Gökyüzü başarıyı hedeflemeniz ve ilerlemeniz için destekliyor sizleri. Mesleğinizle ilgili önemli teklifler alabilir, şartlarınızı bir anda yükseltebileceğiniz çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Büyük düşünün ve cesur adımlar atın. Yüreğinizden gelen sese kulak verin, başarıya giden yolda karşılaşabileceğiniz zorlukların sizi korkutmasına izin vermeden emeğiniz ve azminizle her şeyin üstesinden gelebileceğinizi bilincinizde oluşturun. Özel yaşamınızda ise gergin etkiler devam etmekte. Siz ne kadar anlayışlı olursanız olun birlikte olduğunuz insan sizi anlamamakta ısrarcı davranmaya devam edecektir. Sabırlı olun ve ilk adımın ondan gelmesini bekleyin.
Günün Olumlaması: Ey aşk, senin muhteşemliğin yaşamımın her anını özel ve değerli kılıyor. Her doğan günle yenileniyor, senden aldığım şevk ruhumu sararak inançlarımı, değerlerimi güçlendirerek yaşamıma güzellikler getiriyor.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Yakut
Günün sizlere hediyesi iyi şans. İş hayatınızda ise yenilikler söz konusu, beklediğiniz bir haberi alabilir ve maddi olarak kazançlı çıkacağınız bir işe başlayabilirsiniz. Özel yaşamında beraberliği olmayan Boğa’lar bugün ilginizi çekecek biriyle tanışabilirsiniz. Beraberliği devam edenler ise ortak kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Fikir ayrılıklarına bağlı tartışmalar ilişkinizi zedeleyebilir, sakinliğinizi koruyarak kendi fikirlerinizi baskıcı bir tavırla birlikte olduğunuz insana kabul ettirmeye çalışmadan hareket etmelisiniz. Sabırlı davranmak sizi yüceltecektir.
Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.
Günün Kristali: Turmalin
Kilo problemi olan İkizler burçları, bugün diyete başlayabilir ve kısa sürede olumlu sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda ise kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşarak yepyeni başlangıçlar gerçekleştirebilirsiniz. Uzmanlaşmanız için eğitimlere katılarak kariyerinizi güçlendirecek girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun zaman önce yapmayı planladığınız fakat bir türlü hayata geçiremediğiniz bir düşünceniz tekrar gündeminize gelebilir. Fırsat kapınızı çalarken cesur davranmalı ve şansınızı değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınız da ise oldukça keyifli bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı. Sevgiyle, coşkuyla ve aşkla doğrularıma sahip çıkıyor, geliştiriyorum. Cesur kararlar alarak bunları uyguluyorum. Sezgilerime güveniyorum. Aklımı başarıya giden yolda bütünün hayrını dileyerek kullanıyor, bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.
Günün Kristali: Mavi spinel
Meslek hayatınızda farklı bilgiler edinebilir, kendinizi belli bir grubun içinde cesaretle gösterebilirsiniz. Ruhsal enerjinizin ve kendinizi ifade gücünüzün yükseleceği bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise evli ve ilişkisi devam eden Yengeç’ler beraberliğiniz boyunca yaşadığınız sorunların ortadan kalkması için göksel enerjiler sizleri sınayacak, bir yol gösterici olacak ve ilişkiniz için doğru kararları vermenizi sağlayacak. Yine bugün geçmişte çözümleyemediğiniz sorunları, hesaplaşmaları ve güzellikleri yeniden değerlendirebilirsiniz. Bu sayede kafanızdaki “keşke”lerden de kurtulmuş olacaksınız.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün kristali: Turkuaz
Ortak iş yapan ve yapmayı düşünen Aslan’lar, parasal konularda ortaklaşa düşünmek, istikrarsızlıklarla başa çıkabilmeniz açısından önemlidir. Amaçlarınızı gerçekleştirmede sabırsız davranmadan, sosyal ilişkilerinizi güçlü tutmaya çalışın. Çünkü insanlarla temasınız ne denli güçlü olursa, dışarıdan destek bulmanız o denli kolay olur. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz; meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise beklenmedik itiraflar ve duygusal anlar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.
Günün Kristali: Labradorit
Bugün elde etmek istedikleriniz zihninizde şekillenir ve gerçeğe dönüştürüp sahip olabilmek için neler yapacağınızı planlayabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda oldubittiye getirilecek anlaşmalardan, başlangıçlardan uzak durmalı kararlı ve ciddi tutumunuzu sergilemekten çekinmemelisiniz. Kendinize güvenip tereddütte kalmadan hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. Yaptığınız işten hakkınız olanı elde edebilmek için yaratıcı ve güçlü yönlerinizi ortaya koymalısınız. Cesur davranın ve kazanan siz olun. Özel yaşamınızda ise aşk rüzgarı sizi sarmalına almaya başlıyor. Yeni heyecanlar, başlangıçlar özgürce size akıp geliyor şimdi, tadını çıkarın.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı, ağlamak istiyorsam ağlıyor ve gülmek istiyorsam gülüyorum. Sevgimi tüm içtenliğimle haykırıyor, sevmediklerimi uzaklaştırıyor ve doya doya aşkla yaşıyorum hayatı.
Günün Kristali: Obsidyen
Günlerdir yaşadığınız yorucu enerjilerden sonra işinize odaklanarak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan bu olumlu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Özel yaşamınızda evli Terazi’ler, bugün eşinizle gerginlikler yaşanabilir, size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Aşkın gücü, ruhumu geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyorum. Aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Yüksek enerjinizi bugün aile hayatınızı ilgilendiren konularda, karşılaştığınız engellere boyun eğmeden isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz huzuru elde edersiniz. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece yapmanız gerekenlere, isteklerinize odaklanın, olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. Yakın çevrenizde bulunan sinsi insanlara nefes aldırmayın. Bilsinler ve hissetsinler ki her şeyin farkındasınız, her hamlelerinde siz de fazlasıyla karşılık vereceksiniz. Özel yaşamınızda ise keyifli paylaşımlarla süslenecek huzurlu bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Ey aşk senin muhteşemliğin yaşamımın her anını özel ve değerli kılıyor. Her doğan günle yenileniyor, senden aldığım şevk ruhumu sararak inançlarımı ve değerlerimi güçlendirerek yaşamıma güzellikler getiriyor.
Günün Kristali: Kedigözü
Kariyerinizle ilgili güzel gelişmeler ve yenilikler zamanı sizler için. Bugün işinizle ilgili tüm planlarınızı yapmalı ve maddi gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler içinde kullanmalısınız. Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Yaratıcı yönünüzün ön plana çıktığı bu süreçte kariyer hayatınızda hızlı ve istikrarlı bir başarının içinde olabilirsiniz. Beklediğiniz bir terfi ya da başvurudan olumlu sonuç alabilir, güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği olmayan Yay’lar ise aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir.
Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla, sahteyi gerçekle, öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.
Günün Kristali: Labradorit
İş hayatınızda gerçekleşecek ufak tefek kıpırdanmalar, kendinizi daha rahat ve huzurlu hissetmenizi sağlayarak motivasyonunuzu yükseltecektir. Yaptığınız görüşmelerde olumlu ilerlemeler kaydedebileceğiniz bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı biraz daha anlayışlı olmalısınız. Sizin dışınızda gelişen olayların olabileceğinin bilinci ile anlayışlı davranmanız ilişkiniz için fayda sağlayacaktır. Bekar Oğlak’lar karşı cinsin yoğun ilgisi başınızı döndürebilir ve yanlış seçimler yapabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ayın dünyanın etrafında döndüğü gibi güzellikler, bolluk, bereket, başarı, aşk ve huzur etrafımda dönüyor şimdi. Beni büyük bir güçle sarmalına alıyor ve yaşamımı mükafatlandırıyor. Sonsuz bir şükürle hepsini kabul ediyor ve bana gelen her şeyi layık olanlarla paylaşmayı seçiyorum.
Günün Kristali: Opal
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda karşılaşacağınız insanların olumsuz enerjilerinin sizi bir hayli gergin bir ruh hali içine sokabileceğine işaret etmekte. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlı davranmalı ve çelişkilerinize bir an evvel bir son vermelisiniz. Şu anda yaşadıklarınızın daha da içinden çıkılmaz bir hal almasını istemiyorsanız bunu yapmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında: Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Yakut
Bugün sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Uzun zamandır bastırdığınız duygularınızın bedenine yansımasıdır bu durum. Bugün yakın çevrenizde sevdiğiniz biriyle ciddi problemler yaşayabilirsiniz. İçinizden yükselen özgürlük duygunuzu kontrol etmeli ve sorumluluklarınızın bilinciyle hareket etmelisiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermemelisiniz. İşinizi gereği gibi yapıp problemleri büyütmediğiniz takdirde kariyerinizi yükseltecek çok önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda keyifli gelişmeler söz konusu.
Günün Olumlaması: Ben çok zengin bir insanım, doğan her güne sağlıkla merhaba diyebildiğim için. Ben çok zengin bir insanım, gerçek dostlarım olduğu için. Ben çok zengin bir insanım, yaşamımı idame ettirecek yeteneklerimle paramı kazanabildiğim için. Tüm kalbimle şükrediyor ve sevgiyle yaşamı kucaklıyorum.
Günün Rengi: Parlak kırmızı
Günün Kristali: Lapis Lazuli
Kaynak Hürriyet ailem.