Gökyüzü bugün, duygusal konularda tepkilerinizi kontrol altında tutmaya çalışırken ruhunuzu yormadan hareket etmeniz için uyarıyor sizleri. Yaşanan ay tutulmasının etkisi ile kendinizi baskı altına almamaya özen gösterin ve duygusal konularda bugün keskin kararlar almaktan uzak durun. İş hayatınızda ise ayrıntılar önem kazanmakta. Tüm dikkatinizi işinize verin ve finansal konularda kontrollü davranın. Özel yaşamınızda ise eşinizin baskın tavırlarını görmezden gelerek hareket etmeniz her ikiniz içinde olumlu sonuçlar verecektir.
Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı, tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği isteklerimin, net hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyor, içimde var olanı sevgiyle ve tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Diyopsit
Yaşamınızda hüzün ve şansızlık gölgesinin üzerinizden kalktığı, keyifli zamanlara hoş geldin demelisiniz. İş ve özel yaşamınızda hak ettiğiniz değeri göreceğiniz, takdir ve saygınlığınızın artacağı günlerdesiniz. Bugün olabildiğince pozitif olmaya çalışın, çevrenize yayacağınız müthiş enerji size fazlası ile olumlu yönde dönecektir. Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmalarınızı gün içinde gerçekleştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri, sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla, aşkla başarılı oluyorum.
Günün Kristali: Labradorit
Burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması uzun zamandır zorlandığınız tüm konularda; iş ve özel yaşamınızda sizin özel bir müdahaleniz olmaksızın dengelerin yerine oturmasını sağlayacak. Bekar İkizler burçları, bu dönemde hayatınıza yeni biri girebilir, iş ve özel yaşamınızda birlikte paylaşımlarda bulunarak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Korkularınızı kontrol altına alın, kararlı davranın ve yaşamınızın her alanında mutluluğun, başarının tadını çıkarın.
Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Selenit
Bugün gerçekleşecek Ay tutulmasının etkisi ile gün boyu kendinizi duygusal olarak baskı altında hissedebilir, yaşadıklarınızın ağırlığına isyankar bir tutum içinde olabilirsiniz. Dua edin, meditasyon yapın, her şeyden önemlisi geçmişin izlerini bir kalemde silemezseniz de yaşadıklarınızla barışmayı ve yaşadığınız anları daha özel bir hale getirmeyi başarabilirsiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen ani değişimler söz konusu olabilir. Karşı koymak yerine kabullenmek avantajınıza olacaktır.
Günün Olumlaması: Ruhumda beni geliştiren, yönlendiren, öğreten sevgi dolu bir bilge var. Ben onun öğretilerine kulak verdiğimde madalyonun diğer yüzünü görür ve gerçeklerle karşılaşırım. Gördüğüm gerçekler doğruluğa giden yolda benim rehberimdir.
Günün Kristali: Çeroit
Gökyüzü bugün duygularınız ile amaçlarınızın uyum içinde olacağına işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızda yaşadığınız zorluk ne olursa olsun dayanma gücünü kendinizde bulacak, özel bir çaba sarf etmeden sorunlarınızın çözüme kavuşması ile rahatlayacaksınız. İş hayatınızda finansal konularda alacaklarınızı tahsil edebilir, uzun zamandır ödediğiniz bir borcu tamamlamanın rahatlığını deneyimleyebilirsiniz. Bekar Aslan’lar aşk enerjisi sizi sarıp sarmalarken tereddütlerinizden uzaklaşın ve aşka teslim olmanın mutluluğunu yaşamaya bakın.
Günün Olumlaması: Sağlıklı, huzurlu, sakin ve dengeliyim. Şimdi yaşamımda sonsuz huzur, bolluk, bereket ve olabildiğince fazla aşk var. Aşk ve sevgiyle besleniyor, yaşamımı bu kutsal duyguların verdiği güçle güvenle idame ettiriyorum.
Günün Kristali: Akik
Korkularınızın yaşamın her alanında sizi engellemesinden yorulmadınız mı? Buna evet dediğinizi duyar gibiyim. Öyleyse kendinizle yüzleşme zamanıdır şimdi. Hak ettiğiniz değeri siz kendinize vermediğiniz sürece başkalarından bunu nasıl beklersiniz? Yaşama sevincinizi kıran her şeyden uzaklaşın, yeteneklerinize ve bedeninize değer verin. Sevdiklerinizle sevmediklerinizi ayırın birbirinden ve sevdiklerinizle yola devam etmek için sağlam kararlı bir adım atın bugün… Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabul edin ve siz özünüze sadık kalarak değişime ayak uydurun.
Günün Olumlaması: Yaşadığım her bir deneyimim olumlu yenilikleri, değişimi doğru ve güzel olanı bana getiriyor. Sevgiyi, emeği ve saygıyı kime vermem gerektiğini şimdi çok iyi biliyor ve gerçekleştiriyorum.
Günün Kristali: Mercan
Gökyüzü bugün seyahat ve yolculuklarda çıkabilecek akşama ve gecikmelere karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Son anda iptaller yaşayabilirsiniz. Öfkelenmeden, paniğe kapılmadan hareket etmeli, şartları fazla zorlamamalısınız. Özel yaşamınızda ise evli Terazi’ler eşinizle iletişime önem vermeli, ön yargılarınızı geçmişte yaşanan tartışmaları tekrar tekrar gündeme taşımadan, olayları fazla büyütmeden anlayışla sevgi dolu yaklaşımlarla iletişim kurmaya özen göstererek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyor ve dengeliyorum. Dikkatli ve özenli yaşıyorum. Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran bütün inançlarımı bir bir değiştiriyorum. Yerine beni geliştiren, büyüten inanç ve düşünceleri koyuyorum.
Günün Rengi: Koyu yeşil
Günün Kristali: Akik
Bugün yaşanan Ay tutulmasının etkisi ile son derece fevri davranışlar içinde olabilir kendinizi duygusal konularda frenlemekte zorlanabilirsiniz. Ardınızda bırakmanız gereken her şeyi duygularınızı alışkanlıklarınızı güne taşımaktan geçmişle yaşamaktan uzaklaşmalısınız artık. Kendi içsel dönüşümünüzü gerçekleştirecek güce sahipsiniz. Kimsenin sizi sizden almasına izin vermemeli. Aşıksanız aşkınıza sahip çıkmalı istemediğiniz bir ilişki içinde iseniz sonlandırmalısınız. Karar sizin yaşamınızın sizin olduğu gibi…
Günün Olumlaması: Bağışlıyor ve bırakıyorum, anlıyor ve biliyorum. Kendi hayatımın yaratıcısıyım, seçerek ve planlayarak yaşamımı güzelleştiriyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri sevgi, anlayış, ifade ve özgürlük için yaşamıma kattım, onlarla gelişiyor ve bilgileniyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün karşıt burcunuz İkizler’de gerçekleşecek Ay tutulması sağlığınızla ilgili konularla ilgilenmenize neden olabilir. Aşırı stres ve yorgunluktan zayıf düşen bünyenizi güçlendirmeli ve özellikle bugünlerde yediklerinize içtiklerinize dikkat etmelisiniz. Evli Yay’lar eşinizin finansal sorunlarının sorumlusu olarak sizi suçlaması, yaşadıklarında pay sahibi olduğunuzu iddia etmesi evliliğinizle ilgili geri dönüşü zor kararlar almanıza sebep olabilir. Hak etmediğiniz davranışlar söz konusu olsa da sağduyulu davranmalı, anlık öfkelerle kararlar almamalısınız.
Günün Olumlaması: Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
Günün Kristali: Safir
Yetişkin çocukları olan Oğlak’lar bugün onlarla iletişim kurmakta zorlanabilir, fikir ayrılıkları ve çocuklarınızın dayatmaları ile karşılaşabilirsiniz. Suların tek yöne akmadığının kabulü fakat anne-baba olmanın sorumluluğunun bilinci ile saygı sınırları içinde uzlaşma çabası içinde olmalısınız. Anlık duygusal yaklaşımlarla sizden istenileni yapma eğiliminde olmadan önce 2 kez düşünün. İş hayatınızda ise finansal konularda olumlu gelişmelerle yeni iş imkanları, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı anlayışlı davranmanız gereken zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla sevdiklerimle olan dayanışmanın ve tek gerçeğin sevgi olduğunun. Bunun öneminin farkındayım artık boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.
Günün Kristali: Yeşim
Bugün gerçekleşecek Ay tutulması sizleri duygusal konularda güçlendiriyor. Bu anlamda ilişkilerinizi iyileştirebilir ve istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz. Biraz anlayış ve kararlılık birçok sıkıntınızı aşmanızı sağlayacaktır. Bugün sezgileriniz olağanüstü güçlüdür. Sezgilerinize güvenin. İş hayatınızdaki duruşunuz, güven veren konuşmalarınız sayesinde önemli bir teklif alabilir ve önemli bir işinizin kabul görmesi iler statünüzü yükseltebilirsiniz. Evli Kova’lar eş ya da sevgilinize ona olan sevgi ve bağlığınızı göstermekten çekinmeyin.
Günün Olumlaması: Evrenin engin bilgeliğinin ruhuma kattığı zenginliklerle daha çok öğreniyor, irademle öğrendiklerimi uygulayarak kendi farkındalığımı arttırıyorum. Yaşamı, bana sunduğu tüm nimetleri seviyor ve tüm kalbimle kabul ediyorum.
Günün Rengi: Koyu yeşil
Günün Kristali: Sitrin
Yeni oluşumlar, yeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. Bugün yaşanan Ay tutulması, nedenini adlandıramadığınız bir heyecanının ruhunuzu saracağına işaret etmekte. Bu haliniz iş ve özel yaşamınızda dikkatleri üzerinize toplamanıza katkıda bulunacak. İş görüşmelerinizde beğeni toplayacak ve birçok insanın ilgi ve desteğini alacaksınız. Nakit akışınızın hızlanması, kendinize olan güveninizi arttırırken yatırım planları üzerine de ciddi ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise çalışma arkadaşlarınızdan biri ile duygusal bir yakınlaşma içine girebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum, değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.
Günün Kristali: Arogonit
HürriyetAile