31 Ağustos Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü, hedeflerinizi yükseltmeniz ve var olan şartlarınızı daha iyi değerlendirmeniz için sizleri destekliyor. Eğer işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız yeni yollar aramalı, aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili sizden yaşça büyük insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili bir girişiminiz akşam saatlerinde olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetlidir. Sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, işime ruhumun en güzel yansımalarını katıyor, emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sorumluluklarımı sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim. Yeteneklerim benim güvencemdir.

Günün Rengi: İndigo

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü bugün, disiplinli bir şekilde çalışmanız ve tüm dikkatinizi işinize yöneltmeniz konusunda destekliyor sizleri. Günlerdir yaşadığınız yorucu enerjilerden sonra işinize odaklanarak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Planlı ve organize hareket ettiğiniz takdirde yapmak istediklerinizi zamanında gerçekleştirebileceksiniz. Finansal konularda ortak olduğunuz ya da birlikte çalıştığınız insanlarla değerlendirmelerde bulunmalısınız. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak, sezgilerinize güvenerek hareket edin. Özel yaşamınızda ise mutlu olmak sizin elinizde; ya sevginize sahip çıkıp var olan sorunları ortadan kaldırmak için mücadele edip kazanacaksınız ya da her şeyi yok sayıp ardınıza bakmadan gideceksiniz, karar sizin.

Günün Olumlaması: Yaşamımdaki tüm güzellikler, sahip olduklarım ve olacaklarım için tüm kalbimle şükrediyorum. Düşüncelerim ve isteklerimi kuvvetli inançlarımla birleştiriyor, kendim ve sorumluluğunu taşıdığım insanlar için en doğru kararları alıyorum.

Günün Kristali: Kuvars

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün ruhunuzun tüm güzel yanlarının dışarıya yansımasına izin veriyor. Ruhunuzdaki bu güzel enerji çevrenizdeki tüm insanlara yayılacak ve çözümsüz diye değerlendirdiğiniz konuların çözüme kavuşması için mucizevi bir başlangıç sunacak sizlere. Şimdi işinizle ilgili konularda yeni arayışlara yönelmelisiniz. “Var olan şartlarımı nasıl yükseltebilirim, sesimi daha fazla kitleye nasıl duyurabilirim?” gibi soruları kendinize sormalı ve cevapları arayarak iş hayatınızı yapılandırırken bu cevapları kullanmalısınız. Çalışma azminizin çok yüksek olduğu bu süreçte emeklerinizin karşılığını alacak, hayal ettiğiniz konuma gelebileceksiniz. Özel yaşamınızda sevdiğiniz insana karşı hissettiğiniz duygularınızı ifade edin. Kendi kendinize alınganlıklar yapmamalısınız.

Günün Olumlaması: Yaşamımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri yaşamımın her noktasında heyecanı, bolluğu, güzelliği ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları en yüksek akıl yetilerim ve becerilerimle sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Akuamarin

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün, sorumluluğunuz dahilinde olan tüm konularda yaşanacak olumlu gelişmelerle moral bulacağınıza işaret etmekte. Uzun zaman sonra kendinizi iş hayatınızda hür hissedecek ve düşüncelerinizi hayata geçirebileceksiniz. Özel hayatınızda çocuk sahibi Yengeç’ler, yanlış anlaşılmalardan dolayı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Adil olmalı ve problem her ne ise kendi bakış açınızı baskıcı bir tavırla kabul ettirmeye çalışmamalısınız. Beraberliği olmayan Yengeç’ler, bugün karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşabilirler.

Günün Olumlaması: Ruhumu bir kuş gibi özgür bırakıyor, hayatın akışına uyuyor, inançlarım doğrultusunda teslimiyetin huzurunu yaşıyor, gelen değişim enerjisiyle harmanlanarak yeni başlangıçlara yol alıyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Carnelian

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü sorumluluk duygunuzun ön planda olması gerektiğini vurgulamakta. İş ve özel yaşamınızda bu sayede, engellendiğiniz ya da aksi giden birçok konuda doğru davranışlarınızla sorunlarınızı ortadan kaldırabileceksiniz. Bugün beklediğiniz maddi gelişmeler istediğiniz şekilde gelişebilir. Ödemelerle ilgili sıkıntılarınızın sona ermesi ile rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın yoğun ilgisi, size olan sevgisini tüm davranışlarıyla yansıtması sizi daha da güçlü kılacaktır. İlişkinizi resmileştirmek için karar aşamasındaysanız bugün bu kararınızı kesinleştirebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sevdiklerim ve sevmediklerimin bana kattığı tüm olumlu enerjileri sevgiyle kucaklıyor, olgunluğa giden yolda gelişimime bulundukları katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Düşe kalka yürümeyi öğrendiğim bu yolda ruhumun zenginliklerini yaşamımın tüm engelli yönlerine yansıtıyor, sabırla bileylenerek güçlü adımlarla ilerliyorum.

Günün Rengi: Mavi

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün olumlu enerjileri ile yaşamınızı aydınlatıyor adeta. Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Kişisel bakımınıza zaman ayırabilirseniz olumlu sonuçlar elde edersiniz. Karşı cinsin yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu durum beraberliği olmayan Başak’lar için olumlu iken beraberliği devam edenler için oldukça stresli tartışmaları beraberinde getirebilir. Bugün, bozulan ilişkilerinizi ve sürekli tekrarlayan iletişim problemlerinizi zekanızı kullanarak, kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben bugün umuda sarılıyorum. Geçmişte kalan kalp kırıklıklarımı sevgiyle tamir ediyor, yaşamın bana sunduklarına sevgiyle “hoş geldin” diyorum. Bakış açımı değiştiriyor, olumsuz ve beni engelleyen tüm düşüncelerimi ruhumdan sevgiyle evrene iade ediyorum. Umut ettikçe isteklerime daha kolay ulaşıyor, yeni umutlarla yaşamımda yeni bir sayfa açıyorum.

Günün Kristali: Akik

terazi-50.jpg
TERAZİ
Bugün enerjiniz oldukça yüksektir. Hayata daha olumlu yaklaşımlarla bakar ve tavırlarınızı buna göre belirlersiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda Sabrınız ve becerilerinizi doğru yerde ve doğru zamanda ortaya koyabilmiş olmanın şansıyla karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz ve iletişimdeki başarınız sizlere pek çok kapıyı aralayacaktır. Yakın çevrenizde sizin dışınızda gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylar olumlu da olabilir, olumsuz da. Ailenizi ilgilendiren konularda ise daha hassas ve duyarlı davranmalısınız, farkında olmadan sergilediğiniz tavırlar onları kırmış olabilir.

Günün Olumlaması: Zekamı ve iletişim gücümü seviyorum. Kendimi hiç zorlanmadan olduğum gibi ifade ediyorum. Yüreğimden dilime dökülen sözlerdeki gerçeklik, başarıya giden yolumda tüm kapıları bana ardına kadar açıyor. Şimdi bu kapılardan güvenle ve bilgelikle yürüyorum.

Günün Kristali: Mercan

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü, yakın çevrenizde başarınızı ve mutluluğunuzu bozmak için çabalayan kişilerin farkına varmanız için uyarıyor sizleri. Çevrenizdeki insanları gözlemleyin, tavırlarını ve size yaklaşım şekillerini değerlendirin, size karşı niyetlerini hissettiğinizi onlara bariz bir şekilde hissettirerek hadlerini bildirin. Hiç kimsenin huzurunuzu kaçırmasına fırsat vermemelisiniz. Kararlı olun ve sezgilerinizin sesi ile ilerleyin. Size kötü duygular besleyen insanları yaşamınızdan uzaklaştırmanın zamanı geldi. İş ve özel yaşamınızda ilişkilerinizi gözden geçirin, bitirmeniz gereken ilişkilerinizi bu dönemde bitirin. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden beklentilerinizi dile getirmenin zamanı gelmedi mi sizce de hala?

Günün Olumlaması: Göklerin mavi ışığı ruhumu aydınlatıp karanlıklarımı ışığa çeviriyor. İsteklerimi ve hedeflerimi biliyor, başarıya giden yolda hızla ilerliyor ve isteklerime kolaylıkla ulaşıyorum.

Günün Kristali: Ateş opali

yay-50.jpg
YAY
Bugün sözlerinizin esiri olabilirsiniz. Kelimelerinizi seçerek ifade edin kendinizi. Mümkünse ne iş ne de özel yaşamınızda ikili tartışmalara girmemeye çalışın. Haklıyken haksız duruma düşerek yanlış anlaşılabilir ve sonunda oldukça üzülebilirsiniz. Bugün insanları dinlemeyi seçin, susmanız sizleri kazançlı çıkaracaktır. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin bazı tavırları sizin gibi güvene fazlasıyla önem veren bir burcun mensubunu kuşkulandırabilir. Sizden gizlediği birtakım şeylerin farkına varabilirsiniz. Yine bugün sessiz kalmayı tercih etmeli ve olan biteni anlamadan tepkinizi ortaya koymamalısınız.

Günün Olumlaması: Ey aşk gel bul beni, çıkar düştüğüm yalnızlıktan. Şenlendir ruhumu, aydınlat yüreğimi ve beni gerçeğime ulaştır. Aydınlat, sevgiyle kuşat yaşamımın her anını.

Günün Kristali: Sitrin

oglak-50.jpg
OĞLAK
Bugün her şey üzerinize geliyor gibi hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler sizi zorlayabilir. Ne olursa olsun yaşadığınız olumsuz durumların yaşamınızdan tamamen uzaklaşacağını bilerek sabırlı davranmalısınız. Kendinize güvenin, duygularınıza güvenin ve yaşanmışlıkların getirdiği olgunlukla kendiniz için yeni bir başlangıç yapmayı seçin. Özel yaşamınızda huzursuz bir beraberliğin içindeyseniz birlikte olduğunuz insanla konuşma zamanı geldi de geçiyor bile. Kendinizi daha fazla zorlamanızın anlamı var mı? Bu şekilde yaparak yıpranabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Biliyorum ki gün geceyi aydınlattığında yeni kapılar ve şanslar ardı ardına bana açılacak ve büyük bir inançla o kapılardan geçeceğim. Şansımı en iyi şekilde değerlendirerek yeni başlangıçlar yapacağım.

kova-50.jpg
KOVA
Bugün hemen her konuda söyleyeceğiniz bir şeyler vardır ve insanlar üzerinde oldukça etkili olacaktır. Hoşnut olmadığınız konular dahil olmak üzere isteklerinizi, düşünce ve planlarınızı öylesine güzel bir dille ifade edersiniz ki insanların size hayır deme şansı yoktur adeta. Bugün konuşun, yüreğinizden geldiği gibi hem iş hem de özel yaşamınızda kendinizi ifade etmenin huzur ve özgürlüğünü yaşayabilirsiniz. Özel yaşamınızda siz bir ilişkiyi sonlandırma kararı aldıysanız ve yaşamın getirdiği şartlardan dolayı bu beraberliği devam ettirme durumunuz söz konusu ise daha cesur davranmalı, istediğiniz şartların oluşması için bir an evvel harekete geçmelisiniz.

Günün Olumlaması: Kalp kırıklıklarımı, uğramış olduğum haksızlıkları ve yaşamımın her alanında mecbur kaldığım için yaptığım her şeyi affediyorum. Kimliğimle ve benliğimle barışıyorum. Kendimi seviyorum.

Günün Kristali: Hematit

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün, işinizle ilgili konularda eşinizden ve aile bireylerinden duyacağınız hoş olmayan sözlerle ilişkilerinizin bozulabileceğine işaret etmekte. İşinize saygı duymamaları ve bencilce kendi bakış açılarıyla saldırır tarzda yorumlarıyla, işinize müdahaleye kalkışmaları sabrınızı taşırabilir. Siz bu tarz sözlere takılıp kalmadan görevinize konsantre olun, hedeflerinizi belirleyin ve iç sesinizin size işaret ettiği yolda ilerlemeye devam edin. Özel yaşamınızda ise hassas bir gündesiniz. Eş ya da sevgilinizin sizin bilginiz dışında yaptığı parasal alışverişler canınızı sıkabilir, konu maddiyattan çok sizden gizlemesidir aslında.

Günün Olumlaması: İlahi adalete güveniyor ve teslim oluyorum. Yaptığım her davranışımın ve seçtiklerimin sorumluluğunu kabul ediyorum. Çevremdeki hiç kimse yargıç değil, yine hiç kimse beni yaptıklarımdan ve yaşadıklarımdan dolayı beni yargılayamaz, cezalandıramaz. Yaşadıklarımı olgunluğa, olgunluğu bilgeliğe katarak, her gelen günle gelişerek zenginleşiyorum.

Günün Kristali: Zebercet

HürriyetAile

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
koc-50.jpg

KOÇ
Gökyüzü, hedeflerinizi yükseltmeniz ve var olan şartlarınızı daha iyi değerlendirmeniz için sizleri destekliyor. Eğer işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız yeni yollar aramalı, aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili sizden yaşça büyük insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili bir girişiminiz akşam saatlerinde olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Bugün sezgileriniz oldukça kuvvetlidir. Sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin.

Günün Olumlaması: Her doğan günle bolluk ve bereketim artıyor. Paylaştıkça daha çok kazanıyor ve huzur buluyorum. Yaptığım işi seviyorum, işime ruhumun en güzel yansımalarını katıyor, emeğimin karşılığını bolca alıyorum. Yaşamımın en başarılı, en parlak, en güzel dönemindeyim. Sorumluluklarımın bilincindeyim ve sorumluluklarımı sevgiyle yerine getiriyorum. Kalıcılığımı sağlamak için yeterli güce sahibim. Yeteneklerim benim güvencemdir.

Günün Kristali: Kırmızı Mercan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar