KOÇ
Bugün iş hayatınızda yaşanacak tartışmalarla oldukça gergin günler geçireceksiniz. Kendinizi baskı altında hissedecek ve sinirlerinize hakim olmakta bir hayli zorlanacaksınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi muhafaza etmeli ve köprüleri yakmamalısınız. Birlikte çalıştığınız insanların ben merkezli davranışları yüzünden potansiyelinizi düşürmemeli ve hedeflerinize emin adımlarla kararlı bir şekilde ilerlemelisiniz. Maddi konularda ise oldukça şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, bugün her şey son derece keyiflidir. Problem ettiğiniz konular karşılıklı anlayış çerçevesinde tamamen çözüme kavuşturulabilir. Bekar Koç’lar, uzun süredir çevrenizde bulunan biri duygularını ifade ederek sizi şaşkına çevirebilir.
Günün Olumlaması: Hayatın bana yüklediği sorumluluklardan korkmuyorum. Biliyorum ki bana düşeni yaptığımda, kendime inanıp güvenerek hareket ettiğimde yeteneklerimin ve emeğimin karşılığı mutlaka bana pozitif etkilerle gelecek. İçinde bulunduğum şartlarım her geçen gün daha iyiye, güzele ulaşacaktır.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Yakut
BOĞA
Gökyüzü bugün, özel yaşamının ön plana çıkacağınıza işaret etmekte. Özellikle evli olan Boğa’lar eşinizle iletişim kurmakta bir hayli zorlanabilirsiniz. Size karşı gardını almış izlenimi yaratması, ona karşı yeterince zaman ayıramıyor olmanızdan kaynaklanabilir. Bu ihtimali düşünerek hareket etmelisiniz. Yıkıcı değil yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Kişisel büyüme yönünde ilişkilerinizdeki tutumunuz önem taşıyor. Alışkanlıklarınız ya da olaylar karşısındaki tutumunuzu daha sakin, uyumlu bir tavırla yönünüzü belirlemek için doğru bir şekilde kullanabilirsiniz. Problem yaşadığınız insanlarla ortak noktalarda buluşabilirsiniz ve kişisel çıkarlarınızı koruyarak doğru adımlar atabilirsiniz. İş hayatınızda ise, pek çok fırsatla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli davranın ve çevrenizde olan biten her şeyi yakından takip edin.
Günün Olumlaması: Göklerin rehberliğinde var olan potansiyellerimin farkına varıyorum. En yüksek akıl yetilerimle yeteneklerimi değerlendiriyorum. Bilinçli, kararlı, doğru adımlar atarak başarıya ulaşıyorum. İş ve özel yaşamımda her şey yolunda. Bolluk ve bereket enerjisi yaşamımın her anını kapsıyor ve gelişiyor.
Günün Rengi: Bordo
Günün Kristali: Hematit
İKİZLER
Gökyüzü, iş hayatınızda sizin dışınızda gelişecek aksiliklere işaret etmekte. Beklenmedik ve düşüncesizce yapılan harcamalar zor durumda kalmanıza neden olabilir. Hemen her konuyu inceleyin ve ayrıntılara fazlasıyla önem verin. Birlikte çalıştığınız insanların kraldan çok kralcı tavırları, yeni kapıları aralarken problemler yaşamınıza neden olabilir. Uzlaşmacı ve ikna edici bir tutumla çevrenizi etkileyebilir ve sizin bakış açınızın haklılığında hem fikir olmalarını sağlayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise, eş ya da sevgilinizin sizi oyalar tarzda yaklaşımlarına şiddetli tepkiler gösterebilirsiniz. Onun size çizmeye kalktığı profili bir anda alt üst ederek kişiliğinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeni bir ilişkiye adım atmış olanlarınız ise, ciddi bir tutum sergileyin ve karşınızdaki insandan beklentilerinizi ifade etmekten çekinmeyin.
Günün Olumlaması: Ertelemeden yaşıyorum hayatı. Sevgiyle, coşkuyla, aşkla Doğrularıma sahip çıkıyor, geliştiriyor ve cesur kararlar alarak uyguluyorum. Sezgilerime güveniyorum. Aklımı başarıya giden yolda bütünün hayrını dileyerek kullanıyorum. Bolluk ve bereket enerjisini kendime çekiyorum.
Günün Rengi: Gülkurusu
Günün Kristali: Kaplan gözü
YENGEÇ
Gökyüzü, mantığınız ve duygularınız arasındaki dengeyi sağlamanız için sizleri uyarıyor. Gerçekleri görmezden gelmeden hareket etmelisiniz. Bugün hem iş hem de özel yaşamınızda, kadın ve erkek ilişkilerinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Aile bireyleriniz de bu durumun içinde olabilirler. Duygusal konularda uzlaşı sağlamanız oldukça güçtür. Fiziksel olarak kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal konularda yapacağınız ani çıkışlar, karşıt fikirlerle çatışmaları arttırabilir. Sakin davranın ve olayları sadece kendi tarafınızdan değil karşınızdakilerin yönünden de ele almaya çalışın. Uzlaşmacı tavrınızla yaşananları dengeleyebilirsiniz. Fikirlerinize başka insanların meydan okumasına alışmalısınız. Sizi siz yapan görüşlerinize sahip çıkarak sakinlikle savunma yapmayı öğrenmelisiniz.
Günün Olumlaması: Benim müsaade ettiğim kadar tanır insanlar beni. Benim gösterdiğim yönlerime göre değerlendirirler. Şimdi tüm çevreme en gizli, en güçlü yanlarımı ve yapmak istediklerimdeki kararlığı göstermeyi seçiyorum. İnançlarımın bana verdiği güçle emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Rengi: Nar kırmızı
Günün Kristali: Kalsedon
ASLAN
Maddi anlamda oldukça şanslı bir gündesiniz. Kazancınızdaki artış yeni fikir ve projelerinizi hayata geçirmenizi sağlayacaktır. Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetlidir. İşinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı en güzel haliyle kullanabilir, var olan potansiyelinizi tamamen iş hayatınıza yansıtabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu ise, birlikte olduğunuz insanın ailesinden kaynaklanan problemler ve sözlü saldırıları olmalıdır. Beraberliğinizi bozacak nitelikte bir soruna sebep olmadan haklarınızı koruyun. Yeni bir ilişki içinde olan Aslan’lar ise duygularınızdan emin olmadan, acele kararlar vermekten kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Bana bahşedilmiş yeteneklerimin bilincindeyim ve bütünün hayrına tüm düşünce gücümü bu alana yönlendiriyorum. İşimle ilgili başarılı sonuçlar elde ediyorum. Haklarıma sahip çıkıyor ve hiçbir olumsuz enerjinin ruhuma, işime, çevreme etki etmesine izin vermiyorum.
Günün Rengi: Nar kırmızı
Günün Kristali: Labradorit
BAŞAK
Gökyüzü, maddi konularda olumlu sonuçlar elde etmeniz için sizleri destekliyor. Arkadaş ve dostlardan gelecek destek, kendinize olan güven duygunuzu perçinleyecek. Yeteneklerinizi ortaya koymanız için gereken her şeye sahipsiniz. Yüksek iradenizi ortaya koymamanız için hiçbir neden yok. Sözlerinizin vurucu ifadesiyle iradenizi, cesaretinizi ortaya koyarak işinize olan inancınızı ve mücadele etmekteki kararlığınızı ifade edin. İnançlarınızın arkasında durup bir kez kendinize hedef belirlediğiniz de nasıl mücadeleci bir savaşçı olup, yara almayı göze alarak mücadeleye girer ve haklı galibiyetin kahramanı olursunuz, herkese gösterme zamanı. Yeteneklerinizin hakkını vermelisiniz. Özel yaşamınızda ise, aile bireylerinin özel yaşamınızla ilgili konularda fikir ve görüşlerini yanlış anlamadan değerlendirmelisiniz. Kararlarınızı alırken ailenizin önerileri göz ardı etmemelisiniz.
Günün Olumlaması: Her bir dakika, bir gün kadar verimli ve bereketli geçiyor. Karşılaştığım her bir insanla mucizevi ve olağanüstü değerler paylaşıyorum. Ruhumu tüm olumsuz enerjilerden arındırıyor, yaralarımı sevgiyle kapatıyorum. Şimdi her zamankinden çok daha güçlü, inançlı ve prensipliyim.
Günün Rengi: Koyu kırmızı
Günün Kristali: Aventurin
TERAZİ
Gökyüzü hedeflerinizi yükseltmeniz, var olan şartlarınızı daha iyi değerlendirmeniz için sizleri destekliyor. Eğer işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız, yeni yollar aramalısınız. Aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili sizden yaşça büyük insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili uzun zamandır uğraştığınız bir girişiminiz akşama doğru olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir, sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin. Özel yaşamınızda ise sürpriz ve keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamın bana sunduğu her şeyi olumlu ya da olumsuz diye yargılamadan sevgiyle kabul ediyorum. İnanıyor, güveniyor, değişim enerjisini tüm kalbimle kabul ediyorum. Rahatsızlıklarımdan rahata, güvensizliklerinden güvene inançla yürüyorum.
Günün Rengi: Mor
Günün Kristali: Turmalin
AKREP
Bugün iş hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Kendinize güvenmeli ve hali hazırda yaptığınız işinize tüm dikkatinizi vermeli, prensiplerinizi net bir şekilde ortaya koymalısınız. Bunun sonucunda kazanan siz olacaksınız. Aynı sektörde bulunan birçok kişi size karşı çıkarken kimileri de birlikte yol almak için kapınızı çalabilir. Kararlı olun ve uygulamalarınıza devam edin. Aylardır fazlasıyla yoruldunuz, emin olun ki buna değecek. Kendinizi keyif aldığınız konularla ilgilenerek dinlendirmelisiniz. Böylelikle daha dinamik bir şekilde kararlarınızı genişleterek oldukça büyük bir başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda hızla yaşanan gelişmeler, başınızı döndürebilir, duygularınızla mantığınızı dengeleyerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Kendim için faydalı sonuçları almak üzere ince planlar yaptım. Yüksek benlik düzeyime güveniyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri daha çok anlayış, daha çok bilgelik, daha çok sevgi ve özgürlük için büyük bir istekle yaşamıma davet ediyorum. Benim için gerekliliğini yitiren, beni engelleyen her şeyi de yaşamımdan sevgiyle çıkarıp gönderiyorum.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali: Ateş Opali
YAY
Gökyüzü bugün, kariyerinizle ilgili konularda uğramış olduğunuz haksız ve baskıcı durumlardan kurtulmaya başladığınıza işaret etmekte. Bu sayede tüm dikkatinizi işinize vermenizi engelleyen enerjileri de arkanızda bırakmaya başlıyorsunuz. Maddi konularda dikkatli davranmaya devam etmelisiniz. Fırsat olarak değerlendirebileceğiniz finansal konular hiç tahmin etmediğiniz şekilde sonuçlanabilir. Planlı hareket etmeli ve kazancınızı herkesle paylaşmamalısınız. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden beraberlikler de daha sıcak yakınlaşmalar ve ilişkinin iyi yönde ilerlemesi adına çok güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Evli Yay’lar için ise durum farklıdır. Eşinizin ihmalkar davranışlarına bağlı sağlık problemleri sizi üzebilir ve onun sağlığı ile ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendimi ruhumun, sezgilerimin ve yaşanmışlıklarımın verdiği olgunluklarla keşfe çıktığım çok özel zamanlardayım. Yanlıştan doğruya, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım. Zafiyetlerimden arınıyor, zayıf yanlarımı sevgiyle, inançla güçlendirerek keşfettiğim benliğimde yenileniyor ve güneş gibi ışık saçıyorum.
Günün Rengi: Koyu kırmızı
Günün Kristali: Kırmızı Zirkon
OĞLAK
Gökyüzü işinizle ilgili konularda, birlikte çalıştığınız kişilerin sizin fikirlerinizi kabul etmemeleri ve görüşlerinizi paylaşmamaları ve sizi yapmak istemediğiniz konulara ısrarlı bir şekilde çekmek istemelerinden kaynaklanabilir. Siz görevlerinizi yerine getirin ve sorumluluklarınızı kabul edin. Bir süre olumsuzluklardan etkilenmemeye çalışın. Anlaşmazlıklar, daha az konuşmak ve daha fazla dinlemek yöntemi ile çözümlenebilir. Nedenini anlayamadığınız güçlerin etkisi ile hayatınızın anlamını sorgular, içinde bulunduğunuz ruh halini çözmeye çalışırsınız. Bu etki sizin kendinizi geliştirmeniz, var olan ya da gizli kalmış, fark edemediğiniz yeteneklerinizin gelişmesi için etkiler. Her şeyden önce yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunuz algılamanızı sağlayan etkili ve güçlü bir enerjidir. Özel yaşamınızda da bu sorgulamanın sonucunda doğru kararlar alıp uygulayacaksınız. Kimse sizin ve yaşamınızın patronu değil! Seçiminizle bunu gayet iyi anlamalarını sağlayacaksınız.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım. Okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle işime, eşime ve sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Bordo
Günün Kristali: Lapis Lazuli
KOVA
İş ve özel yaşamınızda başkalarının tesiri altında kalmaktan yorulmadınız mı? Bu hayat sizin, insanların size kattıkları olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize, karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı. İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek, her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bu şanslı zamanlarda elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Çözüme kavuşturmakta zorlandığınız, dikkat gerektiren konuları bugün gündeminize almalısınız. İş arıyorsanız görüşmeler için oldukça uygun bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise, ailenizle sevdiğiniz insanın arasında kalabileceğiniz durumlar yaşanabilir. Hiç kimsenin sizi bir seçim yapmak zorunda bırakmasına izin vermeden adil olanı yapmalısınız. Evli ve uzun süredir beraberliği devam eden Kova’lar ise, kısa süreli dargınlıklar olsa da barışma an meselesi. Aşkın ve sevginin kutsallığının keyfini sürebilirsiniz. Bir ilişki içinde değilseniz çevrenizle ilgilenin.
Günün Olumlaması: İnancımın gücü, yaşadıklarım karşısında irademi güçlendirirken beni hep daha iyiye, daha güzele yöneltti. Öğrendikçe aydınlanıyor, farkına vardıkça gelişiyorum. Önem verdiklerimle vermediklerimin yerleri hayrıma olacak şekilde değişiyor. Dünya denen bu yüce ve büyük evrende sağlıkla nefes alıyor olabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu muhteşem sistemin bir parçası olabilmenin farkına varabilenlerden olmanın özelliğini tüm kalbimle hissediyor, yaşıyor ve yaşatıyorum.
Günün Rengi: Gülkurusu
Günün Kristali: Selenit
BALIK
Gökyüzü bugün, aşk hayatınızda tüm güzel enerjilerin sizden yana olduğunu müjdelemekte. Bu enerjinin verdiği olumlu etki tüm benliğinizi sararak çevrenize fazlasıyla yansıyacaktır. İş hayatınızda ise birlikte çalıştığınız insanların fikir ve önerileri ile girişimler yapabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz bir projeyi hayata geçirmek için kararlar alabilirsiniz. Hayattan bıkmış, her şey üzerinize geliyormuş hissinden bir an önce sıyrılabilmek için harekete geçmelisiniz. Dua edin, meditasyon yapın ve her şeyden önemlisi yaşamak için ne kadar çok sebebiniz var bunların idrakine varın. Gün sizin gününüz, cesaretli davranın ve gelen olumlu enerjinin bilinciyle adımlarınızı atmaktan çekinmeyin. Özel yaşamınızda ise, her türlü sürpriz ve yeniliğe hazır olmanız gereken bir gün sizler için.
Günün Olumlaması: Ruhumu, bedenimi, düşüncelerimi tüm karanlıklarından arındırıyorum. İlahi müziğin melodilerinde dans ediyor, ritmin titreşimleri ile bütünleşiyorum. Yüreğimdeki yaraları iyileştiriyor, ilahi gücün kuvvetini hissediyor, düştüğüm yerden çok sağlıklı çok güçlü bir halde ayağa kalkıyorum. Hayata sıkı sıkı tutunarak ilerliyorum.
Günün Rengi: Nar kırmızısı
Günün Kristali: Carnelian
HürriyetAile