Gökyüzü bugün, iş hayatınızda mesai arkadaşlarınızla yaşanacak gerginliklere karşı uyarıyor sizleri. Sudan bir sebeple şiddetli bir tartışmanın başkahramanı olabilirsiniz. Yaşanan Ay tutulmasının etkisi ile kendinizi gergin ve huzursuz hissedebilir, küçük şeyleri bile büyütebilirsiniz. Sakin olun, yapmaktan hoşlanmadığınız şeylerle mümkün olduğu kadar ilgilenmemeye çalışın ve birkaç dakika dahi olsa zihninizi dinlendirin. Özel yaşamınızda ise sürekli yaşanan bir probleminiz eşiniz tarafından suçlayıcı bir şekilde tekrar edilebilir, buna tepkiniz oldukça sert ve şiddetli olabilir.
Günün Olumlaması: Doğan her güne aşkla, şükürle ve sağlıkla başlıyorum. İyiyi, güzeli, şansı, talihi sevgiyle kendime çekiyorum. Yaşadığım her anı özümsüyor, doyasıya yaşıyor, hayatımın her anına anlam katarak ruhumu özgürleştiriyorum.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü bugün, kendinizi yorgun ve aşırı hassas bir ruh hali içinde bulabileceğinize işaret etmekte. Kendinizi ifade ederken zorlanabilir, yanlış anlaşılmalardan dolayı sevdiğiniz insanlarla ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde, bugüne kadar yaşadığınız her şey bir film şeridi gibi akıp gidecek zihninizden. Geçmişle ilgili ciddi yüzleşmeler yaşayabilir, kabullenişe geçişin muhteşem özgürlüğünü tüm ruhunuzla hissedebilir, yeniden doğmuşçasına güçlü ve enerjik bir hale bürünebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise bitmesi gereken, sizi yoran ve hırpalayan her şey sizin müdahaleniz olmaksızın çıkıp gidecek yaşamınızdan.
Günün Olumlaması: Aynı yolda yürüyüp farklı yönlere gittiğim insanlardan kazandığım deneyimlerin özünü alıyor, karanlıklardan uzaklaşarak ışığa doğru yürüyorum. Sürekli yenileniyor, ruhsal ve fiziksel olarak arınıyor, gençleşiyor ve doğan her günle daha sağlıklı oluyorum.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Mavi Zoisit
Enerjisi yüksek ve gergin bir gün sizleri karşılıyor. İş hayatınızda maddi çıkar ve menfaatlerin ön plana çıkması ile mesai arkadaşlarınız ve ortaklarınızla tartışmalar yaşanabilir. Özel yaşamınızda ise sorunlu bir beraberliği ısrarla devam ettirme çabasındaysanız, birlikte olduğunuz insana ne kadar yabancılaştığınızı, yakınınızdayken ne kadar uzağınızda olduğunu fark edebilir ve ciddi bir şekilde ilişkinizle ilgili düşünmeye başlayabilirsiniz. Bekar İkizler, yeni bir beraberliğe adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışmanız sizin için çok daha iyi olacaktır.
Günün Olumlaması: Göklerin rehberliğinde ilerlemenin şansı, huzuru ve bereketindeyim. Yaptığım işi seviyor, sürekli üretiyor, çalışıyor ve bolca para kazanıyorum. Her gelen günle yaşamım daha zengin, daha üretken, daha mutlu bir halde huzurla süsleniyor.
Günün Kristali: Hematit
Gökyüzü bugün bürokratik engellerle karşılaşarak işinizi zora sokacak durumlarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Sabırlı olursanız yapılan hata ve sergilenen tutum, sizin kararlılığınızla ilerleyen saatlerde istediğiniz yönde ilerleyecektir. Özel yaşamınızda ise karışık olaylar yaşanabilir. Eski sevgilinizden gelen mail veya mesaj, devam eden ilişkinizde problemler yaşanmasına sebep olabilir. Eş ya da sevgilinizin sizi suçlayan tavırları ve sizi dinlemeden hareket etmesi ile çileden çıkabilir, tartışmayı bir kenara bırakıp ilişkinizin devam edip etmeyeceğini düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: İksir-i aşkı içtim ve aydınlandım. Coştum, duruldum, düştüm, kalktım, öldüm, dirildim. Beni bende bulmanın sırrıyla irkildim ve sahip olduklarımın kıymetini anladım. Yapabileceklerimin farkına vardım, şükrettim canı gönülden sayısız nimetlerin için. Bilerek ya da bilmeyerek yaptığım tüm olumsuz davranışlardan sıyrıldım, hakkın yoluna gönül koydum yürüyorum.
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizdeki insanların her yaptığınızı eleştiren tavırlarına son vermeleri için ciddi tepkiler verebileceğinize işaret etmekte. Yaşamınızı yönetmeye kalkan duyarsız davranışlara karşı sergilediğiniz tutumda haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini ve sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Bunun getirdiği huzuru iş hayatınıza yansıtacaksınız. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve yolunuza bakın. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ortak kararlar almanız her ikiniz için de olumlu sonuçlar getirecektir.
Günün Olumlaması: İsteklerimi ve yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyor, her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklı, huzurlu ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
Hukuksal konularda sıkıntıları olan Başaklar, problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar Sizin sabrınızı zorlamak hiç kimse için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Bekar Başaklar, bugün eski sevgiliniz, pişmanlıkları ile karşınıza gelebilir ve duygusal bir konuşma ile sizi etkileme çabası içine girebilir. Duygularınızla aklınız aynı mesajı veriyorsa karar sizin, ona bir şans daha verebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhsal planımla uyumlu yaşamayı öğrendiğimden beri çok huzurlu, sağlıklı, mutlu ve başarılıyım. Kendime değer veriyor ve kendimi seviyorum. Öz değerlerime sahip çıktıkça fikirlerimi daha çok kitlelere ulaştırıyor, kabul görüyor ve başarıya ulaşıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Gökyüzü, sabah saatlerinde başkalarının sebep olacağı konulardan rahatsızlık duyarak gergin olacağınıza işaret etmekte. Bu gerginlik sizi sarsacak nitelikte bir etkide olmayacak, aksine yaşamınıza çeki düzen vermeniz ve insanlara yaklaşımınızı köklü bir şekilde değiştirmenize sebep olacak olumlu etkilere sebep olacaktır. Kendinize daha fazla değer verecek, planlamalarda bulunacaksınız. İş arkadaşlarınızdan birinden gelecek ilginç bir teklifle şaşırabilirsiniz. Bilginiz dışında yeni bir konuya bir anlık hevesle yaklaşmanız olumlu sonuçlar getirmeyebilir. Bugün mümkün olduğunca risk gerektiren işlerden uzak durmanızda fayda var. Özel yaşamınızda ise evli Teraziler, eşiniz, iş hayatında sürpriz ve oldukça şanslı gelişmeler yaşayabilir.
Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim. Kendimi eğiterek ve eleştirerek yenilenmiş olmanın mutluluğuyla doğru kararlar alıyorum. Kendimden vazgeçmişken inançlarım, yeteneklerim ve sevgimle güçlü bir şekilde ayağa kalkmanın şükründeyim.
Günün Rengi: Mor
Günün Kristali: Mavi Safir
Bugün hayalini kurduğunuz bir teklif hiç beklemediğiniz bir insanın aracılığı ile karşınıza çıkabilir. Tereddüt etmeden kabul edin ve yeni oluşumların içinde yer almaktan mutluluk duyun. Hızlı düşünün fakat mümkün olduğunca acele davranarak hata yapmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eşinize olan sevginizi söz ve davranışlarınızla ifade etmeniz, onun zor günlerinde yanında olmanız size olan aşkını ve saygısını daha da güçlendirecek. Beraberliği olmayan Akrepler, iki insanın arasında kalmanın zorluğunu deneyimleyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Egomu, öfkemi, kinimi ve hırsımı sevgiyle eğitebilmiş olmanın sırrına erdim. Benlikten çıktım bizliğe geldim. Bizden çıktım hiçliğe indim. Düştüm, kalktım, dengelendim. Yapabileceklerimi ve yapamayacaklarımı netleştirdim. Gitmem gereken yerde kalmamayı, kalmam gereken yerde tüm gücümle var olmayı öğrendim.
Günün Rengi: Mor
Günün Kristali: Lapis lazuli
Bugün iş hayatınızda haklarınız ve çıkarlarınızı koruma yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu kendinize dair daha sakin, uyumlu bir tavırla, yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İşinizde emeğinizin karşılığını alacak, sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan Yaylar, aşkın rüzgarı tüm ruhunuzu sarabilir, acele kararlar vermeden sadece duygularınızla değil, mantığınızı da kullanarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Aşk yaşamımın her köşesinde hükmünü kararlılıkla sürüyor şimdi. Fark edemediğim kadar farkındayım aşkın gücünün ve bana kattığı güzelliklerin. Dürüstlüğün, saflığın ve masumiyetin aşkla dolu dolu yaşandığı her güne şükürler olsun.
Günün Kristali: Zebercet
Gökyüzü bugün, fevri çıkışlar sergilemekten, ani kararlar alıp uygulamaktan uzak durmanız için uyarıyor sizleri. Bir anda verdiğiniz kararlarınızın sonuçları oldukça sıkıntılı olabilir. Sakinleşin, derin derin nefes alın ve kimsenin kızgın, öfkeli ruh halinizden faydalanmasına izin vermeyin. Sakinleşmeyi ne yaparsanız yapın başaramadıysanız bulunduğunuz ortamdan kısa süreli de olsa uzaklaşın ve tartışmaların size sadece zarar getireceğini bilerek hareket etmeye çalışın. Bugün iç dünyanıza yönelin. Kızgınlıklarınızı, kalbinizdeki yaraları, yaşadıklarınızı, yaşayacaklarınızı, yapmanız gerekenleri ve sevdiklerinizi düşünün. Meditasyon ve dua ile ruhunuzu dinlendirin. Aile bireyleri ile ilişkilerinize önem verin, onların tavsiyelerini mutlaka dikkate alın.
Günün Olumlaması: Biliyor ve inanıyorum ki ilahi adalet hiçbir zaman şaşmaz. Uğramış olduğumuz haksızlıkların hakkını bu yüce sisteme havale ediyorum. Günü bolluğu, bereketi, sevgisiyle, bütünün ve kendimin hayrına olacak şekilde en adil ve hakkaniyetli hali ile değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Tanzanit
Kendinize olan güveniniz ve girişimci tavırlarınız bugün işinizle ilgili konularda yetkililerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın desteğini alacağınıza işaret ediyor. Karşılaştığınız engel ve problemlere rağmen çözüme yönelik pratik tavırlarınız ve orijinal düşünceleriniz hak ettiği değeri görecektir. Özel yaşamınızda kendi ailenizi ilgilendiren meselelerle ilgilenecek, alım satım gibi konularda ortaklaşa hareket etmenin karını hep birlikte elde edebileceksiniz. Özel yaşamınızda ise ilişkinize biraz daha özen göstermeli, duygularınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz. Sevginizi gösterdiğiniz takdirde eş ya da sevgilinizin size olan yaklaşımının olumlu yönde değiştiğini göreceksiniz.
Günün Olumlaması: Kendimle ve kimliğimle barışmayı seçiyorum bugün. Kusurlarımı ve hatalarımı sevgiyle kabul ediyorum bugün. Ruhumu aklımın gücüyle birleştiriyor, sevgiyi kendime rehber ediyorum bugün.
Günün Kristali: Siyah inci
İş ve özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanların sizden beklentileri fazlasıyla yükselecek. Beklenenleri sağlamakta özellikle finansal konularda zorlanabilirsiniz. Birlikte hareket etmekte zorunda olduğunuz konu ve insanlara karşı akılcı yaklaşımlarda bulunarak maddi kaynakları artırmanın ve düzenli hale getirmenin yollarını bulmalı ve bunları uygulamaya başlamalısınız. Özel yaşamınızda ise sorunlardan kaçmak yerine üzerine gitmeli ve gerçekleri kabul ederek uzlaşmacı bir tutum içinde birlikteliğiniz adına en doğru kararı vermelisiniz. Bu konuda iç sesinizin size rehberlik etmesine izin verin.
Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi olan bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor, huzur buluyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars
HürriyetAile