3 Kasım Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü bugün finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu bir kayıp olabileceği gibi gelmesinden emin olduğunuz bir paranın sudan sebeplerle gelmemesi de olabilir. Alacaklarınıza güvenerek harcamalarda bulunarak zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızın görüşlerini yapıcı yönde değerlendirin ve yanlış anlayarak gereksiz tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla moral bulacaksınız. Uzun zamandır aile içinde yaşanan bir konu çözüme kavuşabilir, sizler de rahat bir nefes alıp bireysel konularla daha rahat ilgilenebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevgisizlikten sevgiye, inançsızlıktan inanca giden çok kutsal bir yoldayım. Gelişiyor, inanıyor, öğreniyor ve keşfediyorum. Anlıyor ve biliyorum ki doğru tektir ve gerçektir. Kendi doğrularımı bulmuş olmanın şükrü ile yüceliyor, sevgi ile sarmaş dolaş oluyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün iş hayatınızın ön plana çıkacağına işaret etmekte. Yaşanan gelişmeleri soğukkanlılıkla karşılamalı, duygularınızla değil mantığınızla hareket etmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde başarı sizin olacaktır. Bugün işiniz gereği yeni tanışmalar size şans getirebilir ve yeni kapıların açılmasını sağlayabilir. İletişime ve kendinizi yeterince iyi ifade etmeye özellikle önem verin. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizin tavırları önemli bir ayrıntıyı fark ederek ona karşı tutumunuzun kökten değişime uğramasına sebep olabilir. Bu olumlu bir davranışı olabileceği gibi tamamen zıt bir durum da olabilir. Her ne olursa olsun sizin için olumlu olacak bir durum yaşanacak sizler için.

Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.

Günün Rengi: Kahverengi

Günün Kristali: Carnelian

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün, aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun, kötüye giden yanlarında sizin müdahaleniz olmaksızın yaşanacak gelişmelere ayak uydurun ve gerginliklerden mümkün olduğu kadar uzak durun. Yaşadıklarınız sizi zorlasa da ilerleyen günlerde olumlu etkilerini doyasıya yaşayacaksınız. Yaşadığınız onca deneyimden sonra başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor, akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Kedigözü

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü ikili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz yönünde uyarıyor sizleri. Kendinizi haklı görerek yanlışın üstüne üstüne giderdesiniz bir anda gelişen tartışmaların şiddeti artabilir ve ani bitişler yaşayabilirsiniz. Bugün enerjiniz öylesine düşüktür ki geçmişte yaşadığınız olaylar ve buna bağlı olarak depresif bir ruh hali içinde olmanıza sebep olabilir. Pişmanlıklar yaşamak istemiyorsanız sözlerinizi seçin ve yüreğinizden geçmeyen, hissetmediğiniz bir duyguyu ifade etmeyin. İş ve özel yaşamınızda önemli kararlar almaktan uzak durmalı, kimsenin dolduruşuna gelmeden hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevinçten hüzne, aşktan nefrete, öfkeden sakinliğe tüm duyguları yaşadım ve yaşattım. İçimde her gün büyüyen sevgiyle dengede kalmayı ve kendimi kontrol edebilmeyi öğrendim. Duygularım da sevgim de adil ve dengeliyim.

Günün Kristali: Oniks

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün düşünce ve tavırlarınız son derece net ve keskindir. Fakat bu halinizi herkese belli etmemeli özellikle işle ilgili konularda yapmak istedikleriniz konusunda onların görüşlerini öğrenerek kendi fikirlerinizi belli etmemelisiniz. Bu sayede arkanızdan dönen bir çok dolabın farkına varacak kime güvenip kime güvenmemeniz gerektiğini deneyimleyerek öğreneceksiniz. Sağ gösterip sol vurun demiyorum ama biraz gizemli olmayı deneyebilir ve sizden hiç beklemedikleri bir şekilde kendinizi cesur bir şekilde ortaya koyarak düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise sessiz ve sakin olmanın güzelliklerini yaşayacaksınız.

Günün Olumlaması: Gözyaşlarım yüreğimi yıkayıp temizliyorken, Ben umuda doğru giden yolda karanlıklarımdan aydınlanmanın memnuniyetindeyim. Kendimi eğiterek eleştirerek yenilenmiş olmanın mutluluğuyla doğru kararlar alabildiğim için kendimden vazgeçmişken inançlarım yeteneklerim ve sevgiyle güçlü bir şekilde ayağa kalkmanın şükründeyim.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün özel yaşamınızdaki gelişmelere karşı sabırla hareket etmeniz için güçlü kılıyor sizleri. Sabrınızın mükafatını fazlasıyla göreceksiniz. İş hayatınızda önemli gelişmelerin yaşanacağı bir gündesiniz. Sizden yaşça büyük dostlarınızın desteğini alacak ve meslek yaşamınızda size büyük fayda kazandırabilecek bir işe cesaretle adım atabileceksiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken tek konu sağlığınız; aşırı yorgunluğa bağlı kas ağrıları gün boyu kendini hissettirerek dinlenmenizin şart olduğunu size hatırlatabilir. Sezgileriniz ve hayal gücünüz bu gün zirvededir. Bu enerjileri yaratıcı bir alanda, sanat ve güzelliklerde kullanabilirsiniz. Bilinçaltı kavrama kabiliyeti, içinizden gelen sesleri dinlerseniz daha verimli olacaktır. Bugün kadınların, aile bireylerinin, size ihtiyaç duyanların etkili sempati ve psikolojik anlayışına sahip olacaksınız. Bekar Başak’lar bugün fiziksel çekiciliğiniz karşınızdaki hemen herkesi etkileyecektir. Hayranlarınızın yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu sabırla, bilgimi eğitimle, aşkımı emekle besliyorum. Sağlıklı alışkanlıklar ediniyor, tüm zararlı alışkanlıklarımdan kolaylıkla uzaklaşıyor ve arınıyorum.

Günün Kristali: Topaz

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü hayatınızın önemli bir dönüşümünü yaşayabileceğinize işaret etmekte. Bu durum yaptığınız işte yaşanacak önemli bir gelişme olabileceği gibi özel yaşamınızda resmiyet kazanacak ilişkinizin size getireceği büyük bir değişim de olabilir. Göksel enerjiler yaşamınızı olumlu bir yönde değiştirirken bunun heyecanını, keyfini ve huzurunu çıkarın. Kimin ne dediğinin, ne söylediğinin önemi olmadan yaşadıklarınıza odaklanın. İşinizle ilgili konularda yeni fikirler ve yeni düşünceler peşinde olacak, bunu ifade tarzınızı geliştireceksiniz. Diğer insanlar ile konuşmalarda, iletişimde kolaylık ve olumlu bir yoğunluk göze çarpacaktır. Her türlü görüşmenin düzgün gitmesi olasıdır. Sosyal hayatınıza da yansıyacak bu keyifli gelişmeler, ilişkilerinizi çok daha canlı bir hale getirecek.

Günün Olumlaması: Hayat mucizelerle dolu derlerdi de inanmazdım. Ta ki kendi mucizemi deneyimlediğim bu ana kadar… Kendi mucizelerimi keşfetmenin keyfi ve güzelliği yaşamımı başka bir boyuta taşıyor şimdi. Mutlu, huzurlu ve güçlüyüm.

Günün Kristali: Diyospit

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün içe kapanma, duygusal hesaplaşmalar, sezgiselliğiniz ve gizliliğe verdiğiniz önemin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yılın ilk gününden bugüne kadar olan süreci bir film şeridi gibi zihninizden geçirir ve yaşananlar üzerinde değerlendirmeler yaparak atladığınız detayları yakalarsınız. Kendinizi daha da geliştirebilmek adına yapmanız gerekenler için önemli ipuçlarıdır bunlar. Sezgilerinize güvenerek hareket edin, sizi asla yanıltmayacaktır. Ruhsal enerjinizi artırmak için meditasyon yapın. Ruhunuzu ne kadar arındırıp özgürleştirirseniz iş hayatınızda motivasyonunuz o denli kolay olacak ve daha başarılı çalışmalar içinde olmanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise geçmişte kalan bir aşkın acısı yüreğinizi sızlatabilir, eski sevgilinize özleminizin çok yoğun olacağı bir gündesiniz. Keşkelerinize bir yenisini daha eklemeden hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Dış dünyadan uzaklaşıp ruhumun derin yolculuğuna yöneldiğimde, kendi analizimi tüm netliğiyle yapıyor ve eğitip geliştirmem gereken yönlerimin farkına varıyorum. Kendimi var gücümle eğitiyor, disipline ediyor ve geliştiriyorum. İçimde taşıdığım ruhu ve onun giysisi olan bedenimi seviyorum. Kendimi sevip değer verdikçe daha çok seviliyor, kazanıyor ve huzur buluyorum.

Günün Kristali: Carnelian

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü sizleri iş hayatınız konusunda disiplinle hareket etmeniz gerektiği konusunda uyarıyor. Kimse üzerine düşeni yapmıyor, sürekli aksiliklerle karşılaşıyor olsanız bile siz üzerinize düşeni yapmalı, hiç kimseye değil kendinize güvenerek sistemli ve planlı bir şekilde iş hayatınız için mücadeleci davranmalısınız. Bugün oldukça yorulabilir, isyan duygunuzu fazlasıyla hissedebilirsiniz. İsyan neye ve kime? Bir başkası siz olmayacağına göre, kendi başarınız ve kazancınız için emeğinizi esirgemeden hareket edin, bu duygunun sizi engellemesine izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise duygusal olarak karmaşık bir ruh halinde olacaksınız. Sevgiyle merhamet arasındaki farkı iyi ayırt etmeli, ilişkinizi hangi duyguyla devam ettirdiğinizi belirleyerek kararlar almalısınız.

Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyorum. Ruhum ve aklım uyum içinde. Zorlanmakta olduğum konularda inançlarım ve düşüncelerim beni kuvvetlendirir. Başarılı değerlendirmelerde bulunur ve uygularım, bunun sonucunda da maddi ve manevi yönde kazançlı çıkarım.

Günün Kristali: Mavi akik

oglak-50.jpg
OĞLAK
Duygularınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gündesiniz. Bireysel olarak kendi yakınlarınızla yaşadığınız sorunları birlikte olduğunuz insana yansıtmamalısınız. Eğer bu kontrolü sağlayamazsanız karşınızdaki insanın da tepkisini alabilir ve derin bir kalp kırıklığı yaşamasına sebep olabilirsiniz. Başkaları yüzünden beraberliğinizi zedeleyecek davranışlardan sakının. İş hayatınızı ilgilendiren konularda beklemediğiniz olumsuzluklara karşı dikkatli olmalı ve teklif edilen uzlaşmaların içinde olmak yerine mücadeleci bir tavırla hakkınız olanı almanın peşinden gitmelisiniz. Özel yaşamınızda bir beraberlik içinde değilseniz ilgi odağı olabilir, sürpriz birlikteliklere adım atabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum. Şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Düştüğüm yerden güvenle ayağa kalktım, buna katkıda bulunan her şeye ve herkese teşekkür ediyorum.

Günün Kristali: Dumanlı Kuvars

kova-50.jpg
KOVA
Bugün oldukça duygusal ve hassas olabilirsiniz. Çevrenizde yaşananlara karşı büyük bir duyarlılık gösterip bir süre sonra ruhsal anlamda yorgun düşebilirsiniz. Yakın çevrenizde hızla gelişen olaylara adapte olmakta zorlanabilirsiniz. İş hayatınızda ise sezgileriniz, adeta yapmanız ve izlemeniz gereken yol için size rehberlik edecektir. Sezgilerinizi dikkate almalı ve işinize konsantre olarak dikkat gerektiren konularda başarılı çalışmalar içinde olmalısınız. Sahip olduğunuz kararlılık ve gördüğünüz destekle işinize fazlasıyla adapte olacak ve her türlü zorluğun üstesinden gelebileceksiniz. Özel yaşamınızda da dengelerin oturmaya başlaması ile rahat bir nefes alacaksınız. Bu süreçte var olan sorunları son derece adil bir şekilde değerlendirip kendi hatalarınızı da kabul eder tarzda yapacağınız konuşmalarla sorunları tamamen ortadan kaldırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Dünümde ertelediğim her şeyi bugün ve yarınımda sevgiyle kabul ediyor, değerlendiriyorum. Bana bahşedilmiş tüm yeteneklerim için bütün kalbimle şükrediyorum. Yeteneklerimin hakkını verebilmek ve hak ettiğime sahip olabilmek için disiplinle çalışacağıma dair kendime söz veriyorum.

Günün Kristali: Kırmızı Zirkon

balik-50.jpg
BALIK
Yaşanan sıkıntılı deneyimlerden çıkardığınız derslerle şimdi her zamankinden çok daha güçlüsünüz. Bu süreçte, kariyerinizi ilgilendiren konularda, kendinizi elinizdekilerle sınırlandırmadan hareket etmelisiniz. Kapıları çalmalısınız ki size açılsın. Bugün kalbinizden geçen dilekleriniz gerçekleşebilir, insanlarla ilişkileriniz oldukça uyumlu ve cana yakındır. Bu güzel enerji sadece iş hayatınızda değil, özel hayatınızda da etkili olacaktır. Hayatınızda biri yoksa o özel insanla tanışabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konular ise yaşamınızda size aniden yaklaşan ve samimiyet kurmak isteyen insanlara şüpheyle yaklaşmak, aradaki mesafeyi korumak olacaktır.

Günün Olumlaması: Ruhumdan dışarı yansıyan harika bir coşku var şimdi içimde. Gökkuşağının yedi rengini barındırıyorum yüreğimde. Yaşamımın her alanında yenilik, başarı, zenginlik ve yüreğimdeki yedi rengimin büyülü yansıması var tüm çevremde.

Günün Kristali: Kırmızı Zirkon

HürriyetAile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar