Gökyüzü sorumluluk almanız ve ön planda olmanız için destekliyor sizleri. Tüm yetenek ve bilgi birikiminizi konuşturma zamanıdır şimdi. Bugün tanışacağınız insanlardan önemli iş teklifleri alabilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz, sizi bir adım öteye taşıyacak her teklifi değerlendirmeli ve kabul ederek ilerlemeye devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin yaşadığı iş stresinin hırsını sizden çıkarmaya kalkması sinirlerinizin gerilmesine sebep olabilir. Sakinliğinizi son ana kadar muhafaza ederek uyarıda bulunmanız olası tatsızlıkların önüne geçecektir.
Günün Olumlaması: Düşümden gerçeğe giden yolda söylemediğim her şeyi en güzel ve en yalın hali ile ifade ediyorum. Korkumu cesaretle, bilgisizliği bilgimle, inançsızlığı inançla alt ederek ilerliyorum. Gerçeklerle yüzleşiyor, sahip olduğum her şeyi bütünün ve kendi hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, geliştiriyor, başarıdan başarıya aşkla yürüyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün hiçbir işinizle ilgili acele etmeden hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Aceleci tavırlarınız beklenmedik kazalara sebep olabilir. İş hayatınızda haksız ve katı eleştirilerle karşılaşabilirsiniz. Bu durum asla sinirlerinizi bozmamalı, aksine ne kadar doğru yolda olduğunuzun mesajı olmalı sizlere. Özellikle sizin yerinizde olmak isteyen fakat olamayan insanların tepkileridir bunlar. Bugün çok duyarlı ve duygusal davranırsınız. Bu yüzden duygularınız incinirse kendinizi kötü hissetmemeye çalışın. Olaylar her zaman göründükleri kadar kötü değillerdir. Özel yaşamınızda ise romantik davranışlarınız karşı cinse çekici gözükür. Eş ya da sevgili ile uyum günüdür bugün. Kendinizi bulutların üstünde hisseder ve sevdiğiniz insana da aynı duyguları hissettirirsiniz.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır ve ben kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Akik
Gökyüzü asla olmaz diye düşündüğünüz önemli bir isteğinizin olmasını beklemeniz ve bu yönde çabalamanız için sizleri harekete geçiriyor. Ufkunuzu ve görüşlerinizi genişletin, öğrenmek için yeni alanlar keşfedin. Bu süreçte her şey sizi olgunlaştırmak için işlemektedir. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanlarla ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir. Herhangi bir kırgınlık söz konusu ise onlardan gelecek bir jestle mutlu olacaksınız.
Günün Olumlaması: Şimdi evrenin muhteşem müziğinin eşliğinde dans ediyor ve kendi dünyamı yeniden keşfediyorum. Bu muhteşem keşfin öğretilerine, getirilerine açığım En yüksek tepelere çıkıyor bir anda kuyunun en dibine düşüyorum; böylelikle olgunlaşıyor ve şükretmek için ne kadar fazla sebebim olduğuna idrak ediyorum. Sorumluluklarımın bilinciyle hareket etmeye karar veriyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü kendinizi son derece dinamik hissederek girişimci bir ruhla hareket edeceğinize işaret etmekte. İş hayatınızı ilgilendiren konularda kendinize göre geliştireceğiniz taktiklerle zorlandığınız konuları olumlu yönde kendinize çevirebilirsiniz. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili disiplinli davranarak haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Gerçekleri görmezden gelecek bir yapıda olmadığınıza göre şimdi harekete geçmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda fikirlerinizi söyleyerek yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumda gezinen korku, endişe ve kaygılarımdan en yüksek akıl yetilerimi kullanarak uzaklaşıyor. Gerçeği tüm yanlarıyla kabul ederek iyileştirmem gereken alanların farkına vararak haklarıma sahip çıkıyorum.
Gökyüzü bugün hassas, duygusal ve bir o kadar da anlayışlı bir ruh hali içinde olacağınızı ama kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayacağınıza işaret etmekte. Özellikle işinizle ilgili konularda çok fazla fikir beyan etmemeye özen göstermelisiniz bugün. İş hayatınızda oldukça yoğun bir süreç sizleri karşılıyor, maddi anlamda oldukça güçleneceğiniz bu dönemde disiplinli ve son derece yüksek bir bilinçle çalışmanız oldukça önem taşımakta. İşinizle ilgili konularda araştırmalar yaparak bu süreçte görüşlerine güvendiğiniz deneyim sahibi meslektaşlarınızla da iletişim halinde olmalısınız. Özel hayatınızda ise olayları kendi lehinize çevirebileceğiniz, sakinliğiniz ve davranışlarınızdaki uyum sayesinde takdir görüp ilişkilerinizi olumlu yönde yapılandırabileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin sesine kulak verdiğimde aydınlanıyor, ben olmaktan çıkıp bütünün hayrına doğru yol alıyorum. Benliğin esir edici ağırlığından kurtuluyor, biz olma yolunda tamamlanıyorum. Sevgiyle, aşkla öğreniyor, paylaşıyor ve aydınlanıyorum.
Gökyüzü bugün sakin ve huzurlu bir ruh hali içinde, masum duygularınızla çevrenizde hayranlık uyandıracağınıza işaret etmekte. Olaylara yaklaşımınızdaki içtenlik, aşılması zor engellerin bile üstesinden gelmenizi sağlayacaktır. Bugün dikkat etmeniz gereken konu; bu olumlu ruh halinizin rakiplerinizin kıskançlık duygularını harekete geçirerek size saldırır tarazda konuşmalarda bulunup dengenizi bozmaya çalışmalarına fırsat vermemeniz olmalıdır. Yapabileceklerinizin farkındasınız, bu da sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise uzun süredir devam eden sorunları çözüme kavuşturabilmek tamamen sizin elinizde, yeter ki isteyin ve unutmayın ki aşk fedakarlık, sabır ve emek gerektirir.
Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan, saran, kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor, aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
Bugün hayatınızın her alanında kazandığınız deneyimleri, aynı olayları bir daha yaşamamak adına kullanmalısınız. Uzun yıllara dayanan bir dostunuzun özel yaşamınızdaki konularla ilgili görüşlerine saygı duymalı ve kendi içinizde değerlendirmelisiniz. Yaşamınızdaki insanlara hak ettiklerinden fazla fedakarlık yaptığınızda neler olacağını geçmiş deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz! Özel yaşamınızda ise yaşadığınız ilişki hakkında sizi baskı altına almak isteyen yakınlarınızın ve arkadaşlarınızın söyledikleri ile hareket etmekten vazgeçmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kaybettiklerimde var benim kazandıklarım da. Üzülmem yaşanmışlıklarıma, sevinirim ruhuma kattığı olgunluklara. Kayıplarımla kazançlarımı birleştirir, her gelen günle yenilenir, ağırlıklarımdan kurtulurum. Sağlıkla nefes alır, daha çok çalışır, daha çok kazanır ve daha çok sevilmenin keyfi ile anın getirdiği güzelliklere şükreder, payıma düşeni sevgi ile kabul eder, hayat yolunda yürümeye devam ederim.
Gökyüzü bugün ön plana çıkmanız ve başarıyı yakalamanız adına destekliyor sizleri. Bir anda parlayıp tüm dikkatleri üzerinize çekebileceğiniz çok şanslı bir gündesiniz. Şimdi var olan potansiyelinizi ortaya koyun, sahne sizin. Belki de bugünün yıldızı siz olacaksınız. Bu süreçte sizinle hem fikir olmayan ve yaptığınız seçimleri eleştiren, anlamaya çalışmayan yakınlarınızla problemler söz konusu olabilir. Anlayışlı olun ve işinize konsantre olarak başarılı sonuçlar elde etmeye çalışın. Bu sürecin sonunda verdiğiniz emeğe saygı gösterecek ve sizi destekleyeceklerdir. Özel yaşamınızda ise sürpriz gelişmelere hazır olmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Bugün doğan güneşin tüm enerjisini ruhumda ve bedenimde hissediyor, tüm ışığım ve içtenliğimle yaptığım işe yansıtıyorum. Bu yansımanın bana getireceklerine hazırım ve kabul ediyorum.
Gökyüzü bugün kendinizden emin, istekleri konusunda taviz vermeyen kararlı tavırlarınızla çevrenizdeki insanların saygı ve desteğini alacaksınız. Uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir işiniz çaba harcamaksızın size sunulabilir. Bu statünüzü yükseltmeniz için önemli bir fırsat olabilir. Bu konu hakkında tek başınıza karar almaktan ziyade konusunda uzman insanların görüşlerine başvurmanız olabilecek aksaklıkların önüne geçeceği gibi sizi karşı tarafa karşı daha da profesyonel davranmanız yönünde teşvik edecektir. Özel yaşamınıza gelince içinizde esen kuvvetli değişim rüzgarını sevdiğiniz insanla paylaşmanın zamanı geldi de geçiyor bile. Elinizi çabuk tutun çünkü zamanı durduramazsınız, yapacağınız en güzel hareket zamanı iyi değerlendirmek.
Günün Olumlaması: Potansiyellerimin farkına vardıkça keşfedilmiş bir madenin işlenmesi gibi kendi değerimin farkına varıyor ve yaşamımın tüm alanlarında hak ettiğim değeri görüyor, değerlenerek gelişiyorum.
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizi ilgilendiren konuların getirdiği strese işaret etmekte. Bugün gördüğünüz tablo karşısında nasıl davranacağınızı belirlemekte zorlanabilirsiniz. Duygularınızla mantığınız arasında sıkışıp kaldığınızı düşünebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda size karşı gösterilen ilgisiz ve iğneleyici tavırlar duygusal olarak zorlayacaktır sizleri. Duygusal olarak kendinizi kurban gibi hissetmek yerine gerçekleri kabul ederek hakkınızı savunmanız ve bu insanlara karşı kesin tavrınızı koymanız, kendiniz için yapacağınız en doğru davranış olacaktır.
Günün Olumlaması: Bana zarar veren, yaralayan, kalbimi kıran tüm insanlara teşekkür ediyorum. Duygularımla mantığım arasındaki o muhteşem teraziyi kullanmamı, öğrenmeme katkıda bulundukları için.
Gökyüzü bugün anlayışlı tavırlarınızın getireceği güzelliklere işaret etmekte. Özellikle ailenizle olan ilişkilerde açık sözlü ve zarif tavırlarınızla herkesin sevgisini bir kez daha kazanacaksınız. Aralarında problem olan aile bireylerini yakınlaştırarak mutluluk tablosunun ressamı siz olacaksınız. İş hayatınızda ise korkularınız olan bir konuda insanların takdirini alacak ve şu anda bulunduğunuz yeri daha da sağlamlaştırarak güven kazanacaksınız. Özel yaşamınızda uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla daha da yakınlaşarak yeni kararlar alarak uygulayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aşkın kutsal coşkusu yüreğimi ve ruhumu kuşatırken sarıyor yaralarımı. Beni bana armağan ediyor yeniden doğmuş bir bebek gibi saf, temiz ve tüm masumiyetimle. Aşka ve aşkı yaşatan engin gönüllere müteşekkir ömrüm. Aşkla doğan her güne şükürler olsun.
Gökyüzü bugün içine kapanık ve keyifsiz bir ruh hali içinde olabileceğinize dikkat çekmekte. Her şey üzerinize geliyor hissine kapılabilirsiniz. Yaşamınızı ve yaşattıklarınızı sorgularken kendinize haksız eleştirilerde bulunmamaya özen gösterin. Aksi halde kendinizi daha da huzursuz bir ruh haline sokabilir, iş ve özel yaşamınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda adaptasyon sağlamakta zorlanabilir buna bağlı problemler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aile bireyleri ile ilişkilerinizde önemli konuşmaları bugün yapmamalı, sakinleşip iç huzurunuzu yakaladıktan sonra yapmalısınız.
Günün Olumlaması: Aklımı ilimle, yüreğimi inançla zenginleştirebilmiş olmanın şükründeyim. Düşünüyor, üretiyor, kolaylıkla öğrenerek sürekli gelişiyorum. Mesleğimde başarıyı yakalıyor ve sürekli olarak yenilenerek, maddi-manevi bereket dolu kazançlar elde ediyorum. İlahi adalete güveniyor, haksızlık yapmıyor, haklarıma da sahip çıkıyorum. Evrenin güzelliklerini keşfediyor, yaşamımda onlara severek yer veriyorum.
HürriyetAile