27 Haziran Günlük Burc Yorumlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, bugün iş arkadaşlarınızın desteği ile yaptığınız işlerde kısa sürede istediğiniz sonuçları alacağınıza işaret etmekte. Bugün kararlı davranın ve hak ettiğinizi alın. Yaşamınızda sizi yoran enerjilerin, ruhunuzda bıraktığı izleri silmelisiniz artık ve hayata bir mesaj vermelisiniz. “Ey hayat, bana öğrettiklerinin olgunluğu ile seni sil baştan yeniden yaşarım”. Bunu hissettiğiniz gibi yaşama yansıtabilmeyi başardığınızda her şeyin istediginiz noktaya geldiğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmanız gereken bir gün, eş ya da sevgilinizin size birdenbire yakinlik göstermesi, her zaman davrandığından farklı davranması sizi şaşırtabilir. Her davranışının altında bir şey aramadan hareket edin ve aklınızı kullanarak güveninizi test edin.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum iyiyi kötüyü, doğruyu, yanlışı bana gösterdiğin için. Sevginin kutsallığını, özümün kıymetini anlamamı sağladığın için sana teşekkür ederim. Hayat seni seviyorum; beni benle yüzleştirdiğin, değerlerimin farkına vararak kendime değer vermeyi, kendimi sevmeyi, geliştirmeyi, yeteneklerime güvenmeyi, gerçek aşkın yüreğimde olduğunu gösterdiğin, beni üzen, kıran, sevmeyen, yoran, haksız yere suçlayan kötü hissetmeme sebep olan kişi ve olayları yaşamımdan uzaklaştıracak gücü, inancı, cesareti bana verdiğin için...

Günün Kristali: Labradorit

Günün Rengi: Fıstık yeşili
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzünün ruhunuzu saran müthiş enerjisini yaşamınızın her alanına yansıtın. Coşkunuz işinize, özel hayatınıza bırakın akıp gitsin. Hissettiğiniz gibi yaşayın. Zincirlendiğiniz engellerden kurtulmanın özgürlüğünü doyasıya yaşayın. İşinizle ilgili konularda hiçbir şeyi başkalarının kontrolüne bırakmadan hareket edin. Maddi anlamda gökyüzü sizi tüm enerjisi ile desteklerken elinizi çabuk tutmalı, kontrollü ve disiplinli çalışmalısınız. Bugünlerde işinizle ilgili yer değişikliği, bir taşınma gerçekleşebilir. Böyle bir düşünce içindeyseniz bu haftayı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, eşinizle ilişkiniz önem kazanıyor. Size yaptığı haksızlıkların farkında, üzüntüye sebep olan davranışlarından uzaklaşacak ve kalbinizi yeniden fethedecek. Sabır ve sevginizin en güzel mükafatı da bu olsa gerek sizler için.

Günün Olumlaması: Ey aşk, canıma can katan kutsal duygu, iyi ki varsın ve iyi ki senin gibi yüce bir duyguyu böylesine coşku ve şevkle yaşıyorum. Senin bana kattığın güzellikler, benden sevdiklerime akıp gidiyor. Sevginin hakim olduğu tertemiz yüreklerde ,sevilmenin şükrü ile gelen her günü bütünün hayrına, en güzel hali ile değerlendiriyorum. Bolluk ve bereket içinde günümü yarına katıyorum.

Günün Kristali: Yeşim

Günün Rengi: Yeşil
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Gökyüzü aşk hayatınıza dikkat çekiyor. Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Karşı cinsten gelecek sürpriz tekliflere hazır olmalısınız. Yara almış yüreğinize aşkıyla derman olacak o özel insanla yakın zamanda karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda ise, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi ortaya koyma zamanıdır şimdi. İletişime önem vermeli ve yüz yüze görüşmelerinizi ertelemeden hareket etmelisiniz. Maddi konularda, resmi konulardan kaynaklanan gecikmeler söz konusu olabilir. Bu geçici bir durumdur. Bugün işinizle ilgili yeni bir sorumluluk almanız istenebilir, sizler için biraz yorucu olsa da kabul edin ve gelen her fırsatı değerlendirin.

Günün Olumlaması: Dağılmış, kırılmış her parçası bin parçaya bölünmüş kalbimi aşkla iyileştiriyor, yenileniyor, huzuru, sevmeyi ve sevilmeyi iliklerime kadar yaşıyorum. Hak ettiğim değeri görüyor, aşkın mucizesini en yüce haliyle deneyimliyorum.

