KOÇ
Huzur, kazanç ve güzel gelişmelerin yaşanacağı harika bir gün. İş hayatınızda hızlı girişimlerde bulunup istediklerinizi kabul ettirebileceğiniz şartlar elde edebileceksiniz. Bugün sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları, özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacaksınız. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler, özellikle evli Koç’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamınızın tümüne yansıyacak.
Günün Olumlaması: Sarının gücünü, siyahın gizemini, kırmızının coşkusunu, beyazın duruluğunu ruhumda barındırabilmenin şükründeyim. Yüksek bilincim, yaşamın derinliğine inebilmenin becerisi gizemli dünyanın kapılarını aralarken bana, ben sürekli ölür, dirilir ve yenilenirim. Aldığım her nefesin kutsallığının idrakine varırım.
Günün Rengi: İndigo
Günün Kristali: Labradorit
BOĞA
Bugün kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Estetik müdahaleler gibi kişisel ihtiyaçlarınız için mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz bir zamandasınız. Ayrıca kilo problemi yaşıyorsanız diyete başlamanız için oldukça iyi bir gündesiniz. Yine bu süreç içinde ev ve iş yeriniz için dekorasyon çalışmaları için oldukça uygundur. İş hayatınızda maddi şartlarınızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde disiplinli çalışmalı ve kendinize belli bir çalışma sistemi belirleyerek hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Sevgi ile sevgisizliği yenebilmeyi, doğru ile yalanı alt edebilmeyi, inançla inançsızlığı yıkabilmeyi seviyorum. Doğruluğumla eğriliğimi düzeltebilmeyi, her şeyden çok kendimi sevebilmeyi, dost yüzlü samimiyetsizleri ayırt edebilmeyi, öğrenebilmenin, yaşayabilmenin mükemmelliğindeyim ben bugün.
Günün Kristali: Kyanit
İKİZLER
Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacaksınız bugün. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz. Bu haliniz size birçok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden, özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım ve okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle işime, eşime ve sevdiklerime sarılıyorum. Zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum.
Günün Kristali: Yakut
YENGEÇ
Gökyüzünün sizler için sizler için şifresi cesaret. Sesiniz, tavrınız, duruşunuz haklı tepkinizi yansıtmalı. Hayatınızı yeniden yapılandırabileceğiniz, sessiz çığlıklarınızı duyurarak isteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz özel zamanlardasınız. İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz, yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş, fikir, öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın.
Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu, bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum kimin düşmanım olduğunu biliyorum. Gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyor, yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla, huzurla, nefes alıyorum. Görmediğim, göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.
Günün Kristali: Kırmızı Mercan
ASLAN
Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu. Fakat birlikte çalıştığınız, fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydıyla. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir. Eş ya da sevgilinizin kulağına çalınan hoş olmayan sözler tartışmalara neden olabilir.
Günün Olumlaması: Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu ve bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor, hafifliyor, huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü, zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Olumlu sonuçlar elde ediyor, büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.
Günün Kristali: Rodokrozit
BAŞAK
Bugün alınganlık duygunuzu kontrol altına aldığınız takdirde yaşanacak birçok olumsuz durumun önüne geçebilirsiniz. Spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz. Disiplinli hareket ederseniz kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu ay kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız ayın ikinci haftasından itibaren harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. İstek ve şartlarınıza uygun gelişmeler yakalayarak uzun süren bir karanlıktan sonra aydınlığa geçiş ve yükselişi deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor, akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
TERAZİ
Bugün çevrenizde gelişen nahoş olaylar sizleri bir hayli zorlayabilir. Başkalarının etkisi altında kalarak sağlıklı kararla almakta zorlanabilirsiniz. Ruhsal anlamda hemen her olaydan etkilenebilir ve buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalı ve mümkün mertebe çekilmek istendiğiniz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise yaşanacak keyifli gelişmelerle moral bulacak ve kısa bir sürede kendinizi toparlamayı başaracaksınız. Bekar Terazi’ler, devam eden bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi resmileştirme kararı almadan önce birbirinizi daha iyi tanımaya çalışmanız daha doğru olacaktır.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime ve sezgilerime güveniyorum. Kimsenin beni yapmak istediklerime ulaşmam konusunda engellemesine izin vermeden, kararlılıkla ve inançla hedeflerime doğru yol almaya devam ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
AKREP
İş hayatınızda bir takım değişiklikler yaşanabilir. Yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulandan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. Bugün gerek özel yaşamınızdaki arkadaşlarınızla gerekse çalışma arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Ön plana çıkmaya başlamanız ve değer görmeniz rahatsız edici olabilir, sizi engellemek adına öfkenizi uyandıracak davranışlar sergilenebilir. Dikkatli olun, aksi halde öfkenize bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt düşüncelerin çelişkisiyle yorulmuş ruhumu gride buluşturmanın huzurunu yaşıyorum. Yaşamımda dengelerin yerini bulması için geçirmiş olduğum sarsıntıların şokunu atlattım. Burada ve şimdiyi kabul ediyor, var gücümle akışa uyum sağlıyorum.
Günün Kristali: Hematit
YAY
İş hayatınız önem kazanacak. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, yapabileceklerinizin farkındasınız. Bu da sizleri güçlü kılacak ve kariyer hayatınızda yıldızınızı parlatacak pozisyonlarla karşılaşacaksınız. Parlak zekanız sizi önemli bir mevkiye taşıyabilir. Öz disiplininizi sağlayın ve ilerleyin. Kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler maddi anlamda da sizleri sevindirecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber ayın ilk haftası gelebilir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken tek şey egonuz. Haklı başarınız bu duygunun uyanmasına sebep olursa hiç hoş olmayan tavırlar sergileyerek tepki alabilirsiniz, dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Yaşamdan, sevmekten çalışıp üretmekten korkmuyorum. Sevdikçe, ürettikçe daha da verimli olur ve hak ettiğim kazancı, değeri fazlasıyla alırım. Bu hepimiz için çok karlı bir alışveriştir. Ben diğerlerinden, diğerleri benden kazandıkça bolluk ve bereket olgusu daha da güçlenir.
Günün Kristali: Turmalin
OĞLAK
Gökyüzü bugün yakınlarınızın, aile bireylerinizin yanlış yönlendirmelerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapabilir, kendinizi tam anlamı ile bu yanlış yönlendirme doğrultusunda çıkmaza sokabilirsiniz. Dikkatli ve duyarlı davranın. Maddi konularda resmiyete dökülmemiş beklentilerinizde hayal kırıklıkları yaşanabilir. Geleceğini düşündüğünüz paraya güvenerek verdiğiniz sözler varsa zorlanabilirsiniz. Finansal konularda resmi olarak alacaklarınızı güvence altına almayı öğrenmeli ve mümkün olduğu kadar ay boyunca harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.
Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında. Duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Turmalin
KOVA
İş hayatınızla ilgili konularda agresif tavırlarınız hoş karşılanamayabilir ve uzun zamandır birlikte çalıştığınız bir arkadaşınızla ciddi tartışmalar yaşayabilirsiniz. 7 Ağustos itibari ile işinize daha fazla önem vermeli, girişimci davranarak birden fazla konuyu bünyenize almalı, araştırma yapmalı ve yeni başlangıçlar için bu dönemi iyi değerlendirmelisiniz. Ayın ilerleyen günlerinde özellikle kendi işinin sahibi Kova’lar vergi daireleri, sigorta, bankalar ve benzeri kurumlarla yaşanabilecek sorunlar söz konusu olabilir. İşinizin finansal kısmını idaresinde bulunduran insanları kontrol etmeniz olası aksaklıkların önüne geçebilir.
Günün Olumlaması: Kimseden benim gibi davranmasını beklemem. Sorumluluklarımı paylaştığım insanları dikkatlice seçerim. Gördüğüm eksik kalan bir durum söz konusu olduğunda en yüce hayrıma olacak şekilde onun da sorumluluğunu paylaşır ve kazanımlarımı güçlendiririm.
Günün Kristali: Labradorit
BALIK
Gökyüzü tüm güzellikleriyle ruhunuzu, bedeninizi kutsal enerjisi ile kuşatıyor adeta. Bugün öylesine canlı ve enerji dolu hissedersiniz ki kendinizi, yaşama bakış açınız her zamankinden daha pozitiftir. Her şeyin üstesinden gelebileceğinize olan inancınız, yapmakta zorlandığınız işlerde bile azminizi arttırarak başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bugün ruhunuz adeta yenilenir. Özel yaşamınızda ise evli ve beraberliği devam eden Balık’lar, birlikte olduğunuz insana yakın kişilere karşı dikkatli davranmalısınız. İstedikleri zaman ilişkinize karışamayacaklarını onlara öğretmenizin zamanı geldi.
Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı tatlı, hüzünlü, öfkeli duygularımın dengelendiği, isteklerimin net, hedeflerimin yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyorum. İçimde var olanı sevgiyle tevazuyla harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.
Günün Kristali: Turkuaz
HürriyetAile