Bugün maddi konularda oldukça şanslısınız. Güzel gelişmeler söz konusu. Hesapta olmayan kazanımlar elde edebilirsiniz. Şans oyunlarında da talih size gülebilir. İş hayatınızda son derece aktif ve girişken davranmanız gereken bir gündesiniz. Eleştirilmekten korkmadan cesur adımlar atın ve içinizden gelen sese güvenin. Özel yaşamınızda da keyifli gelişmeler söz konusu. Canınızı yakan bir konunun sebebi olan insanların yaşadıklarını öğrenebilir ve ilahi adaletin nasıl tecelli ettiğini yaşamınızda bir kez daha deneyimleyebilirsiniz. Bugün eş ya da sevgilinizden beklentilerinizi net bir dille ifade ederek isteyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Mucizelere inanıyor ve kendi mucizelerimin şükrünü yaşıyorum. Evrenden üzerime yağan şans yağmurunun bereketi ile zenginleşen yaşamımın her anını en yüksek akıl yetilerimle ve hakkaniyetle değerlendiriyor; güvenle, aşkla yetenekleri birleştirip tüm ruhumla yaşamımın her zerresine yansıtarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü bugün duygularınızı ifade etmekte yaşayacağınız kararsızlıklara işaret etmekte. Geçmişte kalan konular konuştukça hafızanızda canlanarak sizi daha da duygusal bir hale sokabilir. Hüzün de bazen güzeldir fakat geçmişe takılıp kalmamaya özen gösterin. Hüzün bir süre sonra yerini öfkeye bırakabilir ve yakın çevrenizle iletişiminizde yanlış anlaşılmalara neden olabilir. İstediğinizi bilerek hareket etmeniz size hemen her konuda avantaj sağlayacaktır. Yaşamınızın önemli kararlarından birini almayı düşündüğünüz zamanlarda olabilirsiniz. İkna gücünüzün kuvveti, olayları adil bir tarzda ele almanıza, çevrenizdeki insanların destek ve kabulünü göreceğinize işaret ediyor. Çevrenizde gelişen olayların içinde olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda daha anlayışlı davranarak problemleri aşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek, beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Rengi: Nar kırmızısı
Günün Kristali: Pirit
Sevmek ve sevilmenin yaşamınıza kattığı değerlerin keyfine vararak enerjinizi daha da yükselteceksiniz. Maddi konularda yaşanan gelişmeler, geleceğe yönelik planlarınızı yapılandırmanız açısından oldukça önem taşıyacaktır. Eski bir arkadaşınızın telefonuyla sürpriz bir görüşme yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz, sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Özel yaşamda ise Bekar İkiz’ler sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzun zamandır duygularını ifade etmekte kendisiyle mücadele eden bir hayranın aşk sözleriyle oldukça şaşırabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime ve işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi, inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Safir
Gökyüzü bugün yakın çevrenizde bulunan insanlarla yapılacak görüşmelerde sinirlerin gerileceğine işaret etmekte. Duygularınızla değil aklınızla hareket etmelisiniz. Sinirlerinize hakim olun. Kendinizi doğru sözlerle ifade etmeli ve rahatsızlıklarınızı ortaya koymalısınız. Gökyüzü, ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı, sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Bugün enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Dışarı çıkın, sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz sorunlardan kurtulmanın keyfini paylaşabileceğiniz aktiviteler düzenleyin ya da bu aktivitelerin içinde yer alın.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum. Yüksek zekam şimdi faaliyette, başarıya ulaşmam ve emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte. Her doğan güne sağlıkla, başarıyla ve mutlulukla uyanıyorum.
Günün Rengi: Turuncu
Günün Kristali: Dumanlı Kuvars
Gökyüzü bugün, özel hayatınızda duygularınızı ve sevginizi özgürce ifade etmeniz için sizleri güçlü bir şekilde destekliyor. Devam eden bir beraberlik ya da evlilik içindeyseniz eşinizi mutlu etmek için ona sürpriz jestler yapabilirsiniz. Birlikte olabileceğiniz hoş aktivitelerle, ilişkinizi güçlendirebileceğiniz ve romantizmi doyasıya yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ruhunuzdan gelen bilgelik zekanızla birleştiğinde isteyip de başaramayacağınız hiçbir şey yok. Gün sizin gününüz. Özel hayatınızda mutluluğunuz birilerinin huzurunu kaçırsa da kimseye aldırmayın. Göklerin kutsal enerjileri sizinleyken kimse size ve sevdiklerinize zarar veremez.
Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının ve bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın. Tek gerçeğin sevgi olduğunun ve bunun öneminin farkındayım artık. Boşluğun sonsuzluğundaki saklı gerçeğin ve bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge ve en verimli çağındayım.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Akuamarin
Bugün ruhsal enerjiniz oldukça kuvvetlidir. Deneyimlerinizden kazandıklarınızı uygulamaya başladığınız günlerdesiniz. Geçmişte sizi üzen, zarar veren her şeyi ve herkesi bir bir yaşamınızdan ayıklıyorsunuz adeta, en önemlisi ayna olmayı başarıyorsunuz. Kişisel gelişiminizin en üst seviyelerindesiniz. Karşınızdakiler size nasıl davranıyorsa sizde kendilerini görmeye başlayacaklar. Bu süre içinde dikkat etmeniz gereken, endişeye kapılmamak. Sizi siz yapan değerlerinizden uzaklaşmıyorsunuz, sadece herkese hak ettiği gibi davranmaya başlıyorsunuz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın kurnazca üzerinizde baskı kurmaya kalkışması tepkilerinizi sert bir dille ifade etmenize sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Düşündükçe anlıyorum ki sadece kendimden sorumlu değilim bu yaşamda, sevdiklerimden de sorumluyum sevmediklerimden de. Yaşadıklarımı sadece kendi yönümden değerlendirip haklı çıkma gayemi bir yana bırakıyor, adil bir yaklaşımla değerlendirmelerde bulunuyorum. Önemli olanın haklı olmam değil mutlu olup mutlu etmemin olduğunun idraki içinde hareket etmeyi seçiyorum.
Günün Rengi: Altın sarısı
Günün Kristali: Florit
Gökyüzü bugün, yolculuk yapmayı düşünenlerinizi yaşanacak aksiliklere karşı dikkatli olmanız konusunda uyarıyor. Gecikmeler, bavullarınızın karışması gibi türlü aksilikler söz konusu olabilir. Yolcuğunuzu erteleme şansınız varsa bunu tercih edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve işinizle ilgili bir konuda fikir ayrılıkları yaşayabilir, birbirinize kırıcı sözler sarf edebilirsiniz, dilinize hakim olun. Yüreğiniz sevgi doluyken diliniz tam tersini söylemesin. Maddi olarak şanslı bir gün, talih oyunlarında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla paylaşımlarınızı iyi niyetle bile olsa üçüncü şahıslarla paylaşmamaya özen göstermelisiniz.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Kehribar
Gökyüzü bugüne kadar ertelemiş olduğunuz birçok konuyu ele almanız, değerlendirip üzerinde çalışmalar yapmanız için destekliyor sizleri. Yaşamınıza ait her ne varsa bugün gündeminizi bu yönde belirleyin. Yakın çevrenizdeki herkes sizdeki bu hızlı gelişmenin şaşkınlığını yaşayacak. İletişime fazlasıyla önem vermelisiniz, sözlerinizi itinayla seçin. Özel yaşamınızda ise kalbinizle mantığınız arasındaki ses tartışma içindedir. Birlikteliğinizle ilgili önemli kararlar almamaya çalışmalısınız. Öncelikle rahatsızlıklarınız için tespitlerde bulunmalısınız.
Günün Olumlaması: Kaçtığım, korktuğum, tereddüt ettiğim, ertelediğim her ne varsa karşımda şimdi. En sakin, en akılcı ve en dürüst halimle yüzleşiyor ve kaderimdeki olumsuzlukları teker teker yaşamımdan uzaklaştırıyorum.
Günün Rengi: Portakal rengi
Günün Kristali: Çeroit
Gökyüzü kendinize haksızlık yapmaktan, yaşamı simsiyah gözlüklerle büyük bir sis bulutu gibi düşünmekten vazgeçmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Haklı olsanız bile karamsar düşünceleriniz sizi daha da zor bir duruma sokarak sağlıklı kararlar alabilmenizi engelleyecektir. Bugün meditasyon yapabilirsiniz. Her şeyden önce ruhunuzu beslemeyi öğrenmelisiniz. Özel yaşamında beraberliği olmayan Yay’ lar, bu süreçte kafanızı kaldırıp etrafınızı gözlemlerlesiniz ne kadar ilgi duyulan biri olduğunuzu hatırlamış olurusunuz.
Günün Olumlaması: Her gecenin bir sabahı olduğu gibi benim de bir karanlığım var, sahip olduğum bir de aydınlığım. İkisi arasında yol alamadığım kayıp zamanlarımdan dersimi aldım. Karanlığımdan aydınlığa çıkıyor, karanlığımı gizeme ve aydınlığımı mutluluğa çeviriyorum.
Günün Rengi: Oranj
Günün Kristali: Sitrin
Gökyüzü bugün aklınızdan dahi geçmeyen bir teklifle karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bu teklif iş hayatınızla ilgili olabileceği gibi özel yaşamınızı ilgilendiren bir konu da olabilir. Hemen cevap vermemeye çalışın ve kısa da olsa kendinizle baş başa kalarak karar verebileceğiniz bir zaman isteyin. Yaşadığınız onca kalp kırıklığı ve maddi sıkıntılardan sonra belki de hayatınızın en büyük ödülü ile karşı karşıyasınız. Özel yaşamınızda ise beraberliği devam eden Oğlak’lar, ilişkinize yeniden hayat verecek olumlu yönde ciddi kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Biliyorum ki şans kapımı bir kez çaldığında açıp “Ben buradayım” demeliyim. Hiçbir tereddüt yaşamadan bana gelen şansı ve fırsatı en yüksek akıl yetilerimle değerlendirecek ve var olan şartlarımı şu an ve daima hep daha iyiye, daha güzele taşımaya devam edeceğim.
Günün Rengi: Açık sarı
Günün Kristali: Rutil kuvars
Gökyüzü ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderseniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Özellikle özel hayatınızda daha anlayışlı davranmalı, sözlerinizin neler getirebileceğini hesaplayarak konuşmaya özen göstermelisiniz. Sahip olduğunuz müthiş zekanızı iş ve eğitim hayatınızda en yüksek haliyle kullanarak size sunulan şansları en iyi şekilde değerlendirebileceksiniz. Ruhunuzdan gelen bilgelik, zekanızla birleştiğinde isteyip de başaramayacağınız hiçbir şey yok.
Günün Olumlaması: Düşten gerçeğe giden muhteşem bir yoldayım. En yüksek akıl yetilerim ve yeteneklerimin rehberliğinde her şeyin üstesinden geliyor, yüksek şansımın yardımıyla yeni kapıları aralıyor ve başarıya ulaşıyorum.
Günün Rengi: Krem
Günün Kristali: Krizokol
Gökyüzü maddi konularda haklarınızı koruyarak hareket etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. İş ve aile hayatınızda maddi olarak isteklerinizi net bir şekilde ortaya koymalısınız. Hassas ve düşünceli ruhunuz insanların birtakım şeyleri kendilerinin düşünerek yapmasından yanadır fakat gerçekler sizin düşüncenizden çok uzak olabilir. Özel hayatınızda yapılan harcamaları ve sizi zor durumda bırakarak düşüncesizce yapılan davranışları cesur bir şekilde sorgulayın. Birlikte olduğunuz insana karşı çekimser tavırlar sergilemeyin, duygularınızı ifade edin, kızdıysanız kızgınlığını bir tavrından dolayı huzursuz olduysanız bunu ifade edin.
Günün Olumlaması: Karanlıklarımı dünde bırakıp aydınlığa yürümeyi seçiyorum bugün. Ailem, dostlarım, eşim, sevgilim herkesi ışığımla aydınlatmaya niyetliyim bugün.
Günün Rengi: Koyu Sarı
Günün Kristali: Kunzit