KOÇ
Gökyüzü duygularınızı kontrol altında tutmanız için uyarıyor sizleri. Aşırı heyecan, kaygı, korku sizi yıpratır ve olumsuz enerjileri kendinize çekmenize sebep olur. Bugün sadece maddi konularda değil tüm olumsuz düşüncelerinizi kontrol altına almalısınız, düşündüğünüz her şey gerçekleşebilir. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin davranışları, konuşmaları içinizde garip bir duygunun belirip zihninizde soru işaretlerinin oluşmasına sebep olabilir. Anlamadan dinlemeden, araştırma yapmadan haksız kararlar vermemeli ve sabırlı davranmalısınız.
Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum, güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı benliğimden, ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Kehribar
Gökyüzü işinizle ilgili konularda istek ve arzularınızın gerçekleşmeye başlaması ile kendinize olan güveniniz tazeleneceğini, iş ve özel yaşamınızda istikrarlı günlerin müjdesini veriyor sizlere. Sizi engellediğinize inandığınız başta davranışlarınız olmak üzere alışkanlıklar insanlar hakkında da kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Bir ilişki içindeyseniz ve sürekli aynı sorunlar tekrar ediyor, yaptığınız tüm fedakarlıklara rağmen huzur sağlanmıyor ve mutsuz oluyorsanız bu dönemde kararınızı verin ve yolunuzu çizin. Bekar Boğa’lar yeni insanlar ve yeni heyecanlar sizleri bekliyor.
Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyor. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum. Sezgim bana rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyorum. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Kyanit
Bugün duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi doğru sözlerle ifade edin, rahatsızlıklarınızı ortaya koyun. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesiniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı, sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Bugün enerjiniz oldukça kuvvetlidir.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapadığımda zihnimde canlanan bembeyaz ışığın yansıması ruhumu ve dünyamı aydınlatıyor şimdi. Canlandığımı arındığımı hissediyorum. Kutsal var oluşun idrakine varıyor ve her anımın kıymetini bilerek yaşamaya kendime söz veriyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Safir
Gökyüzü yakın çevrenizde başarınızı ve mutluluğunuzu bozmak için çabalayan kişilerin farkına varmanız için uyarıyor sizleri. Çevrenizdeki insanları gözlemleyin; tavırlarını, size yaklaşım şekillerini değerlendirin ve size karşı niyetlerini hissettiğinizi onlara bariz bir şekilde hissettirerek hadlerini bildirin. Hiç kimsenin huzurunuzu kaçırmasına fırsat vermemelisiniz. Size kötü duygular besleyen insanları yaşamınızdan uzaklaştırmanın zamanı geldi. İş ve özel yaşamınızda ilişkilerinizi gözden geçirin ve bitirmeniz gereken ilişkilerinizi bu dönemde bitirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden beklentilerinizi dile getirmenin zamanı gelmedi mi sizce de hala?
Günün Olumlaması: Eksik yönlerimi bilgiyle geliştiriyor, tüm yeni öğretileri kolayca öğrenerek yaşamımda başarı ile uyguluyorum. Şans benden yana, dilek ve isteklerim kolaylıkla gerçekleşiyor. Şimdi ruhumdan gelen sese kulak vererek farkına varamadığım yönlerimi keşfediyor, içimde var olan güzellikleri kabul ediyor ve tüm çevreme yansıtıyorum.
Günün Kristali: Opal
Gökyüzü bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birlikte aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini çıkaracağınızı müjdelemekte. Bugün dikkat etmeniz gereken konu yakın çevrenizle ilişkileriniz. Mesai arkadaşlarınız ve yakınlarınızla ilgili konularda yaşanabilecek tatsızlıklar, karşılıklı olarak öfkeyle sarf edilen sözler ortak noktada buluşamamanıza neden olur ve sizi fazlasıyla sinirlendirebilir. Bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak evinizden taşınma kararı alabilirsiniz. Bu kararı alırken her şeyi ayrıntılarıyla düşünmeniz yararınıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyor, sağlıkla, aşkla, bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.
Günün Kristali: Garnet
İş hayatınızda beklenemedik eleştiri ve haksız sözlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sessiz kalmayın ve gereken cevabı nezaket çerçevesinde verin. Kimsenin sizi küçümser davranışlarda bulunmasına izin vermeyin. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar, yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütebilir. Sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyor ve en yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendiriyorum. Bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
İşinizle ilgili konularda sakin davranın, ilk sözü söyleyen kişi siz olmayın. Beklemede kalın, son sözü söyleyecek kişi siz olacaksınız, lakin o gün bugün değil, sabır! Şans oyunlarında da sürprizler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin maddi durumundaki dengesizlik sizleri bir hayli zorlayabilir. Bu süre içinde birbirinize destek olmalı, daha önce yaşadığınız zorluklardan aldığınız deneyimlerle hareket etmelisiniz. Bekar ve beraberliği devam eden Terazi’ler sudan sebeplerle sevgilinizle tartışmaların yaşanacağı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Doğan her günü farkındalığım idrakinde değerlendirmeyi, yaşadığım acılarla olgunlaşan yüreğimdeki bilgeliği, ruhumdan gelen sevginin yüzüme yansıyan tezahürünü gelişirken değişmeyen yüreğimi ve beni ben yapan özelliklerimi seviyorum. Ey hayat sana teşekkür ediyorum yaşadıklarım, yaşatacakların, yoluma kattığın ve katacakların için…
Günün Kristali: Beril
Gökyüzü hayatınızla ilgili önemli kararlar almanız, hedeflerinizi belirlemeniz için içsel sesinizi, cesaretinizi harekete geçirecek. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği bu tarz yaklaşımlardan hoşlanmaz ve bu gibi olaylara yaklaşımınızın ne olacağını da açıkça söylersiniz. Söylemiş olmanıza rağmen aynı konular devam ediyorsa siz noktayı nereye nasıl koyacağınızı bilirsiniz.
Günün Olumlaması: Biliyorum ki gecem günle aydınlandığında yeni heyecanlar sarar yaşamımı ve olumsuzluk giysimi karanlık gece ile ardımda bırakarak aydınlığın verdiği beyazlıklarla arınırım.
Günün Kristali: Dumanlı kuvars
Uzun zamandır içinde bulunduğunuz karanlıkları yırtarak aydınlığa çıkmanın zamanı geldi. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu, başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde. Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin. Bitiş ve başlangıçlar yaşayabilirsiniz. Cesur doğanız sizi birçok konuda başarılı kılacak.
Günün Olumlaması: Emekleyerek yürümeyi, yürüyerek koşmayı, emek vererek kazanmayı ve fedakarlığın önemini öğrendim. Elimdekine şükrederek ilerlemeyi, geçicilikle kalıcılık arasındaki tercihi ilkelerimle belirlemeyi, beni bende bulunca ruhumu karanlıktan aydınlığa götüren yolda yürümeyi öğrendim.
Günün Kristali: Ametist
Bugün özel yaşamınız önem kazanmakta. Beraber olduğunuz insanla yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz, artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gündesiniz. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız iç sesinize kulak verin ve yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan, adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiri de olmayın!
Günün Olumlaması: Her gelen günle kendimi daha çok seviyorum. Kendimde değer veriyor ve ruhumun bana gönderdiği mesajların anlamları çözüyor, kendimle barışıyorum. Yedi veren gülleri gibi her gün bir yeteneğim, özelliğim gün yüzüne çıkıyor. Hayat yolunda başarılarıma bir yenisini ekleyerek yenileniyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Bugün iş hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebilir, sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinizde zorlanabileceğiniz gibi geçmiş sorunların gündeme gelmesi ve bunların sizi oldukça durgunlaştırması da mümkün. Tarafsız olmakta zorlanabilir, eleştirilere ters tepkiler gösterebilirsiniz. Duygularınız sizi ne kadar zorlasa da kontrollü davranmakla siz kazanırsınız. Hedeflerinizle alakalı konularda yeniden gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Bugün beraberliği olan olmayan Kova burçları, aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.
Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim, yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarımı bırakıyorum, kötü günler geldi ve geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde idame ettirebileceğime inanıyorum. Sahip olduğum enerjimi bütünün ve kendi hayrıma en doğru şekilde kullanarak istediğim sonuçlara ulaşıyorum.
Günün Kristali: Mercan
Duygusal doluluğunuz kendinizi olduğunuzdan farklı yansıtmanıza sebep olabilir. İnsanlar üzerinde yanlış bir izlenim bırakabilir ve sonrasında sizin için düşüncelerini değiştirmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Hakkınızı aradığınızı düşünürken geri dönüşü güç hatalar içinde olmamaya özen gösterin. Sakinleşin, ağlayın, gülün duygusal anlamda kendinizi rahatlatın. İş ve özel yaşamınızda yüzünüze kapanan kapılar, uğramış olduğunuz haksızlıklar yerini güzel gelişmelere bırakıyor. Şansın getirilerini sevgi ile güçlü bir şekilde kucaklayın ve yaşama dört elle bağlanın.
Günün Olumlaması: Ruhumda, bedenimde var olan tüm rahatsızlıklarımdan, hastalıklarımdan şifa bulmuş olmanın şükrü ile kendimi her zamankinden daha güçlü, sağlıklı ve arınmış hissediyorum.
Günün Kristali: Labradorit
HürriyetAile