28 Ocak'ta evleniyorlar

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.971
15373632.jpg

28 Ocak'ta evleniyorlar

Porto Riko asıllı şarkıcı Ricky Martin bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Carlos Gonzales ile 28 Ocak'ta New York'ta evleniyor.

Kendi ülkesinde eşcinsel evlilik yasak olduğu için İspanyol vatandaşı olan Martin düğün tarihi, İspanyol El Nuevo Dia gazetesinde yayınlanan haberde yer aldı.

Taşıyıcı anneden ikiz çocuk sahibi olan Ricky Martin, finans sektöründe çalışan sevgilisi için "Carlos ile birbirimizi seviyoruz. Carlos benim çocukarımla da çok iyi geçiniyor" dedi.

Ricky Martin cinsel tercihini 2010 yılının Mart ayında açıklamış ve "Bunun bana bir armağan olduğunu düşünüyorum" demişti.

Hürriyet

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
iki erkeğin evlenmesi bence hiç doğru değil o zaman neden iki cins yaratıldı insanlar ve iki erkek neden çocuk sahibi olamaz?
offf karışmıyım diyorum ama gerçekten dünyaya bi haller oluyor. Özellikle yakışıklı erkeklerin gay olması gibi:ates:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ricky hakkinda dedikleri dogruymus meger tüm genc kizlik hayellerim yikildi:kptmya:

H

Hera

Misafir
Nk cım sen açmışsın karıştırdım tatlım kusuruma bakma

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.971
Sorun değil kızlar -rgulu bende haberi eklediğimi biliyordum ama başlığın ismini hatırlamadım Ricky Martin diye aratınca çıktı :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar