![koc-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fkoc-50.jpg&hash=67e70e3fb96af71c3b432bbe5c4b381b)
Bugün, yükselen enerjinizle güneş gibi aydınlatacaksınız çevrenizi. Sevginizi coşkunuzu kararlılığınızı yaşamınızın her alanında göstermekte zorlanamayacak, düzeltmek istediğiniz olumsuzluklarla büyük bir istekle baş edebileceksiniz. Sahip olduklarınızın değerini daha iyi anlayarak hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, aile bireyleri arasında yaşanacak fikir ayrılıkları dengenin sağlanması yolunda fayda getirecektir. Unutmamalısınız ki sular tek yöne aksa dünya da dengeler olmazdı. Size düşen bu süre içinde, karşıt fikirlere dinleme tahammülü göstererek yeni fikirlerle kendinize katkı sağlayabilecek önemli noktaları fark etmek olacaktır.
Günün Olumlaması: Rabbime, doğaya, insana olan sevgimin yüceliğinin farkındalığıyla yürüdüğüm hayat yolunda, karşılaştığım tüm zorluklardan olay ve kişilerden öğrendiklerimle zenginleşiyor ve kendi hayatımın kontrolünü daha iyi sağlıyorum.
![boga-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fboga-50.jpg&hash=c08403fbda0950ea9648f2bcc5214b97)
Gökyüzü, birlikte çalışılan insanlardan ve dostlardan gelen destekle, iş hayatınızda verdiğiniz emeğin karşılığını maddi manevi alarak, hızla yükselişe geçeceğiniz olumlu bir güne işaret etmekte. Gerçek dostluk ve güvenin ne olduğunu çok daha iyi anlayacak ve size karşı duyulan sevgi ve güvenin gücüyle iş hayatınızda tüm yetenek ve becerilerinizi ortaya koyacak yeni imkanların oluşmasına katkıda bulunacaksınız. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin ailesinden kaynaklanan problemler söz konusu olabilir. Sizi siz yapan özelliklerinizden taviz vermeden, insanların saygı sınırı içinde nerde durmaları gerektiğini hatırlatmanız faydanıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Sevgi ve güvenin verdiği güç sorumluluklarımın ne denli önemli olduğunun bilinci ile davranmam için beni teşvik ediyorum. Yaşamımın en verimli, en dinamik, en coşkulu zamanlarımdayım. Her anımı bütünün en yüce hayrına olması arzumla, hakkıyla değerlendirerek yaşıyorum.
![ikizler-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fikizler-50.jpg&hash=b45b352bfbaea3a976fcd143e4f7c95f)
Gökyüzü bugün, ruhsal anlamda güçlü ve huzurlu olduğunuz bir günün sizi karşıladığını müjdelemekte. İş hayatınızda yaşanan gerginliklerden uzaklaşarak daha bireysel konulara yöneleceğiniz ve kendinizle baş başa kalmak istediğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz, ilgi duyduğunuz bir konuyla ilgilenebilir, uzun süredir bir araya gelmediğiniz arkadaşlarınızla görüşerek rahatlamayı tercih edebilirsiniz. Ailenizle ilgili kardeş ya da kardeşlerinizden biri ile ilgili olumlu bir haber alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, geçmişte kalan ve bir türlü yüreğinizden söküp atamadığınız kişi ile karşılaşabilir ya da size göndereceği mesaj, telefon, bir haberle duygusal olarak sarsılabilirsiniz. Mutlu olmanız için gerekli olan her şeyin ruhunuzda olduğunu biliyorsunuz, iç sesinize kulak vererek kararlar almalısınız.
Günün Olumlaması: Seviyorum hayatı tüm zorluklarına rağmen. Seviyorum aşka aşık olmayı, sevdanın rüzgarında savrulmayı. Biliyorum ki emek vermeden sınavlardan geçmeden kazanılan hiçbir şey yeteri kadar değerli değildir kimse için. Emek verdiğim, uğruna mücadele ettiğim, tüm değer ve duygularımın karşılığını gördüğüm zaferlerle sevindiğim gündeyim bugün.
![yengec-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fyengec-50.jpg&hash=a3058c54717bcc84ca8dd509411a3239)
Gökyüzü bugün, kendinizi son derece gergin hissederek sudan sebeplerle yakın çevrenizle tartışmalar içinde olabileceğinize dikkat çekmekte. Uzun zaman önce yaşadığınız zorlukları zihninizde imgeleyerek, geçmiş acıların yüreğinizde tekrar canlanmasına izin vermeyin. Gününüzü ruhsal olarak daha iyi geçirmek adına meditasyon yapabilirsiniz. Sezgileriniz oldukça yoğundur, gizemli ruh haliniz ilk defa tanıştığınız insanların bir hayli ilgisini çekecektir. Bugün, stratejinizi belirlemeli duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: İnsanların ruhumda bıraktıkları negatif etkilerinden arınıyorum, yenileniyorum. Öfkemi sevgiyle dengeliyor, eksikliklerimin farkına vararak içsel düzenlemelerimi yapıyorum.
![aslan-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Faslan-50.jpg&hash=98286a41b2c2d939c7dced3d124925f2)
Bugün, birlikte çalıştığınız insanlarla üstün gelmek mücadelesi yerine işbirliği içinde hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Kendi fikirlerinize muhalefet edilmesini boyun eğdiriliyormuş hissine kapılmadan değerlendirirseniz tabii ki haklarınıza saygılı olmaları kaydıyla, istediğiniz ilerlemeyi kaydedersiniz. Maddi konularda şanslı bir gün. Gelir akışınızdaki artış sizleri memnun edecek. Özel yaşamınızda ise, son derece huzurlu ve uyum dolu bir gün sizleri karşılıyor.
Günün Olumlaması: Yaşam bir savaşsa eğer bende kazanmaya yeminli bir savaşçıyım. Gereksiz güç kullanmam ve bilirim ki hiçbir savaştan yara almadan galip gelinmez. Aklımı, yeteneklerimi kullanarak yaralanmadan, yara açmadan gelecek galibiyetin kahramanı olmayı seçiyorum.
![basak-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fbasak-50.jpg&hash=b57a9959a33905ab6a3370abb63c69d3)
Gökyüzü bugün, gribal enfeksiyonlara karşı dikkatli olmanız yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi yorgun ve bitkin hissediyorsanız mutlaka dinlenin. İş hayatınızı ilgilendiren konularda hiçbir şeyi ertelemeden hareket etmeniz gereken zamanlardasınız. Maddi konularda birkaç gündür yaşanan durağanlık hareketlenmeye başlıyor. Şimdi paranızı biriktirip yatırımlar için düşünme zamanı. Özel yaşamınızda ise, birlikteliği devam edenler zıtlaşmalar ve gereksiz kıskançlıklara karşı dikkatli olmalı ve tartışmaları arttıracak davranışlardan uzak durmalısınız.
Günün Olumlaması: Korkularımı, sevgisizliğimi, çaresizliğimi alt etmenin evrene iade ederek gelişmenin keyfini yaşıyorum. Şimdi hedeflerim var. İstekli ve kararlıyım, ben çok şanslı biriyim. Sağlıklıyım, huzurluyum ve kendime güveniyorum. Sahip olduklarıma duyduğum şükür ve minnet duygum, beni her zaman koruyucu bir çember altına alır.
![terazi-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fterazi-50.jpg&hash=4568fe8cfd7e476ef00acacd1066ff30)
Gökyüzü, birlikteliği devam eden Terazileri eş ya da sevgilinin yakınlarının sözlerini dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Önemli bir konu, size anlatılandan çok farklı seyrediyor olabilir. Şimdi duygularınızla değil zekanızla hareket etmeli, son derece gerçekçi davranmalısınız. Eşinizle ilişkinizde herhangi bir sorun yaşamamız için gerçekleri kabullenerek, gördüklerinizi duyduklarınızı onunla paylaşın, onun göremediği gözü siz olun ve birbirinizi tamamlayın. Gökler, sizi yapmayı planladığınız seyahat ve kendinizi kişisel anlamda geliştirmek için almayı düşündüğünüz kurs, eğitim gibi konularda destekliyor.
Günün Olumalaması: Kararsızlıklarımdan bilinçaltımda oluşturduğum bilinçli ve bilinçsiz tüm negatif formlardan uzaklaşıyor ve arınıyorum. Burada ve şimdiyi kabul ediyor, yenilenen değişime karşı kararlı cesur ve inançlı bir şekilde kendimden emin adımlar atıyorum.
![akrep-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fakrep-50.jpg&hash=88237935f2c25a1569b7ad1ed63705b4)
Gökyüzü, sizlere şanslı enerjiler veriyor olsa da sizler halen karamsar ruh halinizden sıyrılmakta güçlük çekiyor ve olumlu konuları bile layıkıyla değerlendirmekte yetersiz kalıyorsunuz. Bilinçaltınızda yer etmiş olayların sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Gökyüzü, sizleri desteklerken çevrenizdeki herkesle iletişime önem vermeli, hiçbir şeyi ertelemeden, çekimser kalmadan değerlendirmeler yapıp girişimlerde bulunmalısınız. Hedeflerinizi yüksek tutun ve disiplinli bir şekilde çalışamaya devam edin.
Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinçüstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyor. Kendimi tam olduğum gibi ifade ederek, meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.
![yay-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fyay-50.jpg&hash=ed0de8514b2083de3d765b71e309794f)
Güneşin burcunuza geçişi ile birlikte aradığınız denge, huzur ve güveni bulabileceksiniz. İş ve özel yaşamınızda keyifli günler sizleri karşılamakta. Şimdi önünüzde ki bir yıl boyunca yapmak istediklerinizi planlamalı ve kendinize bir rehber hazırlayarak hareket etmelisiniz. İstekleriniz neler, nelerden rahatsızlık duyuyorsunuz alışkanlıklarınız, tepkileriniz hepsini gözden geçirin ve yeni başlangıçlar için kendinize söz verin. Ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetli sezgilerinizde bir çok konuda yardımcınız olacak. Aylar sonra gelen bu olumlu enerjiyi kendiniz için olabildiğince iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda yaşadıklarınızı olumlu ve yapıcı bir şekilde değerlendirmeye çalışmanız, mutluluğa giden yolda anahtarınız olacaktır.
Günün Olumlaması: Hayat veren güneş, yaşamımı tüm ışığıyla aydınlatıyor şimdi. Potansiyellerimin farkına varıyor ve yeniden yapılanıyorum çok daha istekli çok daha güçlü ve bilinçliyim.
![oglak-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Foglak-50.jpg&hash=0ddf7e30b273ec2d023a5fe4f3a70b15)
Gökyüzü, uzun zamandır düşündüğünüz isteklerinizi başarılı bir şekilde ortaya koyarak gerçekleştirmeniz için sabrınızın sizi mükafatlandıracağına işaret etmekte. Sağ duyunuzu ve mücadeleci tavrınızı ortaya koyun. Çekimser davranmadan kararlılıkla ilerleyin. Can sıkıcı durumlar sizi yolunuzdan çevirmemeli. Sahip olduğunuz enerjilerle yaşanan her şeyle mücadele edebilecek güce sahipsiniz. Birlikte hareket ettiğiniz insanların acımasız eleştirileriyle karşılaşabilirsiniz. Sakin olun ve başaracağınıza tüm kalbinizle inanın. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insana karşı daha anlayışlı ve ilgili olmalısınız. İçten içe size olan kırgınlığın farkına varmalısınız.
Günün Olumlaması: Bugün, tüm benliğimle yüzleşiyor ve içimde taşıdığım kibiri ruhumun derinliklerinden söküp atıyorum. Kibir ve ego bana sadece zarar verir, bunun bilincindeyim. Şimdi kendimi çok daha huzurlu, özgür ve yaşam dolu hissediyorum.
![kova-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fkova-50.jpg&hash=0966249460b95d34f1faab93f5f78f27)
Gökyüzü, maddi konularda hayır kelimesini kullanamadığınız kişiler sebebiyle zorlanacağınıza ve ailenizde buna bağlı sorunlar yaşayacağınıza işaret etmekte. Harcamalarınızı kontrol altında tutmalı ve önceliklerinizi bilmelisiniz. Aksi takdirde canınız fazlasıyla sıkılabilir ve son pişmanlığınızın yaşananları düzeltmeye yetmeyebilir. İş hayatınızda gizliliğe önem vermeli ve daha profesyonel tarzda hareket etmelisiniz. Kazanımlarınızı kontrol altında tutun. Aile bireylerinden biriyle size doğru gelen, onun tasvip etmediği bir konuda şiddetli tartışmalara girebilir ve kırıcı davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu tavrınız ilişkinizi kopma noktasına getirebilir dikkat! Kendi fikirlerinize yaşayışınıza sahip çıkarken kaybedeceğiniz değerlerinizin de değerlendirmesini yapmalısınız. Karşınızdaki insanı ikna edemiyorsanız, kırıcı davranmak yerine anlayış gösterip inandığınız yolda ilerlemeye devam edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Bana ait olan değerlerimi koruyup sahip çıkarken yaşamımın bir parçası olan sevdiklerimi kırmamaya özen gösteriyor, onlara kendimi sevgiyle ifade etmeyi seçiyorum. Sorumluluklarımın bilincinde, yüksek enerjimle işlerimi başarıyla tamamlıyorum.
![balik-50.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.hurriyetaile.com%2Fuserfiles%2Fimages%2Fbalik-50.jpg&hash=5753c76a68a58c4509e84d8b7733f9c2)
Gökyüzü, iş hayatınız konusunda disiplinle hareket etmeniz gerektiği konusunda uyarıyor. Kimse üzerine düşeni yapmıyor, sürekli aksiliklerle karşılaşıyor olsanız bile siz üzerinize düşeni yapmalı hiç kimseye değil kendinize güvenerek, sistemli planlı bir şekilde iş hayatınız için mücadeleci davranmalısınız. Bugün, oldukça yorulabilir, isyan duygunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. İsyan neye ve kime? Bir başkası siz olmayacağına göre, kendi başarınız kazancınız için emeğinizi esirgemeden hareket edin ve bu duygunun sizi engellemesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise, duygusal olarak karmaşık bir ruh halinde olacaksınız.
Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda, inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım bunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım.
Kaynak Hürriyet Aile