29 Haziran Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, insanların zihninden geçenleri okuyabilecek kadar güçlü sezgilerinizin olacağına işaret etmekte. Bu durum ruhsal olarak biraz yorucu olsa da bu manevi gücü akıllıca değerlendirmelisiniz. Fark edemediğiniz birçok şeyin iç yüzünü kavrayabilirsiniz. Bugün iş hayatınızda yaşanacak gecikmeler, maddi gelişmelerin önünde bir engel değildir, en fazla birkaç saat sonra her şey düzelecektir. Mücadeleci olun ve hızlı hareket edin. Birlikteliği devam eden Koç’lar için gerginlikler devam etmekte, özellikle de uzun zamandır beraber olanlarınız bu durumdan biraz daha fazla etkileneceksiniz. Sürekli kendi istek ve düşünceleri doğrultusunda üzerinizde ruhsal baskı kuran ve kendi haklılığı üzerinde iddia eden partneriniz sabrınızı taşırmak üzere. Ne olursa olsun yaşanmışlıkları değerlendirmeli ve birkaç gün daha sabırlı davranmalısınız. Sonrasında gelişen olaylar doğrultusunda kararlar almanız sizin için daha uygundur.

Günün Olumlaması: Anlıyor, biliyor ve inanıyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyor, geliştirip eğitiyorum. Ruhumdaki ikilik halini bu sayede aşıyor, dengeleniyorum. Yaptığım her şeyin olumlu ya da olumsuz bir karşılığı olduğunu biliyorum. Davranışlarımı bu ölçüde belirliyor, olumlu sonuçlar alıyorum.

Günün Rengi: İndigo

Günün kristali: Lapis Lazuli
boga-50.jpg

BOĞA
Gökyüzü bugün, iş ve özel yaşamınızda doğru olmayan söz ve davranışlar içinde bulunan insanlara karşı uyarıyor sizleri. Yaptığınız işte kontrolü başkasına bırakmadan tüm bağlantılarınızı kendiniz yapın. Rakipleriniz ya da birlikte çalıştığınız insanlar ön planda olmanızdan rahatsızlık duymuş olabilirler. Dikkatli davranın ve kimsenin sizi yanıltarak hata yaptırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise verdiğiniz kadar değer gördüğünüzü düşünmüyorsanız, bu konu üzerinde uzun uzun düşünmelisiniz. Ardından sevdiğiniz insanla duygularınızı en yalın hali ile paylaşmalısınız. Bekar Boğa’lar, sizler de dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz konum ve fiziksel özellikleriniz için size yaklaşan, duygularınızı etkilemeye çalışan kişilere karşı gardınızı almalısınız.

Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi ve ikisi arasındaki muhteşem uyumu seviyor ve bunun için tüm kalbimle şükrediyorum. Kendi kendime yetebilmenin, özümdeki ışığa ulaşabilmenin mucizelerini yaşıyorum.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Kalsedon
ikizler-50.jpg

İKİZLER
Bugün iş hayatınızda dikkatinizi dağıtıp sizi farklı yönlere çekmek isteyen çalışma arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz. Aksi halde yetiştirmeniz gereken işleriniz gecikebilir ve bu yüzden sorumlu olduğunuz kişilerle problem yaşayabilirsiniz. İşinize fazlası ile önem vermeniz gereken bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar, projelerin hayata geçirilmesi için uygun dönemlerdeyken her zaman olduğunuzdan daha hassas olmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin tüm sevgisi ile desteğini görecek ve güçleneceksiniz.

Günün Olumlaması: Karanlıklarımdan aydınlanmış bir sabaha sevgi dolu bir merhaba diyorum. Farkındayım yaşamımın değerinin ve hazinem olan sevdiklerimin kıymetinin. Değerlerimin farkındayım hiç olmadığım kadar. Hüzünle sevincin dengesinin, aşkla nefretin ince çizgisinin yaşattığı gel-gitlerin ve sonrasında sevginin galibiyeti ile gelen gücün bilinciyle yeni bir sayfa açarak hayatıma yön verebilmenin şükründeyim bugün.

Günün Kristali: Selenit
yengec-50.jpg

YENGEÇ
Gökyüzü bugün, günlerdir zihninizi meşgul eden soruların cevabını bularak kararsız kaldığınız konularda net fikirlerinizle hareket edeceğinize işaret etmekte. Kendinizi ruhsal anlamda sıkıntılarınızdan, ağırlığını taşıdığınız yaşanmışlıkların kötü izlerinden arınmış hissedeceksiniz. İş hayatınızda profesyonelliğinizi geliştirebileceğiniz arayışlarınız olumlu sonuçlar verecektir. Yurt dışı ile bağlantılı konular gündeminize gelebilir. Bu konunuzla ilgili bir eğitim olabileceği gibi bir iş anlaşması da olabilir. Olasılıkları ve zamanı akıllıca değerlendirmeli, kendi şansınızı yaratmalısınız. Maddi konularda uzun zamandır süre gelen sıkıntılarınız zeki girişimleriniz sayesinde olumlu sonuçlar almanızı sağlayabilir. Eğer bir ortaklık içindeyseniz kontrolü elden bırakmamalı ve olup biten her şeyi takip ederek bilgi sahibi olarak adımlarınızı atmalısınız.

Günün Olumlaması: Omuzlarımı yorgun düşüren kararsızlıklarımdan, kaygılarımdan ve umutsuzluklarımdan arınmanın hafifliğindeyim. Huzura, aşka giden yolda gönüllüyüm. Sevginin, gücünün inançlarımla birleştiği andayım. Yaşama yenilenmiş ruhumla yeniden doğduğum gündeyim bugün.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Akuamarin
aslan-50.jpg

ASLAN
Özel yaşamınızda ise ilgi duyduğunuz birinin sevecen yaklaşımlarıyla yeni bir ilişkiye başlangıç yapabilirsiniz bu konuda sezgilerinize güvenmeniz yeterlidir. Size doğruyu işaret edeceğinden emin olabilirsiniz. İş hayatınızda ise oldukça yoğun ve tempolu bir gün yetiştirilmesi gereken sözleşme anlaşma resmi evrak gibi konular sizi oldukça yoracaktır. Gün içinde karşılaşacağınız eski bir arkadaşınızdan sürpriz bir iş teklifi alabilirsiniz. Yaşadığınız yorgunlukla acele kararlar almamaya özen gösterin.

Günün Olumlaması: Kendi kendimi keşfetmenin büyük heyecanı içindeyim. Sezgilerim, duygularım, isteklerim ve yaşama olan sevgim her gelen günle artıyor. Böylelikle daha güçlü ve kararlıyım. Şanslarımın farkına varıyor, onları sevgiyle kucaklıyor ve tüm becerilerimle en yüce hayrıma olacak haliyle değerlendirip isteklerime emekle, sabırla, bilgiyle ulaşıyorum.

Günün Kristali: Akik
basak-50.jpg

BAŞAK
Bugün yaşamınızda yeni bir dönemin başlangıcı olabilir sizler için. Kendinizi cesur bir dille ifade edebilir, insanların güven ve saygısını kazanarak desteklerini alabilirsiniz. İş hayatınızda yaşanan kısa süreli sessizlik dönemini, yeni projeleriniz ve yapmayı planladığınız düşüncelerinizi ortaya koymak için değerlendirmelisiniz. Bu süreci mesleki açıdan kendinizi geliştirmeniz için yaptığınız bir yatırım gibi düşünmelisiniz. Öğrenme isteğiniz oldukça kuvvetlidir, bu etkiyi sonuna kadar kullanmalısınız. Şimdi hazırlıklarınızı yapın ve sisteminizi kurup hazırda bekleyin. Özel hayatınızda ise isteklerinizi, rahatsızlıklarınızı net bir şekilde ifade edip orta yolu bulabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Korkmadan karşılıyorum hayatın bana sunduklarını. Değişimin özüme dokunmadan gelişmeme yardım edeceğini biliyorum. Düşümü gerçeğe, gerçeğimi başarıya götüren yolda yeteneklerim ve inançlarım arasındaki kuvvetli bağla ilerliyorum. Aşkla başarıya ulaşıyor, tevazu ile büyüyorum şimdi.

Günün Kristali: Kuvars
terazi-50.jpg

TERAZİ
Bugün özel yaşamınızda duygusal davranarak, birlikte olduğunuz insanın her söylediğinden farklı bir mana çıkararak durduk yerde alınganlıklar sergileyebilirsiniz. İş hayatınızda ise, bugün yönetici ve otorite konumundaki insanlarla ilişkilerinizin önem kazandığına işaret ediyor. Yaptıklarınızda ilgili bilgi vermeniz istenebilir, yaptıklarınızı sunarken kendinize güvenin ama tevazu içinde olmaya da özen gösterin. Size yapılacak öneri ve eleştirileri dikkatlice dinleyin ve muhalefet etmeyin. Yeni fikirler, her zaman gelişmenizi sağlayacaktır. Gereksiz çıkışlar yapmaktan uzak durun. Bugün yaptığınız davranışların karşılığını ilerleyen günlerle almaya başlayacağınızı unutmayın.

Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır, emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.

akrep-50.jpg

AKREP
Bugün duygusal konularda aşırı hassas tavırlar sergileyerek beraber olduğunuz insanı üzebilirsiniz. Size olan sevgisinden emin olduğunuz halde onu test eden tavırlar içinde olmanız mümkün. Ortak iş yaptığınız insanlar, işinize olan hakimiyetinizden rahatsızlık duyabilirler. Fark etmemiş gibi davranın ve ilk hamlenin karşıdan gelmesini bekleyerek işinizle ilgilenmeye devam edin. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil, sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz. Daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı sonraya bırakmanız daha doğru olacaktır.

Günün Olumlaması: İçimde fırtınalar koparken ben sessiz çığlıklarla irademi güçlendirmeyi seçiyorum. Sessizliğim ruhumu dinlendirirken ben doğru sözleri nasıl ifade edeceğimin idrakine varır, onları seçer yüreğimin bana işaret ettiği zamanda dile getirir ve kendimi anlaşılır, bir şekilde ifade ederim.

Günün Kristali: Zümrüt
yay-50.jpg

YAY
Bugün işinizle ilgili ertelediğiniz ve gereken önemi göstermediğiniz konuları gündeminize almalı ve birlikte çalıştığınız insanların da görüşlerine başvurarak disiplinli bir şekilde çalışmalı, düzenlemelerde bulunmalısınız. Başlamayı düşündüğünüz işleri bir an evvel hayata geçirmelisiniz. Oyalanma, erteleme lüksünüzün olmadığının bilinci ile hareket edin. Maddi olarak şanslı bir gün sizler için. Çevrenizdeki insanlar yaşanan olumlu gelişmelerden kendilerine payeler çıkarmaya kalkabilirler ve sizi bu şekilde düşünmeniz için etkilemeye çalışabilirler. Şimdi yaşamış olduğunuz olayların bir değerlendirmesini gözünüzün önünden geçirerek tavırlarınızı buna göre belirleyin. Karşılaştığınız fırsatları uzun süreli olması için çok iyi değerlendirin.

Günün Olumlaması: Yaşanmışlıklarımdan aldığım olgunluklar yüreğimde ve gözlerimdeki derinlikte gizlidir. Bunlar benim değerlerimdir. Şimdi değerlerimi koruyor ve fırsatları en doğru, en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Oniks
oglak-50.jpg

OĞLAK
Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Ortaklaşa yaptığınız işlerle ilgili disiplinli davranarak haklarınızı korumalısınız. Öfkeniz sadece kendinize karşı yaptığınız bir engeldir. Gerçekleri görmezden gelecek bir yapıda olmadığınıza göre şimdi harekete geçmeli ve rahatsızlık duyduğunuz tüm konularda fikirlerinizi söyleyerek yapmanız gereken hiçbir şeyi ertelememelisiniz. Kaybetme korkusunun ruhunuzda gezinerek sizi engellemesine izin vermemelisiniz. Özel hayatınızda ise olayları kendi lehinize çevirebileceğiniz sakinliğiniz ve davranışlarınızdaki uyum sayesinde takdir görüp ilişkilerinizi olumlu yönde yapılandırabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Yüreğimin sesine kulak verdiğimde aydınlanıyor, ben olmaktan çıkıp bütünün hayrına doğru yol alıyorum. Benliğin esir edici ağırlığından kurtuluyorum, biz olma yolunda tamamlanıyorum. Sevgiyle, aşkla öğreniyor, paylaşıyor ve aydınlanıyorum.

Günün Kristali: Mavi Akik
kova-50.jpg

KOVA
Gökyüzü bugün, duygularınızı kontrol altında tutmanız için sizleri destekliyor. Yaşanan olumsuzluklara karşı öfkenize yenilirseniz iş ilişkilerinizi büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. Yaşadıklarınızdan kaçamaz ve görmezden gelemezsiniz. Bugün işinizle ilgili gelişme ve yenilikleri çok iyi değerlendirmelisiniz. Birlikte çalıştığınız insanların görüş ve önerilerini dikkate almalısınız. Geleceğinizi ilgilendiren konularda düşünüp kaygılanmak yerine yeteneklerinizin değerinin farkına vararak değerlendirmeler yapmanız ve planlarınızı buna göre belirlemeniz sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir.

Günün Olumlaması: Nefes aldığım her an çok özel ve değerli, şükretmek için çok fazla sebebim var. Sağlıklıyım, iyi olanaklara sahibim, iyi niyetim ve inançlarım beni her zaman güzelliklerle karşılaştırır ve engellerin üstesinden gelmem için beni güçlendirir. Sahip olduğum her şey için minnettarım ve şükrediyorum.

Günün Kristali: Mercan
balik-50.jpg

BALIK
Gökyüzü sezgilerinizin oldukça yoğun olduğu bir güne işaret etmekte. İş ve özel yaşamınızdaki insanlar hakkında nasıl davranmanız gerektiğini sezgilerinizin yardımıyla değerlendirecek ve yakın çevrenizdeki insanları şaşırtacaksınız. İş hayatınızda yönetici ve işverenlerinizin desteğini alarak mükafatlandırılabileceğiniz bir gündesiniz. Bu pozitif ruh haliniz özel yaşamınıza da yardımcı olacaktır. Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Siz kaçtıkça kovalanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Enerjimi dengeleyebilmenin verdiği huzuru yaşıyorum. Bedensel ve ruhsal merkezimdeki tıkanmış enerjileri açıyor ve rahatlıyorum. Şimdi bir kuş kadar hafif ve özgürüm. Kendi kanatlarımla uçabilmenin hazzı ve güveni içindeyim.

Günün Kristali: Yeşim

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün, insanların zihninden geçenleri okuyabilecek kadar güçlü sezgilerinizin olacağına işaret etmekte. Bu durum ruhsal olarak biraz yorucu olsa da bu manevi gücü akıllıca değerlendirmelisiniz. Fark edemediğiniz birçok şeyin iç yüzünü kavrayabilirsiniz. Bugün iş hayatınızda yaşanacak gecikmeler, maddi gelişmelerin önünde bir engel değildir, en fazla birkaç saat sonra her şey düzelecektir. Mücadeleci olun ve hızlı hareket edin. Birlikteliği devam eden Koç’lar için gerginlikler devam etmekte, özellikle de uzun zamandır beraber olanlarınız bu durumdan biraz daha fazla etkileneceksiniz. Sürekli kendi istek ve düşünceleri doğrultusunda üzerinizde ruhsal baskı kuran ve kendi haklılığı üzerinde iddia eden partneriniz sabrınızı taşırmak üzere. Ne olursa olsun yaşanmışlıkları değerlendirmeli ve birkaç gün daha sabırlı davranmalısınız. Sonrasında gelişen olaylar doğrultusunda kararlar almanız sizin için daha uygundur.

Günün Olumlaması: Anlıyor, biliyor ve inanıyorum. Kendimi olduğum gibi kabul ediyor, geliştirip eğitiyorum. Ruhumdaki ikilik halini bu sayede aşıyor, dengeleniyorum. Yaptığım her şeyin olumlu ya da olumsuz bir karşılığı olduğunu biliyorum. Davranışlarımı bu ölçüde belirliyor, olumlu sonuçlar alıyorum.

:gıdık:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
KOÇ

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Bugün özel yaşamınızda duygusal davranarak, birlikte olduğunuz insanın her söylediğinden farklı bir mana çıkararak durduk yerde alınganlıklar sergileyebilirsiniz. İş hayatınızda ise, bugün yönetici ve otorite konumundaki insanlarla ilişkilerinizin önem kazandığına işaret ediyor. Yaptıklarınızda ilgili bilgi vermeniz istenebilir, yaptıklarınızı sunarken kendinize güvenin ama tevazu içinde olmaya da özen gösterin. Size yapılacak öneri ve eleştirileri dikkatlice dinleyin ve muhalefet etmeyin. Yeni fikirler, her zaman gelişmenizi sağlayacaktır. Gereksiz çıkışlar yapmaktan uzak durun. Bugün yaptığınız davranışların karşılığını ilerleyen günlerle almaya başlayacağınızı unutmayın.

Günün Olumlaması: Kendi içsel yolculuğumda farkında olmadığım bastırdığım yeteneklerimi keşfediyor ve geliştiriyorum. Sahip olduğum sabır, emeğimle birleşince ortaya çıkan sonucun mükemmel olacağına inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar