3 Dakikalık Sahne İçin 10 Saat Tango Dersi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.501
673647_detay.jpg

'Bir Günah Gibi'nin oyuncuları Burak Hakkı, Özge Borak, Hande Soral ve Serkan Altunorak dizinin ilk bölümünde yer alacak 3 dakikalık düğün sahnesi için tango dans dersleri aldılar. Dalyan Kulüp'te eğitmenler eşliğinde ders alan oyuncular özellikle 1940'larda moda olan Arjantin tango için iki hafta boyunca toplam 10 saat ders aldılar.

Özge Borak, Burak Hakkı, Hande Soral ve Serkan Altunorak Pera Palece Hotel'de yapılan düğün sahnelerinin çekimlerinde 3 saat boyunca dans ettiler. Çekimler sabah 05.30'a kadar sürdü. Burak Hakkı derslerin ardından tangoyu çok sevdiğini boş zamanlarında derslere devam edeceğini söyledi.

1940'LAR...

8 aydır büyük bir titizlikle hazırlıkları sürdürülen dizi 1940'larda İstanbul'da yaşayan orta halli bir ailenin hayatını anlatıyor.

M

madesam

Misafir
bakalım bu dizi nasıl çıkacak:) hangisini izleyeceğimi şaşırıyorum ama eşim sağolsun bu sorunuma belgesel kanallarını açarak son veriyor:)

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
bakalım bu dizi nasıl çıkacak:) hangisini izleyeceğimi şaşırıyorum ama eşim sağolsun bu sorunuma belgesel kanallarını açarak son veriyor:)

:kahkaha::kahkaha::kahkaha:

Kanallar da dizi ardına dizi yapıyorlar bizlerde hangi birini izliycez diye kafa patlatıyoruz aslında bu kadar çok dizi yerine şöyle güzel güzel filim gösterseler daha çok mutlu olucam bir filim sever olarakdan

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
özgeyi çok begeniyorum..dizinin konusu güzel..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar