Bugün yaşamınızla ilgili konularda yaşanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Kararlı tavrınızı korumalı, eş ya da sevgilinizin sizi aşağılar tarzda davranışlarına sessiz kalmamalısınız. Siz kararlı davranın, ne yaparsa yapsın tartışmayın, saygıyı yitiren taraf siz olmamalısınız. Önceliğiniz siz olmalısınız, istekleriniz ve arzularınız doğrularınız olsun. Sizi size yabancılaştıran her şeyden uzaklaşıyor, yeni başlangıçlara doğru yol alıyorsunuz.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Günün Rengi: Siyah
İş hayatınızda oldukça yükselecek birçok sürpriz teklif alacaksınız. Bugün kararlarınızı, sezgilerinizin sizi yönlendirdiği yöne göre belirleyin. Aile yaşamınızda ev ve aileyi ilgilendiren konularda bir çok imkanla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda hiç beklemediğiniz insanlardan destek görerek bu alanlarda da önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda gerginlikler yaşanabilir.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dün yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
Özel yaşamınızla ilgili konularda yaşanacak gerginlikler söz konusu olabilir. Kararlı tavrınızı korumalı, eş ya da sevgilinizin sizi aşağılar tarzda davranışlarına sessiz kalmamalısınız. Siz kararlı davranın ne olursa olsun tartışmaya girmeyin. Üçüncü şahısları tartışmalarınızın içine sokmamalısınız. İlerleyen günlerle birlikte bunun zararını her ikiniz de görebilirsiniz. Sorunlarınızı kendi içinizde çözmelisiniz.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Kristali: Kuvars
Dünü dünde bırakın ve günün getirilerine adapte olun. Bunu başardığınız anda sizin için yeni başlangıçlar fırsatlar söz konusu olacak. Aradığınız şans belki de çok yakınınızda siz yeter ki fark etmeyi seçin. Özel yaşamınızda ise çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilir, eşinizden göreceğiniz destekle sevinebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sahip olduğum, olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim için, düşmanlarıma galip gelip dostlarımla sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm, isteklerime azimle, aşkla ve emekle ulaştığım için şükürler olsun.
Günün Kristali: Yakut
Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Her ne olacaksa sizin ve geleceğiniz için iyi olacak. Korkularınızın üstüne gidin, haklı cesaretiniz sizi huzura kavuşturacak. Siz vicdanınız açısından rahatsanız, ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız. Akışa ayak uydurun.
Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum ruhumu. Cesur bakıyor ve cesur yaşıyorum. Yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyorum. Karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve uyguluyorum.
Gökyüzü eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini, ruhunuz başta olmak üzere tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın.
Günün Olumlaması: Gecenin siyahının, gündüzün ışığının sırrına eriyorum. Var oluşun önemini kavrıyor, aşkın kutsallığına inanıyorum. Sahip olduğum değerlerimi koruyor ve muhafaza ediyorum. Değerlerimle güçleniyor, yeteneklerimin sayısız nimetinin şükrünü tüm kalbimle yaşıyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Bugün her işiniz kolaylıkla ilerler ve kendinizi ifade etme gücünüz çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu özel hayatınız, eş ya da sevgilinizin görmezden geldiğiniz ya da iyi niyetli düşündüğünüzden dolayı fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum, merhametimi öncelikle kendime gösteriyor sonra sevdiklerime yansıtıyorum. Kendime değer vermem gerektiğini öğrendim ve uyguluyorum. Sevdiklerim benim için, ben de onlar için kıymetliyim. Ruhumu aşkla besliyor, yaşama sevgiyle güçlü bir şekilde bağlanıyorum. Karşılaştığım tüm zorlukların üstesinden yüksek iradem sayesinde geliyorum.
Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden değer yargılarınız daha da gelişecek ve her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer vereceksiniz. Kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Bekar Yay’lar kararsızlığınız ve duygusal tepkileriniz birlikte olduğunuz insanı bezdirebilir. Sevgilinizi kaybetmek istemiyorsanız daha net ve kararlı olmayı denemelisiniz.
Günün Olumlaması: Enerjimi doğru yönde kullanıyor ve karşılaştığım her fırsatı olumlu yönde değerlendiriyorum. Yeteneklerimi, öz veri ve inançla geliştirdikçe daha çok kazanıyor, standartlarımı yükseltiyorum.
Günün Kristali: Lal
Bugün alınganlık duygunuzu kontrol altına aldığınız takdirde yaşanacak birçok olumsuz durumun önüne geçebilirsiniz. Spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz, kısa bir süre içinde disiplinli hareket ederseniz kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bugün kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız.
Günün Olumlaması: Son derece berrak, net ve arınmış düşüncelere sahibim. Çevremdeki her şeyi çok daha ayrıntıyla değerlendiriyor ve doğru kararlar alarak yaşamımı kolaylaştıracak girişimlerde bulunuyorum.
Günün Kristali: Opal
Kendinize olan güven ve saygınız, çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğunu düşünen kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Adeta karanlık günlerin ardından doğan güneş gibi yaşam sizin için yeniden şekillenmekte. Siz yaşanmışlıklarınızın ruhunuza kattığı derinlikle iş ve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz.
Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime, işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi ve inançlarımı kuvvetlendiren büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Olabildiğince pozitif davranmalı ve kendinizi ispatlamak için cesaretli davranmalısınız. Sahne sizin, uzun zamandır ilk defa kendinizi bu kadar kararlı hissetmenin getireceği avantajları sonuna kadar değerlendirmelisiniz. Gün içinde trafikten kaynaklanan gecikmeler söz konusu olsa bile gerilmeden hareket edin. Soğukkanlılığınızı koruduğunuz takdirde her şey kolaylıkla ilerleyecektir.
Günün Olumlaması: Ben aşkım, ben sağlığım, ben huzurum. Ben bulunduğum ortamın dengesiyim. Bilinçaltımın derinliklerinde esir kalmış isteklerimi ifade etmeyi seçiyorum. Böylelikle tüm blokajlarımı ortadan kaldırıyor ve sözlerimi gerçekliğim kılarak her türlü zenginliği, şansı ve başarıyı en yüce hayrıma olacak şekilde kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
Yapmakta olduğunu işle ilgili haksız eleştirilerinin moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem matematiğinin büyüsünde kendi farkındalığımı fark etmeyi seçiyorum. Tüm pozitif enerjileri sevgiyle yaşamıma çekiyor ve kararlılıkla yaşamımın her safhasına aktarıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyor ve ilişkilerimi güçlendiriyorum.
Günün Kristali: Turmalin
HürriyetAile