Bugün, çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan, bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Planlı ve organize hareket ettiğiniz takdirde yapmak istediklerinizi zamanında gerçekleştirebileceksiniz. Finansal konularda ortak olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla değerlendirmelerde bulunmalısınız. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak, sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise mutlu olmak sizin elinizde; ya sevginize sahip çıkarak var olan sorunları ortadan kaldırmak için mücadele edip kazanacaksınız, ya da her şeyi yok sayıp ardınıza bakmadan gideceksiniz. Karar sizin!
Günün Olumlaması: Yaşamımdaki tüm güzellikler, sahip olduklarım ve olacaklarım için tüm kalbimle şükrediyorum. Düşüncelerim ve isteklerimi kuvvetli inançlarımla birleştiriyor, kendim ve sorumluluğunu taşıdığım insanlar için en doğru kararları alıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Kuvars
Gökyüzü sizleri yaşamın her alanında desteklerken bir an önce bu şahane durumun farkına varmalısınız. İsteklerinize ulaşmak için harekete geçmeli ve zamanı çok iyi değerlendirmelisiniz. Yaşadığınız zorlu olaylardan sonra şans yüzünüze gülüyor. Acılarınızı, ve kendinizle hesaplaşmalarınızı bir kenara bırakın. Yeni başlangıçlar ve maddi gelirlerdeki artış sizleri hayallerinize kavuşturabilecek kadar kuvvetli iken kendinize güvenin. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Evliyseniz ve sıkıntılarınız varsa çözüme kavuşturacak ve aşkın keyfini çıkaracaksınız. Eşinizle birbirinize destek olarak hem duygusal hayatınızda hem de iş hayatınızda birlikte başarıya yürüyeceksiniz.
Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın. Tek gerçeğin sevgi olduğunun, bunun öneminin farkındayım artık. Boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü sorumluluk duygunuzun ön planda olması gerektiğini vurgulamakta. İş ve özel yaşamınızda bu sayede engellendiğiniz, aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi, size olan sevgisini tüm davranışlarıyla yansıtması sizi daha da güçlü kılacaktır. İlişkinizi resmileştirmek için karar aşamasındaysanız bugün sevdiğiniz insanla bu konuyu gündeme alıp birlikte karar verebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini, yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor, sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü; keyifli, şanslı, enerjisi yüksek bir günü müjdeliyor sizlere. Hemen her konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan uzaklaşacaksınız. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken çevrenizde birikmeye başlayan sahte dostlara karşı uyanık davranmalı ve paranızı sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunu kendi içinizde yaşamak yerine kendisine söylemelisiniz.
Günün Olumlaması: Geçmişten bugüne uzanan, beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyorum. Güneşin gücü ve Ay’ın gizemi; yaşamımı, bedenimi, ruhumu arındırıp aydınlatıyor. Gökyüzünün olağanüstü güçleri benimle birlikte. Evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü asla olmaz diye düşündüğünüz önemli bir isteğinizin olmasını beklemeniz ve bu yönde çabalamanız için sizleri harekete geçiriyor. Ufkunuzu ve görüşlerinizi genişletin, öğrenmek için yeni alanlar keşfedin. Bu süreçte her şey sizi olgunlaştırmak için işlemektedir. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma ve erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanlarla ilgili gelişmeler sizi mutlu edebilir. Herhangi bir kırgınlık söz konusu ise onlardan gelecek bir jestle mutlu olacaksınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimdeki inanç, kalbimdeki büyük aşkla birleşiyor. Sahip olduğum gücün ve yeteneklerimin daha önce varamadığım kadar farkına varıyor, bunun bilinci ile yaşamımı yeniden değerlendiriyorum. İçsel sesimin bana verdiği mesajları alıyor, bunları uyguluyor, başarılı ve sağlıklı sonuçlar elde ederek ilerliyorum.
Günün Kristali: Pembe Kuvars
Gökyüzü bugün, duygusal konularda destekliyor sizleri. İçinizde biriktirdiğiniz negatif tüm ağırlıklarınızdan uzaklaşacak ve kendinizi rahatlamış, huzurlu bir ruh hali içinde bulacaksınız. İş hayatınızda ise başkalarından kaynaklanan gecikmeler öfkelenmenize sebep olabilir. Sakin olun ve haklılığınızı koruyun. Bugün öfkenizi ne kadar kontrol altında tutarsanız o denli kazançlı çıkacak ve yaptırım gücünüzü kuvvetlendireceksiniz. Özel yaşamınızda ise aşkın güçlü rüzgarı yaşamınızda yepyeni bir sayfa açmanızı sağlayacak.
Günün Olumlaması: Ben Leyla’yım, ben Mecnun’um, ben Yunus’um, ben sabırım, ben aşkım, ben rüzgarım, ben suyum, ben hayatım. Var oluşun nimetlerini yüreğinde taşıyan gökkuşağıyım. Esip geçiyor, yenileniyorum. Hayatı tüm coşkusu, heyecanı, sevdası, şansı, bolluğu ile doya doya yaşıyor ve şükrediyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü bugün hemen her konuda söyleyecek sözlerinizin olduğuna işaret etmekte. Susup da söyleyemediğiniz, yüreğinizde biriktirdiğiniz her şeyi ifade edeceğiniz imkanlarla karşılaşacaksınız. Daha doğrusu doğru zamanı yakalayacak ve biriktirdiklerinizi haykıracaksınız adeta. Günün her saati olumlu yönde gelişmelerle moral bulacak, isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz imkanlarla karşılaşacak ve kendinize olan güveninizle size sunulan her şeyi akıllıca değerlendirebileceksiniz. Bugün çok gerekmedikçe harcamalarda bulunmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise eşinizin kırıcı davranışlarını hoşgörü ile karşılayamayacağınız bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ben ruhumla bütünleşiyor, söyleyemeyip yüreğimde biriktirdiğim sözlerimi özgür bırakıyorum. Aşkın gücü ile cesaretleniyor, sağlıklı kararlar alıp bunları uyguluyorum. Hayatın bana sunduğu tüm nimetleri en yüce ve en değerli hali ile sahipleniyorum. Şansıma şans, kısmetime kısmet katıyor, şükürle harmanlıyorum.
Gökyüzü bugün son derece gergin bir ruh hali içinde olabileceğinize dikkat çekmekte. Seçimlerinizi ve şu anda bulunduğunuz şartları daha önce hiç olmadığınız kadar sorgular durursunuz. Her şeyden uzaklaşma isteğiniz iş hayatınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir. Dikkatli davranın, kendi gerçeğinize ulaşıyor olmanın ağır bir imtihanıdır bu haliniz. Geçmişte yarım kalan meseleler baş göstermeye başladığı andan beri yaşanan gerginliğin sonlanmasıdır belki de. Eş ya da sevgilinizin yaptığı haksızlıklara ciddi bir karşı koyuş sergileyebilirsiniz. Anlık kararlar vermeden önce duygularınızı özgür bırakın; ağlayın, gülün, bağırın, kaybettiğiniz sizi bulun ve sonrasında kararlar alın.
Günün Olumlaması: Unuttuğum güveni, aşkı ve kaybettiğimi sandığım masumiyetimi bulduğum, adım adım huzuru yakaladığım zamanlardayım. Kendimi sevebilmenin gücünü deneyimliyor, bir bebek saflığı ve temizliğinde yepyeni bir hayata kucak açıyorum.
Bugün kendinizi oldukça huzurlu ve heyecanlı bir ruh hali içinde hissedebilirsiniz. Bu haliniz iş hayatınızda başarılı girişimlerde bulunarak olumlu sonuçlar elde etmenizde de faydalı olacaktır. Dostlarınızın başarılı olmanız adına hiçbir karşılık beklemeden verecekleri destek sizleri cesaretlendirecektir. Kendinize güvenin ve başladığınız her işin sonunu getirmek için mücadele etmekten korkmayın. Korkularınızı alt etmeyi başardığınızda kendinize yeni bir yaşam kurmayı başarabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise iki farklı duygunun esiri olmuş hissine kapılmamalı, kendinize dürüst davranarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar ve yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün her işiniz kolaylıkla ilerleyecek. Kendinizi ifade etme gücünüz bugün çok yüksektir. Enerjinizin kuvveti tüm çevrenizin dikkatini çekecek ve size olan hayranlığın artmasını sağlayacaktır. Bu hayranlık sadece fiziksel anlamda değil, zekanız ve bilginizi birleştirerek işinize olan hakimiyetinizle de ilişkilidir. Bugün dikkat etmeniz gereken konu: Özel hayatınız. Eş ya da sevgilinizin daha önce fark edemediğiniz bazı davranışları sizi rahatsız edebilir, ilişkinizin bundan sonraki gidişatı için kendi içinizde derin düşüncelere dalabilir, onunla konuşmadığınız takdirde çok yanlış kararlar alabilirsiniz. Adil davranmalı ve bu durumu kesinlikle onunla paylaşarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Oniks
Gökyüzü, işinizle ilgili konularda ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla iletişime önem vermenizin ehemmiyetine dikkat çekiyor. Kontrolü karşı tarafa bırakmanız birtakım gecikmeleri ve buna bağlı maddi sorunları beraberinde getirebilir. İşinizle ilgili konulara daha fazla hassasiyet göstermeli ve farklılığınızı ön plana çıkaracak tarzda hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşadığınız sıkıntılı süreçlerin zihninizde uyanmasına izin vermeyin, her ne kadar birileri o günleri size hatırlatmak istiyor olsa da bunlara fırsat vermeyin. Eş ya da sevgilinizin kendi ailesiyle yaşayacağı önemli sorunlar söz konusu olabilir, mümkün olduğunca olayların dışında kalın ve fikriniz sorulmadıkça beyan etmekten kaçının.
Günün Olumlaması: Çevremde bilinçli ya da bilinçsiz olarak beni üzmek isteyen, zarar vermekte kararlı olan kişilerin tüm negatif etki ve enerjilerine karşı kendimi koruma altına alıyorum. Hiç kimsenin kararlarımı, huzurumu, mutluluğumu bozmasına izin vermiyorum.
Günün Kristali: Hematit
Gökyüzü bugün, kişilerin söylediklerinden çok yaptıklarına göre değerlendirmelerde bulunarak hareket etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizle ilgili konularda oldu bittiye getirilecek anlaşmalardan ve başlangıçlardan uzak durmalı, kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Yaptıklarınız takdir görecek ve ön plana çıkmanızı sağlayacaktır. İşinizle ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yaşayabilir, kendinizi geliştirebileceğiniz önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kendinize zaman ayırın, yeni insanlarla tanışın. Beraberliği olmayan Balık’lar, aşkta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı. Ağlamak istiyorsam ağlıyor, gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor, doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.
Günün Kristali: Topaz
HürriyetAile