Kendine bir adım dışardan bakınca günlük yaşam da birey olarak nasıl buluyorsun ?Bu sıra Yükü gercekden çok agır sorumlulukları çok fazla olan evin reisi durumundayım herşeyle ben ilğilenmek zorundayım buda beni çok yoruyor.
Hayat gayen ne? Hayatta tek gayem ogullarımı en iyi şekilde yetiştirmekdi elhamdüllah bunuda başardım iki tane ana ve babasına saygılı evlatlar yetiştirdim
Kisaca kendinden bahseder misin? Her ne kadar bu sıralar gülmeyi unutmuş olsamda gülmeyi güldürmeyi severim gezmeyi insanları severim sıcak kanlıyım
Hobilerin/fobilerin nelerdir?Hobilerim pazıl yapmayı bulmaca çözmeyi severim. :sigara:Fobilerim pek yoktur
İdeallerin?Bu saatten sonra tek istediğim sağlıklı huzurlu bir şekilde bahçeli deniz kenarında bir ev de yaşamak .
Hangi takimlisin?Galatasaray
Aslen nerelisin?Trabzon /Maçka
Ne Tür Müzik Dinlersin?Her tür kulağıma hoş gelen beni rahatlatan birazda ruh halime bağlı-hmm
En Sevdiğin Sanatçı,Türkücü,Rockçhı,Popçu?Ebru gündeş Volkan konak
Şiir okumayı severmisin ? En beğendiğin şiiri bizlerle de paylaşırmısın ? Severim Herşey sende gizli -Can yücel
Seni en çok mutlu edecek şey nedir ? Ogullarımın mürvetini görmek
Hayatta asla yapmam dediğin şey ? İhanet
En sevdiğin dizi? Canım Ailem
En sevmediğin d?izi, diziler Seyrettiğim bir kaç dizi haricinde diger dizilerin adını bile bilmiyorum
En sevdiğin oyuncular? Mehmet Aslantuğ Nurğül Yeşilçay Murat Yıldırım
seni en çok üzen şeyler? Bana yalan söylenmesi arkamdan iş çevrilmesi
Forumda seni en çok sevindiren olay ? Üye oldukdan bir kaç ay sonra yılın annesi seçilmem
sevinmekden çok duygulanıp çok mutlu olmuştum
Hayatta seni korkutan tek şey ? Oğullarıma bir şey olması
Seni ağlatan film oldu mu ? Olduysa hangisi ? Babam ve oğlum
Gitmek istediğin ülkeler? Arap emirlikleri bir çok ülkeyi gördüm
Enteresan ne demek açıkla bakalım... Garip ve inandırıcı gelmeyen desem
Türkiyede en sevdiğin il? Trabzon yeşili mavisi dünyaya değişmem
Net mi Tv mi neden? Net Tv haberler ve seyrettiğim diziler dısında pek seyretmem
Yemek yapmak marifet mi neden ? Marifet tabii lezzetli yenebilir damak tadına hitap eden güzel yemekleri herkes yapamaz
Susmak mıdır konuşmak mı ? Yerine göre susmak yerinde konusmak
Hayat gerçekten zormu neden ? Evet çok zor bir sınav yaşadığın her gün bir tecrübe
En sevdiğin çizgi film ?Heidi
Kdv gereklimi sence ? Yol su Elektrik olarak dönüyor diyorlar ama ben artık inanmıyorum:sigara:
Sabırlımısın sabırsızmı ? Sabırlıyım
Alınganmısın ? yok bee deilim galiba Rahmetli babam bu kız yedi dövenle barışık derdi nur içinde yatsın
En çok hoşuna giden söz nedir ?
İlkler neden unutulmaz ? Bir çok duyguyu onla yaşayıp onda ögrendiğin için diycem
Düğünlerde oynarmısın ? hayır oynamam
Çok sevdiğin arkadaşın sana havalı derse nasıl karşılarsın ?Çok sevdiğim arkadaşım zaten havalı olmadığımı bilir o yüzden demez şekercim:sigara:
En sevdiğin hayvan ?Köpek Kedijik şimdi diycek uleyn o yüzdenmi aç bırakıyorsun hayvanları diye
Bi kaşık suda boğmak istediğin biri varmı kim ? neden ? Yoo kimse yok ben Allaha havale ettim
En sevdiğin bayan ismi ? Şehval
En sevdiğin erkek ismi ?Enes
Gitmekmi zor kalmakmı ? yerine göre gitmekde zor kalmakda bu ikilemi çok yaşadım cünki:dusun:
Yağmuru severmisin ? çiseleyen yağmurda yürümeyi cok severim
İyi yönlerini anlatsana ? yardım severim Benim sermayem sevgimdir insanlardan kazık yesemde severim merhametliyim yalanı sevmem sadıkım
En sevdiğin özelliğin nedir ? Dürüstlüğüm yeri geldiğinden bir erkekden daha merttim
Yükseklikten korkarmısın ? Hayır korkmam Evim 15nci katta zaten
Sence en büyük acı nedir ? Evlat acısı hiçbir zaman acısı dinmiyor Hatırlamadığım bir gün bile yok:aglayan:
Ne zaman yalnız kaldığını hissedersin ? Sevdiklerim yanımda yoksa
Hiç yaşadığın şehri terk etmek istedinmi?Çook ama gidemedim
Hangi konuda güçlüsün?Manevi konuda çok güçlüyüm
Bankadaki tüm paranı hiç acımadan harcayacagin dükkan? Dükkan olarak düsünmedim ama sokak cocuklarını topluycak kocaman bir ev için bütün paramı harcarım
Utangaç mısın yoksa fazla açık sözlü mü? Utangaç deilim ama açık sözlüyüm düsündüğümü sölemekden çekinmem
Çıkmış olan bir tartışmanın içine müdahele etme gereği duyarmısın? ahh onu bir frenleye bilsem
Sence "sen" nasıl bir insansın? İyi niyetli çabuk inanan iyi niyeti karsısında kazık yiyip bu sondu diyen iki gün sonra unutan biri
Sence "ben" nasıl bir insanım?(politik bi cevap olmasın biraz samimi içten olsun please)Seni yeni tanıdım ama izlenimim sevgi dolu dostlarına ve arkadaşlarına deger veren söz dinleyen bir cadısın
Sabır senin için ne ifade ediyor ? Şuan hayatım sabretmek üzerine kurulu sabrın kendisi acıdır meyvesi tatlıdır inşallah o meyveden banada yemek nasip olur
Şu an “Ahh bi elime geçse” dediğin kişi kimm ?(forumdan) inan hiç kimse yok
en zor aninda yaninda kimin olmasi seni mutlu eder? Ailemin oğullarım
göründügün gibi olmakmi oldugun gibi görünmekmi? Olduğum gibi görünmek isterim
hayat sana ne ögretti?Hayat bana mücadele etmeyi Acılara yenilmemeyi yıkıldığımda tekrar ayağa kalkmayı ögretti
bende anısı var dedigin $arki varmi?Varsa hangisi? Emi yıldız tilbe çok acı hatıraları var
her$eyi siLip yeniden ba$lamak istedigin oldu mu? Sildimde hayatıma yeni bir yön verdim ama kader beni başladığım yere geri döndürdü.
seni sinir eden $eyler nelerdir? Arkamdan iş cevrilmesi Enayi yerine konmak
neleri affetmezsin? İhaneti asla affetmem affetmedimde
yürekten birini sevdin mi hiç?Evet çok sevdim bedelini çok ağır ödedim
Şu an ki ruh halin nasıl? Karmakarısık
Sosyalleşme toplum yaşantısını iyi yönde mi kötü yöndemi etkiler ? iyi yönleride var mühim olan çizdiğin çizgide kalabilmek
Mutluluk nedir ?sorumluluklarım ve ailem bunları yerine getirebiliyorsam en büyük mutluluk
Sence sanal alemde edindiğin dostluk ne kadar gerçek? Ben gerçek dostluk yapıyorum Karsımdaki kişininde aynı duyguları paylaştıgına inanmak istiyorum
Film seçimin nasıldır? Hangi tarz filmleri izlersin ? Macera romantik
Ailenle olan ilişkini anlatır mısın mesela ailede en çok kimi seversin? Ailemle ilişkim gayet iyi sevip sevildiğimi hissetiriyorlar bana.ayrım yapamam ama annem
Kendini yetersiz olarak gördügün bir özelligin varmı? Özellik diyemem ama bu sıra ogullarımla istediğim gibi ilgilenemiyorum
Eğlence anlayışın nedir? seni en çok eğlendiren nedir? Eğlenmeyi severim
bulundugum ortama cabuk uyum sağlarım dostlarımla sevdiklerimle berraber oldugumda daha çok eglenirim
Nasıl bir çocuktun yaramazlık yüzünden dayak yediğin oldu mu ? Yaramaz bir cocukdum Annemden çok dayak yedim
halen üzerinde çocuk ruhu warmı ? Var içimdeki cocugu öldürmemek için zaten bütün gayretim belkide gücümü o cocukdan alıyorum
Peki tuz ruhu kimin ruhu? Kaynanamın ruhu her defasında canımı yakmayı başardı
yaptığın hatanın üzerini örtmeye mi çalışırsın yoksa pişmanlık duyarmısın? Hatalı olduguma inanırsam pişmanlık duyarım
hakkını savunabilcek birisi misin (ne olursa olsun kan çıksa bile savunurum ) diyebilir misn? Sonuna kadar giderim
şımarık mısın ? Hayır deilim
Bunu sadece ben yapıyorumdur dediğin alışkanlığın varmı ? Bilmem düsündüm bulamadım valla:dusun:
Yaşlanıyosun farkındamısın.. ve ne düşünüyosun..?Evet farkındayım hiç bir şey düsünmüyorum her yaşın ayrı bir güzelliği var ayrıca şekerim boyum kısa oldugu için bodur tavuk her zaman piliçdir:sigara:
Canın sıkıldığında birisine mesaj atacak olsan ilk kime atarsın?