Günün Kristali: Yakut

yengec-50.jpg

YENGEÇ
Yaşanmışlıkların getirdiği ruhsal yorgunluklardan uzaklaştığınız huzurlu bir gün karşılamakta sizleri. Huzurlu haliniz iş hayatınızda da olumlu yönde gelişmelerde etkili olacak. Problem yaşadığınız konularda sizin dışınızda gelişen olaylarla rahatlayacaksınız. Sorumluluk duygunuz ve işinize olan bağlılığınız sayesinde mükafatlandırılacaksınız. Bu maaşınızda bir artış olabileceği gibi yeni bir konuma yükselmeniz de olabilir. Özel yaşamınızda ise, özellikle evli Yengeç’ler eşinizin duygularına ve samimiyetine güvenin. Sorunlarınızı aşabilmek için bir adım atın bugün, pişman olmayacaksınız. Yıkmak her zaman kolaydır, bunu unutmadan hareket edin. Bekar Yengeç’ler, sizin bugün önceliğiniz kariyeriniz olmalı.

Günün Olumlaması: Dostu, düşmanı, eğriyi, doğruyu ayırt ediyor ve kendime adil davranıyorum. İstediklerimle istemediklerimi belirleyip kararlar alıyor ve başarı ile uyguluyorum. Bu hayat benim günahımla, sevabımla yaptıklarımın sorumluluğunu alıyor, olgunlaşarak yenileniyorum.

Günün Kristali: Oniks

aslan-50.jpg

ASLAN
Gökyüzü bugün, ailevi ilişkilerinizde yaşanacak ortak mutluluklara işaret etmekte. Uzun zamandır görüşemediğiniz yakınlarınızla bir araya gelebilir, onlardan gelecek güzel haberlerle sevinebilirsiniz. İş hayatınızda ise, maddi açıdan istekleriniz gerçekleşmese de önem verdiğiniz bir fikir, proje onay olabilir ve kariyeriniz açısından büyük bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, uzun süre önce canınızı yakmış eski sevgiliniz karşınıza çıkabilir ve sizi üzecek sözler söyleyebilir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, o dönemde söyleyemediklerinizi cesaretle söyleyin ve sizi üzmesine bir kez daha izin vermeyin.

Günün Olumlaması: Aşkla beslenen ruhum, her doğan günle yenilenip güçlenmekte. Sahip olduğum pozitif enerji beni sürekli gençleştirir ve güzelleştirir. Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı, bolca para kazandığım, mutlu ve huzurlu olduğum harika bir işim var. Çalıştıkça kendime olan güvenim artıyor ve başarılı işlerin altına gururla imza atıyorum.

Günün Kristali: Kedigözü
basak-50.jpg

BAŞAK
Gökyüzü bugün, yakın çevrenizde bulunan çalışma arkadaşlarınızda dahil olmak üzere hemen herkesle iyi ilişkilerde bulunacağınıza işaret etmekte. Pozitif yaklaşımlarınız aranızda soğuk rüzgarlar esen mesai arkadaşlarınızla bile buzları eritecek bu süreç içinde iş birliklerine açık olun. Aynı anda birden fazla konu ve sorumluluğu alabilirsiniz, arkadaşlardan gelecek destek işlerinizi hafifletecek, rahat ve huzurlu çalışmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise, takıntılar ve sudan sebeplerle tartışmalardan uzak durun. Sevdiğiniz insana olan duygularınızı, kendi içinizde yaşadığınız ve gururunuzu sevginizden üstün tuttuğunuz sürece gerçek mutluluğu yakalamanız sizce mümkün mü?

Günün Olumlaması: Korku, kaygı, endişe ve hüzün gibi bilinçaltımda yer tutan ve benim müdahalem olmaksızın ortaya çıkarak ruhumda baskı yapan bu düşüncelerimden kurtuluyor, özgürleşiyorum. Kendimi yenebilmenin mucizelerini yaşıyorum. Yaradılışımızla sahip olduğumuz muhteşem özelliklerin farkına varıyor, bu gücü en yüce hali ile değerlendirip başarıya, mutluluğa ve huzura ulaşıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Spinel
terazi-50.jpg

TERAZİ
Gökyüzü azminizin getireceği kazançlara işaret etmekte. Uzun zamandır verdiğiniz emeğin hakkını almaya başlıyorsunuz. Adaletli yaklaşımınız, insanlara verdiğiniz değer zaman zaman size olumsuz durumlar yaşatmış olsa da bu kez olumlu etkilerini alıyorsunuz. Hayattan beklentilerinizin değişip geliştiği bu zaman dilimi içinde geçmişe takılıp kalmadan, isteklerinizin peşinden gitmeyi başarıyorsunuz. Başarmalısınız da, gökyüzü sizi olumlu etkileri ile desteklerken girişimci davranmalı ve yeteneklerinizi göstereceğiniz her fırsatı değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise, sancılı bir süreçten sonra gerçeklerle yüzleştiğiniz ilişkinizin gidişatını belirleyeceğiniz bir gündesiniz. Birlikte olduğunuz insana, size yaşattığı onca şeyden sonra halen güvenebiliyorsanız, karar sizin. Beraberliğinde sorun olanların aksine bekar Terazi’ler için ise karşı cinsin duygusal yaklaşımları ve uzun zamandır size ilgi duyan birinin itirafı günün sürprizi olabilir.

Günün Olumlaması: Affetmeyi seçiyorum, sevgisizliği sevgiyle, bencilliği cömertlikle yenmeyi seçiyorum. Affediyorum kendimi bilerek ya da bilmeyerek yaptığım hatalarım için. Affediyorum annemi, babamı, kardeşlerimi, eşimi, sevgilimi, arkadaşlarımı, düşmanlarımı ve diğerlerini. Affetmenin huzuru benliğimi, ruhumu kapladıkça ben hürriyetime kavuşuyor ve yenileniyorum. Güçlenerek günün güzelliklerine idrak ediyor, payıma düşenin peşinden gidiyorum.

Günün Kristali: Kehribar
akrep-50.jpg

AKREP
Gökyüzü bugün, geçmişte üstü kapanmamış, yeterince önem vermediğiniz konuların iş ve özel yaşamınızda etkili olacağına işaret etmekte. Bugün gerçekleri kabul ederek hareket etmeli ve bu durumu kabullenerek çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Aksi halde hem iş hem de özel yaşamınızda ciddi problemlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Sakin olun ve dengeleri muhafaza etmeye çalışın. Yapacağınız herhangi bir fevri davranış çok şey kaybetmenize sebep olabilir, çok ama çok dikkatli davranın. İş hayatınızda da ikili tartışmalardan, sen-ben üstünlüğü içine girmekten uzak durmanız gereken bir gündesiniz. Sabır ve sakinlik günün şifresi sizler için.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan duygularımı, alışkanlıklarımı, bakış açımı seviyorum. Özüme sadık kalarak gelişebilmenin şükrünü yaşıyorum. Öğrendikçe farkındalığım doğrultusunda mütevaziliği, huzuru, aşkı en saf ve en yalın haliyle yaşıyorum. Aldığım nefesi, sağlıklı bedenimi, işimi, aşımı, eşimi, çocuklarımı, yaşamı her haliyle seviyorum.

Günün Kristali: Kedigözü
yay-50.jpg

YAY
Gökyüzü, iş hayatınızda ön plana çıkarak rakiplerinizi açık ara farkla arkanızda bırakacağınıza işaret etmekte. Azminiz, inancınız sizi hayallerinize kavuşturacak. Gerçek dostlardan gelecek teşvik edici davranışlar da motivasyonunuzu fazlası ile güçlendirecek. Maddi konularda da birikimlerinizi değerlendirmek için yine dostlarınız aracılığı ile fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun ve size sunulan fırsatı iyi değerlendirin. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin sürekli kendi isteklerini ön planda tutması ve sizin isteklerinizi, görüşünüzü önemsememesi aranızda şiddetli tartışmaların yaşanmasına sebep olabilir. Haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsanız olayları sakinlikle çözmeye çalışın.

Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla, sahteyi gerçekle, öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğini idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Koyu yeşil

Günün Kristali: Krizoberil
oglak-50.jpg

OĞLAK
Maddi konularda aşırı harcamaların getirdiği ödeme zorlukları ile karşılaşabilirsiniz. Paniğe kapılmamalı ve alacaklarınızı tahsil yönünde harekete geçmelisiniz. Bir anda gelen kazancı doğru değerlendiremediğiniz takdirde bu durumun yaşanması son derece doğaldır. Eminim ki bu olay size iyi bir ders olmuştur. Paranızı biriktirmeli ve kalıcı şeyler için değerlendirmelisiniz. İş hayatınızda bugün birlikte çalıştığınız ortağınız ya da çalışma arkadaşınızın hatası yüzünden zor durumda kalabilir, işin içinden çıkmakta zorlanabilirsiniz Dikkatli davranın. Özel yaşamınızda ise, bugün geçmişte yaşadığınız pek hoş olmayan olayları anımsayarak hareket etmeniz faydanıza olacaktır. Eşinizi ya da sevgilinizi kırmamaya özen göstermeli ve dediğim gibi geçmişte yaşananları hafızınıza getirerek hareket etmelisiniz. O dönemde size ılımlı ve anlayışlı davranması bugün aynı tepkiyi vereceği anlamına gelmemeli.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyorum. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Kristali: Krizopras
kova-50.jpg

KOVA
Bugün hemen her konuda dikkat çekip insanların pozitif yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Güler yüzünüz, iletişime verdiğiniz önem iş hayatınızda olmaz gözüyle baktığınız olaylarda bile son derece etkili olacak sonuçlar almanızı sağlayabilir. Yakın çevrenizde bulunan insanların imalı sözleri ve kıskanç tavırları ile karşılaşabilirsiniz. Bu durum sizleri üzmeyeceği gibi sinirlendirmemeli de. İnsanlar sizinle uğraşacaklarına sizin gibi çalışmayı deneseler kendilerini geliştirebilirler. Siz insanlarla değil fikirlerle uğraşmaya devam edin ve kıymetli vaktinizi işiniz için harcayın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin sizinle gurur duyması, size olan destek ve güveni ile mutluluğunuz daha da artacak. Bekar Kova’lar bugün karşı cinsin ilgisini karşılıksız bırakmamalısınız. Unutmayın ki, fazla naz aşık usandırır.

Günün Olumlaması: Yaşam mucizelerle doludur. Ben kendimi keşfettikçe yaşama daha sıkı bağlarla bağlanıyor, yeteneklerimi seviyor, geliştiriyorum. Yaşamın bana sunduğu mucizelerin sırrına vakıf oluyorum.

Günün Kristali: Malahit
balik-50.jpg

BALIK
Anlayışınız, olaylara yaklaşımınızdaki adil tutumunuz sizlere iş ve özel yaşamınızda avantaj sağlayacak. Birçok konuda haklılığınızın ortaya çıkması ile size muhalefet eden, haklılığınızı ısrarla kabul etmeyen kişilerin size olan tutumlarının bir anda değişmesi ile kısa süreli bir şaşkınlık yaşayabilirsiniz. İşte bu noktada dikkatli olmalı ve bu insanlara karşı taviz vermeden hak ettikleri şekilde davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise kararlı tavırlarınız, sözleri ifade etmekteki başarınız yaşamınızdaki insanı şaşkına çevirebilir. Duygularınızı cesur bir şekilde ifade edin, isteklerinizi belirtin ve hoşlanmadığınız her ne varsa karşınızdaki insana haykırın adeta. Korkmayın, bırakın kalbinizden geçenler sözlerinize dökülsün. Dökülsün ki gerçek huzuru ve öz güveninizi kazanabilin.

Günün Olumlaması: Düştüğüm yerden kalkmayı, acıyla olgunlaşmayı, güvenerek güvenmemeyi öğrendim ve güçlendim. Şimdi tercihlerimi deneyimlerimden kazandığım zenginlikle belirliyor, kendim için en uygun ve doğru kararları alarak başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Topaz

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864

koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, bugün iş arkadaşlarınızın desteği ile yaptığınız işlerde kısa sürede istediğiniz sonuçları alacağınıza işaret etmekte. Bugün kararlı davranın ve hak ettiğinizi alın. Yaşamınızda sizi yoran enerjilerin, ruhunuzda bıraktığı izleri silmelisiniz artık ve hayata bir mesaj vermelisiniz. “Ey hayat, bana öğrettiklerinin olgunluğu ile seni sil baştan yeniden yaşarım”. Bunu hissettiğiniz gibi yaşama yansıtabilmeyi başardığınızda her şeyin istediginiz noktaya geldiğini göreceksiniz. Özel yaşamınızda ise dikkatli olmanız gereken bir gün, eş ya da sevgilinizin size birdenbire yakinlik göstermesi, her zaman davrandığından farklı davranması sizi şaşırtabilir. Her davranışının altında bir şey aramadan hareket edin ve aklınızı kullanarak güveninizi test edin.

Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum iyiyi kötüyü, doğruyu, yanlışı bana gösterdiğin için. Sevginin kutsallığını, özümün kıymetini anlamamı sağladığın için sana teşekkür ederim. Hayat seni seviyorum; beni benle yüzleştirdiğin, değerlerimin farkına vararak kendime değer vermeyi, kendimi sevmeyi, geliştirmeyi, yeteneklerime güvenmeyi, gerçek aşkın yüreğimde olduğunu gösterdiğin, beni üzen, kıran, sevmeyen, yoran, haksız yere suçlayan kötü hissetmeme sebep olan kişi ve olayları yaşamımdan uzaklaştıracak gücü, inancı, cesareti bana verdiğin için...

Günün Kristali: Labradorit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar