek eski güzel günleri yad edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendimi, özümü bulmuş olmanın şükründeyim. Şimdi her zamankinden daha sağlıklı, özgür ve iradeliyim. Bende zaten var olan özellikleri fark edebilmiş olmanın farkındalığı ile tüm güzellikleri ve iyilikleri kendime çekiyorum. Sürekli olarak gelişmeye devam ediyorum.

Günün Rengi: Koyu Kırmızı

Günün Kristali: Sitrin

:huhuu::huhuu:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.902

koc-50.jpg
KOÇ
Bugün duygusal olarak oldukça güçlü bir gündesiniz. Sezgileriniz olağanüstü kuvvetlidir. Bugün kişisel kararlar alabilirsiniz. Yaşamınızı baştan aşağı yenileyeceğiniz radikal kararlar… Daha önce vermediğiniz kadar kendinize değer verip, başkaları için yaşamaktan vazgeçip kendiniz için yaşamaya karar verip uygulayacağınız özel zamanlardasınız. Bu durum çevrenizde şaşkınlık yaratabilir. Fakat sizlerin bu durumdan etkilenmeyeceği kesin. Özel yaşamınızda ise, fedakarlık ettiğiniz konuları gözden geçirecek, aynı kararlılığı ilişkinizde de göstereceksiniz.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, kendimi de seviyorum ve bana sunduğun nimetleri de. Şükredecek ne kadar çok değerin bana nasip olduğunun farkındayım. Bilinçaltımda yer eden, bana zorluk teşkil eden tüm düşüncelerimi büyük bir kararlılık ve irade göstererek benliğimden uzaklaştırıyorum. Yenilenen ruhumla zamanın her anını, en yüce haliyle değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Kırmızı mercan

Bugün sevgi kelebeği ol diyor yani
butterfly3.gif
sağol bitter_im

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.289
ayyy ifade süpeerr siteye eklsene onuuu :evet:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar