3 Kişinin camide cüzdan çalma tezgahı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064

Yalova'daki bir camide namaz kılan kişinin cüzdanını çalan 3 kişinin görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı. Saniye saniye görüntülenen olayda, 3 kişinin cüzdan değiştirme operasyonu 'Hiç mi insanlık kalmadı' dedirtti.

Alınan bilgiye göre, Çınarlı Abdülkadir Camisine namaz kılmak için gelen Özer Kızılhan (64), secdeye vardığı sırada pantolonunun kirlendiğini farketti.
Namaz sonrasında arkasında bulunan bir kişiden yardım isteyerek pantolonunu temizleten Kızılhan, dışarı çıktıktan sonra cebindeki cüzdanının değiştiğini fark etti.
İçinde bin 300 avro ve 400 lira para bulunan cüzdanının yerinde içi kağıt dolu bir cüzdan olduğunu gören Kızılhan, polise başvurdu.
Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, camideki güvenlik kamerası kayıtlarına bakarak, olayın 3 kişi tarafından gerçekleştirildiğini belirledi.
Saniye saniye görüntülenen olayda, bir kişi Özer Kızılhan'ın pantolon ve gömleğini tükürükle kirletirken, diğer kişi de Kızılhan'ın yanında namaz kılıyor.
Kirlenen pantolon ve gömleği temizlemeye yardım eden 3. kişi ise el çabukluğuyla içi para dolu cüzdanı, bir başkasıyla değiştiriyor.
Özer Kızılhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, cüzdandaki paraların Almanya'dan gelen kızı ve damadının emaneti olduğunu belirterek, ''Onlar Tokat'a akraba ziyaretine gittikleri için paralarını bana emanet etmişlerdi. Böyle bir olayın başıma Allah'ın evi dediğimiz yerde namaz kılarken gelmesi çok üzücü. Hiç mi insanlık kalmamış? Burada da yapılmaz ki'' dedi.
Polis, güvenlik kamerasından eşkalini belirlediği 3 kişinin yakalanması için soruşturma başlattı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
ayakkabı çalma işi bitti işi büyüttüler Allah ıslah etsin ne diyim

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar