Gökyüzü yakınlarınız ve çalışma arkadaşlarınızla olan sıkıntıların son bulacağına işaret etmekte. İş hayatınızda önemli gelişmeler söz konusu. Emeklerinizin karşılığını alabilmek için yaklaşımınızda daha ciddi olmalı ve öfkenize yenilmemeye özen göstermelisiniz. Geçen hafta yaşadığınız zorluklardan sonra dikkat etmeniz gereken konuların neler olduğunun bilinci ile hareket etmeyi başarırsanız, gün sizin için oldukça keyifli geçecektir. Özel yaşamınızda ise birlikteliği devam eden Koçlar kıskançlığın getireceği ciddi tartışmalar yaşayabilirler. Emin olmadığınız hiçbir konuda güvensizlik yaratabilecek davranışlar içine girmemeye dikkat etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kendimi bağışlıyorum, kendimi seviyorum ve kendi iyiliğim için herkesi bağışlıyorum. Güvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur içindeyim.
Bugün bekar Boğalar yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Evli ve uzun süredir beraberliği devam edenler ise aşkın, sevginin ve paylaşmanın getirdiği tüm güzellikleri yaşayacakları keyifli bir gündeler. İş hayatınızda ise zamanla yarışacaksınız adeta. Ufak tefek aksaklıkların sizi oyalamasına ve yapmanız gerekenlerin gecikmesine sebep olmamasına dikkat etmelisiniz. Bugün sizden yaşça büyük bir dostunuzdan gelecek sürpriz bir destekle şaşırabilir ve hiç beklemediğiniz anda gelen bu manevi destekle kendinizi daha güvende hissederek yaşamınızın her alanında kendinizi büyük bir şevkle ifade ederek, hızla ilerlemeler gerçekleştirebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yaradan şimdi bana yolumu gösteriyor ve mucizeler yaşamımı zenginleştiriyor. İçsel bilgeliğim bana rehberlik ediyor ve ben hayrıma olan her şeye kolaylıkla ulaşıyorum.
Gökyüzü işiniz gereği birlikte çalıştığınız insanlarla iletişime önem vermeniz ve bu konuda duyarlı hareket etmeniz konusunda uyarıcı. Aynı durum özel yaşamınızda da etkili olacak. Yanlış anlaşılmalar, öfkeli tavırlar sergilemenize neden olabilir. Sakin ve duyarlı davranmalı ve öfkenize yenilerek hareket etmemelisiniz. Yakınlarınızla ilgili rahatsızlık duyduğunuz, çözüme kavuşturmanız gereken konulardan kaçmamalısınız. Gerçekleri görerek hareket edin. Onları kırmamak adına yapmanız gerekenin çok üstünde sorumluluk yüklenmeniz mümkündür. Parasal konularda beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Elektronik eşyalarınızla ilgili arızalarla gün boyu ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Her yerde karşıma altın fırsatlar çıkıyor. Her türlü zenginliği kendime çekiyorum. Evrendeki tüm iyiliklere ve bolluğa açığım.
Bugün, iş ve özel hayatınızda aniden gelişen olaylara karşı dikkatli olmalı ve hemen tepki vermekten kaçınmalısınız. Ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalar ve kırgınlıklar söz konusu olabilir. Tüm aksiliklerin üzerinize yağdığı hissine kapılıp karamsar bir ruh hali içine girebilirsiniz. Mümkünse meditasyon yapın, dua edin ve ruhsal enerjinizi dengelemeye çalışın. Bugün gelişen olaylar, sonra pişman olabileceğiniz ani kararlar alıp üzülmenize sebep olabilir. Herhangi bir konuda acil karar vermeden önce, bunun çıkarlarınıza ne kadar uygun olduğunu iyi araştırmalısınız. Bugünün sizler için şifresi: İsteklerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemek ve acele kararlardan uzak durmak.
Günün Olumlaması: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.
Gökyüzü bugün, üzerinizde kimsenin denetimi olmasından hoşlanmayacağınız için, başınıza buyruk bir şekilde hareket edeceğinize işaret etmekte. Kendi isteklerinize düşkünlük, karşı cinsle ilişkinizde mutlak hakimiyet, iradenizi zorla kabul ettirme yönünde tavırlar sergilemenize neden olabilir. Aşk hayatınızda öncelikle kendinizi merkez almanız mümkün. Bu enerjiyi, olumlu bir şekilde kullanmanın yolu, ilişkiniz olsun veya olmasın, bencil düşünmemek olmamalıdır. İş hayatınızda ise oldukça şanslı bir gündesiniz. Herhangi bir fırsatla karşılaştığınız anda hemen harekete geçin ve gelişmeleri disiplinli bir şekilde takip edin.
