26 Ağustos Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün aile ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor. Eşinizle tüm rahatsızlıklarınızı ifade edin. Karşılıklı anlayışla tüm sorunları alt edecek ve ilişkinizi yeniden yapılandırarak huzuru bulabileceksiniz. Birbirinize olan güven ve desteğiniz, iş hayatınızda da ortak kazançlı başarıları beraberinde getirecektir. Bekar Koç’lar, sizler de bugün zihninizi dinlendirmeli ve hafta başı için yapacaklarınızı planlamalısınız.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi, öğrenebilmenin ve yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Mercan
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı, kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen kişilere özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen Boğa burçları, korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı ve gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz.

Günün Olumlaması: Aklımı kendi hayrıma olacak şekilde kullanıyor, korkularımın esiri olmadan doğru seçimler yaparak kararlar alıyor ve cesurca uyguluyorum. Duygularımı özgürleştirirken sezgilerime sesine kulak veriyor, özüme sadık kalarak huzuru buluyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.

Günün Kristali: Sitrin
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Kararlı tavrınız ve ikna edici konuşmanız karşısında çevrenizdeki insanların sizden etkilenmemesi imkansız.

Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç, kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün kendinize zaman ayırmanız ve hafta boyunca yapacaklarınızı planlayarak zihin ve bedeninizi dinlendirmeniz için harekete geçiriyor sizleri. Kişisel bakımınıza zaman ayırmayı da ihmal etmemelisiniz. Bugün sosyal ortamlarda bulunarak yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yaşamınızda her türlü yeniliğe açık olmalısınız. Kendinize olan güveninizin çok yüksek olduğu zamanlardasınız. Gezegenler olumlu enerjileri ile sizleri desteklerken kararlarınızı netleştirerek kendinize bir hedef belirlemeli ve bu yönde cesur adımlar atarak ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Mavinin hakim olduğu, gürül gürül akan bir şelalenin altında huzurla, inançla yıkanıyor, arınıyorum yaşamın ruh ve bedenime getirdiği tüm ağırlıklardan. Hafifliyor, bir bebek kadar saf ve masum olmanın huzuru yaşıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Turmalin
aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü bugün, sezgilerinizin olağanüstü kuvvetli olacağına işaret ediyor. Yaşadıklarınız konusunda kararlar almak zorundaysanız sezgilerinize başvurmalısınız. Olayların içinden çıkamayacakmış gibi hissetseniz bile sezgileriniz sizin için en doğru kararları işaret edecektir. Siz yeter ki görmesini, duymasını bilin. Bugün yaşananlar sizlere ne kadar olumsuz gibi görünse de ilerleyen günlerle birlikte rahatladığınızda yaşananların olması gerektiğini anlayarak şükredeceksiniz. Özel yaşamınızda ise biraz kendinizi düşünmeli ve fedakarlığın tek taraflı olmadığının farkına varmalısınız.

Günün Olumlaması: Benliğime, değerlerime, düşüncelerime sahip çıkıyorum. Kimsenin beni üzmesine ve kırmasına izin vermiyorum. Düşüncelerim yeteneklerimi besleyen, güçlendiren, hayata geçiren hazinemdir. Sahip olduğum her şeyi seviyor ve koruyorum.

Günün Rengi: Gülkurusu

Günün Kristali: Labrodorit
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü bugün, kendinizi son derece huzurlu ve mutlu hissedeceğinizi müjdelemekte. Her zaman olduğunuzdan daha kararlı, hayattan ne istediğinizi bildiğiniz bir süreçtesiniz. Fiziksel çekiciliğiniz de oldukça yüksek. Bu da karşı cinsin dikkatini çekerek aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Yaşanmışlıkların verdiği olgunlukla doğru kararlar alabilir, yeni insanlarla tanışmanın getirdiği şansları değerlendirebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızı ilgilendiren konularda yapmayı düşündüğünüz değişiklikleri bir bir hayata geçirebilirsiniz. Değişiklikleri hayata geçirmenizden dolayı rahatsızlık duyanların tepkisini alabilirsiniz. Siz yolunuza bakın.

Günün Olumlaması: Ey hayat, seni sil baştan yaşamayı seçiyorum. İçimdeki coşkunun verdiği güçle doğru kararlar alıyor ve uyguluyorum. Seçimlerimi, yüreğimin ve aklımın işaret ettiği doğrultuda yapıyor ve kazanıyorum.

Günün Kristali: Obsidyen
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü bugün, geçmişte yaşadığınız olumsuz olayların zihninizi bir hayli meşgul edeceğine işaret etmekte. Neden, niçin ben soruları beyninizi kemirip durur adeta. Geçmişinizin sizi bu denli üzmesine izin vermemeli ve yaşananları affetmeyi seçmelisiniz. Affetmenin ne kadar zor olduğunu söylediğinizi duyar gibiyim. Haklısınız fakat deneyimlerinizle olgunlaşan ruhunuzu özgürleştirmek, kendinizi bu ıstıraptan kurtarabilmenizin yolu da budur. En azından bunun için çabalamalısınız. İş hayatınızda da sizin dışınızda gelişen gecikmeler, beklentilerinizin zamanında yerine getirilmemesine sebep olabilir. Sakin davranın fakat müdahale edebildiğiniz noktalarda da çekimser kalmayın.

Günün Olumlaması: Ruhumda biriktirdiğim tüm enerjileri sevgiyle bütünleştiriyorum, başta kendim olmak üzere bütünün hayrına kullanmayı seçiyorum. Yaşamımda sağlık, mutluluk, huzur ve bol para var. Sevgiyle emek verdiğim her şeyin mükafatını alıyor, yaşam yolunda güvenle ilerliyorum.

Günün Rengi: Ateş kırmızı

Günün Kristali: Yakut
akrep-50.jpg

AKREP
Bugün sakin ve huzurlu bir ruh halinde olacak, masum duygularınızla çevrenizde hayranlık uyandıracaksınız. Olaylara yaklaşımınızdaki içtenlik, aşılması zor engellerin bile üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise ilişkinize zarar veren davranışlarınızdan uzaklaşacak ve kendinize öz eleştiride bulanarak doğru yaklaşımlarda bulunarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceksiniz. İlişkisi olmayan ya da ayrılık sürecinde olan Akrep’ler, isteklerinize ulaşmak için harekete geçmeli ve zamanı çok iyi değerlendirmelisiniz. Yaşadığınız zorlu olaylardan sonra şans yüzünüze gülüyor. Acılarınızı, kendinizle hesaplaşmalarınızı bir kenara bırakın yeni başlangıçlar için sadece cesur davranmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendi doğrularıma olan güvenim, beni başarıya götüren yegane güçtür. Yeteneklerime, zekama, becerilerime güvenerek hareket ettiğimde kazanıyor ve bunun için tüm kalbimle şükrediyorum.

Günün Kristali: Yakut
yay-50.jpg

YAY
Özel yaşamınızda durgun haliniz, birlikte olduğunuz insanın sizin için kaygılanmasına neden olabilir. Duygularınızı açıkça ifade etmeli ve işle ilgili sıkıntılarınızı onunla paylaşmalısınız. Geçmişte yaşadığınız olayların ruhunuzda iz bırakan yanlarını tekrar deşmeniz ikili ilişkilerinizi sarsabilir. Yakın çevrenizde bulunan ve sizden farklı düşünen kişilerle aranızda, ufak tefek tartışmalar yaşanabilir. Mümkünse sakin ve hoşgörülü davranmaya çalışırsanız huzurunuz kaçmamış olur. Bugünlerde sağlığınıza dikkat etmenizi öneriyorum. Birlikte olduğunuz kişilerle eleştiriden uzak, ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmanız bugün gayet önemli. İletişimsel ve zihinsel açıdan gayet mantıklı düşünebilme ve planlama gücüne sahipsiniz.

Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum; şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım, buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.

oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, ilişkiler konusunda sert etkileriyle, gergin hissetmenize ve bireyselliğinizi ister istemez ön planda tutmanıza, “benim dediğim olacak” tarzda hareket etmenize sebep olur ki, tartışmalar kaçınılmaz hale gelir. Oysaki eşitlik ilkesini benimsemeniz ve ilişkinizde “ben” demek yerine “biz” demeyi bilmeniz çok daha faydalıdır. Bir yandan kendi isteklerinizi öne sürmeye çalışırken diğer yandan beraber olduğunuz insanı önemseme zorunluluğunuz doğal olarak içsel bir gerilim yaratabilir. Bu gerilim ise ilişkinin iplerini her iki tarafın da, karşılıklı olarak çekiştirerek koparmasına neden olabilir. Bu enerjiler, isteklerle duyguların çatışması ve daha önceden oluşmuş sorunlarla bugüne kadar gelindiyse, son derece dikkatli olunması gereken zamandır.

Günün Olumlaması: Evrenin yüksek sesinde sessiz kalan yalnızlığımla yüzleşiyorum şimdi. Kalabalıkların çığlığı sağır ederken kulakları ve tozu dumana katarak koşturmalarının kör ettiği gözlerden olmaktan, kendi istek ve irademle uzaklaşıyorum. Tozu, dumanı, karmaşayı arkamda bırakarak sakin, huzurlu, başarılı gözümün ve kulağımın aydınlandığı yolda yürümeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Fuşya

Günün Kristali: Akik
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzünden gelen etkiler, yaşamınızı ilgilendiren her konuda özellikle içsel anlamda gözden geçirme ve eksiklerinizin saptanması adına olumludur. Bunu bir hazırlık dönemini olarak adlandırabiliriz. İleriye yönelik olarak düşündüğünüz bazı girişimler için kafanızın içinde planlarınız varsa bunlar üzerinde düşünmeniz yararlı olacaktır. Bu sessizlik içinde bazı dengeleri yerine oturtabilmeniz için öncelikle sakin bir şekilde hareket etmeniz önemlidir. Gerekli gözden geçirmelerde bulunduysanız, kafanızın içinde bazı durumlar az çok şekillendiyse şimdi bunları hayata uygulama vaktiniz geldi demektir. Özel hayatınızı, ilişkinizde sorunlar olmasına rağmen sürdürmeye kararlıysanız karşılıklı anlayış şarttır. İlişkiniz konusunda hür iradenizi ortaya koymalı, hiç kimsenin alacağınız kararı olumsuz yönde etkilemesine izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Yaşamımdaki herkese, her olaya teşekkür ediyorum ve farkına varabilmenin huzurunu yaşıyorum. Bugün her zamankinden daha güçlü ve kararlıyım yaşanmışlıklarımın ruhuma kattığı zenginliğin, verimini hayatımın her alanında en güzeliyle alıyorum.

Günün Kristali: Opal
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü bugün maddi konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlar yüzünden zorluklar yaşayabileceğinize işaret etmekte. Her tatlı söze kanmamalısınız, başkalarının yaptığı harcamaların bedelini siz ödeyebilirsiniz. Şimdi kendi kaynaklarınızı akılcı bir şekilde değerlendirmeli ve önce ben demeyi öğrenmelisiniz. Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. İnsanlar sizin duygusal ve iyi niyetli davranışlarınızdan faydalanmaya kalkabilirler. Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun, maddi konularda duygusal düşünmek, ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak sizlere sadece maddi-manevi kayıplar yaşatacaktır. Farkında olmadan yakın çevreninizin olumsuz etkisinin çemberi içine girdiğinizi anlayacak ve kendinizi baskı altında tutuluyor gibi hissedeceksiniz. Hani bir söz vardır: “Doğru zaman, doğru yer, doğru insan” diye, bugün madalyonun saklı yönünü keşfetmiş olsanız da duygusal geçişlerinizin etkisi ile birlikte olduğunuz insana karşı fevri davranışlardan uzak durmanız hayrınıza olacaktır.

Günün Olumlaması: İyi niyetim ve paylaşımcılığım benim karakterimin temelidir. Beni ben yapan olgularımdan vazgeçmem. Geçmişimden bugüne kadar iyi niyetimin sebep olduğu tüm yaşanmışlıklarımdan dersimi aldım. Şimdi herkese hak ettiği kadar sevgi, hak ettiği kadar saygı ve hak ettiği kadar değer vermeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Koyu kırmızı

Günün Kristali: Safir

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün aile ilişkilerinizi ön plana çıkartıyor. Eşinizle tüm rahatsızlıklarınızı ifade edin. Karşılıklı anlayışla tüm sorunları alt edecek ve ilişkinizi yeniden yapılandırarak huzuru bulabileceksiniz. Birbirinize olan güven ve desteğiniz, iş hayatınızda da ortak kazançlı başarıları beraberinde getirecektir. Bekar Koç’lar, sizler de bugün zihninizi dinlendirmeli ve hafta başı için yapacaklarınızı planlamalısınız.

Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum kendimi sevdiğim gibi. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi, öğrenebilmenin ve yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar