26 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün, eşinizle olan iletişiminizde dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Fazlası ile üzerinize gelebilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Her ne olursa olsun sakinliğinizi koruyun ve eşinizin sakinleşmesini bekleyin. Konuşacağınız ya da tartışma içine gireceğiniz gün bugün değil. Sabır erdemdir, sabır zaferdir. Sakinlikle her türlü zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızda da güçlü enerjiniz ve pozitif yaklaşımlarınızla takdir toplayacaksınız. Başarılı çalışmalarınızın sayesinde hiç tahmin etmediğiniz insanlardan iş birlikleri için teklifler alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Yorgun ruhumu, sevgi ile yüceltebilmenin şükründeyim. Kendimi seviyor, yaradanın bana bahşettiklerini bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor, başarıya aşka ulaşıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Yakut

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, eleştirel davranışlara tahammül gücünüzün olmadığını göstermekte. Sakin olun, bırakın eleştirsinler, siz yolunuza bakın. Kelimeler başarınızın gölgesi dahi olmasın. Azimli çalışmanızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Sabrınızın, emeğinizin ve inandığınız gibi yaşıyor olmanın mükafatını alacaksınız. Özel yaşamınızda eşiniz tarafından tartışmaya zorlansanız da sakinliğinizi koruyun ve tartışma içine girmeyin.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan değerlerimle olgunlaşıyor ve ruhumda gezen ikilik halini aşarak tercihlerimi netleştiriyor. Sevgiyle emek vermeyi seçerek, yoluma istediğim şekilde devam etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

ikizler-50.jpg
İKİZLER
İş hayatınızda var olan işlerinizde düzenlemelerde bulunmalı ve şartlarınızı iyileştirme yönünde çalışmalar yapmalısınız. Yeni gelen teklif ve projeleri bekletmeli, acele kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek ev kazaları. Özel yaşamınızda ise gezegensel enerjiler, yüreğinizi aşkla çarptıracak ve yaşamınızda yeni bir sayfa açacak bir beraberliğin sinyallerini vermekte. Duygularınızı özgür bırakın, bilinçaltınızda yarattığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Aşkın getirdiği tüm coşkunun yaşamınızı sarmasına izin verin.

Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan ve yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işlemişken, günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor, yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.

Günün Kristali. Peridot

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.

Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor; inançlarımla, yeteneklerimle, emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Kristali: Kyanit

aslan-50.jpg
ASLAN
Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu: İlişkileriniz. İster iş, ister aileniz olsun, tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor, farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine, kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerimin gelişimine katkıda bulunuyorum.

Günün Kristali: Aragonit

basak-50.jpg
BAŞAK
Aşk hayatınızda olumlu gelişmelerle ruhunuzun ve yüreğinizin tamamen aydınlandığı harika bir gün karşılıyor sizleri. Bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Başak’lar, evliliğinizi ya da ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun.

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve Rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler ve anlamayanlar kendimi keşfetmemi, ifade gücümü artırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

terazi-50.jpg
TERAZİ
Planlama, karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. Çok yoğun haberleşme trafiği ile iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuz da. Tepkilerinizi sezgilerinizin rehberliğinde ortaya koymanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise hukuksal konularda beklentilerinizin istediğiniz gibi sonuçlanacağı, galibiyet kazanarak haklılığınızı ispatlayacağınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Rüyalarımı ve hayallerimi gerçeğe dönüştürebilmek için gereken irade gücüne, akıl ve inanca sahibim. Şu anla birlikte sahip olduğum tüm yeteneklerimi, sezgilerimi başarıya giden yolda hayatımın her alanını zenginleştirmek için faaliyete geçiriyor ve kullanıyorum.

Günün Kristali: Pirit

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü, aile yaşamınızda daha önceden aldığınız kararların arkasında durmanız için uyarıyor sizleri. Eğer başkalarının etkisi altında kalır, kararlarınızı uygulamak konusunda tereddüt eder ve geri adım atarsanız sonrasında çok pişman olabilirsiniz. Haklı mücadelenizi kararlılıkla sürdürün. Yaşamın güzelliklerine giden kapılar size açılmışken kararsızlıklar pişmanlıkları da beraberinde getirebilir. Özel yaşamınızda bekar Akrep’ler, bugün hiç tahmin etmediğiniz bir duygusal yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Uzun bir sessizlik döneminden sonra aşk hayatınız önem kazanıyor.

Günün Olumlaması: Umudumu koruyabilmiş olmanın manevi zenginlikleri gürül gürül akıyor yaşamıma, ruhumu olgunlaştırıp güçlendiriyor. Aşkı yaşıyor, emek verdiğim her şeyin mükafatını doğrulukla kazanıyorum.

