Gökyüzü bugün, iş hayatınızda gereğinden fazla tepkisel davranışlar içinde olmamanız için uyarıyor sizleri. Özellikle iddialaşmalar tartışmaları doğurabilir. Bilmelisiniz ki bu süreçte fazla tepki vermek size zarar getirecektir. Maddi anlamda kazançlarınızın artacağı keyifli günleri akıllıca değerlendirin ve harcamalarınızı kontrol altında tutun. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinize kırılabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için gerekçelerini sakinlikle dinlemek her ikiniz içinde olumlu olacaktır.
Günün Olumlaması: Ruhumun saklı kaldığı karanlıktan hürriyetine kavuştuğu andayım. Bunun verdiği güç ve huzurla yaşamımın her anı çok özel, değerli ve başarılı dolu.
Günün Rengi: Mavi
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda var olan şartları koruyarak yeni bir adım atmamanız konusunda uyarıyor sizleri. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir ve beklediğinizi bulamadığınız gibi elinizdekinden de olabilirsiniz. Dikkatli davranın. Ailenizi ilgilendiren önemli ve güzel haberler alabilir. Uzun süredir etkili olan sıkıntılı bir sürecin sona ermesi ile sevinebilirsiniz. Bekar Boğalar, sizler de bugün karşı cinsle ilişkilerinizde heyecanlı, sevgi dolu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yorgun ruhumu sevgi ile yüceltebilmenin şükründeyim. Kendimi seviyor yaradanın bana bahşettiklerini, bütünün hayrına en yüce hali ile kullanıyor ve başarıya aşka ulaşıyorum.
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda güçlü iletişim becerinizin getireceği olumlu gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Önemli bir sorununuzu çözüme kavuşturabilir, sizden yaşça büyük insanlarla iş birliği içinde olmanın getirdiği avantajlardan yararlanabilirsiniz. Özel yaşamınızda da gergin etkilerden uzaklaşıyor ve huzuru yakalıyorsunuz. Daha sakin ve keyifli gelişmelerle moral bulacak, yaşamınızda dengeyi yakalayabilmenin pozitif enerjisi ile güçleneceksiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumu ısıtan, saran, kuşatan sevginin güzelliğiyle ertelediğim ya da sonralara bıraktığım her şeyi şimdiye taşıyorum. Anı yaşıyor, aşkla seviyor ve ilahi bir şekilde aydınlanarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Çeroit
Gökyüzü bugün muhteşem sezgilerinizle, iş hayatınızda başarıya giden kapıları aralayacağınızı müjdeliyor sizlere. Yeni enerjiler, yaşamınızı tüm pozitifliği ile sarıyor adeta. Yeniden yapılandığınız, aydınlık bir yolda ilerliyorsunuz. Maddi-manevi zenginlikler şimdi sizinle birlikte. Özel yaşamınızda ise yaşadığınız duygusal geçişler, eş ve ailenizin sizin için ne kadar önemli olduğunu daha iyi kavranmanızı sağladı. Sevdiklerinize sarılın ve hiç kimsenin mutluluğunuzu bozmasına izin vermeyin.
Günün Olumlaması: Günün Olumlaması: Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Yaşamın bana sunduklarına tüm kalbimle şükrediyor ve ilerliyorum.
Günün Kristali: Yeşim
Gökyüzü bugün arkadaşlarınızdan gelecek faydalara işaret etmekte. Çözümsüz kaldığınız bir konuda, arkadaşlarınızın çözüm üretmeleri ve karşılıksız yanınızda olması sizleri bir hayli mutlu edecek. Bugünlerde enerjiniz son derece yüksek, olabildiğiniz kadar ön planda olmalı ve bulunduğunuz ortama güneş olup doğmalısınız. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra duygusal bir yakınlaşma yaşayabilirsiniz. Hiç hesapta olmayan bir ilişkinin baş kahramanı olabilirsiniz, bunun tadını çıkarın.
Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, ruhumun en güzel yansımalarını katıyor ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim, yeteneklerim benim güvencemdir.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün, mesai arkadaşlarınızın sinsi oyunlarına karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Her duyduğunuza inanmayın ve siz iç sesinize güvenerek hareket edin. Gün içinde iş hayatınızda sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı davranın, ilerleyen günlerle birlikte sabır ve çabanızın karşılığı alacaksınız. Sözlerinizi ve hitabetinizi dikkatli kullanın. Özel yaşamınızda ise bugün ben merkezli düşünmeyi bir kenara bırakın. Eş ya da sevgilinize özen gösterin, onun fikirlerine değer verin ve bu enerjiyi pozitif yönde kullanın. Aldığınız enerjileri bu şekilde kullanmadığınızda durum değişecektir.
Günün Olumlaması: Evrende her şey beni değiştirmek için vardır. Attığım adım, sevgilim, arkadaşlarım, ailem ve sevmediklerim beni olgunlaştırarak değiştirir ama hep iyiye ve hep güzele Ay, güneş, yıldızlar ve gezegenler beni değiştirir. Onlar beni ışıklarıyla değiştirip aydınlatırken ben de onların yenilenmesine katkıda bulunurum.
Günün Kristali: Zümrüt
Bugün eşiniz ya da sevgilinizle aranızdaki iletişim oldukça iyi olacaktır. Bu süreçte var olan problemlerin üzerinde konuşabilir ve birbirinize anlayışlı davranarak ortak çözümler üretebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırın ve ruhsal enerjinizi dengeleyip yükseltmek için meditasyon yapın. İşinizle ilgili konularda kendinizi geliştirebileceğiniz her fırsatı değerlendirin. Bu dönemde büyük işler başarabilirsiniz. Hedeflerinizi planlı bir şekilde uygulamaya başlayın. Bekarsanız bir arkadaşınız sizden etkilendiğini ifade edebilir ya da sizi harika biriyle tanıştırabilir.
Günün Olumlaması: Sadece kendim olmayı seçiyorum, her şeyi ile bütün olarak. Mükemmel olmak yerine kendim olmayı seçiyorum. Her zaman içimdeki sonsuz inancın benimle birlikte olduğunu bilirim ve ona güvenirim. Benim asıl zenginliğim, sahip olduğum değerlerimi en yüksek akıl yetilerimle ortaya koymaktır.
Günün Kristali: Kalsedon
Bugün enerji yoğunluğu ve canlılık zirvesini hissedeceksiniz. Kendinizi işinize verin ve enerjinizi en iyi şekilde başarıya dönüştürün. Egosu yüksek insanlarla kaynaklanan çatışmalara girmeyin. Enerjinizi bu gibi olaylarla düşürmeyin. Yaratıcılıkla ilgili bir alanda gücünüzü kullanın. Buradaki önemli nokta, fikir ve görüşlerinizi anlaşılır bir dille açıklamanızdır. Özel yaşamınızda ise İlişkilerinizde birden fazla duyguyu bir arada yaşayabilirsiniz. Kimi zaman sevgi dolu, kimi zaman sıkıntılı ve çatışmaların olabileceği enerjileri deneyimleyeceğiniz bir gündesiniz. Sakin ve sabırlı tavrınızı korumanız gerekli. Gerek özel yaşamınızda gerekse iş yaşamınızda sabır, sevgi, çalışma ve gayret zamanı.
Günün Olumlaması: Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum. Emin ellerdeyim, kendimi hayatın akışına bırakıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum. Kendi merkezimdeyim, yeteneklerimin bilincinde sakinim ve dengeliyim. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda ve benim hayrıma işliyor.
Günün Rengi: Mor
Günün Rengi: Ametist
Bugün kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu, kendinize dair daha sakin, uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. Özel yaşamınızda birlikte olduğunuz insanın konuşmaları canınızı sıksa da anlayışlı davranmayı deneyin. Sizi gerçekten seven insanlar zarar görmenizi istemezler. Bunu eleştiri olarak algılamayıp onlarında fikirlerine önem vererek hareket edin. Bugün sakinlik, sabır dengelerini sağlayabilmeniz için anahtarınızdır.
Günün Olumlaması: Çevremde negatif enerjileri ile beni, sevdiklerimi, işimi engellemeye ya da zarar vermeye çalışan ruhlarının karanlığına esir düşmüş kişi ve kişilerin tüm negatif enerjilerini sevgiyle onlara iade ediyorum. Ben ilahi sistemin kutsal ışığının koruması altındayım. Beni güçlendirdiğiniz farkında dahi olmadan bilgelik yolunda ruhumu daha da aydınlatmama katkıda bulunduğunuz için hepinize teşekkür ederim.
Günün Kristali: Akik
Kariyerinizi ilgilendiren konularda, yeni tanışacağınız insanlardan hiç beklemediğiniz şekilde önemli teklifler ve başarılı olabileceğiniz orijinal fikirler alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde, sizin dışınızda gelişen olaylara müdahil olmamaya özen göstermelisiniz. Günlerdir yaşadığınız stresle, duygusal olarak kendinizi teskin etmekte bir hayli zorlanabilirsiniz. Yaşadıklarınız oldukça güç ve bunaltıcı olmasına rağmen sizler, bugün çevrenizeki hemen herkese karşı toleranslı davranmalısınız. İçinde bulunduğunuz şartlar bu süreçte yapacağınız tüm karşı çıkışların size daha fazla olumsuzluk getirecektir. Sabırlı olup sakin davranın.
Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyorum. Kendimi tam olduğum gibi ifade ederek meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Firuze
Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar, karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil, karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışmalısınız. Kişiliğiniz ile duygularınızı dengelemeye çalışmalısınız. İş hayatınızda yaratıcı yetenekleriniz her geçen gün ön plana çıkmaya devam ediyor. Bu dönem biraz yoruluyor olsanız da ilerleyen günlerde alacağınız başarılı, maddi-manevi olumlu sonuçlarla bunlara değdiğini göreceksiniz.
Günün Olumlaması: Daha önce fark edemediğim kadar bilincindeyim geçiciliğin, bu hayatta hiçbir şeyin kalıcı olmadığının. Bilincindeyim gerçek dostlarla, sevdiklerimle olan dayanışmanın ve tek gerçeğin sevgi olduğunun. Bunun öneminin farkındayım artık. Boşluğun sonsuzluğunda saklı gerçeğin ve bilgeliğinin farkındayım. Yaşamımın en olgun, en bilge, en verimli çağındayım.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün ruhunuzu rahatlatacak enerjiler sunuyor sizlere. İçsel dünyanızı rahatlatıp yenilenme için sizlere fırsat sunacak. Ruhunuzdaki yenilenen değişimin enerjisini tüm benliğinizle yaşamaya başlayın. Yeni tanışacağınız insanlar sizleri olumlu başlangıçlara yöneltebilir. İlgi odağı olma isteğiniz artacağı bu süreçte, yaptığınız işte yükselmek veya yönetici pozisyonunda iseniz ekibiniz içinde liderliğiniz gösterebilmek, kabul ettirmek çok daha kolaydır. Aktif ve girişimci yanlarınızın fazlasıyla ön planda olması, size yeni hedefler kazandıracağı gibi kafanızın içindekileri cesaretle ön plana çıkarabilmeniz de destekleyici olacaktır.
Günün Olumlaması: Duygularım benim parçamdır. Duygularımı en doğru davranış ve sözlerle ifade etmeyi seçiyorum. Hiç kimse beni üzemez, kıramaz ve engelleyemez buna izin vermezsem. Yaşamım, duygularım ve mantığımla ahenkli bir uyum içinde.
Günün Kristali: Sitrin
HürriyetAile