3 kocam da iktidarsızdı ya siz?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
izdiavac2_640.jpg

3 kocam da iktidarsızdı ya siz?

Zuhal Topal'la İzdivaç 3 kocam da iktidarsızdı diyen Ayşe Hanım canlı yayında talibine öyle bir soru sordu ki...

Star Tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la İzdivaç programının bugünkü bölümüme Ayşe Hanım damgasını vurdu.
3 ÜÇ KOCAM DA İKTİDARSIZDI YA SİZ?
Kendisini görmeye gelen talibine 3 evlilik yaptığını anlatan Ayşe Hanım, bu evliliklerinin eşlerinin görevini yerine getirememesi yüzünden bittiğini söyledi. Ayşe Hanım ardından talibine 'Sizde böyle bir sıkıntı var mı' diye sorunca canlı yayında kahkahalar havada uçuştu.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
olmazki böylede sorulmazki canlı yayında niye soruyon üç kocayı aklınca rezil mi edecen sonra bu üç kocadan biri seni canlı yayında vurmasın biliyorsun en hassas oldukları konu erkekliklerine laf edeni ne yaparlar

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
çüş sahiden sormuşmu hem tvye çıkıp koca arıyo hemde öyle soru soruyor tövbe tövbe ya ne günlere kaldık evlilik sadece o işmi nerde kaldı sadakat sevgi güler yüz tatlı dil bir omuzdur evlilik bence...

nazoeren

Daimi Üye
Tepki
2.261
ah yazııık,ee üçüde mi öyleydi be kadın...yoksa sende mi var bi anormallik:dertli:

G

Gülden Gül

Misafir
Ben kadını haklı buldum.
Seks evliliğin en önemli parçalarından.
Ben olsam bende sorardım :)
Yazık yaaa :)

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
70 milyonun değil fındıkiçim normaldede sorulmaz ben yapamam helede tvde tüm dünya görsn falanca koca arıyor olurmu öyle şey benmi geri kafalıyım bilmiyorm evlenmek isteyen eşe dosta söyler onlarda musait olanı bulur evlenir bunlarınkide neyse demiyim dedimya ben geri kafalıyım heralde

ümitsiz vaka

Aktif Üye
Tepki
59
vay be kadın açık sözlüymüş...bu devirde açık sözlüler sevilmez zaten ne yapsın ki bence gayet doğru bi soru canlı yayında sormasının sebebi de bence orda yalan söyleyemeyecek olmasıdır içinden geleni sormuş sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
yA sorulurda edeplice alırsın adamı karşına sorarsın Kadın cidden reziletmişkendini..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar