3 Ocak günlük burç yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
KOÇ
Gökyüzü bugün, bitiş ve başlangıçları deneyimleyebileceğinize işaret etmekte. İş hayatınızda yaptıklarınızın takdir edileceği, önemli insanların dikkatini çekerek desteğini göreceğiniz bir gündesiniz. Bugün uzun vadeli işlerin altına imza atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Sizin ve geleceğiniz için iyi olacak korkularınızın üzerine gidin, haklı cesaretiniz sizi huzura kavuşturacak. Vicdanınız açısından rahat olun ve ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanın. Akışa ayak uydurun.

Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum ruhumu. Cesur bakıyor, cesur yaşıyor, yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyor, karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Labradorit
BOĞA
Gökyüzü bugün son derece stresli bir güne işaret etmekte. Sizin dışınızda gelişen yorucu etkiler gün boyu sizi zorlayabilir. İstemediğiniz kararlar almanız için zorlanabilir, uzlaşı sağlamak için çabalasanız da birtakım şeylere mecbur bırakılabilirsiniz. Sakin olun ve iç sesinizin sesini dinleyerek hareket edin. Her şeyden önce kendinizi düşünmeli ve sizi zora sokacak kararlar almaktan uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle problemler söz konusu olabilir. Haksız eleştiri ve suçlamalarla karşılaşabilirsiniz. İşte bu noktada gerçekçi davranmalı, yapmadığınız şeyleri kabullenir tarzda hareket etmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Zümrüdü Anka kuşu gibi küllerimden yeniden doğuyor, sabrımın mükafatını yaşamdan alıyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Topaz
İKİZLER
Bugün ailevi meselelerle ilgilenmek zorunda kalabilir, yakınlarınızın uğramış olduğu haksızlığa karşı mücadele edebilirsiniz. Gün birlik içinde hareket etme günüdür. Haksızlıklar karşısında sessiz kalırsanız onun bir parçası olursunuz. İş hayatınızda ise son derece diplomatik davranmanız gereken bir gündesiniz. Bunu yaptığınız anda başarı ve finansal şansı yakalayabilirsiniz. Keskin zekanızı ortaya koymanız gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise ev değişikliği, taşınma söz konusu olabilir. Bugünlerde yaşayacağınız her türlü değişim sizi olumlu anlamda etkileyecektir.

Günün Olumlaması: Beni bana küstüren, beni bana uzaklaştıran her şey yaşamımdan bir bir çıkıp gidiyor. Böylelikle rahat nefes alıyor, sağlıklı düşünüyor, doğru kararlar alıp yaşamımda uyguluyor, başarılı sonuçlar alıyorum.

Günün Kristali: Pirit
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, yorgunluğa karşı baş ağrıları yaşayabileceğinize işaret etmekte. Günün yoğunluğu, iş stresi ve iletişimin yoğun olması sizi daha da yorabilir. Kısa sureli de olsa dinlenmeli, bunu yapacak imkanı bulamıyorsanız, iş çıkışı rahatlayacağınız ve dinleneceğiniz aktivitelerde bulunmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle aranızı açmak için uğraşan kişilerin etkisi altında kalabilir, dostu düşmanı ayırt edemeyerek ilişkinize haksızlıklar edebilirsiniz. Dikkatli olmalı ve başkalarının söyledikleri ile hareket etmemeyi öğrenmelisiniz.

Günün Olumlaması: Beni ben yapan değerlerimi seviyor ve onlara sahip çıkıyorum. Şans en yüce hali ile benimle birlikte.

Günün Kristali: Akuamarin
ASLAN
Düşünce yapınızı geliştirmeniz ve yapıcı eleştirileri dikkate almanız gereken bir gündesiniz. Her türlü tereddüt ve korkunuzu alt edebilmelisiniz. Bunu yaptığınız takdirde farkına varamadığınız birçok şeyin bilincine varacaksınız. Bugün uzun zamandır satmak için uğraştığınız bir mülkünüzü cazip bir fiyatla elden çıkarabilir, finansal anlamda karlı çıkarak istediğiniz bir yatırımı gerçekleştirecek gücü elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişle alakalı konular gündeminizde olacaktır. O dönemi hatırlayın ve bugün aynı şekilde davranmamaya özen gösterin.

Günün Olumlaması: Sorumluluk alıyor, hayat yolunda cesur adımlarla ilerleyerek hakkım olanı alıyorum.

Günün Kristali: Akik
BAŞAK
Gökyüzü, enerjisi yüksek ve keyifli görüşmelerle renkli bir günü müjdeliyor sizlere. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alabilir, hukuksal konularda mücadelenizi başarı ile taçlandırabilirsiniz. Şans sizden yana. Hiç beklemediğiniz teklifler, terfi, zam gibi konular da günün getirileri arasında olabilir. Ev hanımıysanız bugün yorgunluğunuzu atacak imkanlara arkadaşlarınız aracılığı ile kavuşabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise ailenizin kadınlarını ilgilendiren konularda yaşanacak sevindirici haberler alabilirsiniz. Bu aileye katılacak bir bebek haberi olabileceği gibi bir ilişkinin resmiyete dökülmesi kararı da olabilir.

Günün Olumlaması: Ruhumu bilgi ile eğitirken geçmişi dünde bırakıyor, yeniyi sevgi ile kabul ediyorum.

Günün Kristali: Zümrüt
TERAZİ
Bugün sosyal yaşamınız önem kazanıyor. Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir, evliliğe ilk adımı atabilirsiniz. İş hayatınızda ise iş birlikleri ya da aynı sektördeki insanlarla birlikte hareket etmenin önemli ve kazançlı etkilerini deneyimleyebilirsiniz. Uzun zamandır devam eden sorunlu bir ilişkiniz varsa daha gerçekçi davranacaksınız. İlişkilerinizi sorgulayacak, yaptıklarınız ve yapmadıklarınızı gözden geçirerek bağlarınızı kuvvetlendirecek ya da ilişkinizi daha fazla yıpratmamak adına yollarınızı ayırma kararı alacaksınız. Bu durum tamamen yaşanmışlıklarınız doğrultusunda şekillenecektir.

Günün Olumlaması: Kendimi yeniden keşfediyor, hayatın güzelliklerinin idrakine vardıkça doğru kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

Günün Kristali: Lal
AKREP
Bugün, iş ve özel yaşamınızda iniş çıkışlar, gerginlik ve mutluluklar gün boyu etkili olabilir. Adeta serseme dönebilirsiniz. Aşırı derecede olmamak kaydıyla müdahale edin ama tartışmalara ya da dengeli davranılması konusunda ısrarcı olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda yaşadıklarınız daha da karmaşık bir hal alabilir. Sevdiğiniz insan size çok uzak davranabilir ve aranıza duvarlar örüldüğü hissine kapılabilir. Birkaç saat sonra ise onun vazgeçilmezi olduğunuzu hissedebilir, bu durumda nasıl davranmanız gerektiğini saptamakta zorlanabilirsiniz. İşiniz zor, en iyisi akışa ayak uydurup duygularınızla hareket etmek olmalı.

Günün Olumlaması: Korkularımı ve keşkelerimi dünümde bırakıp, anı tüm zenginliği ile yaşamayı seçiyorum.

Günün Kristali: Turmalin
YAY
İnançlarınızın gücünün mucizevi getirileri karşısında tüm kalbinizle sahip olduğunuz her şey için şükredeceksiniz. Önemli insanlarla tanışabilir, onlardan gelecek güçlü destekle, kariyerinizle ilgili büyük girişimlerde bulunarak başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendi işinizi kurmak istiyorsanız ve önemli bir girişim içindeyseniz, güçlü etkiler sizinleyken harekete geçmelisiniz. Özel yaşamınızda ise arkadaşlarınız ve eşiniz arasında kalabilirsiniz. Dengeyi sağlamak adına kendinizi kurban etmeden gerçekçi ve adil davranmalı, tartışmadan haklıyı haksızı ayırt ederek hareket etmelisiniz. Bu dönemde sağlığınıza her zamankinden daha fazla önem vermeli, duygularınızın sağlığınızı etkileyeceğini bilerek kendinize gereken özeni göstermelisiniz.

Günün Olumlaması: Yeteneklerimi ve iç sesimi sınırlamadan özgürce yaptığım işe yansıtıyor, ruhumdaki içtenliğin muhteşem getirileri ile mükafatlandırılıyorum. İlahi aşkı tüm benliğimde yaşıyor, aydınlanmanın keyfine varıyorum.

Günün Kristali: Akuamarin
OĞLAK
Sürekli sorun çıkaran, engelleri ile sizi ve çalışma arkadaşlarınızı zor durumda bırakan kişileri kafanıza takmayın. Müdür ya da mesai arkadaşlarınızın görev değişimi veya ayrılıkları ile yeniden yapılanmalarla hak ettiğiniz değeri ve başarıyı yakalayacağınız yeni bir dönemin enerjisini deneyimleyeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bekar Oğlak’lar, aşka ve güvene duyduğunuz ihtiyaç yeni başlangıçları da beraberinde getirebilir. Aşkı doyasıya yaşayabilmek için her şey sizden yana. Siz yeter ki tercihinizi doğru insandan yana kullanın. Evli ve ilişkisi devam eden Oğlak’lar, sizi gerçekten seven ve size değer veren insanları ön yargılarınızla kıracak davranışlar sergileyebilirsiniz, dikkatli olun. Bu sürecin sonucu hiç de tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir. Sizi seven ve size değer veren insanların tahammülünü zorlamayın ve sevgiyi tüketmeyin. Açılan her yara kapanır da dil yarası kapanmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın ve öncelikle kendiniz olmak üzere çevrenizdeki insanlara adil davranın. Kendinizle yüzleşin, ruhunuzu arındıracak meditasyon, dua ve ritüeller yapın. Kendinize zaman ayırın

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyor, dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

KOVA
Bugün özel yaşamınızda aile büyüklerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Zamanı iyi kullanmayı öğrenmeli, iş ve eğitiminiz dışında ailenize de gereken zamanı ayırabilmelisiniz. Bu konularda duyarlı davranmalı, sevgi ve ilginizi yakınlarınıza hissettirmelisiniz. Aşk hayatınızda ise fiziksel çekiciliğiniz eş ya da sevgilinizin tüm ilgisinin sizin üzerinize yönelmesini sağlayacak, ilişkinizin kaybettiğinizi düşündüğünüz enerjisini fazlası ile yükseltecektir. Bekar ve beraberliği olmayan Kova’lar, bu dönemde göreceğiniz ilgi gelip geçicidir. Seçimleriniz kaderinizdir, bu yüzden dikkatli olun.

Günün Olumlaması: Gökyüzünün derin mavisinin huzurunu tüm benliğimde hissediyorum. Güneşin ışığıyla aydınlanıyorum. Egomu, öfkemi, hırsımı ve inatçılığımı; benliğimden, ruhumdan, sevgi ve kararlılıkla uzaklaştırıyorum.

Günün Kristali: Kehribar
BALIK
Yıllardır ağırlığını taşıdığınız, bilinçaltınızda yer etmiş düşüncelerden uzaklaşmak için bir adım atmalısınız. Siz bunu istemediğiniz sürece size kimse yardım edemez. Kendinizi sevin ve kendinize değer verin. Endişelerinizden uzaklaşın, sevdiğinizi gösterin ve ifade edin. Bugün kendinize vereceğiniz en önemli hediye bu olacaktır. Yaşamınızda değişim enerjisini hissedin ve ruhunuzu yeni sürecin getirilerine arındırarak hazırlayın. İş hayatınızda ise emeklerinizin takdir edileceği, rakiplerinizin arasından sıyrılarak başarılı bir çıkış gerçekleştirebileceğiniz son derece pozitif etkilerin hakim olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum ve olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim, düşmanlarıma galip gelip dostlarım ve sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm, isteklerime azimle, aşkla, emekle ulaştığım için şükürler olsun.

Günün Kristali: Yakut
Kaynak Hürriyet ailem.

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Yıllardır ağırlığını taşıdığınız, bilinçaltınızda yer etmiş düşüncelerden uzaklaşmak için bir adım atmalısınız. Siz bunu istemediğiniz sürece size kimse yardım edemez. Kendinizi sevin ve kendinize değer verin. Endişelerinizden uzaklaşın, sevdiğinizi gösterin ve ifade edin. Bugün kendinize vereceğiniz en önemli hediye bu olacaktır. Yaşamınızda değişim enerjisini hissedin ve ruhunuzu yeni sürecin getirilerine arındırarak hazırlayın. İş hayatınızda ise emeklerinizin takdir edileceği, rakiplerinizin arasından sıyrılarak başarılı bir çıkış gerçekleştirebileceğiniz son derece pozitif etkilerin hakim olduğu bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum ve olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim, düşmanlarıma galip gelip dostlarım ve sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm, isteklerime azimle, aşkla, emekle ulaştığım için şükürler olsun.

Günün Kristali: Yakut:hediye::hediye::hediye::hediye:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
KOÇ
Gökyüzü bugün, bitiş ve başlangıçları deneyimleyebileceğinize işaret etmekte. İş hayatınızda yaptıklarınızın takdir edileceği, önemli insanların dikkatini çekerek desteğini göreceğiniz bir gündesiniz. Bugün uzun vadeli işlerin altına imza atabilir, yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise eşten kaynaklanan problemler gün boyu canınızın sıkılmasına sebep olabilir. Tahammül sınırlarınızı zorlayan hakaretler ilişkiyi sonlandırmanıza sebep olabilir. Sizin ve geleceğiniz için iyi olacak korkularınızın üzerine gidin, haklı cesaretiniz sizi huzura kavuşturacak. Vicdanınız açısından rahat olun ve ilişkiyi devam ettirmek adına elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanın. Akışa ayak uydurun.

Günün Olumlaması: Korkulardan, kaygılardan, yanılgılardan arındırıyorum ruhumu. Cesur bakıyor, cesur yaşıyor, yaşamın bana sunduklarını görmeyi seçiyorum. Fark edemediklerimin farkına varıyor, karanlık perdeleri aralayarak göremediklerimi görmeyi seçiyor, yeni kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum.

55:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar