KOÇ
Gezegensel enerjiler sizleri bugün gergin bir ruh haline sokabilir. Özellikle mesai arkadaşlarınızla ve yakınlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Sinirli ve gergin olduğunuz için size düşmanca tavırlar besleyen insanların dikkatini çekerek bu halinizden faydalanmaya kalkmalarına sebep olabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise anlayışlı tavrınızla olumsuzlukların üstesinden gelebileceğiniz bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yüreğimde kopan her fırtınadan sonra yenilmeden, değişmeden ve özüme sadık kalarak yenilendim. Yenilenirken geliştim, öğrendikçe aydınlandım, okyanusta bir damla olmanın şükrüne vardım. Şimdi yaşam bana nimetlerini bolca akıtıyor ve ben tüm akıl yetilerimle, emeğimle; işime, eşime, sevdiklerime sarılıyor, zenginliğime zenginlik katarak ilerliyorum
Günün Rengi: Siyah
Günün Kristali: Yakut
BOĞA
Bugün işinizle ilgili önemli görüşmelerinizi beklemede tutmalı, tüm görüşmelerinizi titizlik içinde birkaç gün sonra gerçekleştirmelisiniz. Gökyüzünün gün boyunca sizler için şifresi, sakinliğinizi koruyarak anlık öfke ile kararlar vermemeniz yönündedir. Eğer öfkenizi dengeleyemezseniz isteklerinize ulaşmakta kendi kendinize engeller yaratabilirsiniz, dikkatli davranın. Özel yaşamınız da adı gibi özel olmalı. Dışarıdan hiç kimse sorun ya da mutluluğunuzu bilmesi gerekenden fazla bilmemeli. Birlikteliğiniz maddi anlamda da her ikiniz için yükselişi getirecek.
Günün Olumlaması: Aynaya baktığımda gördüğüm yüzü, ruhumu ve bedenimi seviyorum. Yaşamımda düzenlemelerde bulunuyor, hiç kimsenin beni üzmesine izin vermiyorum. Kimin dostum kimin düşmanım olduğunu biliyor, gitmesi gerekeni kararlılıkla yaşamımdan gönderiyor, yeni başlangıçlar yaparak sağlıkla ve huzurla nefes alıyor, görmediğim ya da göremediğim güzelliklerin farkına varıyorum.
Günün Kristali: Labradorit
İKİZLER
Gökyüzü bugün, iş hayatınızın bir hayli önem kazandığına dikkat çekmekte. İşinin uzmanı kişilerden alacağınız öneri ve destekle kendinize olan güveninizi birleştirecek, önemli girişimler elde edecek, gelen her şansı akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi anlamda da hızlı gelişmelerle ilerlemeler kaydedeceksiniz. Özel yaşamınızda ise bekar İkizler, eski bir arkadaşlık aşka dönüşebilir. Korkmadan aşkın rüzgarına kapılabilirsiniz. Kalp kırıklıklarınızı unutturacak ruh eşi her an kalbinizin kapısından içeri girebilir. Evli İkizler ise eşinizden gelecek duygu dolu sözler ilişkinizi daha da kuvvetlendirecektir.
Günün Olumlaması: Gürül gürül akan masmavi suların altında ruhumu ve bedenimi tüm ağırlıklarımdan arındırıyor, hafifliyor, huzura kavuşuyorum. Böylelikle iletişim gücümü ve zekamı en güzel haliyle bütünün hayrına kullanıyor, olumlu sonuçlar elde ediyor, büyük bir heyecan ile yoluma devam ediyorum.
Günün Kristali: Oniks
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, finansal konularda dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bu bir kayıp olabileceği gibi gelmesinden emin olduğunuz bir paranın sudan sebeplerle gelmemesi, alacaklarınıza güvenerek harcamalarda bulunmak zor durumda kalmanıza neden olabilir. Bugün çalışma arkadaşlarınızın görüşlerini yapıcı yönde değerlendirin ve yanlış anlayarak gereksiz tartışmalar içinde olmamaya özen gösterin. Özel yaşamınızda ise kendi yakınlarınızla ilgili konularla moral bulacaksınız. Uzun zamandır aile içinde yaşanan bir konu çözüme kavuşabilir, sizler de rahat bir nefes alıp bireysel konularla daha rahat ilgilenebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Ruhumdaki ışık Güneş gibi aydınlatıyor her yanı. Sevginin, huzurun ve aşkın içindeyim. Sağlıkla başladığım her güne hamd ediyor, yaşamımın her anını bütünün hayrına en güzel haliyle değerlendiriyorum.
Günün Kristali: Carnelian
ASLAN
Gökyüzü bugün, aceleciliğinizden kaynaklanabilecek ev kazalarına dikkat etmeniz için uyarıyor sizleri. Bu dönem sorumluluklarınızı sonuna kadar sahiplenerek hareket etmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda istekli çalışmanız sayesinde birilerinin dikkatini çekmeyi başaracak ve iş yaptığınız alanlarda yeni kapıların açılmasıyla heyecanlanacaksınız. Hayatınızın durgun ve kötüye giden yanlarında hızla yaşanacak gelişmeler ne kadar doğru bir yol seçtiğinize daha iyi idrak edebilmenizi sağlayacak. Başkalarından önce kendinize güvenerek hareket etmelisiniz. Olayların sizi götürdüğü yere değil sizin girişimlerinizin karşılığında isteklerinizi yönlendirebilen kişi olmanız önemlidir.
