25 Şubat günlük burç yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün detaylara takılıp kalmadan hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Her şeyin zor tarafını, olumsuz yanını görmeden güzel ve keyifli yanlarını görmeye, dikkatinizi bu alanlara yöneltmeye çalışın. Bu sayede gün sizin için keyifli, aynı zamanda maddi konularda bereketli geçecektir. Bugün hiç beklemediğiniz bir iş teklifi alabilir, yaptığınız işte popülerliğinizi artıracak önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Cesur olun ve fırsat kapınızı çalmışken kabul edip yeni bir başlangıç için ilk adımı atın. Özel yaşamınızda ise bekar Koç’lar, ilgisini sizden esirgemeyen, duygularını tüm netliği ile ifade eden bir aşığın karşısında ne yapacağınızı şaşırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamın güzelliklerini görmeye niyet ediyorum. Sahip olduğum sağlığım, yeteneklerim, şanslarım için tüm kalbimle şükrediyorum. Aşkla çağırdığım tüm dileklerime kavuşuyor, gelen her günle şansa, aşka, paraya, başarıya kolaylıkla ulaşabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Hematit

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, ikili ilişkilerinizde son derece gerçekçi davranarak kendiniz ve sevdikleriniz için olumlu kararlar alıp bunları uygulayacağınıza işaret etmekte. Kendi gerçeğinizi bulabilmiş olmanız size her anlamda artı sağlayacaktır. Bugün işinizle ilgili konularda yeteneklerinizin hakkını vererek bulunduğunuz ortamın yıldızı olabilir, hemen herkesin güven ve takdirini kazanabilirsiniz. Maddi manevi keyifli bir gündesiniz. Dikkat etmeniz gereken konu mideniz, yedikleriniz sizi gün boyu rahatsız edebilir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşayacağı olumsuzluklar size de sirayet edebilir.

Günün Olumlaması: Gecenin ve gündüzün bereketi yağmur gibi yağar yaşamıma. Şükürle kabul eder, her anımı aşkla yaşayarak zenginleştiririm. Daha çok çalışır, daha çok kazanır, yaşamımın akışı ile uyum içinde olmanın nimetlerini kazanırım.

Günün Kristali: Carnelian

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün işinizle ilgili konularda birtakım prosüdürlerle karşılaşabilir, buna bağlı gecikme ve iptaller yaşayabilirsiniz. İsyan etmeden önce kısa sürede olsa düşünün, belki de bir şeyler sizin hayrınıza işliyordur. Daha sonra pişmanlık duyacağınız, maddi olarak külfet altında kalacağınız bir dert gelmeden gidiyordur. Yaşamı pozitif şekilde değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Gün boyu bunu aklınızdan çıkarmadan hareket etmeli ve çalışma arkadaşlarınız başta olmak üzere kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın anlayışsız tavırları karşısında öfkelenebilirsiniz. Ne olursa olsun sizler için günün şifresi SAKİNLİK!

Günün Olumlaması: Gerçeği görüyor, biliyor ve kabul ediyorum. İçimden geldiği gibi davranıyor, özüme sahip çıkıyorum. Sevdiklerime değer verdikçe değer görüyor, başarıdan başarıya koşuyorum. İstediklerimi alın terim, emeğim ve azmimle elde ediyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün yakın çevrenizdeki insanlar sizi çok çabuk kızdırarak hata yapmanıza sebep olabilirler. Yanlış anlaşılmalar sevdiğiniz insanlarla gerginliklere sebep olabilir. Kalp kırmak ve kırılmak istemiyorsanız dikkatli davranın. Bugün fiziksel ve ruhsal olarak arınacağınız aktivitelerle ilgilenebilir, olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Bekar Yengeç’ler, bugün karşınıza çıkacak sizinle yakınlık kurmak isteyen insanlara karşı nazik davranın ve size yaklaşmalarına izin verin. Korkularınızdan uzaklaşmanın tam zamanıdır sizler için.

Günün Olumlaması: Ruhumun içinde barındırdığı renkler işime ve hayatıma tüm güzel enerjisiyle yansıyor ve yaşamıma her anlamda zenginlik katıyor. Sahip olduğum özelliklerimi en güzel haliyle iş hayatıma adapte ediyor ve ilerliyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, işinizin yoğun temposuna bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Uykusuzluk ve yorgunluk bitkin düşmenize sebep olabilir. Önce sağlık diyerek dinlenmeye yeterince vakit ayırmalı, kısa sureli bile olsa iş stresinizden uzaklaşmaya çalışmalısınız. Akşam saatlerinde ailenizi ilgilendiren konularda yaşanacak keyifli gelişmelerin içinde yer almanın huzurunu deneyimleyebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Aslan’lar, karşı cinsle ilişkilerinizin önem kazandığı bugünlerde hiç beklemediğiniz tepkiler alabilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Evli Aslan’lar için ise romantizmin yoğun olduğu keyifli bir gün.

Günün Olumlaması: Söz veriyorum kendime hayatı ertelemeden yaşayacağım. Kendime daha fazla değer verecek, sevdiğim konularla ilgilenecek, rahatsızlık duyduğum tüm konuları yaşamımdan uzaklaştırıp etkisiz hale getireceğim. Ruhum ve bedenim oldukça sağlıklı. Dengede kalabilmem için sağlığımın önemini biliyor ve buna uygun yaşıyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, kendinizi güçlü ve huzurlu hissederek hemen her konuda bilginizi, ruhunuzdaki yüksek enerjiyi en yüksek hali ile dış dünyaya yansıtacağınızı müjdelemekte. Bugün otorite konumundaki birçok insanın dikkatini çekebilir, “Biz enerjisi bu kadar yüksek ve donanımlı bir insanı nasıl daha önce fark edemedik?” diyerek hayıflanmalarına sebep olabilirsiniz. Maddi konularda alacaklarınızı tahsil edebilir, aynı etki ile borçlarınızı zamanında ödeyebilmenin hafifliğini yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız sorunlarda detaylara takılmadan çözüm odaklı davranışlar içinde olursanız mutluluğu yakalayabilirsiniz. Bekar Başak’lar, sizler de sahip olduklarınıza daha fazla önem vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Ben Leylayım, ben Mecnunum, ben Yunusum, ben sabırım, ben aşkım ben rüzgarım, ben suyum, ben hayatım. Var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım; esip geçiyor, yenileniyorum. Hayatı tüm coşkusu, heyecanı, sevdası, şansı, bolluğu ile doya doya yaşıyor ve şükrediyorum.

Günün Kristali: Ay taşı

terazi-50.jpg
TERAZİ
İş hayatınızda günün her saati olumlu yönde gelişmelerle moral bulacak ve isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Daha önce sizi oldukça zor duruma düşüren insanlarla farklı ortamlarda bir araya gelebilir, ilahi adaletin bu dünyada nasıl tezahür ettiğine şahitlik edebilirsiniz. Bugün çok gerekmedikçe harcamalarda bulunmamaya özen gösterin. Aksi halde ilerleyen günlerde ödeme zorlukları yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kaşının üstünde gözün var gibi manasız tartışmalar çıkarmaya çalışan eş ya da sevgilinize karşı sabrınız taşabilir ve ilişkinizi sonlandırarak yola tek başınıza devam kararı alabilirsiniz. Bekar Terazi’ler, bugün karşınıza aşk teklifi ile gelen insana karşı kuşkucu davranmanız yararınıza olacaktır.

Günün Olumlaması: Ben ruhumla bütünleşiyor, söyleyemeyip yüreğimde biriktirdiğim sözlerimi özgür bırakıyorum. Aşkın gücü ile cesaretleniyor, sağlıklı kararlar alıyor ve uyguluyorum. Hayatın bana sunduğu tüm nimetleri en yüce, en değerli hali ile sahipleniyor, şansıma şans, kısmetime kısmet katıyor ve şükürle harmanlıyorum.

Günün Kristali: Aragonit

akrep-50.jpg
AKREP
Bünyenizin zayıf olduğu bir gündesiniz. Solunum yolları ile ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli davranın. İş hayatınızda bugün ani değişimler yaşanabilir ve haksız eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Gardınızı alın ve haksızlığa karşı sessiz kalmayın. Olayları zamanında kontrol edip gereken tepki vermediğiniz takdirde ani bitişler yaşayabilirsiniz, temkinli davranın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden beklentileriniz artarken onun duyarsız davranışları umudunuzun azalmasına ve ondan uzaklaşmanıza sebep olabilir.

Günün Olumlaması: Ben emeğin, ben sevginin, ben hakkın değerini bilmenin şükrü ile bana bahşedilmiş olan tüm yeteneklerimin, bedenimin, sağlığımın, sevdiğim ve sevenlerimin kıymetini biliyor, onları sevgimle koruyor ve sahip çıkıyorum.

Günün Kristali: Bal Akik

yay-50.jpg
YAY
Bugün iş ve özel yaşamınızda sezgilerinize güvenerek hareket edin. İş hayatınızda ortaklıkları olan Yay’lar haklarınıza sahip çıkmanız, finansal konularda araştırmacı davranarak hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Arkanızdan çevrilen önemli bir oyunu zamanından önce fark ederek olası bir olumsuzluğun önüne geçirebilirsiniz. Aşk ve aile hayatınızla sorun yaşadığınız konularda sihirli bir el, yeni düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler var. Özellikle evli Yay’lar, eşinizden gelecek sürpriz bir seyahat planı ile sevinebilirsiniz. Bekar Yay’lar, sevdiğiniz insana karşı ön yargılı davranmamalı, onu anlamaya çalışmalısınız.

Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli. Şükretmek için çok fazla sebebim var; sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim. İyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü kendinizi tepeden tırnağa yenilemeniz için destekliyor. Biraz gayret ve inanç enerjinizi yükseltecek, bugüne kadar değiştirmekte zorluk çektiğiniz birçok alışkanlığınızdan kolaylıkla uzaklaşmanızı sağlayabilecektir. Davranışlarınızdaki olumlu değişim yakın çevrenizde bazı insanların rahatsızlık duymasına, itici davranışlar içinde bulunup sinirlerinizi bozmak için özel bir uğraş içinde olmalarına sebep olabilir. Aldırmayın ve iç sesinize kulak vererek ilerleyin. Özel yaşamınızda ise evli Oğlak’lar, eşinize hoş bir sürpriz yaparak kalbini fethedebilir, ilişkinizi daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Bekar Oğlak’lar, kalbinizi hızla çarptıran o özel insanla tekrar görüşmek için bir adım atın. Biraz cesaret size pek çok şey kazandırabilir.

Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık ve hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyor, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı; benliğimden ve ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Günün Kristali: Oniks

kova-50.jpg
KOVA
Kariyerinizi ilgilendiren konularda sabrınız ve becerilerinizi doğru yerde doğru zamanda ortaya koyabilmiş olmanın şanslarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır Kariyerinizi ilgilendiren konularda sabrınız ve becerilerinizi doğru yerde, doğru zamanda ortaya koyabilmiş olmanın şanslarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın kendinde hiç hata aramadan sürekli size suçlar tavırlar içinde olmasına karşı ciddi tepkiler verebilir, ilişkinin sağlıkla devam edebilmesi için size saygı duymak zorunda olduğunu davranışlarınızla fazlası ile hissetmesini sağlayabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Oniks

balik-50.jpg
BALIK
Bugün tanışacağınız insanlardan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli, kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. Haksız ve katı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken durum ise eski iş arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizde bulunan sözde dost arkadaşlarınızın iğneleyici ve moral bozmaya yönelik sözleri olmalı. Söylenenler asla sinirlerinizi bozmamalı, aksine ne kadar doğru yolda olduğunuzun mesajı olmalı sizlere. Bugün çok duyarlı ve duygusal davranırsanız üzülürsünüz. Özel yaşamınızda ise romantik davranışlarınız karşı cinse çekici gözükür. Eş ya da sevgili ile uyum günüdür bugün. Kendinizi bulutların üstünde hisseder ve sevdiğiniz insana da aynı duyguları hissettirirsiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.

Günün Kristali: Akik

Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Bugün tanışacağınız insanlardan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli, kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. Haksız ve katı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken durum ise eski iş arkadaşlarınız ya da yakın çevrenizde bulunan sözde dost arkadaşlarınızın iğneleyici ve moral bozmaya yönelik sözleri olmalı. Söylenenler asla sinirlerinizi bozmamalı, aksine ne kadar doğru yolda olduğunuzun mesajı olmalı sizlere. Bugün çok duyarlı ve duygusal davranırsanız üzülürsünüz. Özel yaşamınızda ise romantik davranışlarınız karşı cinse çekici gözükür. Eş ya da sevgili ile uyum günüdür bugün. Kendinizi bulutların üstünde hisseder ve sevdiğiniz insana da aynı duyguları hissettirirsiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.

Günün Kristali: Akik

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
İKİZLER
Bugün işinizle ilgili konularda birtakım prosüdürlerle karşılaşabilir, buna bağlı gecikme ve iptaller yaşayabilirsiniz. İsyan etmeden önce kısa sürede olsa düşünün, belki de bir şeyler sizin hayrınıza işliyordur. Daha sonra pişmanlık duyacağınız, maddi olarak külfet altında kalacağınız bir dert gelmeden gidiyordur. Yaşamı pozitif şekilde değerlendirmeniz gereken bir gündesiniz. Gün boyu bunu aklınızdan çıkarmadan hareket etmeli ve çalışma arkadaşlarınız başta olmak üzere kimse ile tartışmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın anlayışsız tavırları karşısında öfkelenebilirsiniz. Ne olursa olsun sizler için günün şifresi SAKİNLİK!

Günün Olumlaması: Gerçeği görüyor, biliyor ve kabul ediyorum. İçimden geldiği gibi davranıyor, özüme sahip çıkıyorum. Sevdiklerime değer verdikçe değer görüyor, başarıdan başarıya koşuyorum. İstediklerimi alın terim, emeğim ve azmimle elde ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar