29 Aralık Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizle tartışmaktan uzak durmanız sabrınızı sonuna kadar korumanız için uyarıyor sizleri. Haksız ve kırıcı sözler karşısında susabilme erdemini göstermek size hiç bir şey kaybettirmeyecek kazandıracaktır. Buna inanın ve bu şekilde hareket edin. İş hayatınızda ise birçok kişinin arasından sıyrılacak farklılığınızı ortaya koyacaksınız. Ruhunuzda barındırdığınız güzel enerji yaşamda ayna olup güzellik ve şans olarak yansıyacak sizlere.

Günün Olumlaması: Kendimle hesaplaşıyor vicdanımın imtihanından başarı ile geçiyorum. Olgunluklarımın bilinci ile sorumluluk alıyor, karanlıkları ışıkla aydınlatabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

Günün Rengi: Siyah

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir günü müjdelemekte. Her şeyin altından kalkabileceğiniz bir enerjiye sahip olmanın şükrü ve bilinci ile doğru kararlar alıp zamanı iyi değerlendirerek maddi ve manevi güçleneceksiniz. Özel yaşamınızda ise oldukça karışık etkiler altındasınız, her şeyin üst üste gelmesi sizi tam da dibe vurdurmuşken yeniden güçlü bir şekilde ayağa kalkabilmenin getirisi ile sizi üzen, kıran her şeyi alt edecek ve rahatlayacaksınız. Bugün ailenizin erkeklerini ilgilendiren konular gündeminize gelebilir.

Günün olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların, karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi ve birikimi en yüce, en değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Opal

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Bugün iş hayatınızda emek verdiğiniz her işin maddi olarak karşılığını almaya başlayacaksınız. Daha önce maddi olarak zarara uğradığınız konularda hakkınız olanı alabilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Bugün ortaklaşa işlerde sabırlı davranmalı ve ilk sözü, ilk kararı veren taraf olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin resmi kurumlarla yaşadığı problemleri aşmak için kararlarının değerlendirmesini birlikte yapmalı ve paniğe kapılarak yanlış kararlar vermesinin önüne geçmelisiniz. Sonuna kadar diretmeli, göz göre göre yanlış bir şey yapmasına izin vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum, yenileniyorum ve arınıyorum. Yepyeni bir günü umutla, aşkla, gelişen ve büyüyen inançlarımla karşılıyorum. Enerjimi, birikimimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gezegensel enerjiler her zaman olduğunuzdan daha disiplinli, kararlı ve riskleri hesaplayarak dikkatli hareket etmeniz için disipline ediyor sizleri. Özellikle işinizle ilgili konularda kontrolü başkalarına bırakmadan, her işinizle kendiniz ilgilenmeli ve rahatsızlık duyduğunuz, endişelendiğiniz, ruhunuza sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir haberle moral bulabilirsiniz. Aşkla beslenen ruhunuz sizleri yaşamın her alanında güçlü kılacak…

Günün Olumlaması: Kendimi yenebilmiş olmanın zorluğundan sonra gelen ruhsal özgürlüğün keyfindeyim şimdi. Aydınlanmış, olgunlaşmış ve gelişebilmiş olmanın yaşamıma kattığı yeniliklerle günü sevgiyle karşılıyorum.

Günün Kristali: Kalsedon

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün olanca gücünüzle düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı duygusal yaklaşımlarda bulunmanız halinde iş hayatınızda beklemediğiniz karşı çıkışlarla karşılaşabilir ve kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Bugün aile bireylerini ilgilendiren konularda iş birliği içinde olmalı ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra gelen huzurlu bir günün keyfini çıkarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Aslan’lar, size karşı ilgisini açıkça göstermekten çekinmeyen o özel insana duygularının karşılıksız olmadığını hissettirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Tüm güzel, aydınlık, hayırlı düşüncelerimle zihnimi dinlendiriyor, dünyanın endişe ve kaygılarından uzaklaşıyorum. Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı, inatçılığımı ruhumdan sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak karışıklıklara karşı dikkatli olmanız ve durduk yerde başkalarının sorumluluklarını almamanız için uyarıyor sizleri. İfade gücünüzü başka yerde kullanın, üzerinize vazife olmayan işlerle bırakın başkaları ilgilensin. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir.

Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü seviyorum. O benim ve ben olmaktan mutluyum. Yaşamımda her şey yolunda ve olması gerektiği gibi gelişiyor. Gitmesi gerekenler gidiyor, yaşam boyu yolculuk edeceğim gerçek sevgiler ve değerler kalıyor.

Günün Kristali: Kyanit ,

terazi-50.jpg
TERAZİ
Göksel enerjiler daha önce geri çekildiğiniz her konuda cesaretle ön planda olmaya çalışmanız için destekliyor sizleri. İş ilişkilerinizde beklentilerinizi hayata geçirmek için gereken her şeye sahipsiniz, kimsenin etkisinde kalmadan iç sesinize güvenmeniz yeterlidir. Özel yaşamınızda ise bir dargın bir barışık süren bir ilişki içindeyseniz ve duygularınız, yaşanan tüm tartışmalara rağmen yine ona doğru akıp gidiyorsa işte size fırsat. İlişkinizi iyileştirebilmek için tüm güç sizinle birlikte değerlendirip değerlendirmemek ise sizin iradenizde.

Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı ve cesaretliyim. Yaşamımda beni engelleyen, huzursuz kılan her şeyi uzaklaştırma kararı aldım. Yeniden şekillenen hayat yolumda isteklerimi gerçekleştirebilecek inanç ve güce sahibim.

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün cesur doğanızı daha da güçlendiriyor. Özellikle aşk hayatınızla ilgili konularda daha önce yapmaya cesaret edemediğiniz birçok şeyi bugün yapabilirsiniz. Yaşamınızda ise tutkularınızın yoğun olduğu bir süreçtesiniz birlikte olduğunuz insanla problemli bir ilişki içindeyseniz sizi daha fazla üzüp incitmesine izin vermeyecek ve kesin bir kararla yol ayrımı içine girebileceksiniz. Yine bu dönemde özlem duyduğunuz aşkınıza bir an evvel kavuşmak için gözünüzü karartıp risklere atılma isteğinizi kontrol altında tutmalı ve uygun zamanı beklemeyi tercih etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı, zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım. Yaşamımda yeniliklere yer açmak için, gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen, bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü enerjisi yüksek, tempolu bir güne işaret ediyor sizler için. Yaptığınız her şeyin olumlu ya da olumsuz karşılığını alacaksınız. Yüreğiniz alışkanlıklarınız ve yaptıklarınızın mükafatı da olabilir bu sancısı da. Her ne olursa olsun bu etki sizi ruhsal olarak bir üst sıraya taşıyacak. Kendinizle yüzleşmenizi, kendinizi geliştirmenizi sağlayacak olağanüstü bir etkidir. İş hayatınızda uzun zamandır sessizliğinizi koruduğunuz konulara karşı sesinizi gür bir şekilde çıkarabilir, ya hep ya hiç deme cesaretini göstererek hakkınızı alabilirsiniz. Bugün baş ve sırt bölgenizle ilgili rahatsızlıklar söz konusu olabilir, ani ve ters hareketlerde bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum, Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin ve emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye, güzele ulaşacaktır.

Günün Kristali: Yakut

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün yakın çevreniz, eş ya da sevgilinizle tartışmalarda bulunmamanız için uyarıyor sizleri. Kendi kafanızda kurguladığınız ön yargılı düşünceleriniz size pahalıya mal olabilir. Eski alışkanlıklarınızdan uzaklaşmalı, insanları olduğu gibi sevmeyi kabul etmeyi öğrenmelisiniz. Aksi halde üzdüğünüz kadar üzülürsünüz. Özellikle eşinize yaklaşımınız bu dönemde ilişkinizin gidişatını belirleyecektir. İş hayatınızda ise yerine getiremeyeceğiniz sözler vermemelisiniz. İnsanların güvenini kaybetmek doğru bir davranış olmayacaktır sizler için.

Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu her şeyi olumlu, olumsuz diye yargılamadan sevgiyle kabul ediyorum. İnanıyor, güveniyor, değişim enerjisini tüm kalbimle kabul ediyorum. Rahatsızlıklarımdan rahata, güvensizliklerinden güvene inançla yürüyorum.

Günün Kristali: Opal

kova-50.jpg
KOVA
Hemen her konuda cesur ve gerçekçi davranışlar içinde bulunarak tüm rahatsızlıklarınızdan uzaklaşacaksınız. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken tek konu, geçmişte bırakmanız gereken düşüncelerinizi zihninizde uyandırmamak olmalı. İş hayatınızda maddi anlamda şansınız yükselirken çevrenizde birikmeye başlayan sahte dostlara karşı uyanık davranmalı ve paranızı sezgilerinizin size işaret ettiği şekilde değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Bunu kendi içinizde yaşamak yerine kendisine söylemelisiniz. Paylaşın ve iletişime önem verin, sorunları aşmanın tek yolu budur unutmayın.

Günün Olumlaması: Geçmişten bugüne uzanan, beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyorum. Güneşin gücü ayın gizemi yaşamımı, bedenimi, ruhumu arındırıp aydınlatıyor. Gökyüzünün olağanüstü güçleri benimle birlikte evrenin bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.

Günün Kristali: Carnelian

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü duygusal gelişmelerle moral bulup enerjinizin yükseleceği bir günü müjdeliyor sizlere. Eş ya da sevgilinizin içten iltifatları ile şımarabilirsiniz. İlişkinizde heyecanının, romantizmin yoğun olduğu tutku dolu bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizle iletişim ve uyumunuz öylesine mükemmeldir ki var olan tüm sorunları aşmanız için gereken her şeye sahipsiniz. Evli ve çocuk sahibi Balık’lar, onlardan gelecek sevindirici bir haber günü daha da keyifli bir hale getirebilir sizler için. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu, hafta başı için yapmanız gereken önemli bir işinizle ilgili yapacağınız görüşmeler olmalı.

Günün Olumlaması: Rüzgarın hoş esintisi aşkla ruhumu okşarken, aşkın büyülü sözlerini fısıldarken sevdiğim kulağıma gelen günün güzelliği, bereketi yağmur olup yağar üstüme. Sahip olduğum her şey için tüm kalbimle şükrediyorum. Yüreğimi aşkla, inançla saf tutabilmenin mucizelerini yaşıyorum…

Günün Kristali: Yakut

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün eş ya da sevgilinizle tartışmaktan uzak durmanız sabrınızı sonuna kadar korumanız için uyarıyor sizleri. Haksız ve kırıcı sözler karşısında susabilme erdemini göstermek size hiç bir şey kaybettirmeyecek kazandıracaktır. Buna inanın ve bu şekilde hareket edin. İş hayatınızda ise birçok kişinin arasından sıyrılacak farklılığınızı ortaya koyacaksınız. Ruhunuzda barındırdığınız güzel enerji yaşamda ayna olup güzellik ve şans olarak yansıyacak sizlere.

Günün Olumlaması: Kendimle hesaplaşıyor vicdanımın imtihanından başarı ile geçiyorum. Olgunluklarımın bilinci ile sorumluluk alıyor, karanlıkları ışıkla aydınlatabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

:crazy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar