Gökyüzü bugün, işinizle ilgili her konuda hızlı ve başarılı sonuçlar elde edeceğinizi müjdelemekte. Bugün enerjiniz öylesine kuvvetli ve etkileyicidir ki çevrenizdeki tüm insanların hayranlığını kazanacağınız kesin. İşinizle ilgili önemli bir projeniz varsa sunumu bugün gerçekleştirebilirsiniz. Yine toplantı ve görüşmelerinizi gün içerisinde yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır yüreğinizde biriktirdiğiniz konuları konuşmanın zamanı geldi. Duygularınızı bastırmaktan vazgeçmeli ve her şeyi tüm açıklığı ile birlikte olduğunuz insanla konuşmalısınız. Bekar Koç’lar, bugün karşılaşacağınız ya da tanıştırılacağınız biri sizi fazlası ile etkileyebilir. İlerleyen günlerle birlikte birbirinizi daha yakından tanıyarak keyifli bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla, sahteyi gerçekle, öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü iş hayatınızda ön plana çıkarak rakiplerinizi açık ara farkla arkanızda bırakacağınıza işaret etmekte. Azminiz, inancınız sizi hayallerinize kavuşturacak. Gerçek dostlardan gelecek teşvik edici davranışlar da motivasyonunuzu fazlası ile güçlendirecek. Maddi konularda da birikimlerinizi değerlendirmek için yine dostlarınız aracılığı ile fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun ve size sunulan fırsatı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sürpriz bir seyahat planı ile sevinebilirsiniz. Bekar Boğa’lar bugün olabildiğince sosyal olun ve arkadaşlarınızla bir araya gelin. Aşk kapınızı çalabilir.
Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik huzur ve sağlıkla yaşıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Yeteneklerinizin hakkını vermeniz gereken bir gündesiniz. Gökyüzünün size şifresi cesaret. Parlak zekanızın sayesinde bir çok fırsat günün getirileri arasında. Kendinizi ifade edişinizdeki güven insanların hayranlığını kazanmanızı sağlayacak. Çalışma arkadaşlarınız dahil olmak üzere yakın çevrenizin desteği ile karşılaşacaksınız. Bugün kardeşler ve kardeşlerin eşlerinden gelecek haberlerle sevinebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın gücü birçok zorluğu aşmanıza ve ilişkinize yeni bir boyut kazandırmanıza yardımcı olacak. Bekar İkizler burçları birden fazla insanın duygusal yakınlığı ile karşılaşabilir. Tercih yapıp yeni bir ilişkiye kiminle başlayacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. En iyisi tanımaya çalışmak.
Günün Olumlaması: Sarsılan, dağılan ruhumu inançla, aşkla ve cesaretle toplayabilmiş olmanın şükründeyim. Yaşamımda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunun bilincinde, kendime olan sevgim, saygım ve öz güvenimle kendime hedefler belirliyor, kararlılıkla yürüyorum.
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzü her şey elinizden kayıp gidecekmiş gibi bir hisle yanlış kararlar vermemeniz için uyarıyor sizleri. Yaşadıklarınız her ne kadar sizleri zorlamış olsa da yeni başlangıçlar, yeni oluşumlar bu sürecin olumlu yansımaları sizler için. Korkularınızı kontrol altına almalı, var olan olumlu olayları değerlendirerek ruhsal gerginliğinizden bir an evvel uzaklaşmalısınız. İş hayatınızda ise hiç beklemediğiniz teklifler alabilir, yeni oluşumların içinde bulunabilirsiniz. Fırsatlar size geldiği anda değerlendirmeli, korkularınızın başarınızın önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise sizi yoran enerjilerin son bulması ile sıkıntılar, maddi sorunlar ve duygusal konularda dengeler yerine oturmaya başlıyor. Olumsuzlukları ardınızda bırakın ve sevginin, emeğin değerini bilerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Beni üzen, yoran kıran tüm yaşanmışlıkları sevgi ile affediyorum. Ruhumu özgürleştiriyor, aşka teslim oluyorum. İnancın verdiği cesareti yaşamımın her alanında başarı ile gösteriyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Akuamarin
Yaşama karşı pozitif düşünmenin getirdiği avantajlarla karşılaşacaksınız bugün. Cömertliğinizin, sevgi dolu yüreğinizin size kattığı güzellikler yaşamınızda yeni, şanslı, başarı dolu bir kapıyı aralamakta. Bırakın kötüler kendi yaptıkları ile uğraşsın dursun. Sizi siz yapan özellikleriniz için şükredin ve gelen fırsatları kısa sürede değerlendirmeye bakın. Hem iş hem de özel yaşamınızda şans sizden yana. Bir beraberlik içinde değilseniz o özel insanla tanışabilir, huzur dolu bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan cömertliğimi, sevgi dolu yüreğimi, açık sözlülüğümü çok seviyorum. Ruhumun ve kalbimin güzelliği için şükrediyorum. Başkalaşmadan gelişerek özüme sadık kalabilmenin mucizelerini yaşıyorum.
Günün Kristali: Akik
Gökyüzü bugün işle ilgili önemli kararlarınızı almamanız yönünde uyarıyor sizleri. Beklentilerinizi karşılamayacak ve sonrasında maddi zararlarla karşılaşacağınız işlere karşı temkinli davranmalısınız. Geçmişte problem yaşadığınız insanlarla da iş ilişkileri içinde olmamaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız. Kısacası bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise yakınlarınızla ilişkilerinizde güven tazeleyeceğiniz, var olan sorunları karşılıklı anlayışla çözüme kavuşturacağınız güzel zamanlardasınız. Evliliğinde problem olan Başak’lar eşinizin umursamaz ve kendini sürekli haklı görür tarzdaki davranışları sabrınızı taşırmak üzere.
Günün Olumlaması: Sevdayla bütünleşti yüreğim ve ruhum özgürleşti Aşk’ın rüzgarı ile. Sevginin gücünün getirdiği güzellikler yaşamımın dört bir yanını sardı. Yaşadığım en kutsal kuşatmanın korumasında ve huzurundayım.
Günün Kristali: Kyanit
Özel yaşamınızda karmaşık duygular içinde olabilir, birlikte olduğunuz insanın davranışlarını itici ve samimiyetten uzak bulabilirsiniz. Anlık tepkiler vermemeye çalışın, sakinliğinizi sağladığınızda duygu ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade edin. Sizler samimiyetten uzak, yapmacık tavır ve davranışlara tahammül edebilecek kişiler değilsiniz. Gökyüzü bugün maddi konularda yüzünüzün güleceğini müjdelemekte. Uzun zaman sonra böylesi hızlı bir gelişme ile isteklerinizi gerçekleştirme yönünde harekete geçebileceksiniz. Sevdiğiniz bir dostunuz aracılığı ile gelen parayı karlı çıkacağınız bir yatırımda değerlendirme imkanını bulabilirsiniz. İş hayatınızda ise saygınlığınızın ve popülaritenizin arttığı zamanlardasınız. Kendinize güvenin ve iletişime önem verin.
Günün Olumlaması: Kalbimi öfkeden, kinden, nefretten arındırıyorum. Egomu kontrol altına alıyor, kendimi özüme sadık kalarak geliştirebilmenin mucizelerini yaşıyorum. Anlıyorum ki inancın, idrakin sırrına ermiş insan özünde var olan donanımını tüm gücüyle kullanabiliyor, gelişiyor ve aydınlanıyor.
Günün Kristali: Zirkon
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda sakinliğinizi koruyarak hareket etmeniz yönünde destekliyor sizleri. Gün boyu bam telinize basıp dikkatinizi dağıtmaya çalışacak insanlarla muhatap olmak zorunda kalsanız dahi sakinliğinizi korumanız kazançlı çıkmanızı sağlayacaktır. Bugün ailevi meselelerde görüşlerinizi net bir şekilde ifade etmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konuları muhataplarının yüzüne karşı söylemelisiniz. Özel yaşamınızda da eş ya da sevgilinizin sizi istemediğiniz davranışlarda bulunmanıza mecbur bırakmasına son vereceğiniz zamanlardasınız. İsyan bayrağını çekeceksiniz diyebilirim. Burada önemli olan birbirinize olan saygı ve sevginizi koruyarak hareket etmenizdir.
Günün Olumlaması: Ben hür, ben dürüst, ben sağlıklı, ben hayatı seven pozitif bir insanım. Yaşamımda beni seven, sayan, değerlerime değer veren insanlar var. Aynı şeyleri paylaşıyor, ortak değerlerde buluşup hem fikir olmanın fayda ve mutluluğunu yaşıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde iyi niyetinizden faydalanmak isteyen insanların ısrarcı tavırları ile karşılaşacağınıza işaret etmekte. Merhametiniz başınızı ağrıtabilir. Dikkatli davranın ve insanlarla ilişkinizi sizin belirlediğiniz ölçülerde kalmasını sağlayın. İş hayatınızdaki durgunluğun son bulduğu maddi gelirlerinizin arttığı önemli tekliflerle karşılaşarak başarınızı katlayacağınız zamanlardasınız. Doğru zamanda, doğru yerde, doğru insanlarla karşılaşmanın getirdiği şansı yakalayacağınız çok özel zamanlardasınız. Bugün yakınlarınızla ilişkilerinizde konuşmadan dinleyen taraf olmaya özen gösterin. Zihninizdeki birçok problemin aslında sizin yanlış anlamanızdan kaynaklandığını fark ederek rahatlayacak ve ailenizle olan ilişkilerinizi daha sıcak bir hale getirebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Kötülükle beslenen ruhların verdiği zararlardan arınmış ve özgürleşmiş olmanın şükründeyim. Yeni başlangıçlara hazırım. Tüm cesaretimle, aklımla, inancımla yaşamı dolu dolu yaşayacağım. Ruhumu özgürleştirdikçe dünyanın güzelliklerini fark edeceğim ve fark edebildiğim kadar gelişip büyüyeceğim.
Günün Kristali: Beyaz mercan
Gökyüzü son derece yoğun bir iletişim ve görüşme temposu içinde olacağınıza işaret etmekte. Bugün birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz tabii ki haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda ise dikkatli davranmalı ve hemen karar vermemelisiniz. Bu konuda çalıştığınız insanların baskısı söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olayların olabileceğinin bilinci ile anlayışlı davranmanız ilişkiniz için fayda sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükâfatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Hematit
Bugün iş hayatınızda zorlandığınız konulara öncelik vermelisiniz. Disiplinli ve çalışkan tavırlarınızla mesleğinizde ön plana çıkacaksınız. Bugün evinizle ilgili değişiklikler, yenilenme içinde oldukça uygun bir gün. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın, sizin onun hayatınızda olmanızdan duyduğu memnuniyeti yüreğinden dökülen sözleri ile ifade etmesi mutluluğunuzu daha da perçinleştirecek.
Günün Olumlaması: Aşkın saflığı yaşamımı, ruhumu, bedenimi sarıp sarmalıyor. Seviyor, seviliyor, aşkın gücü ile tüm amaçlarıma kolaylıkla ulaşıyorum. Tüm negatif enerjilere cesaretle meydan okuyor, yaşamımdan ebediyen gönderiyorum. Tüm kutsal güçler benimle birlikte. Her geçen gün artan inançlarım evrensel doğrularda buluşmamı sağlıyor.
Günün Kristali: Turkuaz
BALIK
Planlama, karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. İşinizle ilgili keyifli gelişmelerle moral bulacaksınız. İsteklerinizde ısrarlı olun ve kendinizi olduğunuz gibi ifade edin. Bir başkasının işinizle ilgili bir konuda sizi ve yaptıklarınızı ifade etmesine izin vermeyin. Unutmamalısınız ki bir başkasının ifadesi hiçbir zaman sizin kendinizi ifade ettiğiniz kadar olumlu etkiler getirmeyecektir. Yoğun ve stresli bir süreçten sonra dinlenmek sizlere iyi gelecektir. Ruhunuzu dinlendiren melodilerle meditasyon yaparak zihninizi de gergin etkilerden arındırabilirsiniz. Özel yaşamınızda da bir anda duygusal bir yaklaşımda bulunarak sizin de yakınlaştığınız biri aynı anda uzaklaşarak yazınızı kışa, kışınızı yaza çeviriyorsa bu duruma sessiz kalmamalı ve ona anlayacağı şekilde iyi bir ders vermelisiniz. Vermelisiniz ki duygularla ruhla oyun olmayacağını anlasın. Kendinizi sevin ve güvenin bu süreç sizi olgunlaştırıp doğru insanla karşılaştığınızda gerçek mutluluğu bulmanız için bir sınav sizler adına.
Günün Olumlaması: Yeteneklerimi, iç sesimi sınırlamadan özgürce yaptığım işe yansıtıyorum. Ruhumdaki içtenliğin muhteşem getirileri ile mükafatlandırılıyorum kendimi. İlahi aşkı tüm benliğimde yaşıyor, aydınlanmanın keyfine varıyorum.
Günün Kristali: Mavi Safir
hürriyet aile