Günün Kristali: Peridot

yay-50.jpg
YAY
Bugün geçmişle ilgili konular gündeminize gelebilir. Duygularınızın son derece yoğun olduğu bir gündesiniz. Eski bir sevgili, uzun zamandır görmediğiniz bir arkadaşınız geçmişte olduğundan çok daha farklı bir durumda karşınıza çıkabilir. Kırgınlık ve pişmanlıklarınızı ardınızda bırakabilmiş olmanız bugün sizleri güçlü kılıyor ve sizler ilahi adaletin hiç şaşmadan işlediğinin şahidi oluyorsunuz. İş hayatınızda ise karışık etkiler söz konusu. Bu karışıklık sizden değil birlikte çalıştığınız insanlardan kaynaklanacaktır. Siz işinizi yapın ve sorumluluklarınızı eksiksiz olarak yerine getirmeye çalışın. Görev değişiklikleri sizlere basamak atlatabilir.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı ve davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor, yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Ametist

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, sevdiğiniz insana karşı hırçın ve kırıcı bir tutum içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Yaşam boyu pişmanlık duyacağınız sonuçlarla karşılaşmak istemiyorsanız, Kendinize öz eleştiride bulunun ve adil davranın. İş hayatınızda ise oldu gözü ile baktığınız işlerinizle ilgili olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Kelimelerinizi özenle seçin ve neden böyle bir durumun olduğunu anlamaya çalışın. Finansal konularda evli ve çocuk sahibi Oğlak’lar, yapamayacağınız yüklerin altına girmekten kaçınmalısınız

Günün Olumlaması: Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarım ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Kristali: Oniks

kova-50.jpg
KOVA
Aileniz ve ev hayatınızla ilgili harcamalar bütçenizi zorlayabilir. Kırıcı olmadan ufak uyarılarda bulunup tasarruflu olmaları yönünde aile bireylerinize öğüt ve uyarılarda bulunabilirsiniz. Aksi halde ilerleyen günlerle ciddi bir ekonomik krizle karşılaşabilirsiniz. Hayır demeyi öğrenmeli ve yaşamın sorumluluğunu yakınlarınızla paylaşmanız gerektiğinin farkına varmalısınız. Özel yaşamınızda ise huzurlu günlerin tadını çıkarmaya bakın. Dış etkenlerin ilişkiniz üzerinde olumsuz etkiler yaratmasına izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Ben hür irademle kendi hayrıma olacak tüm güzel davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Seçimlerimin olumlu sonuçlarıyla kendimi ve sevdiklerimi mutlu ediyorum.

Günün Kristali: Hematit

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, yakın çevreniz ya da eşiniz tarafından gelecek kırıcı eleştirilere karşı suskun kalmak yerine haklı tepkinizi vermeniz için destekliyor sizleri. Yapmadığınız bir şey ya da gözünüzden kaçan ufak bir ayrıntının büyütülüp sorun haline dönmesine ve karşı tarafın sizi suçlamasına izin vermeyin. Hoşgörü karşılıklıdır, fedakarlıkların da olduğu gibi. Bunu aklınızın bir köşesine bir daha çıkarmamak üzere yerleştirin. İlişkilerinizde de prensip olarak uygulayın. İş hayatınızda ise görevini yerine getirmeyen insanların tembelliğine bir son vermenin zamanıdır sizler için. İster çalışan olun ister patron, ikinci şansı sadece hak edecek insanlara verin.

Günün Olumlaması: Ben kendime güveniyor ve yaşamın bana öğrettikleri ile güçlenerek büyüyorum. Biliyorum ki yaşamın her safhası ayrı bir öğreti ve güzellikte. Yaşamı seviyor, sahip olduklarıma değer veriyorum. Ruhumu saran sevginin gücü yaşamımın her alanında kendini gösteriyor ve ben başarıya doğru yol almaya devam ediyorum.

Günün Kristali: Kuvars

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Planlama, karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. Çok yoğun haberleşme trafiği ile iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuz da. Tepkilerinizi sezgilerinizin rehberliğinde ortaya koymanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise hukuksal konularda beklentilerinizin istediğiniz gibi sonuçlanacağı, galibiyet kazanarak haklılığınızı ispatlayacağınız zamanlardasınız.

Günün Olumlaması: Rüyalarımı ve hayallerimi gerçeğe dönüştürebilmek için gereken irade gücüne, akıl ve inanca sahibim. Şu anla birlikte sahip olduğum tüm yeteneklerimi, sezgilerimi başarıya giden yolda hayatımın her alanını zenginleştirmek için faaliyete geçiriyor ve kullanıyorum.

Günün Kristali: Pirit​

ferah

Daimi Üye
Tepki
9.342
YENGEÇ
Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.

Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin, öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor; inançlarımla, yeteneklerimle, emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.

Günün Kristali: Kyanit

:gulegule::gulegule:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.047
İKİZLER
İş hayatınızda var olan işlerinizde düzenlemelerde bulunmalı ve şartlarınızı iyileştirme yönünde çalışmalar yapmalısınız. Yeni gelen teklif ve projeleri bekletmeli, acele kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek ev kazaları. Özel yaşamınızda ise gezegensel enerjiler, yüreğinizi aşkla çarptıracak ve yaşamınızda yeni bir sayfa açacak bir beraberliğin sinyallerini vermekte. Duygularınızı özgür bırakın, bilinçaltınızda yarattığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Aşkın getirdiği tüm coşkunun yaşamınızı sarmasına izin verin.

Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan ve yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işlemişken, günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor, yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.

Günün Kristali. Peridot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar