30 Ekim Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün yoğun bir iş günü geçireceğinize işaret etmekte. Aşırı yorgunluğa dikkat etmelisiniz, ruhsal ve bedensel olarak kendinizi dinlendirmelisiniz ki yoğun temponuza daha sağlıklı bir şekilde ayak uydurabilesiniz. Aile bireylerinden birine içten içe olan kırgınlığınız sizi duygusal davranmaya itebilir. Kendinize haksızlık yapıldığı düşüncesiyle geriye çekilip uzak durmayı yeğlemek yerine açıkça kırgınlığınızı ifade etmelisiniz. Duygularınızı kendi içinizde biriktirmeniz olmadık meselelerde şiddetli tepkiler vermenize sebep olabilir. Özel yaşamınızda eşinizden kaynaklanan problemler şiddetli tartışmaları beraberinde getirebilir. Olabildiğince sakin olmalı ve eşinizin size davrandığı şekilde karşılık vermemelisiniz.

Günün Olumlaması: Her doğan günle ruh ve bedenim yenileniyor, daha genç, daha sağlıklı, huzurlu ve coşkulu bir güne uyanıyorum. Sahip olduğum en güzel zenginlik budur.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Ametist

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün iş hayatınızda emek verdiğiniz her işin maddi olarak karşılığını göreceğinizi müjdelemekte. Daha önce maddi olarak zarara uğradığınız konularda hakkınız olanı alabilmenin huzurunu yaşayabilirsiniz. Bugün ortaklaşa işlerde sabırlı davranmalı ve ilk sözü söyleyen, ilk kararı veren taraf olmamaya özen göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin resmi kurumlarla yaşadığı problemleri aşmak için kararlarının değerlendirmesini birlikte yapmalı ve paniğe kapılarak yanlış kararlar vermesinin önüne geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Gerçeğin farkına varamayanların karanlıklarından uzaklaşıp aydınlığa giden yolda yürüyebilmenin hazzındayım. İyiyi, kötüyü, doğruyu, yanlışı fark edebilmenin şükrüyle sahip olduğum yeteneklerimi ve birikimi en yüce, en değerli haliyle bütünün hayrına kullanıyorum. Emek verdikçe kazanıyor ve başarı ile yürümeye devam ediyorum.

Günün Kristali: Opal

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Göksel enerjiler bugün sizleri her zaman olduğunuzdan daha disiplinli, kararlı ve riskleri hesaplayarak dikkatli hareket etmeniz için disipline ediyor. Özellikle işinizle ilgili konularda kontrolü başkalarına bırakmadan her işinizle kendiniz ilgilenmeli ve rahatsızlık duyduğunuz, endişelendiğiniz, içinize sinmeyen işlerinizi sonlandırmalı ya da iyileştirerek istediğiniz hale getirerek devam etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir haberle moral bulabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Her gece huzurla yattığım uykuda dinleniyorum, yenileniyorum ve arınıyorum. Yepyeni bir günü umutla, aşkla, gelişen ve büyüyen inançlarımla karşılıyorum. Enerjimi, birikimimi en yüce hayrıma olacak şekilde değerlendiriyorum.

Günün Kristali: Zümrüt

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü güne tahammül gücünüzü zorlayacak olaylarla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Mesai arkadaşlarınız ve yakın çevrenizde bulunan insanlarla mümkün mertebe tartışmaktan uzak durmalı ve agresif insanları gün boyu kendinizden uzak tutmaya çalışmalısınız. İş hayatınızda başkalarının sebep olduğu hatalar yüzünden sorumlu tutulabilirsiniz. Hakkınızı sözlerle savunmak yerine hatalı olan sorumluları ortaya çıkarın ve insanları kendi gerçekleri ile yüzleştirin. Özel yaşamınızda ise partnerinizin baskıcı tavırları karşısında sessizliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Anlıyor, bağışlıyor ve teşekkür ediyorum. Hayatımı bu şekilde planladığım için kendimi kutluyorum, rabbime ve meleklerine teşekkür ediyorum. Beni üzenler, anlamayanlar kendimi keşfetmem ve ifade gücümü arttırmam için benimleydiler. Hepsine teşekkür ediyorum.

Günün Kristali: Yakut

aslan-50.jpg
ASLAN
Bugün olanca gücünüzle düşüncelerinizi pozitif yönde tutmaya gayret göstermeli ve gün içinde karşılaştığınız enerjileri bu doğrultuda değerlendirmelisiniz. Yanlış anlaşılmalar ve aşırı duygusal yaklaşımlarda bulunmanız halinde iş hayatınızda beklemediğiniz karşı çıkışlarla karşılaşabilir, kendinizi zor bir durumun içine sokabilirsiniz. Bugün aile bireylerini ilgilendiren konularda iş birliği içinde olmalı ve sorumluluk almaktan çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise uzun zaman sonra gelen huzurlu bir günün keyfini çıkarmalısınız.

Günün Olumlaması: Kendimi yenebilmiş olmanın zorluğundan sonra gelen ruhsal özgürlüğün keyfindeyim şimdi. Aydınlanmış, olgunlaşmış ve gelişebilmiş olmanın yaşamıma kattığı yeniliklerle günü sevgiyle karşılıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü yüksek enerjiniz ve pozitif yaklaşımlarınızla bugün iş hayatınızda takdir kazanarak fikirlerinizin kabul göreceğine işaret etmekte. Kendinizi pek çok konuda ifade edip önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz, fırsatları iyi değerlendirecek maddi ve manevi kazançlı çıkacaksınız. Özel yaşamınızda ise ailenizle ilgili konularda adaletli olmalı ve taraf tutarak haklıyı haksızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz. Sevgilinizden duyacağınız sevgi dolu sözler ilişkinizi çok daha keyifli bir hale getirebilir.

Günün Olumlaması: Geçmişimden bugüne kadar yaşadığım tüm olayları iyisiyle kötüsüyle kabulleniyor ve keşkelerimi geçmişte bırakmayı seçiyorum. Evrensel mekanizma mükemmel bir denge ve uyum içinde ilerlerken ben de dengeyi sağlayan, ayrı yönlere akan sular gibi deneyimlerimin yaşamıma kattığı zenginliklerin farkına varmayı seçiyorum. Beni engelleyen tüm negatif enerjileri yaşamımdan tamamen uzaklaştırıyorum.

Günün Kristali: Yakut

terazi-50.jpg
TERAZİ
Günün ilerleyen saatlerinde işinizle ilgili keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni fikirlere açık olmalı ve sizden yaşça büyük insanların tecrübelerinden faydalanarak hareket etmelisiniz. Maddi konularda oldukça şanslısınız, unuttuğunuz ya da uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınız bugün gelebilir. Ev hayatınızı ilgilendiren konularda ise gerginlikler yaşayabilirsiniz. Ani çıkışlar yapmamalı ve ilk sözü söyleyen taraf siz olmamalısınız. Bekar Terazi’ler ise bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ruhunuzu okşayacak fakat bir ilişkiye adım atmadan önce karşınızdaki insanı tanımaya çalışarak hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyorum. Pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla ve aşkla başarılı oluyorum.

Günün Kristali: Akik

akrep-50.jpg
AKREP
Popülerliğinizin arttığı, ağzınızdan dökülen her söze önem gösterilen bir gündesiniz. İşinizle ilgili konularda eksik kalan konuları tamamlayabilir ve çalışma arkadaşlarınızın desteği ile karşılaşabilirsiniz. Mesleğiniz dolayısıyla tanışacağınız insanların yeni ve cazip teklifleriyle işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise duygularınızın değerini bilen, size kendinizi özel hissettiren dürüst bir insanla yeni bir aşkın içinde bulabilirsiniz kendinizi.

Günün Olumlaması: Yaşadığım hayatı tüm gerçekliği ile kabul ediyor, hayallerimin düşüncelerimi süslemesine izin veriyorum. Yaratıcı düşüncelerimi gerçeğe dönüştürüyor, takdir görüyor ve kazançlı çıkıyorum.