Günün Olumlaması: Tüm becerilerimi ve iyi özelliklerimi kabul ediyorum ve şimdi faaliyete geçiriyorum. Yeteneklerimi, emekle ve sabırla geliştirdim. Şimdi, kendime güvenme ve yeteneklerimi ortaya koyma zamanı.
Gökyüzü bugün, kendi değeriniz hakkında düşünmenizi ve kendi güvenliğinizi ön plana alarak hareket etmeniz gerektiğine işaret etmekte. Yani herhangi bir konuda acil karar vermeden önce, bunun çıkarlarınıza ne kadar uygun olduğunu iyi araştırmalısınız. Bugün görüşmeler, toplantılar ve sohbetler için idealdir. Yeteneklerinizi ortaya koyup, takdir edilip, hak ettiğiniz başarıya ulaşabileceğiniz bu şanslı dönemin keyfini çıkarın. Var olan şartları koruyarak daha ileri noktalara ulaşabilmeniz için öncelikle kendinize öz eleştiride bulunmalı ve planlar yaparak yolunuzda ilerlemelisiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise bugünlerde konsantrasyonunuzun çok çabuk dağılması. Araç kullanırken her zamankinden çok daha fazla dikkatli olmanızda yarar var.
Günün Olumlaması: Gücümü geri alıyorum ve kendi kendimi yönetiyorum. Ben özgürüm. Yaşama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda.
Planlama, karar verme ve girişkenlik bugünün şifresidir. Çok yoğun haberleşme trafiği ile iletişimin yoğun olacağı bir gün olacak sizler için. Yoğunluktan dolayı bazı önemli görüşmelerinizi atlayabilirsiniz, dikkatli davranın. Geçmişte sizin öz güveninizi zedelemiş biri ile tekrar karşılaşmanız mümkün. Fakat bu insanın neden geçmişte kaldığı fikri aklınızdan çıkmasın ve size tekrar aynı duyguları yaşatmasına izin vermeyerek yolunuza devam edin. Hırsızlık ve kayıplara karşı dışarı çıktığınızda dikkatli davranın. Bir anlık dalgınlığınızın bedeli pahalıya patlayabilir. Özel hayatınızla ilgili konularda geçmişe ait konuların gündeminize gelebilir. Böyle bir durumda ilişkiye başlamak ve bunu sürdürmek pek mümkün gözükmüyor. İlişkisinde sorun yaşayanların da aynı şekilde durumları gözden geçirmesi ve ani kararlar almadan önce kendileriyle hesaplaşmada bulunmaları yararlıdır. Yani beklemeli, incelemeli ve ani hareketlerden kaçınmalısınız.
Günün olumlaması: Yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum. Bilinçaltımın en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.
Bugün içe dönük ve hırçın bir ruh halinde olabilirsiniz. Sizi sinirlendirmek oldukça kolaydır. Hem iş hem de özel hayatınızda sonradan pişman olabileceğiniz pek çok hata yapabileceğiniz bir gündesiniz. Sakinliğinizi muhafaza etmeye çalışmalı ve içinde bulunduğunuz hırçın ruh halinden bir an evvel sıyrılmaya bakmalısınız. Özel hayatınızda isteklerinizin yansıması kelimelerinizde gizlidir ve beraber olduğunuz insanın bunu anlayıp anlamayacağını test edersiniz. İlişkinizde birçok şeyi değiştirmeyi isteğiniz oldukça kuvvetlidir ve bunu başarabilecek irade gücüne sahipsiniz, yeter ki seçimlerinizi adil bir şekilde gerçekleştirin.
Günün Olumlaması: Kendimle tüm samimiyetimle yüzleşiyor, olumsuz yanlarımı sevgiyle düzelterek kararlarımı en tarafsız düşüncelerimle adil bir şekilde alıyorum ve doğruyu görüyorum.
Gökyüzü bugün bilinçaltınızda biriken enerjilerin dış dünyanıza yansıyacağına işaret etmekte. Bu enerji; pasif agresif denilen tarzda bir enerjidir. Duygularınızı tam olarak yüreğiniz veya kafanızın içinde oturtmanız kolay olmayabilir. Özel yaşamınızda üzücü bir beraberliğin ardından yeni bir ilişkiye başlamak kolay olmayabilir. Hala bazı durumlarla ilgili yüzleşmelerde bulunuyor olabilirsiniz. Kendi içinizde inandıklarınızla gerçek hayatta yaşadıklarınız arasındaki farklılıklar, kafanızın içini meşgul ediyor olabilir. Bugün meditasyon yapın ve kendinize zaman ayırarak ruhsal enerjinizi yükseltmeye çalışın.
Günün Olumlaması: Sakin ve huzurluyum, yaşanmışlıklarımdan gelen can sıkıntılarımın beni zor duruma sokacak kelimeler olarak dilimden dökülmesine izin vermiyorum. Sözlerimi seçerek, beni ve çevremi huzursuz etmeyecek şekilde ifade ediyorum.
Bugün iş ve özel yaşamınızda olumsuz olayları düzene sokabilmek için zihninizde hedefiniz bellidir. Artık yanlış insanlara verdiğiniz emek ve değerden dolayı yaşamınızda sevgileriyle yanınızda olan insanları üzmemelisiniz. Bunun içinde hedeflerinizi gerçekleştirmek adına planlı hareket etmeye başlamalısınız. Gün içinde, daha önceden kararlaştırılmış ve elinize geçmesi muhtemel paralarla ilgili görüşmeler gündeme gelebilir. Bu konuda tavırlarınız oldukça serttir. Uzlaşmacı bir tutum izleseniz de, eğer dışarıdan size uymayan bir teklif veya baskı gelirse bu konuda taviz vermeyeceğiniz açıktır. Gerek aşk, gerek iş ve gerekse maddi konularda sabırlı, uyumlu hareket etmeye çalışmalı ve sabırlı olmalısınız.
Günün Olumlaması: Yaşama, sevdiklerime, işime duyduğum aşk, zorluklar karşısında azmimi inançlarımı kuvvetlendiren yegane ve büyük bir güçtür. Bu duyguyu yaşıyor olmanın şansıyla her günüm bolluk, bereket, huzur ve sağlık dolu.
Gökyüzü yeni bir ilişkiye başlamak veya devam eden ilişkinizle alakalı konularda ani kararlar almak ve bunları yürürlüğe koymanın mümkün olmadığına işaret etmekte. Buna rağmen bir ilişkiye adım atmayı düşünüyorsanız iki kez düşünmeniz faydanıza olacaktır. Başta sosyal hayatın içindeki ilişkileriniz olmak üzere, özel hayatınızla ilgili mevzularda aksayan veya sorun çıkaran durumları ele alarak temkinli bir şekilde hareket etmeniz gerekli. İlişkisi düzgün seyirde gidenler ise, bugünü ortak aktiviteler belirleyerek birlikte zaman geçirmeli ve sorunları enine boyuna objektif bir tavılar değerlendirmelisiniz. Ortak hedefler belirlemeniz ve ileriye yönelik düşünmeniz, bu hedefleri hayata geçirmeniz mümkün hale gelebilir.
Günün Olumlaması: İhtiyacım olan ve arzu ettiğim şeyleri ortaya çıkaran, kendime çeken ilahi bir yeteneğe sahibim. Şimdi beklediğim ve beklemediğim kaynaklardan gelen gelirler bana ulaşıyor.
Gökyüzü bugün sizleri bir yıldız gibi parlatıyor adeta. Yaşamın her alanında huzur ve ahengi yakalayabilirsiniz. Sizi rahatsız eden durumları bile düzeltebilecek müthiş bir enerjiniz var. İş hayatınızda gereksiz inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Gökyüzünün bugünkü şifresi sen-ben demek yerine biz demeyi bilmektir. O zaman yapılması gereken, bizlik duygusu içinde paylaşımda bulunmaktır. Bu şekilde davranmanız size güçlü dostluklar kazandıracağı gibi, popülerliğinizin yükselmesinde de etkili olabilir. Yakın çevre ve ailenizle keyifli paylaşımlar yaşayabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimin sesine kulak verdiğimde aydınlanıyor, ben olmaktan çıkıp bütünün hayrına doğru yol alıyorum, Benliğin esir edici ağırlığından kurtuluyor, biz olma yolunda tamamlanıyorum. Sevgiyle, aşkla öğreniyor, paylaşıyor ve aydınlanıyorum.
Kaynak Hürriyet ailem.