Günün Olumlaması: Pratik zekama güveniyor ve soğukkanlılığımı koruyarak hareket ediyorum. Suları aktığı yönden çeviremem ama taşmasını engelleyecek fikirler üretip uygulayabilirim. Zekamı sezgimle ve yeteneklerimle birleştiriyor ve akışın getirdiği zorluklara karşı mücadele etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Kedi gözü
BAŞAK
Bugün gündeminizi iş hayatınızla ilgili konular fazlasıyla meşgul edecek. Çift fikirli insanların yanar döner tavırlarının zihninizi karıştırmasına izin vermeyin ve bu dönemde birlikte çalıştığınız insanlara karşı disiplinli davranın. Yasal olarak düzenleyeceğiniz belgelerle kendinizi garantiye alın. Yeteneklerinizin karşılığını almaya başlayacağınız bu dönemde iş hayatının sorumluluklarını taşıyarak birlikte çalıştığınız kurum ve kişilere karşı da yansıtmanız faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın ailevi problemleri ile ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu ilginizi belli bir mesafede tutmanız sizin için daha iyi olacaktır. Hoş olmayan bir konunun tarafı olmaya mecbur bırakılabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime ve sezgilerime güveniyorum. Kimsenin beni yapmak istediklerime ulaşmamdan engellemesine izin vermeden kararlılıkla ve inançla hedeflerime doğru yol almaya devam ediyorum.
Günün Kristali: Kalsedon
TERAZİ
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda özellikle iş verenler için birlikte çalıştıkları insanların arasında adaletli yaklaşımlarla hareket etmelerinin onları kazançlı çıkaracağına işaret ediyor. Bu dönem, gözyaşları içinde kendini haklı çıkarmaya çalışanlarla, gururlu yapılarından dolayı uğramış olduğu haksızlığı ortaya çıkarmak için bağırıp çağırmadan sükûnet içinde kendini ifade etmeye çalışan kişiler arasındaki farka idrak edebilmeli ve çalışma arkadaşlarınız arasındaki düzenlemeleri kontrollü bir şekilde yerine getirebilmelisiniz. Siz bir çalışansanız yine çalışma arkadaşlarınız arasında doğru ile yanlışı adaletli yaklaşımınızla ayırt edebilmelisiniz. Özel yaşamınızda ise yaşadıklarınızla duygularınız arasındaki çığlığa karşı duyarsız kalmamalı ve sezgilerinizin sesine kulak vermelisiniz.
Günün Olumlaması: Siyah ve beyaz kadar birbirine zıt düşüncelerin çelişkisiyle yorulmuş ruhumu gride buluşturmanın huzurunu yaşıyorum. Yaşamımda dengelerin yerini bulması için geçirmiş olduğum sarsıntıların şokunu atlattım. Burada ve şimdiyi kabul ediyor, var gücümle akışa uyum sağlıyorum.
Günün Kristali: Hematit
AKREP
Gökyüzü bugün, olaylara karşı yenilikçi bir tarzda yaklaşarak çözüm odaklı girişimlerde bulunacağınıza işaret etmekte. Bu şekilde hissetmenizde sizi gerçekten seven aile bireyleri ve dostlarınızın payını da unutmamak gerekir. Mücadele ettiğiniz, emek verdiğiniz konularda yaşanacak rahatlamalar iş hayatınızda daha doğru değerlendirmelerle isteklerinizi yavaş yavaş gerçekleştirmenizi sağlayacak. Bugün aranızda problem olan aile bireyleri ile de sevgi ve barış günü olabilir. Özür dilemek büyük bir erdemdir. Özel yaşamınızda ise sevdiğiniz insana olan duygularınızı ifade edin, sizin için ne kadar önemli ve özel olduğunu ona hissettirin.
Günün Olumlaması: Yaşamdan, sevmekten, çalışıp üretmekten korkmuyorum. Sevdikçe ürettikçe daha da verimli olur ve hak ettiğim kazancı ve değeri fazlasıyla alırım. Bu hepimiz için çok karlı bir alışveriştir. Ben diğerlerinden, diğerleri benden kazandıkça bolluk ve bereket olgusu daha da güçlenir.
Günün Kristali: Turmalin
YAY
Bugün var olan şartları yükseltmek için büyük bir değişim ihtiyacı duyarsınız. Sezgileriniz de oldukça kuvvetlidir ve bu konuda sizlere yardımcıdır. Yaşamın size sağlamış olduğu şanslara sahip çıkma zamanıdır şimdi. Biriken gündelik işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz bugün. Yapmak istediklerinizi netleştirin ve kararlarınızdan asla vazgeçmeyin. Arkadaşlarınızın bazı sözleri sinirlerinizin bozulmasına neden olabilir. Şimdi başkalarının ne söyledikleri değil sizin ne istediğiniz önemlidir. Kimsenin sinirlerinizi bozmasına izin vermeden kendinizi yapmak istediklerinize odaklayarak hareket etmelisiniz. İsteyin ve gerçekleştirin. Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kararlar almak için uygun bir zamanda değilsiniz, daha sonra pişmanlık ve üzüntü duymak istemiyorsanız kararlarınızı daha sonrasına bırakmanız daha doğru olacaktır.
Günün Olumlaması: Yüksek zekam şimdi iş başında, duygusal olarak görmediğim, göremediğim ya da görmezden geldiğim her şeyin farkına varmamı, tedbirli olmamı ve doğru kararlar almamı sağlıyor. Yaptığım seçimler, tercih ettiklerim ve yapacaklarım şimdi yüksek zekam sayesinde yeniden şekilleniyor.
Günün Kristali: Labradorit
OĞLAK
Gökyüzü yakınlardan kaynaklanabilecek beklenmedik zararlara karşı uyarıyor sizleri. Bugün hiç tahmin etmediğiniz insanların tamamen zarar vermek amaçlı bir davranışı ile karşılaşabilirsiniz. Şaşırmayın! Şaşırmayın diyorum çünkü defalarca bu ve benzeri olayları yaşadınız. Hiç kimseyi değiştiremezsiniz. Değişecek, yaşamınızda size zarar vermelerini engelleyecek kişi sizsiniz. Kaldırın gözünüzdeki perdeyi ve gerçeklerle yüzleşin. Bunu yaptığınız anda çok daha doğru kararlar alacak ve yaşamın keyfine idrak edeceksiniz. Bırakın size zarar veren art niyetli insanlar yaşamınızdan çıkıp gitsinler. Bu sizin değil onların kaybı olacaktır. İş hayatınızda ise bugün risk gerektiren işlerden uzak durmalı, elinizde olan işleri tamamlayarak hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Kimseden benim gibi davranmasını beklemem. Sorumluluklarımı paylaştığım insanları dikkatlice seçerim. Gördüğüm, eksik kalan bir durum söz konusu olduğunda en yüce hayrıma olacak şekilde onun da sorumluluğunu paylaşır ve kazanımlarımı güçlendiririm.
Günün Kristali: Akik
KOVA
Gökyüzü tüm güzellikleriyle ruhunuzu ve bedeninizi kutsal enerjisi ile kuşatıyor adeta. Bugün öylesine canlı ve enerji dolu hissedersiniz ki yaşama bakış açınız her zamankinden daha pozitiftir. Her şeyin üstesinden gelebileceğinize olan inancınız yapmakta zorlandığınız işlerde bile azminizi arttırarak başarılı olmanızı sağlayacaktır. Bugün ruhunuz adeta yenilenir. Özel yaşamınızda ise evli ve beraberliği devam eden Kovalar, yakınınızdaki kişilere karşı dikkatli davranmalısınız. İstedikleri zaman ilişkinize karışamayacaklarını onlara öğretmenizin zamanı geldi!
Günün Olumlaması: Büyük bir dönencenin içinde deneyimlediğim acı tatlı, hüzünlü öfkeli, duygularımın dengelendiği, isteklerimin net, hedeflerimin ve yüreğimin sesinin doğrultusunda belirlendiği özel ve değerli anlardayım. Her doğan günle kendimi tekrar tekrar keşfediyor, içimde var olanı sevgiyi tevazu ile harmanlayarak hayat yolunda ışığa doğru yürüyorum.
Günün Kristali: Ametist
BALIK
Gökyüzü ektiğinizi biçeceğiniz bir güne işaret etmekte. Bu olumlu da olabilir olumsuz da. Tamamen yaşadıklarınız ve yaşattıklarınız doğrultusunda deneyimler yaşayacaksınız. Eğer siz olumsuz bir durumla karşılaştıysanız isyan edip suçlu aramak yerine kendinizle yüzleşmeli ve neden bu durumda olduğunuzun sorgulamasını yapmalısınız. Hak etmeyen birine fazlasıyla değer mi ? Yoksa hak etmediği şeyler yaşamasına mı sebep oldunuz? Bu soruların cevabının adresi sizsiniz. Bugün kendinizle baş başa kalarak değerlendirmelerde bulunmalısınız. Olumlu yönden ele aldığımızda ise yaptığınız iyi niyetli davranışların mükafatı bugün zorlandığınız hemen her konuda sürpriz gelişmeler ve rahatlamalarla kendini göstercektir.
Günün Olumlaması: Yenilik enerjisini tüm ruhumla çağırıyor, beni de içine katarak yoluma rehber olmasını diliyorum. Eskimiş ruh ve bedenimde ağırlık yaratan tüm enerjileri sevgi ve kararlılıkla evrene iade ediyor, pozitif enerjileri sevgiyle kendime çekerek her alanda sağlıkla ve aşkla başarılı oluyorum.
Günün Kristali: Pembe kuvars