Bugün yaşanacak finansal konulara karşı dikkatli davranın ve duygusal davranışlar içinde olmamaya özen gösterin. Eş, sevgili ya da yakınlarınızdan kaynaklanabilecek finansal bir krizle karşılaşmak istemiyorsanız akıllıca davranın. İş hayatınızda önemli teklifler ve fırsatlar ardı ardına gelebilir. Cesur olun ve girişimci yönünüzü harekete geçirin. Özel yaşamınızda ise ani kararlardan, tartışmalardan uzak durmalısınız. Birlikte olduğunuz insanın eteğindeki tüm taşları dökmesini sabırla beklemelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben şanslı bir insanım, el attığım işimde, öğrenim hayatımda daima doğru adımlar atarak doğru insanların yaşamıma kattığı zenginlikle öğrenir ve bilgilenirim. Şimdi zihinsel faaliyetlerimi en yüksek akıl yetilerimle kuvvetlendirerek cesur adımlarla yaşamımın her alanında bolluk ve bereket nimetleriyle karşılaşıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü, kendinize olan güveninizi bir an evvel harekete geçirmeniz ve kendinizi geri planda tutma duygunuzdan arınmanız için sizleri uyarmakta. İş ve özel yaşamınızda başkalarının tesiri altında kalmaktan yorulmadınız mı? Özünüzden gelen sese kulak verin ve bir an evvel öz güveninizi harekete geçirin. İş ve özel yaşamınızda birçok fırsat sizin onları görmeniz için bekliyor. Zaman akıp giderken hızlı düşünmeli ve fırsatları bir an evvel yaşamınıza katarak maddi-manevi zenginleşme yolunda ilerlemelisiniz. Özel yaşamınızda duyguların oldukça yoğun olduğu bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, yeteneklerimi seviyorum. Her doğan günle kendime olan güvenimi her geçen gün daha da arttırıyorum. Ben düşünen, üreten, paylaşan yetenekli bir insanım. Bunun şükrü içinde fırsatlarımı en iyi şekilde değerlendiriyor ve kazanıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Gökyüzü bugün iş hayatınızla ilgili konularda kontrollü davranmanız için uyarıyor sizleri. Bugün iş yaptığınız insanlar sebebi ile öfkelenebilir, buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Sağlığınızı düşünerek sakinliğinizi muhafaza edin, sinir sisteminizin oldukça hassas olduğu bir gündesiniz. Bugün her ne olursa olsun kimsenin sizi öfkelendirmesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise duygusal geçişleriniz oldukça kuvvetlidir. Geçmişe duyduğunuz özlem şu anda yaşadığınız ilişkiyi sorgulamanıza sebep olabilir ve pişmanlıklar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, zihnimi dinlendiriyorum. Ne kadar önemli ve değerli olduğumun bilincine varıyorum. Sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum. Biliyorum ki ben kendi değerimin farkında vardıkça gönül gözüm açılacak ve ben kendim için bütünün hayrına çok daha doğru kararlar alacağım.
Günün Kristali: Akuamarin
İş ve özel yaşamınızla ilgili sıkıntılar gün boyu etkili olabilir. Bugün uzun zamandır sabırlı davrandığınız konularda isyan edebilir, gür bir sesle sıkıntılarınızı haykırabilir ve radikal kararlar alarak yol ayrımları yaşayabilirsiniz. Bugün alacağınız her karar, ilerleyen günlerle birlikte kendinizi daha iyi ve huzurlu hissetmenizi sağlayacaktır. Bekar Yengeçler için ise aşkta son derece şanslı bir gün. Yeni tanışacağınız bir insanın sevgi dolu yaklaşımı aranızda hoş bir ilişkinin başlamasını sağlayabilir.
Günün Olumlaması: Sevgiyle yaşamıma tüm güzellikleri davet ediyor ve kendimi bu kutsal duyguyla her türlü zarara karşı koruma altına alıyorum. Biliyorum ki sevgiyle beslenen ruhlar karşılarına çıkan her engeli aşarlar. Yüreğimde taşıdığım inançlarımı sevgiyle büyütüyor, sevgiden aldığım güçle yaşamımda kutsanmış bembeyaz bir sayfa açıyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü bugün duygusal gerginliklere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Duygusal gerginliğinizi kontrol altına almakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Beyazı siyah, siyahı beyaz olarak yanlış anlayarak yanlış yorumlarda bulunabileceğiniz bir gündesiniz, dikkatli davranın. Özel yaşamınızla ilgili konularda keskin kararlar almaktan uzak durun. İş hayatınızda dürüstlüğünüzün takdir edileceği olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yaşamınızdaki hemen her konuda dengeleri müthiş bir ustalıkla sağlayacak, kendinize zaman ayırabileceğiniz vakitleri kazanacaksınız.
Günün Olumlaması: Düşten gerçeğe giden muhteşem bir yoldayım. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerimin rehberliğinde her şeyin üstesinden geliyorum. Yüksek şansımın yardımıyla yeni kapıları aralıyor ve başarıya ulaşıyorum.
Günün Kristali: Selenit
Gökyüzü bugün, duygu ve düşüncelerinizi en güzel sözlerle ifade ederek yakın çevrenizde hayranlık uyandırarak fikir düşünce ve isteklerinizi kolaylıkla kabul ettireceğinize işaret etmekte. Uzun zamandır terfi bekliyor ve alamıyorsanız bugün şansınızı denemeli, bu talebinizi gündeme getirmelisiniz. Alacaklarınızla ilgili sürpriz gelişmeler yaşayabilir, beklenmedik gelirlerle maddi konularda rahatlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise hissettiklerinizi kelimelere özgürce yansıtmanız, birçok sorunu aşarak beraberliğinizi olumlu yönde etkileyerek huzuru yakalamanızı sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Evren denizinin engin sularında yıkanıyor, ruhumun derinliklerine inerek şeffaflaşıyorum. Kendi özüme inebilmenin hafifliği ile yenileniyor, güçleniyor, yaşamımı en yüce hayrıma olacak şekilde yeniden yaşamaya başlıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü bugün finansal konularda yaşanabilecek problemlere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Harcamalarınızda kime öncelik vermeniz gerektiğini iyi belirlemeli ve haksızlık yapmadan hareket etmelisiniz. Yakınızdaki insanlarla ilişkilerinizde onların yapmaları gerekenleri siz üstlenip kendi işinizi aksatmamalısınız. Bugün iş hayatınızda risk almamaya özen göstermelisiniz. Eğer böyle bir riski alırsanız yaşanabilecek parasal kayıpların olabileceği fikrini de aklınızın bir köşesine yazmalısınız. Özel yaşamınızda ise kısa süre önce yaşanan bir kırgınlıktan dolayı yaşanan sorunların tatlıya bağlanması ile sevineceksiniz. Günün Olumlaması: Aşkı doyasıya yaşıyorum, aşkla besleniyorum, her geçen gün verdiğim ve aldığım aşk büyüyor. Sevginin gücüyle güçleniyor, yaşamın keyfine varıyorum. Günün Rengi: Beyaz Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü sizleri aşk hayatınızda yaşanacak gelişmelere karşı hazırlıklı, cesur ve istekli davranmanız için cesaretlendiriyor. Aşkınıza sahip çıkmak için güvenmeniz gereken tek adres duygularınız. Seviyorsanız her türlü zorlukla mücadele edebilir ve gökyüzü sizi desteklerken isteklerinize kavuşabilirsiniz, karar sizin. İş hayatınızda da keyifli gelişmeler söz konusu. Gerçek dostların varlığını tüm güzel enerjileri ile hissedecek ve kazançlı çıkacağınız pek çok fırsatla başlangıçlar gerçekleştirebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Geceyi aydınlatan bir yıldız gibi mesleğimle aydınlanıyor ve parlıyorum. Bu kutsal ışık hayatımın her evresini kapsıyor, yüreğimden gelen bilgi ve emeğimle harmanladığım becerilerim beni büyütür, güçlendirir.
Günün Kristali: Hematit
Bugün borç alacak meseleleri yüzünden bir hayli zorlanabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapmanız gereken bir gündesiniz. Kıramayacağınız dost, arkadaş ya da yakınlar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Yatırımlar için biraz daha beklemeniz çok daha karlı alışverişler yapmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise eşinizle iletişime önem vermeli, sizi ve söylediklerinizi gerçekten anladığından emin olmalısınız. Aksi halde ön yargılı davranarak gereksiz kırgınlıklar yaşayıp yaşatabilirsiniz. Beraberliği olmayan Yaylar gördüğünüz ilgiyi yok sayarak hareket etmemelisiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum, kendimi de seviyorum bana sunduğun nimetleri de. Şükredecek ne kadar çok değerin bana nasip olduğunun farkındayım. Bilinçaltımda yer eden, bana zorluk çıkaran tüm düşüncelerimi büyük bir kararlılık ve irade göstererek benliğimden uzaklaştırıyorum. Yenilenen ruhumla zamanın her anını en yüce haliyle değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü bugün iş hayatınızda kararlı davranmanız, başkalarının ön görülerinden çok kendi sezgilerinize güvenerek hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Başkalarının yönlendirmelerine önem verirseniz üzülebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşanan, gizlediğiniz birçok konu hiç beklemediğiniz bir şekilde gün yüzüne çıkabilir ve şu anda var olan ilişkiniz yara alabilir. Özellikle evli Oğlaklar için dikkatli olunması gereken bir gün.
Günün Olumlaması: Sevgiyle dolu yüreğim ve iyi niyetimin mükafatını aldığım çok özel anlardayım. Başkalaştırılmaya müsaade etmeden özümü korumuş olmanın mutluluğundayım. Beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Yaşamı, hayatımda olan insanları seviyorum. Sevginin gücüyle kutsal bir koruma altındayım.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü iş hayatı olan Kovaları mesai arkadaşları ile uyum ve iş birliği içinde çalışmaları için destekliyor. Bugün ben yerine biz dediğiniz takdirde maddi ve manevi kazançlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birden fazla duyguyu yaşamak gün boyu ruhsal anlamda sizleri yorabilir. Anlık kızgınlıklarınız, pişman olacağınız ilişkiler ve yakınlaşmalar yaşamanıza sebep olabilir. Gizli ilişkilerinizin gün yüzüne çıkması ile var olan şartlarınız ağır bir hasar alabilir, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Kendimi, özümü bulmuş olmanın şükründeyim. Şimdi her zamankinden daha sağlıklı, özgür ve iradeliyim. Bende zaten var olan özellikleri fark edebilmiş olmanın farkındalığı ile tüm güzellikleri ve iyilikleri kendime çekiyorum. Sürekli olarak gelişmeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Gökyüzü yeni başlangıçlar, sürpriz ve keyifli gelişmelerle güne başlayacağınız müjdelemekte. Her anlamda kendinizi son derece güçlü ve girişken hissedeceksiniz. İş hayatınızda yaptıklarınızın takdir görmesi ve birlikte çalışılan insanların dürüst yaklaşımları ile kariyer hayatınızın altın çağını karşılamaktasınız. Özel yaşamınızda ise size yakın bir arkadaşınızın ilişkinizle ilgili pek hoş olmayan sözleri sebebi ile zihninizde soru işaretleri oluşabilir. Bu yüzden birlikte olduğunuz insana haksız eleştirilerde bulunarak kırıcı olabilirsiniz. Sağduyulu davranın ve başkalarından çok sezgilerinize güvenerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirdiğimde kazanırım. Bir kez ne istediğime karar verdiğimde evrenin bunu bana vereceğine inanıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Kaynak Hürriyet ailem.