30 Eylül Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere, tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda ise özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Bugün burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak. Cesur davranışlar içinde, isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Koç’lar, bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliği iş hayatınıza vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek buna şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Rengi: Parlak Kırmızı

Günün Kristali: Pirit

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, zihninizin bir hayli karışık olacağına işaret etmekte. İsteklerinizi ve yaptıklarınızı sorgulayacağınız bir gündesiniz. Geçmişte size doğru gelen şeyler bugün gelmeyebilir ve o dönemlerde istemeden de olsa sergilediğiniz davranışlarınızdan pişmanlık duyabilirsiniz. Bu duyguyu olumsuzluk olarak algılamaktansa kendinize yaptığınız bir öz eleştiri olarak değerlendirip kendinize yeni bir yol çizebilir ve bundan sonrası için içinizdeki sesi dinleyerek doğrularınızı hayata geçirebilirsiniz. Uzun süredir sabrettiğiniz konularda isyan bayrağını çekebilirsiniz. İlişkinizi sorgulayarak haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz tavırlarını düzeltmesi için eşinize ciddi bir uyarı yapabilirsiniz. Kıskançlıkların sebep olacağı tartışmalara karşı ise tahammül göstermeniz oldukça güç. Bu süre içinde bekar Boğa’lar, kısa süreli ilişkiler içine girmekten uzak durmalı, anlık heveslerle duygularınızı birbirine karıştırmadan hareket etmelisiniz.

Günün Olumlaması: Geçmişte yaptığım olumsuz davranışlarımın neden olduğu olayları ve kendimi sevgiyle affediyorum. Bugünkü olgunluğum inançlarımla gelişmeye devam ederken, ben yeni kararlar alıyor ve bunları uyguluyorum. İnsanları her haliyle seviyor ve değişmelerini beklemiyorum. Herkes yaşamımda olması gereken yerde. Dengeli ve huzurluyum.

Günün Kristali: Yakut

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Son derece huzurlu ve keyif dolu bir Pazar günü sizleri karşılıyor. Yoğun duygular, keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın ve kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi, sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızdaki dış etkiler ilişkinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Kendi aranızda sorunlarınızı çözümlemeye çalışmalı ve dışarıya karşı birlikte güçlü bir tavır sergilemelisiniz. Bugün sağlık problemlerine karşı duyarlı olmalı, özellikle alkol ve bilmediğiniz ilaçları kullanmamaya özen göstermelisiniz. Karaciğerle ilgili problemler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Öz benliğimden ayrılmam, hem de hiç bir zaman. Bir önceki gibi olmam, gelişerek aydınlanırım. Evrende her şey beni değiştirmek için vardır. Attığım adım; eşim, arkadaşlarım, ailem, sevdiklerim ve sevmediklerim beni olgunlaştırarak değiştirir hep iyiye, hep güzele…

Günün Kristali: Ametist

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Bugün kendinizi şımartın ve sizi ne mutlu ediyorsa o yöne ilerleyin. Gökyüzü duygularınızı harekete geçirdiğinden, değer yargılarınız daha da gelişecek. Her şeyden önemlisi başkaları için yaşamayı bir kenara bırakıp kendinize değer verecek ve kendi isteklerinizi hayata geçirmek için cesur adımlar atacaksınız. Kendinize güvenin ve ilerleyin. Duygusal hayatınızda yaşanan tutarsızlıklar yüreğinizdeki korkuları dengeleyememeniz, enerjinizin düşmesine ve gereken performansı sergileyememenize sebep olmakta. Bir an evvel kendinize gelmeli, korkularınızı gündelik hayatınızın bir parçası haline getirmekten vazgeçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır, kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim. Ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.

Günün Rengi: Kırmızı

Günün Kristali: Agat

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü bugün, oldukça neşeli ve enerjik bir ruh halinde olacağınıza işaret etmekte. Kendinize olan güven ve saygınız çevrenizi de fazlasıyla etkileyecektir. Kararlı davranışlarınız ve haklarınıza sahip çıkarak hareket etmeniz, adeta yaşadığınız zorluklardan sonra ayağa kalkmanızın imkansız olduğu düşüncesinde olan kişilere vereceğiniz en güzel cevaptır. Adeta karanlık günlerin ardından doğan Güneş gibi yaşam sizin için yeniden şekillenmekte ve siz yaşanmışlıklarınızın ruhunuza kattığı derinlikle, iş ve özel yaşamınızda yenilenmektesiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklar ve davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor, yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, ruhsal ve kişisel gelişiminizde deneyimleyeceğiniz olumlu gelişmelerle sizi yaşamın her alanında farklı noktalara taşıyacak enerjilere sahip. Farkındalığınızın oldukça yüksek olduğu bir gündesiniz. Daha önce farkına varamadığınız birçok ayrıntıyı fark edebilir, bunların üzerine düşünerek bilinç düzeyinizi yükseltecek çalışmalara başlayabilirsiniz. Değerlerinize daha fazla sahip çıkacağınız, kendinize her zamankinden daha fazla değer vermeye başlayacağınız özel zamanlardasınız. Yaşamınızdaki dengelerin yer değiştirmeye başlaması ile birlikte hem iş hem de özel yaşamınızda isteklerinizi net bir şekilde ortaya koyacak, rotanızı belirleyerek hareket edeceksiniz.

Günün Olumlaması: Duygularımı ifade etmeyi seçiyorum; sevgimi, aşkımı, kızgınlıklarımı… Böylelikle kendimi dengeliyor ve beni engelleyen tüm enerjilerden uzaklaşıyor, benliğimle bütünleşmenin huzurunu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kaplan gözü

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, yaşadığınız her şeye isyan eder bir tutum içinde olabileceğinize işaret etmekte. Başkaları için yaşamaktan yoruldunuz. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve değişmelisiniz artık. Korkularınızın üzerine gitmeli, tercihinizi belirleyerek hareket etmelisiniz ve bilmelisiniz ki siz ne yaparsanız yapın yaşamınızdaki insanların karakterlerini değiştiremezsiniz. Burada yapacağınız tek şey akıllıca seçimlerinizdir. Bugün içinizdeki isyancı ruh ayaklanacaktır. Arkanızdaki tüm köprüleri yakmayın. İlerde bunlara gerek duyabilirsiniz. Başka insanların da en az sizin kadar özgürlüğe ve bağımsızlığa ihtiyacı olduğunu unutmayın. Daima isteyen ve bencil olmaktan kaçının. Özgürlüğün kısıtlanması sizi öfkelendirmesin. Bu enerjilerin geçmesini bekleyin.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyor, insanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

akrep-50.jpg
AKREP
Bugün sezgilerinize güvenin çünkü onlar sizi yarı yolda bırakmayacak kadar kuvvetli ve yol göstericidirler. Bugünlerde mücadele etmekten kaçındığınız ve yorulduğunuz konulara karşı savaşçı ruhunuz uyanıyor adeta. Amaçlarınız, idealleriniz ve doğrularınız için mücadele eden yapınızı ortaya koyma zamanıdır şimdi. Bugün özel hayatınızdaki gelişmeler oldukça dikkat çekici. Eş ya da sevgilinizle ilgili gerçeği yansıtmayan bir şeyler duyabilirsiniz. Emin olmadığınız hiçbir konuda yanılgıya düşmemelisiniz. Birlikte olduğunuz insana güveniniz tamsa aşkınıza sahip çıkmalı ve bu haberleri çıkaranlara meydan okumalısınız.

Günün Olumlaması: Hayatımın en şanslı, en başarılı, en sağlıklı, en mutlu dönemini sevgiyle karşılıyorum. Tevazuum, içtenliğim ve inançlarımdan aldığım güçle bana sunulan şansları en iyi şekilde değerlendiriyor, başarılı sonuçlar elde ederek emin adımlarla ilerliyorum.

Günün Kristali: Oniks

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün Adeta tepeden tırnağa yenilenecek, arınacak ve hürriyetinizi ele aldığınızı hissedeceğinize işaret etmekte. Zihninizi bulandıran, sizi ruhsal ve bedensel olarak yoran tüm enerjiler çıkıp gidiyor hayatınızdan. Eylül ayı sizler için sevindirici gelişmeleri müjdelemekte. Bu süre içinde disiplinli davranmayı elden bırakmamalı ve başladığınız her işin sonunu getirmek için gayret göstermekten çekinmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizle ilişkiniz yeni bir boyut kazanabilir. Fiziksel olarak kendinize biraz özen göstermeniz kaybettiğinizi düşündüğünüz heyecanı size tekrar kazandıracaktır. Bekar Yay’lar, sizler ise çekiciliğinizle karşı cinsin üzerinde çok olumlu etkiler bırakacak ve hayranlarınızı artıracaksınız.

Günün Olumlaması: Kendim olmaktan mutluyum. Ruhumu tüm negatif enerjilerden arındırmış olmanın huzuru ile yepyeni başlangıçlara yürüyorum. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum.

Günün Kristali: Carnelian

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü bugün, karşı cinsle sudan sebepler yüzünden yaşanabilecek tartışmalara işaret etmekte. Önemli olmayan konular yüzünden birbirinizi kırdığınıza daha sonra çok pişman olabilirsiniz. Bugün her zamankinden daha fazla anlayışlı olmayı deneyebilirsiniz. Karşılaşmaktan hoşlanmayacağınız insanlarla bir araya gelmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sizin için ne kadar zor olsa da diplomatik davranmaya özen gösterin. Parasal konularda yaşanan olumlu bir gelişme sizi oldukça sevindirebilir.

Günün Olumlaması: Çevremdeki dengeyi sağlayabilmek ve kendi huzurumu muhafaza edebilmek için Güneş gibi sıcak, Mars gibi cesaretli, Ay gibi duygusal olmayı ve bu üçlünün birleşimiyle davranmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Parlak kırmızı

Günün Kristali: Labradorit

kova-50.jpg
KOVA
Gökyüzü bugün, sizleri geçmişte kalan bir ilişkinin yüreğinizi saran fırtınasıyla baş başa bırakabilir. O dönemde yaşadığınız zorlu şartların etkisi ile yanlış ilişkilere yol alarak, yüreğinizin sahibi kişiyle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Evrenin size sunmuş olduğu bu şansı sonuna kadar değerlendirmeli ve yüreğinizin sizi götürdüğü yere kararlılıkla gitmelisiniz. Yaşadığınız zorluklar ve acı deneyimler sizleri olgunlaştırdı. Haklarınıza sahip çıkın ve hiç kimsenin mutluluğunuzu etkilemesine izin vermeyin. Aileniz ve yakınlarınızla ise bugün tartışmaların içine çekilmek istenebilirsiniz, dikkatli davranın ve olayların dışında kalın. Kişisel bakım, saç kesme, boyama için uygun bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Göklerin bilgeliğiyle çıktığım yolda, özümden gelen sese kulak veriyorum. Mavinin derinliği ile aydınlanıyor; bilgimi, sevgimle ve emeğimle zenginleştiriyorum. Yeteneklerimi geliştirerek, yapmam gereken hiçbir şeyi ertelemeden, bahane bulmadan, korkmadan, cesurca ortaya koyuyor ve kazanarak ilerliyorum.

Günün Kristali: Dumanlı Kuvars

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, arkadaşlarınız aracılığı ile yaşayacağınız deneyimlere işaret etmekte. Uzun süredir sizden saklanan bir olayın iç yüzünü öğrenebilir, arkadaşınızın aslında hiç de sizin tahmin etmediğiniz gibi biri olmadığını öğrenebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol altında tutun ve ona, onun yaptığı gibi karşılık vermemeye özen gösterin. Bugün özel yaşamınızda da eş ve eşin yakınlarından kaynaklanan problemler söz konusu olabilir. Son sözü söylemeden bırakın, herkes eteğindeki taşları döksün, sabırlı davranın. Bekar Balık’lar, sürpriz bir haber ya da bir teklifle aşk hayatınız hareketlenebilir.

Günün Olumlaması: Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak, yaşamımın her anında rahatım. Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyor ve dengeliyorum. Dikkatli ve özenli yaşıyorum.

Günün Kristali: Sitrin

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.918
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, eş ya da sevgilinizin size yaşattığı olumsuzlukların izlerini ruhunuz başta olmak üzere, tüm hayatınızdan silmeniz için destekliyor sizleri. Sezgilerinize güvenin ve cesaretli davranın. Hiçbir şey sizin mutluğunuzdan daha değerli değildir. Başkalarının size vermediği değeri onlara vermekten vazgeçin ve yaşadıklarınızı değiştirebilecek olduğunuzun bilinci ile hareket edin. Yüreğinizin sesine kulak verin. Hayata bir kez geldiğinizi hatırlayın. Özel yaşamınızda ise özgürlük ihtiyacınız yükselerek ilişkinizi sorgulayabilirsiniz. Anlık kararlar daha sonrası için büyük pişmanlıklar yaşamanıza neden olabilir. Bugün burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi, plan ve düşüncelerinize netlik kazandırırken sizleri olduğunuzdan daha da güçlü bir ruh hali içine sokacak. Cesur davranışlar içinde, isteklerine ulaşmak isteyen çalışkan bir asker gibi hedeflerinize ulaşmak için mücadele ederek isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz. Bekar Koç’lar, bu süre içinde yeni bir ilişkiye adım atmak yerine önceliği iş hayatınıza vermelisiniz.

Günün Olumlaması: Sevginin ve inancın gücünün var olan zorlu şartları değiştirebileceğine tüm kalbimle inanıyor ve deneyimleyerek buna şahitlik ediyorum. Sevgiyi paylaştıkça her geçen gün yoluna giren ilişkilere, zenginliğe, bolluk ve berekete sahip olmanın şükrünü yaşıyorum.

Günün Kristali: Pirit

:bestas:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.711
ikizler-50.jpg
İKİZLER
Son derece huzurlu ve keyif dolu bir Pazar günü sizleri karşılıyor. Yoğun duygular, keyifli paylaşımlar günün enerjileri arasında. Bulunduğunuz kalabalık ortamın içinde yalnızlığınızın ve kendinizle baş başa kalmanın içsel sesi, sahip olduğunuz güzelliklerin ne kadar değerli olduğunu daha iyi kavramanıza neden olacak. Özel yaşamınızdaki dış etkiler ilişkinizde gerginlikler yaşamanıza sebep olabilir. Kendi aranızda sorunlarınızı çözümlemeye çalışmalı ve dışarıya karşı birlikte güçlü bir tavır sergilemelisiniz. Bugün sağlık problemlerine karşı duyarlı olmalı, özellikle alkol ve bilmediğiniz ilaçları kullanmamaya özen göstermelisiniz. Karaciğerle ilgili problemler yaşanabilir.

Günün Olumlaması: Öz benliğimden ayrılmam, hem de hiç bir zaman. Bir önceki gibi olmam, gelişerek aydınlanırım. Evrende her şey beni değiştirmek için vardır. Attığım adım; eşim, arkadaşlarım, ailem, sevdiklerim ve sevmediklerim beni olgunlaştırarak değiştirir hep iyiye, hep güzele…

Günün Kristali: Ametist

:uzgun::uzgun: tutmadı buğün :uzgun:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
TERAZİ
Gökyüzü bugün, yaşadığınız her şeye isyan eder bir tutum içinde olabileceğinize işaret etmekte. Başkaları için yaşamaktan yoruldunuz. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve değişmelisiniz artık. Korkularınızın üzerine gitmeli, tercihinizi belirleyerek hareket etmelisiniz ve bilmelisiniz ki siz ne yaparsanız yapın yaşamınızdaki insanların karakterlerini değiştiremezsiniz. Burada yapacağınız tek şey akıllıca seçimlerinizdir. Bugün içinizdeki isyancı ruh ayaklanacaktır. Arkanızdaki tüm köprüleri yakmayın. İlerde bunlara gerek duyabilirsiniz. Başka insanların da en az sizin kadar özgürlüğe ve bağımsızlığa ihtiyacı olduğunu unutmayın. Daima isteyen ve bencil olmaktan kaçının. Özgürlüğün kısıtlanması sizi öfkelendirmesin. Bu enerjilerin geçmesini bekleyin.

Günün Olumlaması: Yaptığım işe ruhumdan gelen güzellikleri yansıtıyor, insanların da ruhlarına hitap etmeyi başarıyorum. Mistik dünyanın gizemli kapılarını araladıkça daha çok öğreniyor, bilgeliğe giden yolda ilerliyorum. Benden çıkıp hiç olmayı, hiçten çıkıp var olmayı ve tüm kalbimle paylaşmayı öğreniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar