28 Mart Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda anlayışlı davranmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Duygusal konularda ne kadar duyarlı olursanız, sevdiğiniz insanın o denli sevgi ve güvenini kazanacaksınız. İş hayatınızda ise iş birlikleri sizleri güçlendirecek. Paylaşmanın kutsallığı sizleri güçlü kılıyor. Finansal konularda güçleneceğiniz fırsatlarla karşılaşacak ve iş birliği içinde olduğunuz insanlar aracılığı ile büyük fırsat ve imkanlarla karşılaşacaksınız.

Günün Olumlaması: Düşümden gerçeğe giden yolda söylemediğim her şeyi en güzel ve en yalın hali ile ifade ediyorum. Korkumu cesaretle bilgisizliği bilgimle, inançsızlığı inançla alt ederek ilerliyorum. Gerçeklerle yüzleşiyor, sahip olduğum her şeyi bütünün ve kendi hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, geliştiriyor, başarıdan başarıya aşkla yürüyorum.

Günün Kristali: Carnelian

Günün Rengi: Sarı
boga-50.jpg

BOĞA
Hayatınızın her alanında kazandığınız deneyimleri, aynı olayları bir daha yaşamamak adına kullanmalısınız. Uzun yıllara dayanan bir dostunuzun özel yaşamınızdaki konularla ilgili görüşlerine saygı duymalı ve kendi içinizde değerlendirmelisiniz. Yaşamınızdaki insanlara hakkettiklerinden fazla fedakarlık yaptığınızda neler olacağını geçmiş deneyimlerinizden biliyorsunuz. Hiçbir eğriyi siz düzeltemezsiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız ilişki hakkında sizi baskı altına almak isteyen arkadaşlarınızın söyledikleri ile hareket etmekten vazgeçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kaybettiklerim de var benim kazandıklarım da. Üzülmem yaşanmışlıklarıma, sevinirim ruhuma kattığı olgunluklara. Kayıplarımla kazançlarımı birleştirir, her gelen günle yenilenir, ağırlıklarımdan kurtulurum. Sağlıkla nefes alır, daha çok çalışır, daha çok kazanır, daha çok sevilmenin keyfi ile anın getirdiği güzelliklere şükrederim. Payıma düşeni sevgi ile kabul eder, hayat yolunda yürümeye devam ederim.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Akik
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Kişisel gelişiminize fazlasıyla önem verecek ve iç dünyanızda keşfedilmeyi bekleyen özelliklerinizi dış dünyaya yansıtacaksınız. Hayatınızda sizi sürekli eleştiren iş ve özel yaşamınıza yön vermeye çalışan kişilere karşı kendinizi cesur bir dille ifade ederek yaşamınızın kumandanlığını elinize alacak, isteklerinizi gerçekleştirmek için kararlılıkla ilerleyeceksiniz. İş hayatınızda sizin dışınızda gelişen olaylara ayak uydurmaya çalışmaktansa sizin belirlediğiniz doğrultuda girişimler yapmayı denerseniz olumlu sonuçlar alacaksınız. Özel yaşamınızda ise gerginlikleri kontrol altına alabilecek güce sahipsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyor, iletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyor, inançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir yıla merhaba diyorum…

Günün Kristali: Lal
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Kariyer hayatınızdaki düzensizlik, yaşanan maddi sıkıntılar ve ödeme zorlukları bugünden itibaren düzelmeye başlayacak. Bu süreçte önemli bir iş teklifi ya da bulunduğunuz yerde önemli bir terfi alabilirsiniz. Ortaklıkları olan Yengeç’ler yollarını ayırarak kendi işlerini kurabilirler. Yakın çevrenizle ilgili konularda radikal kararlar alarak kimilerini tamamen yaşamınızdan çıkaracağınız gibi kimilerine de sizin belirlediğiniz sınırlar doğrultusunda yer verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım, yaşamımda yeniliklere yer açmak adına gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Kuvars
aslan-50.jpg

ASLAN
Hayatınızı kendi istediğiniz doğrultuda yaşamaya başlamanın keyfi kariyer hayatınızda hızla ilerleyerek maddi şartlarınızı da bir hayli yükseltmenizi sağlayacak. Akşama doğru ise özel yaşamınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır devam eden bir arkadaşlığınız aşka dönüşebilir ve kendinizi bir anda nikah masasında bulabilirsiniz. Evli olan Aslan’lar ise çocuklarla ilgili problemler yaşayabilirler, özellikle de yetişkin çocukları olanlarınız. Onların sizler üzerindeki tahakkümlerinin son bulması ve sizin istediğiniz doğrultuda gelişen ilişkilerin rahatsızlığı ve hak etmediğiniz üzücü davranışları ile karşılaşabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Pembe kuvars
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün; zekanızı, beceri ve tecrübenizi ortaya koymalı, şans size gülmüşken değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bu süreçte terfi alabilir, istediğiniz imkanlarla yeni bir işe başlangıç yapabilirsiniz. Başarılı olmak için gerekli donanıma sahipsiniz, yeter ki duygusal yaşamınızdaki çalkantıların iş hayatınıza yansımasına izin vermeyin. İş hayatınızda güven ve takdir toplayacak, başarılı girişimlerinizle adınızdan sıkça söz ettireceksiniz. Evli Başak’lar, bu dönemde eşinizle gerginlikler yaşanabilir, size olan ilgisizliğine bağlı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bekar Başak’lar, mesai arkadaşlarınızdan birinin yoğun ve beklenmedik ilgisi ile karşılaşabilir, kendinizi bir anda tutkulu bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Aşkın gücü, ruhumu, geçmişin olumsuz izlerinden yıkayıp arındırdı. Yeni doğmuş bir bebek gibi saf ve güzelim. Tercihlerimi yaşamın bana kattığı olgunluklar ile belirliyor, aşkın muhteşemliğinin yaşamıma ışık olup doğması ile hayatımı yeni baştan zenginlik, huzur ve sağlıkla yaşıyorum.

Günün Kristali: Ay taşı
terazi-50.jpg

TERAZİ
Yeni insanlar ve yeni fikirler iş hayatınızda başarıya ulaşmanız için birçok kapıyı aralamanıza neden olacaktır. Devlet kurumlarında çalışan ve atama ya da terfi bekleyen Terazi’ler, beklediğiniz terfi veya görev değişikliği olumlu yönde bu süreçte gerçekleşebilir. Yaratıcı yönünüzün ön plana çıktığı bu süreçte kariyer hayatınızda hızlı ve istikrarlı bir başarının içinde olabilirsiniz. Beklediğiniz bir terfiden olumlu sonuç alabilir, güçlü bir başlangıç yapabilirsiniz. Bekar ve beraberliği olmayan Terazi’ler ise aşk hayatınızda duygusal bir yakınlaşma aşka dönüşebilir.

Günün Olumlaması: Eğriyi doğruyla, sahteyi gerçekle, öfkeyi sevgiyle yendim ve fark ettim ki öğrenip geliştikçe hiçliğin muhteşemliğine idrak ettim. Bana sunulmuş hayatın kıymetini anladım ve üzerime düşen sorumlulukları sevgiyle kabul ettim. Kendimi yenebilmenin ve geliştirebilmenin şükrü ile günü bütünün hayrına en güzel hali ile değerlendirmeye niyet ettim.

Günün Kristali: Labradorit
akrep-50.jpg

AKREP
Sevdiğiniz insanla sorunları aşarak hızlı bir şekilde birlikteliğinize resmiyet kazandırabilirsiniz. Aşk hayatınız önem kazanıyor. Uzun zamandır yalnızsanız yaşamınızı renklendirecek o özel insanla katılacağınız bir davet ya da organizasyonda tanışabilirsiniz. Yine bu dönemde dostlarınızdan gelecek faydalar söz konusu. Özellikle evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Akrep’ler, birçok zorluğu onların desteği ile aşarak ardınızda bırakacak, yeni başlangıçlara yüksek bir enerji ile yol alacaksınız.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İstediklerim ve istemediklerimin farkındayım. Yaşamımda yeniliklere yer açmak ve gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Akik
yay-50.jpg

YAY
Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bir süreçtesiniz. Bu süreçte ailenizle ilişkilerinizde yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararlarını deneyimleyebilirsiniz. İş hayatınızda ise sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Sakin olmalı ve işinizle ilgili konuları tek taraflı değerlendirmekten uzak durmalısınız. Bunu başardığınızda isteklerinizi gerçekleştirmeniz için destek göreceğinizden emin olun.

Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine, kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.

Günün Kristali: Topaz
oglak-50.jpg

OĞLAK
Gökyüzü bugün, ruh ve beden sağlığınıza özen göstermeniz ve kendinizi şımartmanız için destekliyor sizleri. Hemen her konuda cesaretli davranmalı, ne kadar değerli ve özel olduğunuzun farkına vararak hareket etmelisiniz. Enerjinizi yükseltin ve yaşama dört elle bağlanın. Hür iradenizi ortaya koymak, rahatsızlık duyduğunuz her şeyden uzaklaşmak için gereken güç ruhunuzda saklı. Bu gücün farkına varın ve yenilenin.

Günün Olumlaması: Aldığım her nefeste rabbime şükrediyor, farkındalığımı artırıyorum. Egolarımdan, bencilliklerimden, bilinçaltımın derinliklerinde yatan ve beni yoran tüm enerjilerden arınıyorum. Sahip olduğum inanç kutsal bir çemberle koruyor beni ve sevdiklerimi. Ağırlıklarımdan kurtulmanın özgürlüğünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Pirit
kova-50.jpg

KOVA
İşinizle ilgili kendinize daha verimli çalışacak stratejiler belirlemeli ve birlikte çalıştığınız insanlardan gelecek zararlara karşı dikkatli davranmalısınız. Yapmak istemediğiniz konularda baskılarla karşılaşabilirsiniz. Halk arasındaki tabiri ile aba altından sopa gösterenlerle karşılaşabilirsiniz. Cesur olun ve kimsenin sizi çizginizden çıkarmasına izin vermeden hareket edin. Aksi halde beklenmedik durumlarla karşılaşabilir, haksızlıklara uğrayabilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin hatalarının farkına varması sizi sadece hüzünlendirecektir. Geç kalınmış özrün ve pişmanlığın anlamı yoktur artık sizin için.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışığı fark ediyor ve aydınlanıyorum. Gizemli yönlerimi keşfediyor, ortaya çıkarıyor, emek veriyor, başarılı sonuçlar elde ediyorum. Kendi dengemi bulmanın mükafatlarını yaşıyorum.

Günün Kristali: Lapis Lazuli
balik-50.jpg

BALIK
Bugün özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizin gereksiz kıskançlıkları ve buna bağlı suçlamalarıyla dengeniz bozulabilir. Tartışma içine girmeden sakinleşmeyi bekleyin. Sizi gereksiz suçlamalarla huzursuz etmemesi ve ilişkinizde güven duygusunun zedelendiği anda neler olabileceği yönünde düşüncelerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Bugün işinizi ilgilendiren konularda haksız davranış ve uygulamalarla karşılaşabilirsiniz, inatlaşmaktan uzak durmalısınız. Ne yaparsanız yapın karşınızdaki insanların kasıtlı tutumları işinizin gün içinde gerçekleşmesinin önüne geçecektir. Sabırlı olun ve bekleyin, birkaç gün sonra her şey istediğiniz yönde gelişecektir.

Günün Olumlaması: Günün güzelliği ve bereketi yağmur olup yağarken üstüme, sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum. Yüreğimi aşkla ve inançla saf tutabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Yakut

OP
T

Tılsım

Daimi Üye
Tepki
6.212
KOÇ
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda anlayışlı davranmanın getireceği şanslara işaret etmekte. Duygusal konularda ne kadar duyarlı olursanız, sevdiğiniz insanın o denli sevgi ve güvenini kazanacaksınız. İş hayatınızda ise iş birlikleri sizleri güçlendirecek. Paylaşmanın kutsallığı sizleri güçlü kılıyor. Finansal konularda güçleneceğiniz fırsatlarla karşılaşacak ve iş birliği içinde olduğunuz insanlar aracılığı ile büyük fırsat ve imkanlarla karşılaşacaksınız.

Günün Olumlaması: Düşümden gerçeğe giden yolda söylemediğim her şeyi en güzel ve en yalın hali ile ifade ediyorum. Korkumu cesaretle bilgisizliği bilgimle, inançsızlığı inançla alt ederek ilerliyorum. Gerçeklerle yüzleşiyor, sahip olduğum her şeyi bütünün ve kendi hayrıma olacak şekilde değerlendiriyor, geliştiriyor, başarıdan başarıya aşkla yürüyorum.

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
KOÇ

Sağol balım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar