3 Şubat Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün iş hayatınızın getirdiği tempo sizleri oldukça zorlayabilir, bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Koç’lar, eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç de hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim. Benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyori, bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.

Günün Rengi: Turuncu

Günün Kristali: Turmalin

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, zekanızı becerilerinizle birleştirerek ortaya koymanız için destekliyor sizleri. İş yaşamınızda günün her anını vakit kaybetmeden planlarınızı uygulamak için harekete geçmelisiniz. Bugün her konuda bilmek istersiniz. Eğitim konularına önem verirseniz oldukça olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Sezgilerinize güvenin, size doğruyu göstereceklerdir. Ruhsal çalışmalar için olumlu zamandır. Dua edin, meditasyon yapın, kendinizle baş başa kalın, müzik dinleyin. Özellikle ilişkisinde sorun olanlar aranızı düzeltmek için harika bir gündür.

Günün Olumlaması: Her davranışımın, her düşüncemin sonuçlarından sorumlu olduğumun bilincindeyim ve tercihlerimi bunun verdiği olgunlukla belirliyorum. Sorumluluklarım beni geliştirir ve olgunlaştırır. Kendimi seviyorum, olumlu yönlerimle olumsuz yönlerimi alt ediyor, kendimi ruhsal ve kişisel anlamda sevgiyle geliştiriyorum.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Günün Kristali: Akik

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü, iş hayatınızda günün ilk saatlerinde kendinizi kısıtlanmış ve zorlanmış hissetmenize sebep olacak. Bu duygunun sizi yapmanız gerekenlerden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Özellikle birlikte çalıştığınız insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Bir anda önemli bir işiniz sekteye uğrayabilir, bu bir anlaşmanın tek taraflı fes edilmesi anlamına da gelebilir, dikkatli davranın. Bugün enerji seviyenizi yükseltmek için gayret etmelisiniz. Hedeflerinize ve yapmanız gerekenlere odaklanın. Yakın çevrenizden gelecek fikirleri değerlendirin. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan İkizler, bugün tanıştığınız insanların bir anlık cazibesine kapılarak yanlış kararlar verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışına karşı ruhumu rahat bırakıp uyumlu davrandığımda ben kazanırım. Ben kazandığımda sevdiklerim de kazanır. Her söz ve her sohbet yeni bir öğretidir. Tüm öğrendiklerimi yaşamıma rehber olması için akıllıca değerlendiriyor ve uygulamayı başarıyorum.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Mercan

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün içinizde güçlü kuvvetler hissedeceksiniz. Yaşamınızda rahatsızlık duyduğunuz konuları çok adil bir tarzla tespit edecek ve yeniden yapılandırmak için harekete geçireceksiniz. Bu düşünce sizin dönüm noktanız için bir başlangıç olabilir. Sezgilerinize güvenin ve ilerleyin. İş hayatınızda birlikte çalışılan kişi ya da ortaklardan gelebilecek zararlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İnsanlara güveniyor olmanız onları denetlemeyeceğiniz manasına gelmemeli. İş hayatınızda daha profesyonel davranmayı öğrenmelisiniz. Özel yaşamınızda ise kardeş ya da çok yakın arkadaşlarınız aracılığı ile alacağınız haberlerle moral depolayacaksınız. Bu haber yollarınızın tamamen ayrıldığı düşüncesinde olduğunuz özel bir insanla ilgili de olabilir.

Günün Olumlaması: Mükemmel olmak yerine kendim olmayı seçiyorum. Kaygı, korku ve keşkelerimi dünde bırakıyor, yarına güvenle yürüyorum. İsteklerimin bilincindeyim, ruhumdan gelen güzel ve olumlu enerjiyi sevgiyle tüm dünyama yansıtmayı ve paylaşmayı seçerek yaşam yolunda ışıkla yürüyorum.

Günün Kristali: Rodokrozit

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün duygularınızı kontrol altında tutmakta oldukça zorlanacak ve yakın çevrenizdeki insanların anlayışsız tavırları ile gergin bir ruh haline bürüneceksiniz.Çalışansanız yöneticiler, kendi işinizin sahibiyseniz ortaklarla tartışmalara fırsat vermemeli ve sakinliğinizi koruyarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda da ilişkilerinizde ortak fikirlerde buluşmakta zorlanabilir, birlikte olduğunuz insanın kişiliğine saldırı niteliğindeki sözleri ile kırılabilirsiniz. Bu durumda sakinliğinizi koruyabilmeniz oldukça güç olsa da sizler iradeli kişilersiniz diyor ve sabrınızın mükafatınızı alacağınızı bilmenizi istiyorum.

Günün Olumlaması: Bugün ve her gün çok daha sağlıklı ve zindeyim. Her doğan günle birlikte inançlarım, sabrım ve iradem giderek güçlenir. İsteklerimin ve istemediklerimin farkındayım. Yaşamımda yeniliklere yer açmak ve gerçek huzuru yakalamak için istemediğim tüm duygu ve düşüncelerimi ebediyen bu anla birlikte ruhumun derinliklerden çıkarıyor ve gönderiyorum.

Günün Kristali: Labradorit

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökler bugün oldukça yoğun geçecek bir güne işaret etmekte. Biriken işlerinizi düzenlemek için bir hayli uğraş vereceksiniz. Bunları yaparken bir yandan da yapmanız gerekenleri gözden geçireceksiniz. Bugün yakın çevrenizdeki insanların duygularına çok duyarlı olacaksınız. Onlara sevgi ve şefkatle yaklaşacak, iyi bir dinleyici olup sorunlarına ortak olacak ve çözüme kavuşturmak için elinizden geleni yapacaksınız. Bugün sezgileriniz ve hayal gücünüz oldukça kuvvetlidir. Bu enerjileri yaratıcılık gerektiren tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Bugün bilinçaltınız adeta seslenir sizlere, Bu sese kulak verin ve sizi yönlendirdiği doğrultuda ilerleyin.

Günün Olumlaması: Kararsızlıklarımdan, bilinçaltımda oluşturduğum bilinçli ve bilinçsiz tüm negatif formlardan uzaklaşıyor ve arınıyorum. Burada ve şimdiyi kabul ediyor, yenilenen değişime karşı kararlı cesur ve inançlı bir şekilde kendimden emin adımlar atıyorum.

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, düşünmeden ani kararlar vermemeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir iş teklifi alabilirsiniz, dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hemen kabul etmeden araştırmalar yapın, detaylara önem vererek hareket edin. Aileniz ve yakınlarınızdan aceleciliğiniz ve karamsarlığınız sebep gösterilerek tepkiler alabilirsiniz. Bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haber de olabilir. Duygularınız ve aklınız büyük bir savaşın içine girebilir.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Turkuaz

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü, duygularınızın oldukça derin ve güçlü olduğunu müjdelemekte. Sakin, kararlı ve yaşananları derin bir incelemeden geçireceğiniz bir gündesiniz. Bu haliniz çevrenizdeki bazı insanları rahatsız edecektir. Görmezden gelin ve değerlendirmelerinizin sonunda neler yapacağınızın planlarını yapın. Bugün ruhsal çalışmalar için oldukça uygun bir gündesiniz. Meditasyon yapabilir, dua ederek ruhunuzu arındırabilirsiniz. Derin bir uykudan uyanmış misali özel yaşamızda birtakım şeylerin idrakine vararak ilişkiniz hakkında önemli kararlar alabilirsiniz. Bu kararlar ilişkiyi devam ettirmek adına yapılması gerekenler üzerine olacaktır. Sizin kurallarınızı ve isteklerinizi karşı tarafın kabul etmesi yönünde talepleriniz olacaktır. Bu enerjilerle duygusal yaşamınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Kendim için faydalı sonuçları almak üzere ince planlar yaptım. Yüksek benlik düzeyime güveniyorum. Benim hayat amacıma en uygun kişileri, daha çok anlayış, daha çok bilgelik, daha çok sevgi, ifade ve özgürlük için büyük bir sevgi ve istekle yaşamıma davet ediyorum. Benim için gerekliliğini yitiren ve beni engelleyen her şeyi de yaşamımdan sevgiyle çıkarıp gönderiyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü sizlere şanslı enerjiler veriyor olsa da sizler hala karamsar ruh halinizden sıyrılmakta güçlük çekiyor ve olumlu konuları bile layıkıyla değerlendirmekte yetersiz kalıyorsunuz. Bilinçaltınızda yer etmiş olayların sizi esir etmesine izin vermemelisiniz. Gökyüzü sizleri desteklerken çevrenizdeki herkesle iletişime önem vermeli, hiçbir şeyi ertelemeden ve çekimser kalmadan değerlendirmeler yapıp girişimlerde bulunmalısınız. Hedeflerinizi yüksek tutun ve kendinizi ifade etmekten çekinmeyin. Orijinal fikirleriniz sayesinde kariyerinizi ilgilendiren konularda çok başarılı işlerin altına imzanızı atabilir ve yaşam standartlarınızı yetenekleriniz sayesinde yükseltebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insana karşı daha net davranmalı, birlikteliği kuvvetlendirmek için çaba göstermeli, kendisinden de bu davranışı beklediğinizi ifade etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Bilinçaltım ve bilinç üstüm mükemmel bir uyum içinde. Tüm negatif düşünce ve olayları yaşamımdan sevgiyle uzaklaştırıyor, kendimi tam olduğum gibi ifade ederek meslek ve özel hayatımda isteklerime sahip olmak için mücadele etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Topaz

