Bugün yaşamınızın her alanında sizin dışınızda değişen gelişmelerle karşılaşabilir, enerjinizin dünyanın kısıtlamaları tarafından bloke edilmiş olduğu hissine kapılabilirsiniz. Bu duygu sağlıklı kararlar vermenizin önüne geçmemeli. Değişime açık olmayı başaramazsanız bunun sonunda hayata karşı beklenmedik bir fatura ödeyebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızdaki değişime ve gelişmeye açık, girişimci davrandığınızda sizler için faydalı sonuçlar da beraberinde gelecektir. Bu süreçte iş birliği içinde bulunup, değişen konuları ciddi bir şekilde değerlendirmek en doğrusu olacaktır. Gökler bugün, çarpmalar incinmelere ve kazalara karşı dikkatli davranmanız için sizleri uyarıyor.
Günün Olumlaması: Fikir ve deneyimlerime sevgiyle sahip çıkıyorum. Hem de büyük bir heves ve merakla yeni deneyimlerimin denizine yelken açıyorum. Her ikisi de beni geliştiren etkilerdir. Doğru ya da yanlış yaşadıklarıma göre değişir. İşte bunun için yaşadığım ve yaşayacağım tüm deneyimlerime sahip çıkıyor ve kabul ediyorum.
Günlerdir yaşananlar ne kadar iyi olursa olsun, ruhsal gerginliklerinizin etkisiyle gerçek anlamda huzurlu olamadınız ve yapmanız gerekenlere dikkatinizi yöneltemediniz. Gökyüzü bugün, ruhsal enerjinizi yükselterek yaşanan gelişmeleri gerçekçi ve doğru bir şekilde değerlendirerek, yapmanız gerekenleri planlamanız ve uygulamaya geçmeniz için sizleri harekete geçiriyor. Şimdi işinize dört elle sarılın ve ruhunuzdaki yüksek enerjiyi tüm gücüyle mesleğinize yansıtın. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insanla güven ve aşkı tazeleyeceğiniz, birbirinizi yeniden keşfederek var olan birlikteliği daha da kuvvetlendirebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamlarında özel biri olmayan Boğa burçları, sizler iş hayatınızda gerçekleşecek yeni tanışmalara dikkat edin, hayatınızın aşkıyla karşılaşabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Hayat seni seviyorum. Muhteşem bilgeliğinle bana öğrettiklerin için sana teşekkür ediyorum. Kendi mükemmelliğime giden yolda rehberim oldun. Sen beni daima destekleyen, ileri taşıyan yegane güçsün. Tüm parlaklığının ve ihtişamının bir parçası olmaktan mutlu ve huzurluyum.
Gökyüzü bugün, işinizin finansal yönüyle daha fazla ilgilenmeniz yönünde sizleri harekete geçiriyor. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir, birlikte çalıştığınız insanlarla fikir ayrılıkları ve tartışmalar söz konusu olabilir. Maddi konularda yeniden yapılandırmalarda bulunmanız, karşılaşabileceğiniz zararlara karşı kendinizi koruma altına almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda yaşanan bir dargın bir barışık dalgalı gidişat, zihninizi daha da karışık bir hale getirebilir. Bugün, duygusal konularda tepkilerinizde bir an için kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarak kontrol etmeye çalışın. Ailenizle olan ilişkilerinize de biraz daha özen göstermelisiniz. Belki yoğunluk, belki yaşamış olduğunuz stres onları ihmal etmenize sebep oldu. Bir telefon açmanız, sevginizi ve alakanızı göstermeniz için yeterlidir.
Günün Olumlaması: Yaşamın akışına uyuyor, ihmal edip gözden kaçırdıklarımın farkına varıyorum. Her yeni günle ben de yenileniyor, öğreniyor ve gelişiyorum. Dün yaşanandan payıma düşeni alıyor, dünü dünde bırakarak sevgi, merhamet ve aşkla yarına yürüyorum.
Göksel enerjiler bugün, sizlere yaşadığınız deneyimlerden sonra iş hayatınızı ilgilendiren konularda, kendinizi güçlü bir şekilde ifade ederek isteklerinize ve yaptıklarınıza sahip çıkma gücünü verecek. Kuvvetli enerjiniz sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlara adım atıp başarılı sonuçlara ulaşmak için önemli girişimler gerçekleştirebilirsiniz. Bu tavrınız karşısında yaşamınızda bulunan insanlar da bir hayli şaşıracaktır. Özellikle de sizin uzlaşmacı tavrınızı, “Nasıl olsa sesi çıkmaz üstüne gidersem her dediğimi yaptırırım” düşüncesinde algılayıp, bu duyguyla davrananlar, sizi rahatsız eden konular üzerinde çok net kararlar alabilecekler. Mücadele vermekten yorulduğunuz, değiştiremeyeceğiniz olay ve kişilere teslim olmak yerine, kendinizi değiştirerek yaşamınızı yepyeni enerjilerle yeniden yapılandıracaksınız.
Günün Olumlaması: Deneyimlerden kazandığım bilgelikle gücümü ve yaratıcılığımı açığa çıkarıyorum. Her bir deneyimimden aldığım derslerden feyz alarak yolumu belirliyor ve isteklerimi kararlılıkla uyguluyorum.
Bugün, iş çevrenizdeki insanlara karşı içinizden yükselen isyan duygusunu hissedeceksiniz. Göreviniz dışında konularda sorumluluklar almanız istenebilir. Bu durum kendi işlerinizin aksamasına sebep olabileceği için oldukça öfkelenebilirsiniz. Konuşmalarınızda, tavırlarınızda, acelecilik ve atılganlık baskın gelecektir. Aceleci tavrınız kaza ve aksaklıklara yol açabilir, dikkatli davranın ve içinizde yükselen isyan duygusunu bastırmaya çalışın. Kendinizi işinize odaklayın ve bu süreçte yaptığınız her şeyin mükafatını alacağınızdan emin olarak hareket edin. Bir anlık öfkeniz, ciddi kayıplar yaşamanıza sebep olabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın sağlık problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Başarıyı ve sevgiyi kabul ediyorum. Yeteneklerimi, duygularımı ve gücümü ifade etmeyi seçiyorum. Kendi varlığımı olduğum gibi ifade ettiğimde, yaşamımı güvenle sürdürürüm.
Göksel enerjiler bugün, hayatınızın ve yaşamınızın önemli bir değişimini gerçekleştirebilmeniz için sizleri destekliyor. İsteklerinizin kuvveti ve değişim ihtiyacının ne olduğunu görmeyi algılamanın gücüyle, hangi alanda isterseniz sizlere yardımcı olacaktır. Hayatınızın herhangi bir alanını yeniden yapılandırmanız mümkündür. Bugün size zararı dokunan alışkanlıklarınızı değiştirmek için de bir adım atabilirsiniz. Örneğin; sigara tiryakisiyseniz, sigarayı bırakmak gibi. Zorlanmadan etkili sonuçlar alabilirsiniz. Gerekli olmayan size acı deneyimlerinizi hatırlatan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Bunları yapabilmeniz için gökyüzü sizleri destekliyor. İşinizle ilgili konularda ise grup çalışmaları son derece başarılı olur. Yönetici ve patronlarınız da size karşı daha anlayışlı ve fikirlerinizde destekleyicidir.
Günün Olumlaması: Yaşadıklarımın özünü ve bilgeliğini alıyor, negatif karar ve düşüncelerimi terk ediyorum. Kendimi suçlamayı, öfkemi, kırgınlıklarımı, korkularımı bırakıyorum. Bunları geride bırakmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum.
Bugün ruhsal olarak arınma ve gelişme zamanı sizler için. Kısa süreli de olsa tüm benliğinizle meditasyon yapın, dua edin ve ruhsal enerjinizi tamamen arındırın. İşinizle ilgili konularda ortak hareket edeceğiniz insanların tekliflerine bugün hemen evet dememelisiniz. Size sunulanın arkasında farklı konular olabilir. İnsanların düşmanca tavırlarına karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın, anlam veremeyeceğiniz kıskançlıkları ve suçlamalarına maruz kalabilirsiniz ve neye patlarsa patlasın ilişkiyi sonlandırmak isteyebilirsiniz. Akıllıca olmayan duygusal patlamalar size zarar verecektir. Sakinliğinizi koruyun ve ilişkinizle ilgili kararları bugün almayın.
Günün Olumlaması: Huzur için, başarı için, sevgi için, sağlıklı bir yaşam için, kendi varlığımı tam olduğum gibi kabul ediyorum. Hiç kimse yaşadıklarımın sorumlusu değil, tüm sorumluluklarımı kabul ediyor ve yüreğimden gelen sesle yenilenmeyi seçiyorum.
Göksel enerjiler ailenizi ilgilendiren konularla, alakadar olacağınıza işaret etmekte. Bir aile bireyinin yaşadığı sıkıntılı durumda, yanında yer alabilir ve ona destek verebilirsiniz. Bu durum ilişkilerle ilgiliyse, tek taraflı düşünerek hareket etmemeli ve sadece yakınınızın yanında olduğunuzu hissettirerek daha fazlasına karışmamalısınız. Kendi sorunlarınızla boğuşurken, gelişecek olayların sorumlusu ilan edilmek istemezseniz. İş hayatınızda ise birlikte çalıştığınız insanların görevlerini tam anlamıyla yerine getirmemeleri yüzünden yoğunluk yaşayabilirsiniz. Bugün yoğunluk ne kadar yorucu olsa da, yöneticilerinizin dikkatlerini üzerinize çekmeye çalışın. Bunu başardığınız takdirde, fikirlerinizi ifade edecek ve onların desteğini alarak, kariyer hayatınızda olumlu yönde ilerlemeler kaydedebileceksiniz.
Günün Olumlaması: Duygularıma, yüksek zekama, sahip çıkmayı seçiyorum. Onlar benim en kıymetli hazinemdir. Doğru ve yanlışı ayırt edebilmem için engellendiğim konuları geride bırakabilmem için bunu yapmam gerekli. Şimdi bunu yapmayı seçiyorum ve kendime hak ettiğim değeri veriyorum.
Başarılı olmak için bilgi yetmez. Vizyon, hayal gücü, ruhsal tatmin ve kendine güven gerekir. Bunları yapabilmeniz için enerjinizi dengelemeyi öğrenmelisiniz. “İstiyorum, olmuyor” diye düşünebilirsiniz. Bilginin yetmeyeceği gibi istemek de yeterli değildir. Önemli olan uygulayabilmeniz. Silkinin ve üzerinizde biriken yorgun, umutsuz ruh halini geride bırakın. Kendinize güvenden önce inanmalısınız ve yapabileceklerinizin farkına varıp, harekete geçmelisiniz. Zaman akıp gidiyor. Yaşamınıza, isteklerinize sahip çıkın. Hedeflerinize ulaşabilmeniz, dileklerinizi gerçekleştirebilmeniz için zamanı yakalamalısınız.
Günün Olumlaması: Kendime ve isteklerimi gerçekleştirebileceğime inanıyorum. İçimde var olan bu inanç, yüksek zekam ve ruhumla birleştiğinde arzu ve isteklerime ulaşabileceğimi biliyorum. Şimdi inancımın verdiği güçle, zamanı en iyi şekilde değerlendirmeyi seçiyorum.
Göksel enerjiler bugün, kariyerinizi ilgilendiren konularda verdiğiniz uğraş ve çabaların karşılığını alabileceğinize işaret etmekte. Yapacağınız görüşme ve girişimler, hızla istediğiniz gibi sonuçlanabilir. Yeni işleri de beraberinde getirebilir. Güçlü konuşma tarzınızla insanlar üzerinde yaptırım gücünüzün çok kuvvetli olduğu bir gündesiniz. İmkansız gözüyle bakılan konularda bile, ikna edici tavrınızla olayları lehinize çevirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise mutluluğunuzdan rahatsız olan birileri olabilir. Canınızı sıkan sözler ya da oyunlar oynayabilir. Dikkatli davranın ve usulünce bu gibi şeyleri bir daha yapamamaları adına hadlerini bildirin.
Günün Olumlaması: Tüm yetenek ve becerilerimi sevgiyle kabul ediyor ve kullanıyorum. Yeteneklerimi sevdikçe, onları geliştirir ve mükemmelleştiririm. Her yeni gün bana sayısız küçük mucizeler taşır. Ben onları fark etmeyi seçiyorum.
Bugün yaşamınızın sorumlulukları ve istekleriniz arasında kendinizi sıkışıp kalmış gibi hissedebilirsiniz. Özellikle de iş hayatınızda sizin dışınızda gelişen konular, zorlanmalar ve gecikmeler yaşamınıza sebep olabilir. Ne karamsar davranıp kendi yeteneklerinizi ortaya koymaktan geride kalın, ne de olayların üzerine “Her şeyi ben düzeltebilirim” zihniyetiyle yaklaşın. Şimdi yapmanız gereken birlikte çalıştığınız insanlara sorunun kaynağını işaret etmek ve farkına varmalarını sağlayarak ortak kararlar alıp uygulamaya geçmek olmalıdır. İkili ilişkilerde ise iş hayatınızda yaşadığınız strese bağlı olarak, kendi sesinizi bile duymaya tahammül edemezken beraber olduğunuz insanların şikayetlerini dinlemek zorunda kalmanız sizi daha da yorabilir.
Günün Olumlaması: En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Yüksek zekam yolumu bulmam ve zekice kararlarla ilerleyebilmem için beni tüm gücüyle destekliyor. Olanı kabul ediyor ve yaşam sürecinin en iyi olanı sağlayacağına güveniyorum.
Göksel enerjiler mesleğinizle ilgili konularda daha fazla araştırmalar yapıp, fikir alışverişlerinde bulunmanın size olumlu faydalar getireceğine işaret ediyor. Yaptığınız bir proje ya da devam eden işinize yeni fikirlerinizi de katarak daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün sizin gününüz, iyi değerlendirin. Bugün başladığınız işler geleceğinizi yönlendirmeniz açısından oldukça önem taşımakta. Gökyüzünün bu olumlu enerjileri özel yaşamınızda da kendinizi daha rahat ve doğru sözlerle ifade edebilmeniz için sizleri destekliyor. Beraber olduğunuz insanla rahatsız olduğunuz konuları ele almanız için son derece uygun bir zamandasınız.
Günün Olumlaması: Yeteneklerimi en iyi şekilde ortaya koyabilmem için ana odaklanmam benim kazanımımdır. Hiçbir şeyden kaygı duymadan yapmam gerekenlere odaklanıyor ve başarılı oluyorum.
Kaynak Hürriyet ailem.