Günün Kristali: Selenit

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşanacak önemli gelişmelere işaret ediyor. Fikir ve projeleriniz üstlerinizin desteğiyle düşündüğünüzden çok daha üst noktalara taşınabilir. Yine bugün iş arayan Yay’lar bekledikleri işi bulabilirler. Kendinize güvenin ve fırsatları değerlendirmek için elinizi çabuk tutun. Sanatın herhangi bir dalıyla ilgileniyorsanız önemli bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Bugün dikkat etmeniz gereken konu, kelimeleriniz. Düşünmeden konuşacağınız her söz aleyhinize dönebilir. Kelimelerin gücünün farkına varın ve yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için dikkatli davranın. Yediklerinize dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Zihnim mükemmel bir faaliyet içinde, araştırıp öğrenmek istediğim tüm bilgileri özümsüyor, öğreniyor ve kaydediyorum. Bilginin peşinden gittikçe zihin kapasitem daha da büyüyerek aktif bir hale geliyor. Yeni öğretiler için bana yardımcı oluyor.

Günün Kristali: Akik

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda hayalperest insanların yanıltıcı tekliflerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Süslü püslü sözler büyük bir yanılgının içine girmenize sebep olabilir! Başkalarının etkisi altında kalabileceğiniz bu süreçte eş ya da sevgilinizle ilişkinizde de tutumunuz önem kazanmakta. Yıkıcı değil, yapıcı davranışlar içinde olmalısınız. Haksızlığa uğradığınızı düşünürken haksızlık edebilir, ilerleyen zamanlarda bunun zararları deneyimleyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanı başkalarının sözlerinin etkisi altında kalarak kırmanız büyük pişmanlıklar yaşamanıza sebep olabilir!

Günün Olumlaması: Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman ve sonsuz bilgi her zaman mevcut. Onlar tam zamanımda karşıma çıkıyorlar ve ben de uzanıp onları alıyorum. Ben huzur içinde ve sağlıklıyım, sahip olduğum her şey için şükürler olsun.

Günün Kristali: Sitrin

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün özel yaşamınızla ilgili konuların ön plana çıkacağına işaret etmekte. Uzun süredir devam eden bir beraberlik içindeyseniz ve haksızlığa uğradığınız bir konunun kapanmak bilmeyen izlerini taşıyorsanız lehinize yaşanacak sürpriz gelişmelere hazır olun. Haklılığınızın ortaya çıkması ile güçlenecek ve önemli gelişmelerle moral bulacaksınız. İş hayatınızda ise beklemede kalan işleriniz bugün hızlı bir şekilde ilerleyecek, belirsizliğin ortadan kalkması ile maddi ve manevi rahatlayacaksınız. Bugün tüm dikkatinizi bireysel anlamda sizi ilgilendiren konulara yöneltin ve başkalarının sorunlarından mümkün olduğu kadar uzak durarak ilgilenmeyin.

Günün Olumlaması: Yeteneklerim ve zekam için sonsuz şükürler ediyorum. Kendimi sınırlamama neden olan kaygı ve karamsarlığımdan tamamen uzaklaşıyorum.

Günün Kristali: Kehribar

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün zihninizin çok yüksek bir enerji ile donatıldığını müjdelemekte. Yaptığınız işte önemli konuşmalar, görüşmeler ve kalıcı iş birlikleri olabilir. Bu olumlu enerjiyi kariyer hayatınızı yeniden şekillendirmek için kullanabilirsiniz. Bugün özel yaşamınızda da sevindirici gelişmeler yaşayabilir, beklediğiniz bir haberi alarak yeni başlangıçlar için hazırlık sürecine girebilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizden gelecek güzel bir haberle sevinebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Akışa teslim olmanın verdiği huzurla kontrolü ele aldım. Daha sakin ve kararlıyım. Her şey en yüce hayrıma olması gerektiği gibi gelişiyor. Bunun sonucunda ben, sevdiklerim incinmeden, kırılmadan, haksızlığa uğramadan olumlu sonuçlarla karşılaşacak ve yeniden yapılanmanın keyfini çıkaracağız.

Günün Kristali: Azurit
hurriyetaile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar