Azimli çalışmanızın karşılığını almaya başlıyorsunuz. Önemli iş teklifleri alabilir, yeni ve hızlı gelişmelerle kariyerinizi yeniden şekillendirebilirsiniz. Kendinize hedefler belirleyin ve ilerleyin. Sabrınızın, emeğinizin, inandığınız gibi yaşıyor olmanın mükafatını alacaksınız. Özel yaşamınızda eşiniz tarafından tartışmaya zorlansanız da sakinliğinizi koruyun ve tartışma içine girmeyin.
Günün Olumlaması: Beni ben yapan değerlerimle olgunlaşıyor ve ruhumda gezen ikilik halini aşarak tercihlerimi netleştiriyorum. Sevgiyle emek vermeyi seçerek yoluma istediğim şekilde devam etmeyi seçiyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Zümrüt
Gökyüzü bugün eleştirel davranışlara tahammül gücünüzün olmadığını göstermekte. Bu tarz yaklaşımlar sinirlerinizin gerebilir. Siz kimsenin işine, gücüne, yaptıklarına karışmazken insanların sizin hemen her işinize müdahale etmeye çalışmaları karşısında sabrınız taşabilir. Haksız da sayılmazsınız. İnsanlar nerede durmaları gerektiğini ve sizin kararlarınıza saygı duymayı öğrenmeli. Kaldı ki sizler saygı sınırlarını aşmadığı sürece yapıcı eleştirilere her zaman açıksınızdır. Gergin ruh halinizden kolayca sıyrılarak hayatın keyifli yönlerine yönelerek, enerjinizi yükselterek iş hayatınıza yansıtacaksınız. Olabildiğince negatif insanları çevrenizden uzaklaştırın ve siz yolunuza bakın.
Günün Olumlaması: Arzu ve isteklerimi, yeteneklerimi ortaya koydukça gerçekleştiriyorum. Her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım, huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.
Günün Kristali: Peridot
Değişime açık olmanızın getirdiği avantajlarla karşılaşacak ve işinizle ilgili maddi anlamda kazançlı çıkacağınızı olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Enerjiniz öylesine yüksek ve güçlüdür ki, istekleriniz çevreniz tarafından kabul görecek ve insanların takdirini kazanarak desteklerini alacaksınız. Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Hukuksal konularda sıkıntıları olan İkizler burçları problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerime katkıda bulunuyorum.
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü yüreğinizi, kalbinizi aşkla çarptıracak, yaşamınızda yeni bir sayfa açacak bir beraberliğin sinyallerini vermekte. Duygularınızı özgür bırakın, bilinçaltınızda yarattığınız olumsuz düşüncelerden uzaklaşın ve yeniliklere açık olun. Aşkın getirdiği tüm coşkunun yaşamınızı sarmasına izin verin. İş hayatınızda ise var olan işlerinizde düzenlemelerde bulunmalı ve şartlarınızı iyileştirme yönünde çalışmalar yapmalısınız. Yeni gelen teklif ve projeleri bekletmeli, acele kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise dikkatsizlik sonucu yaşanabilecek ev kazaları.
Günün Olumlaması: Yorgunluklarımdan, yaşanmışlıklarımın getirdiği bıkkınlıktan uzaklaşmanın mutluluğu iliklerime kadar işledi. Günün getirdiği güzellikleri sevgiyle kabul ediyor, yaşamı yeniden keşfetmenin mucizesine eriyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Peridot
Gökyüzü bugün, uzun süredir ilişkisi devam eden Aslan’lar için yaşadıklarınızı değerlendirdiğiniz, artı ve eksiler üzerine düşünerek kararlar alacağınız bir gün olacağına işaret etmekte. İlişkinizle ilgili çözümsüz kaldığınız konularda aile bireylerinizin de objektif görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Sıkıntılı bir beraberlik içindeyseniz ve yaşamın size getireceklerinden korkuyorsanız iç sesinize kulak verin. Yaşadıklarınızı sadece karşı tarafı suçlamadan adilce değerlendirerek kararlar verin. Karar alırken korkularınızın esiri de olmayın. İş hayatınızda bugün görüşmelerinizde sonuç almakta zorlanabilir, fikirlerinize karşı çıkan insanlarla mücadele edebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı kalmış yanlarımı keşfediyorum. Güneşin günü aydınlattığı gibi kendimi, benliğimi, içimdeki enerjiyle aydınlatıyorum. Zihnimde gereksiz düşüncelerin yer edip blokaj oluşturmasına izin vermiyorum. Almam gerekeni alıyor bırakmam gerekeni bırakıyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak ve rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.
Günün Olumlaması: Farkındayım geçiciliğinin öfkenin, sahte sevgilerin ve sözde dostlukların. Farkındayım yapabildiklerimin ve yapabilecek olduklarımın. Bugün ruhumun derin uykusundan uyandım ve içimdeki gerçeği buldum. Gerçeğin işaret ettiği doğrultuda yaşamımın yeni rotasını belirliyor, inançlarımla ve yeteneklerimle emin adımlarla bu yolda ilerliyorum.
Günün Kristali: Kyanit
Yurt dışı ile bağlantılarınız varsa oldukça şanslısınız. Hayallerinize gittikçe yaklaştığınızı hissederek büyük bir heyecan yaşayacaksınız. Fakat karar aşamasında yakınlarınızdan çok kendi isteğinizin ne olduğuna önem vererek hareket etmelisiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ilişkileriniz ister iş ister aileniz olsun tüm ilişkilerinizde dikkatli olmalı ve tek taraflı düşünmeden hareket etmelisiniz. Hepimiz aynı yöne bakıyor ama farklı yönleri ile değerlendirmelerde bulunuyoruz, bunu aklınızdan çıkarmayın.
Günün Olumlaması: Kendimi seviyorum ve yaşamımda değiştiremeyeceğim gerçekleri sevgiyle kabulleniyorum. Hiç kimseye bir şey öğretemem fakat kişisel gelişmelerine kendime has tavır ve davranışlarımla katkıda bulunabilirim. Ben bunu başarıyor, hem kendime hem de sevdiklerimin gelişimine katkıda bulunuyorum.
Günün Kristali: Aragonit
Gökyüzü bugün, işinize konsantre olmanız ve dışarıdan gelen hiçbir müdahale ile muhatap olmadan yapmanız gerekenleri tamamlamaya çalışmanız için uyarıyor sizleri. Bunları yaptığınız takdirde beklediğiniz başarıya ulaşacak ve kariyerinizde bir yıldız gibi parlamaya başlayacaksınız. Ruhsal anlamda enerjinizin düşmesine izin vermediğiniz sürece kimse sizi engelleyemez. Özel yaşamınızda ise gelişmeler sizin istediğiniz doğrultuda gelişmiyor diye pes etmemelisiniz. Yaşanan olumsuzluklarla mücadele etmediğiniz sürece huzurlu günlerin gelmesini de bekleyemezsiniz.
Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem sesliliğinde, sessiz kalan yüreğimin sesini tüm benliğimle duyuyorum. Onun bana gösterdiği yolda yürümeyi seçiyorum. Acıyı aşkla, sevgisizliği sevgiyle, egoyu tevazuyla alt ederek isteklerimi kısa bir sürede elde ediyorum. Yenileniyor sağlıkla, aşkla, huzurla gelişiyorum.
Günün Kristali: Opal
Aşk hayatınızda olumlu gelişmelerle ruhunuzun, yüreğinizin tamamen aydınlandığı harika bir gün karşılıyor sizleri. Bir beraberlik içinde değilseniz aşk kapınızı çalabilir ya da ilişkinizi resmileştirmek için ilk adımı atabilirsiniz. Beraberliği devam eden ve problemler yaşayan Yay’lar, evliliğinizi, ilişkinizi kurtarabilmek, var olan sorunların üstesinden gelebilmek ve aşkınızı kuvvetlendirebilmek için gökyüzü tüm gücüyle destekliyor sizleri. Ruhunuzdaki aşk sözlerinize dökülsün ve aşkınız hayat bulsun.
Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum ve rabbime, meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler, anlamayanlar kendimi keşfetmemi, ifade gücümü arttırmak için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
Yeni fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmeyin. Mesleğinizle ilgili konularda bir projenin ya da grubun fikirlerinize ihtiyacı olabilir, çekimser ve ürkek davranmadan sizden istenileni gerçekleştirebilecek güçtesiniz. Özellikle otorite konumundaki insanlarla iletişiminiz mükemmel olacaktır. Sizi keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. Özel ve aile yaşamınızda, ilişkilerinizde emek verip sevdiğiniz insanların sizi ödüllendirir tarzda yaklaşımlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bugün kendinizden emin, cesur ve çekici tavırlarınızla karşınızda kim olursa olsun iyi ve olumlu ilişkiler kurar, kendiniz için olumlu şartlar yaratabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Sabrımın mükafatını deneyimlediğim özel zamanlardayım. İnandım, güvendim ve başardım. Evrensel yasaların adaletinin getirdiği haklılığın şükründeyim.
Günün Kristali: Malahit
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili hemen her konuda diplomatik bir tavır içinde olmanızın getireceği olumlu etkilere işaret etmekte. İşinizle ilgili maddi-manevi talepleriniz söz konusu ise her doğruyu her yerde söylemekten vazgeçmelisiniz. Bireysel konular dışında başkalarının işlerine, haklarına, yaşadıklarına müdahil olmadan hareket etmelisiniz. Maddi konularda gereksiz harcamalar yapmamaya dikkat etmeli, yakın çevrenizin haklı uyarılarına kulak vererek hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli ve beraberlikleri devam eden Kova’lar, huzuru ve emek vermenin keyfini varacağınız zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Ben aşkı seçiyorum. Ben emek vermeyi, ben değer vermeyi seçiyor ve mücadele etmeyi göze alıyorum. Her zorluğu sevgiyle, inançla aşabilmenin şükründen aldığım güçle yepyeni başlangıçlara büyük bir cesaret ve kararlılıkla yol alıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Fibrolit
Gökler bugün işinizle ilgili her şeyi geniş boyutta değerlendireceğiniz çok kuvvetli bir zihinsel enerjiye sahip olacağınıza işaret etmekte. Planlama, karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. Çok yoğun haberleşme trafiği ile iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir olumsuz da. Tepkilerinizi sezgilerinizin rehberliğinde ortaya koymanız yararınıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise hukuksal konularda beklentilerinizin istediğiniz gibi sonuçlanacağı galibiyet kazanarak haklılığınızı ispatlayacağınız zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Rüyalarımı, hayallerimi gerçeğe dönüştürebilmek için gereken irade gücüne, akıl ve inanca sahibim. Şu anla birlikte sahip olduğum tüm yeteneklerimi, sezgilerimi başarıya giden yolda, hayatımın her alanını zenginleştirmek için faaliyete geçiriyor ve kullanıyorum.
Günün Kristali: Pirit
HürriyetAile