Gökyüzü bugün sabrınızı zorlayacak olaylarla karşı karşıya kalacağınıza işaret ediyor. Sabrınız taşar ve öfkenize yenik düşerseniz gerçek kişiliğinizi yansıtmayan davranışlar sergilersiniz ve birçok insan hakkınızda yanlış fikir sahibi olur. İş, eğitim ve özel hayatınızda sakinliğinizi korursanız haklıyken haksız duruma düşmezsiniz. Finansal konularda da dikkatli olunması gereken bir gündesiniz. Özellikle de arkadaşlarınızla parasal konulara temkinli davranın, sizden kendisine kefil olmasını isteyeceğiniz bir arkadaşınız zor durumda kalmanıza sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Sözlerin esiri olmak yerine sözlerin efendisi olmayı seçiyorum. Aşk, tevazu, huzur dolu sözleri yaşamımın bir parçası haline getiriyorum. Sözlerimin getirdiği tüm güzellikleri şükürle kabul ediyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Ay taşı
Gökyüzü bugün trafikte dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Acele işe şeytan karışır atasözünden hareket ederek dikkatli davranın. İş hayatınızda haksızlıklara karşı hakkınızı arayacağınız bir gündesiniz. Fakat bunu yaparken sert tartışmaların merkezinde kalabilir, birden fazla insanın üzerinize gelmesi ile yaşayacağınız strese bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle problemler yaşıyorsanız bugün sessizliğe bürünün ve tartışmalardan uzak durun. Eşiniz tartışma ortamı yaratsa bile! Bekar Boğalar, sizler de arkadaşlık ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara bağlı kırgınlıklar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaradana teslim oluyor, hayatıma açılan yeni kapıları sevgi ile karşılıyorum. Geçmişi dünde bırakıyor, anda kalmayı seçiyorum. Bendeki beni keşfediyor, teslimiyetin getirdiği mucizeleri şükürle deneyimliyorum.
Günün Kristali: Ametist
Gökyüzü genel hayatınızda istikrar sağlarken, yakın çevrenizde yaşanan karmaşanın sizleri de zorlayacağına işaret ediyor. Dışardan gelen etkilerle zorlanacağınız bir gündesiniz. Mümkün mertebe buna sebep olan kişi ya da kişilerle ikili diyalog içine girmemeye özen gösterin. İş hayatınızda bugün alacağınız tekliflere karşı sıcak bakmamalı ve anlık kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise devam eden ilişkinizde duygusal bağınızın artacağı, birbirinizi çok daha iyi tamamlayacağınız zamanlardasınız. Bekar İkizler burçları, bugün tanıyacağınız yeni insanlardan biri kalbinizi çalabilir.
Günün Olumlaması: Siyahı yaşarken beyazı görmeyi seçiyorum. Beyaza giden yola adım atıyor, doğru seçimde bulunmanın faydalarını en yüce hali ile deneyimliyorum. Özüme sadık kalarak gelişebilmenin keyfini sürüyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün beklenmedik ödemeler yüzünden zorlanabileceğinize işaret etmekte. Bugün alım-satımlar ve yatırımlar için uygun bir gün değildir. İş hayatınızda çalışma arkadaşlarınızın uyarılarını dikkate alın ve uyumlu davranın. Özel yaşamınızda ise arkadaşlık ilişkilerinizin güçlendiği, popülaritenizin yükseldiği bir gündesiniz. Gerçek dostlara sahip olmanın olumlu etkileri yaşamınıza kısa süre içinde yansıyacaktır. Özel yaşamınızda ise uzun zamandır hayatınızda kimse yoksa yaşamınızı renklendirecek, sizi sevgisi ile sarıp yüzünüze gülücükler getirecek o özel insanla tanışabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Gideceğim yönü içselliğimle belirliyorum. Ruhumu iyileştirerek, güçlenmenin farkındalığını yaşıyorum. Anı yaşıyor, anda öğreniyor ve uyguluyor. Hayatımın her safhasında başarıyı, mutluluğu, zenginliği yaşıyorum.
Günün Kristali: Zümrüt
Gökyüzü iş ve eğitim hayatınızda tüm gücü ile destekliyor sizleri. Bugün önemli görüşme ve taleplerinizi gerçekleştirebilirsiniz. İnancınız ve liderlik gücünüz başarılı olmanızı sağlayacaktır. Evli ve ilişkisinde sorunlar yaşayan Aslan kadınları, sizler de bugün kararlarınızı netleştirebilirsiniz. Korkularınızı alt edebilir ve cesur davranıp size sıkıntı veren her şeyi yaşamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Bekar Aslanlar, uzun zaman önce sancılı bir şekilde biten beraberliğinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. O dönemde yaşadığınız üzüntülerin ruhunuzda bıraktığı izlerle, hırsla kararlar alma eğiliminde olabilirsiniz. Dikkatli olun! Hırs sadece karşınızdaki insanlara değil size de zarar verecektir.
Günün Olumlaması: Nefsimi terbiye ediyor, hayatın akışı ile uyumlu yaşamayı seçiyorum. Kaygılarımı dünde bırakıp anın bana sunduğu güzellikleri görmeyi öğrenerek, gelişerek yenilenmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Oniks
Gökyüzü bugün korkularınızı kontrol altına almanız ve takıntı halinde davranışlarınızdan uzaklaşmanız için uyarıyor sizleri. Düşüncelerinizin gerçeğe dönüşmesini ve sizi zor durumda bırakmasını istemiyorsanız bunu yapmak için çabalamalısınız. Eğitim hayatı devam eden Başaklar, yanlış anlaşılmalar ve yazı-çizi gibi konularda gözünüzden kaçan eksiklikler üzüleceğiniz olaylarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bu konularda yaptıklarınızı iki kez kontrol edin. Evli Başaklar, çocuklarla ilgili problemleri tek başınıza halletmeye kalkmamalı, eşinizin de fikrini alarak bu konuda yardımını talep edip birlikte hareket etmelisiniz. Bekar Başaklar, eski sevgilinizden gelen bir haber, mesaj ya da mail heyecanlandırsa da sizleri, anlık kararlar hayal kırıklıklarına sebep olabilir.
Günün Olumlaması: Yaşadığım zorlukların üstesinden gelip, ruhumun derinliklerinde var olan hazineyi keşfedebilmiş olmanın şükründeyim. Arınmanın hafifliğinde, inancımın en güçlü demindeyim.
Günün Kristali: Carnelian
Gökyüzü bugün çalışma hayatı olan Terazileri, yaşanacak değişim rüzgarına karşı temkinli davranmaları için uyarıyor. Bugün işinizle ilgili fikir ve önerilerde bulunmak için elinizi çabuk tutun ve sabah saatlerinde bunları dile getirin. Günün ilerleyen saatlerinde yaşanacak değişim, fikirlerinizi ifade edememiş olmanın pişmanlığını yaşatabilir sizlere. Özel yaşamınızda ise eşinizin yakınlarından kaynaklanan bir alacak-verecek meselesi, hukuki problemler yaşamasına sebep olabilir. Birbirinize destek vermeli, paniğe kapılmadan çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Bekar Teraziler bugün alacağınız güzel bir haber ya da teklif aşk hayatınızı hareketlendirebilir.
Günün Olumlaması: Sükutun gücü, yüreğimin sesini dinlememe yardımcı olurken kelimelerin doğru enerjisini kullanmayı öğrenirim. Yüreğimle konuşabilmenin şansı bana kapıları aralar. Yenilikleri zenginlikler yolumun üzerine sıralanır, ben de nasip olanı sevgi ile kabul eder ve sıra sıra kapılardan aşkla geçmeye devam ederim.
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün, hukuksal ya da devlet daireleri ilgili önemli bir sorununuzun, korktuğunuz gibi değil istediğiniz gibi neticelenerek sevineceğinize işaret etmekte. Fakat özel yaşamınızda evli Akrepler için oldukça zorlanacağınız bir gün. Yıllardır süregelen, kronikleşmiş bir sorun eşinizin tarafından hiç hoş olmayan bir tavırla tekrarlanabilir ve sabrınızın son noktaya gelmesi ile ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Bekar ve ilişkisi devam eden Akrepler de kıskançlığa bağlı tartışmalar yaşayabilir. Gökyüzü iş hayatınızda desteklerken sizleri, özel yaşamınızda yorucu etkilerle karşılaşabileceğinize işaret etmekte.
Günün Olumlaması: Yaşama direnmek yerine uyumlu olmayı seçiyorum. Hatalarımı yok saymak yerine yüzleşmeyi ve kendimi geliştirmeyi, duygularımı bastırmayı değil özgür bırakmayı seçiyorum. Yenileniyor, özgürlüğün muhteşemliğini tüm benliğimle deneyimliyorum.
Günün Kristali: Hematit
Gökyüzü bugün, kas ağrılarınızı önemsemenizi ve bedeninizi çok fazla yormadan hareket etmenizin uygun olacağına işaret etmekte. Gün boyu ağrılarınız devam ederse beklemeden bir uzmana başvurmalı ve kendi kendinize iyileşmeyi beklememelisiniz. Çalışma hayatınızda oldukça tempolu bir gündesiniz. Zamanı iyi değerlendirmek için işlerinizi sabah saatlerinde planlarsanız gün sizin için daha verimli ve kolaylıkla geçecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin kıskançlıklarından bunalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkinize sürekli müdahil olma isteğinin doğru olmadığını anlatmaya çalışsanız da bildiğini okur tavrı karşısında sinirlenebilir ve tartışma yaşayabilirsiniz. Sakin olun ve sessizliğin daha yararlı olacağını bilerek hareket edin.
Günün Olumlaması: Aşkı yüreğimle karşılıyorum. İşimi ve bana bahşedilmiş tüm yeteneklerimin hakkını vererek yapıyorum. Bolluğu, bereketi, şansı kolaylıkla kendime çekiyor ve isteklerime ulaşıyorum. Üretiyor, paylaşıyor, doğan her günle daha iyiye ve daha güzele kavuşuyorum.
Günün Kristali: Lal
Gökyüzü sizi zorlayan etkilerin devam ettiğine işaret ediyor ve seçimlerinizi daha adil, daha naif, bencilikten uzak bir şekilde belirlemenizin fazlasıyla belirleyici olacağı yönünde uyarıyor sizleri. Ben demek yerine biz diyebilmeli, kendi eksikliklerinizi, hatalarınızı ve yaptıklarınızı tarafsızca değerlendirebilmelisiniz. İş hayatınızda uzun zaman öncesine dayanan bir ödemenizin beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkması ile zamanında yeteri kadar önemsememiş olmanın maddi sıkıntısı ile yüzleşebilirsiniz. Evli Oğlaklar aşk dilsizdir. Kelimelere değil öze bakarak kararlar almalı ve eş ya da sevgilinize davranışlarınızı bu doğrultuda değiştirmelisiniz. Mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorsanız! Bekar Oğlaklar, sizler de bugün etrafınızda dolanan sözde arkadaşların yakınlaşma çabasını görüp niyetlerinin ne yönde olduğunu bir an evvel fark etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Farklılıkları reddetmek yerine kabul etmeyi seçiyorum. Farklılıkların ruhuma kattığı zenginlikle gelişiyorum. Kabul etmenin, teslim olmanın huzurunu deneyimliyorum. Doğruyu bulmanın, dengede olmanın hafifliğini yaşıyorum.
Günün Kristali: Topaz
Gökyüzü bugün, hiç beklemediğiniz insanlardan gelecek sözlü saldırılarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Bu durum iş ya da eğitim hayatınızın devam ettiği kurumda da olabilir. Sessiz kalmamalı, kendi üslubunuzla gerekenleri ifade etmelisiniz. Özellikle iş hayatınızda böyle bir durumla karşılaşırsanız bilin ki, sizi olduğunuz yerden uzaklaştırmak isteyen bir takım kişilerin birlikte hareket etmesinin yansımasıdır bu durum. Keskin zekanızı ortaya koyun ve kimseye kolay yutulur bir lokma olmadığınızı gösterin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek büyük bir sürpriz yaşayabilirsiniz. Bu yeni bir ev ya da araba olabileceği gibi birlikte gidilecek harika bir tatil planı da olabilir.
Günün Olumlaması: Yarın için kaygılanmayı bırakıyorum. Anı tüm bereketi, şansı, sağlığı, huzuru ile yaşamayı seçiyorum. Yaşam planımla uyumlanıyor, doğan her günle arınıyor, yenileniyor ve gençleşiyorum.
Günün Kristali: Lal
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda ön planda olmanızın getireceği avantajlara işaret ediyor. Her türlü istek, arzu ve talebiniz olumlu karşılanabilir. Zorlandığınız tüm konularda birlikte çalıştığınız insanların desteği ile rahatlayabilirsiniz. Bugün bekar Balıklar için yeni bir ilişkiye adım atmak ya da duyguları kelimelere döküp ifade etmek ve olumlu yönde karşılık almak için oldukça uygundur. Gökyüzü sizi bu konuda da destekliyor. Karar sizin, harekete geçin ve aşka doğru yürüyün. Evli Balıklar da bugün eşinizin sevgisini her hali ile ifade etmesi ile şımarabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Her türlü aşırılıktan uzaklaşıyorum. Dengeleniyor, farkındalığımın artması ile sezgilerimi daha doğru kullanıyorum. Yaşamı gözlerimle değil, yüreğimle görmeyi seçiyorum. Anı yakalamanın mutluluğunu doyasıya yaşıyorum.
Günün Kristali: Sitrin
HürriyetAile