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü yakın çevrenizle maddi konular yüzünden çıkabilecek tartışmalara işaret etmekte. Hakkınız olan bir para, miras, tazminat gibi konuda sindirilip hakkınız olanı almaktan vazgeçirilmeye çalışabilirsiniz. Tartışmalar sorunlara bir çözüm getirmeyecektir. Bu süreçte kararlı olmalı ve hak ettiğiniz, alabilmek için mücadele etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle çocuk sahibi Oğlak'lar, onların huzursuz edici davranış ve saldırıları sebebiyle peşi sıra yaşanan olumlu olumsuz geçişlerle birlikte olduğunuz insanın size olan güvenini sorgulamasına ve geleceğiniz konusunda endişe etmesine sebep olabilir. Şimdi sağlıklı kararlar alabilmek için kendinize zaman ayırın, sizi zorlayan tüm kişi ve olayları objektif bir şekilde değerlendirerek kararlar alın. Safınızı belirleyip adil kararlar almanız gereken bir gündesiniz. Sevdiğiniz insana olan tutumunuzu objektif bir gözle değerlendirmeye çalışmalı ve karşınıza çıkan tablo hakkında kendinizle yüzleşmelisiniz.

Günün Olumlaması: Haklarıma sahip çıkıyorumç Yeteneklerime güveniyorum. Kimseye haksızlık yapmam, kendime de haksızlık yaptırmam. Tüm kararlığımla hak ettiğim olana sahip olmak için şimdi bütün güçler benimle birlikte.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Günün Kristali: Sitrin

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü sosyal yaşamınızda sizleri rahatlatacak gelişmelere işaret etmekte. Bugün gelişen olaylar var olan sıkıntılı süreci hafifleterek daha sağlıklı kararlar alabilmenizi sağlayacaktır. Yaşadığınız gergin olayların hayatınızın geneline yayılmasını önlemek tamamen sizlerin iradesinde. Bugün yeteneklerinize güvenin ve sadece işinize odaklanın, olayları ve insanları kontrol etmeye çalışmayın. İkili tartışmalar içine girdiğinizde sizi zorlayan insanların sizi çekmek istediği noktaya gidersiniz. Bu size yarar değil, zarar verecektir. Güç gösterileri ve sözlü saldırılara karşı sakin tavrınızı koruyun. Gün tartışma günü değil! İşinizi hakkıyla ve başarıyla yapma günü. Özel yaşamınızda ise bekar Kova’lar, karşı cinsin yoğun ilgisini görmezden gelerek size olan duygularını ifade etmelerine müsaade etmeyerek, yaşanabilecek mutluluğu elinizden tersiyle itmiş olursunuz.

Günün Olumlaması: Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanımda karşıma çıkıyorlar ve ben de uzanıp onları alıyorum. Ben huzur içinde ve sağlıklıyım. Sahip olduğum her şey için şükürler olsun.

Günün Kristali: Pirit

balik-50.jpg

BALIK
Gökler bugün, ruhunuzun savaşçı yanının çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Enerjinizi, iş hayatınızı ilgilendiren konularda, karşılaştığınız engellere boyun eğmeden ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Yakın çevrenizde bulunan negatif insanlara karşı gardınızı alın, yaşamınızda size saygı duymaları gerektiğini onlara söyleyin, kırıcı tavırlar sergileyerek sizi olduğunuzdan farklı bir yapıya dönüştürmeye çalışmalarından vazgeçmeleri ve size gereken saygıyı göstermeleri gerektiği konusunda uygun bir dille onları uyarın. Bugün sorumluluk taşıyan davranışlarınız uzun vadeli amaçlarınız için başarı vaat etmektedir. Özel yaşamda ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir, anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin.

Günün Olumlaması: Kendime ve yeteneklerime tüm kalbimle güvendiğim zaman kazanırım. Olaylar yaşanırken sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir. Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirip disiplinle hareket ettiğimde daima kazanırım.

Günün Kristali: Kalsedon

Hürriyet Aile

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
BALIK
Gökler bugün, ruhunuzun savaşçı yanının çok güçlü olduğuna işaret ediyor. Enerjinizi, iş hayatınızı ilgilendiren konularda, karşılaştığınız engellere boyun eğmeden ve isteklerinizi gerçekleştirmek için kullanırsanız istediğiniz ilerlemeyi elde edersiniz. Yakın çevrenizde bulunan negatif insanlara karşı gardınızı alın, yaşamınızda size saygı duymaları gerektiğini onlara söyleyin, kırıcı tavırlar sergileyerek sizi olduğunuzdan farklı bir yapıya dönüştürmeye çalışmalarından vazgeçmeleri ve size gereken saygıyı göstermeleri gerektiği konusunda uygun bir dille onları uyarın. Bugün sorumluluk taşıyan davranışlarınız uzun vadeli amaçlarınız için başarı vaat etmektedir. Özel yaşamda ufak tefek gerginlikler söz konusu olabilir, anlayışlı davranın ve olayları büyütmeyin.
Günün Olumlaması: Kendime ve yeteneklerime tüm kalbimle güvendiğim zaman kazanırım. Olaylar yaşanırken sezgim bana doğru yolu kendiliğinden gösterecektir. Sezgime güvendiğimde ve o anda aklıma geleni dile getirip disiplinle hareket ettiğimde daima kazanırım.
Günün Kristali: Kalsedon

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.912
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün iş hayatınızın getirdiği tempo sizleri oldukça zorlayabilir, bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Koç’lar, eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç de hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Beden ve ruh sağlığım mükemmel bir uyum içinde. Kuvvetli bir bünyeye sahibim. Benim en büyük zenginliğim sağlığımdır. Tüm kalbimle şükrediyori, bedenime her zamankinden daha fazla değer ve önem vereceğime söz veriyorum.

:cay:

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, düşünmeden ani kararlar vermemeniz yönünde uyarıyor sizleri. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir iş teklifi alabilirsiniz, dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hemen kabul etmeden araştırmalar yapın, detaylara önem vererek hareket edin. Aileniz ve yakınlarınızdan aceleciliğiniz ve karamsarlığınız sebep gösterilerek tepkiler alabilirsiniz. Bunu anlamakta zorluk çekebilir ya da tam tersi hiç anlamaya çalışmadan tepkiler verebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haber de olabilir. Duygularınız ve aklınız büyük bir savaşın içine girebilir.

Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Turkuaz

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.642
İKİZLER
Gökyüzü, iş hayatınızda günün ilk saatlerinde kendinizi kısıtlanmış ve zorlanmış hissetmenize sebep olacak. Bu duygunun sizi yapmanız gerekenlerden uzaklaştırmasına izin vermemelisiniz. Özellikle birlikte çalıştığınız insanlarla tartışmamaya özen gösterin. Bir anda önemli bir işiniz sekteye uğrayabilir, bu bir anlaşmanın tek taraflı fes edilmesi anlamına da gelebilir, dikkatli davranın. Bugün enerji seviyenizi yükseltmek için gayret etmelisiniz. Hedeflerinize ve yapmanız gerekenlere odaklanın. Yakın çevrenizden gelecek fikirleri değerlendirin. Maddi konularda şanslı bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise beraberliği olmayan İkizler, bugün tanıştığınız insanların bir anlık cazibesine kapılarak yanlış kararlar verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışına karşı ruhumu rahat bırakıp uyumlu davrandığımda ben kazanırım. Ben kazandığımda sevdiklerim de kazanır. Her söz ve her sohbet yeni bir öğretidir. Tüm öğrendiklerimi yaşamıma rehber olması için akıllıca değerlendiriyor ve uygulamayı başarıyorum.

Günün Kristali: Mercan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar