Gökyüzü bugün, dinlenmeniz ve hafta başı için enerji toplamanız için uyarıyor sizleri. Yorgunluğunuzu üzerinizden atmaya bakmalısınız. Zihninizi boşaltın ve rahatlayın. Tempolu bir hafta sizleri bekliyor. Fırsatların kapınızı çalmasını beklemeden kendi fırsatınızı kendiniz yaratacağınız süreçtesiniz. Kendinize sistemli bir çalışma tarzı benimsemeli, size güvenen ve sizi seven insanların sözlerini önemseyerek bunları yaşamınızda uygulamaya başlamalısınız. Sizi hiçbir eleştirinin ya da yaşamış olduğunuz zorlukların engellemesine izin vermeyin. Söylenenlere kulaklarınızı tıkayın, her şeyin bir zamanı vardır. Yapacağınız başarılı işlerle en güzel cevabı vereceksiniz. Bunlara takılıp enerjinizi düşürmemelisiniz. En büyük hazineniz olan yeteneklerinizin hakkını verme zamanı şimdi. Evli ve beraberliği devam eden Koçlar için eş ve sevgili ile uyumun sağlandığı bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Kendi gerçeğime, idrak ettiğim anda, yaşadıklarımın ve yaşayacaklarımın arkasında dönen karanlıkların farkına varırım. Böylelikle tedbirli davranır ve beni engelleyen o karanlık perdeyi kaldırırım.
Günün Rengi: Kırmızı
Günün Kristali:Zirkon
Bugün kendinizi huzurun ve mutluluğun getirdiği coşkunun akışına teslim etmelisiniz. Gergin bir ruh halinde olsanız bile günün ilerleyen saatlerinde sevgiyle beslenen ruhunuzla oldukça neşeli ve keyifli bir hale bürünebileceksiniz. Yapmayı düşündüğünüz konularda sevdiklerinizle yapacağınız fikir alışverişleri ufkunuzu genişleterek daha doğru kararlar almanıza yardımcı olacaktır. Özel yaşamınızda ise keyifli paylaşımlarla aşkın tüm güzelliğini hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Bekar Boğalar, bugün karşı cinsin samimi yaklaşımları ile ön yargılarınızdan kurtulacak, sağlıklı kararlar alarak mutluluğa doğru yol alacaksınız
Günün Olumlaması: Büyük bir aşkla bağlıyım sevgilime, yaşama, çocuklarıma. Aşkın her halinin yaşıyor, ruhuma kattığı derinlikle zenginleşiyorum. Aşkla yaptığım işimden bolca para kazanıyor, kazandıklarımı sevdiklerimle huzurla paylaşıyorum.
Günün Kristali: Yakut
Gökyüzü bugün aile içinde yaşanabilecek tartışmalar konusunda uyarıyor sizleri. Gözünün üzerinde kaşın var gibi çok doğal bir meseleden çıkarılan bir tartışma canınızı sıkabilir. Birlikte olduğunuz eş ya da sevgilinizle sağlıklı bir iletişim kurmakta zorlanacağınız bir gündesiniz. Sorunların farkına varmalı, sizi böyle bir sebepten tartışmaya iten gerçek nedenlerin ne olduğunu anlamaya çalışmalısınız. En iyisi dışarı çıkıp bir süre sakinleşmek ve gergin olan sinirlerin yatışmasını beklemek olacaktır.
Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum. Güvendeyim. Yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor, rahatsızlıklarını bırakıyorumi kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm, kendi hayatımı en iyi şekilde yönetecek güce sahibim.
Günün Kristali: Mercan
Bugün başkalarının tesiri altında kalmadan kendi düşüncelerinizle sıkıntılı süreçlerden olabildiğince çabuk uzaklaşabilirsiniz. Günlerdir yaşamış olduğunuz aksaklıklara bir yenisi daha eklenebilir ve içinizden yükselen isyan duygusu her şeyden uzaklaşma isteğinizi harekete geçirebilir. Sakin olun ve işlerinizi bildiğiniz yollardan tamamlamaya bakın. Nereye giderseniz gidin sıkıntıların sizinle geleceğini unutmayın. İşinizi bırakmak ya da uzaklaşmak isteğinizin, sizi daha da zor durumlara sokmasına izin vermeden bu duygunuzdan uzaklaşın. Aceleci tavırlarınız beklenmedik kazalara sebebiyet verebilir, araç kullanırken merdivenlerden inerken dikkatli davranın.
Günün Olumlaması: Yaşadığım olayların zorlukları karşısında pes etmeden, öfkelenmeden, en yüksek akıl yetilerimi kullanarak karşılaşmış olduğum engelleri birer birer hızlı bir şekilde aşıyorum. Hedeflerime ve başarıya, doğru ve koşar adımlarla yürüyorum.
Günün Kristali: Yakut
Gün içinde yaşanan olaylara duygusal tepkiler vererek kendinizi zora sokacak davranışlar sergileyebilir ve yapmanız gereken işleri aksatabilirsiniz. Bugün gereğinden fazla alıngansınız. Gözlerinizde yaşlar her an dökülmeye hazır. Mümkünse günü sevdiğiniz insanlarla iletişim içinde olarak geçirmeye çalışın ve önemli kararlarınızı daha sonraki günlere erteleyin. Bu ruh haliniz işinizle ilgili konulara da fazlasıyla yansıyacağı için birlikte çalıştığınız insanlar sizi anlamakta zorluk çekecek, kimileri de bu halinizden rahatsız olarak sizi kızdıracak duygusallığınızı daha da arttıracak davranışlar sergileyeceklerdir. Duygusallık da ağlamak da çok insanca bir duygudur. Fakat duygularınız yanlış kararlar almanıza ve var olan potansiyelinizi ortaya koyamamanıza sebep olmamalıdır.
Günün Olumlaması: Sessizce gözlerimden süzülen yaşlar ruhuma akarken biriktirdiğim karanlıklarımı, korkularımı, hüsranlarımı da yıkayıp arındırıyor ruhumdan ve tüm benliğimden. Ağırlıklarımdan kurtuluyor, hafifliyor, yenileniyorum. Bunun ruhuma kattığı güçle yeniden yapılanıyorum.
Günün Kristali: Çeroit
Gökyüzü bugün, gün boyunca inatçı ve hırçın tavırlar sergileyerek aile ve özel yaşamınızda sizleri olumsuz etkileyecek davranışlar içine girmemeniz konusunda uyarıyor sizleri. Hırsınızı kontrol altına almalısınız, aksi halde tavırlarınız yüzünden yanlış anlaşılabilir ve birlikte çalıştığınız insanlar tarafından ukalalıkla suçlanabilirsiniz. Bu da size kazançlı çıkacağınız konularda kayıplar getirir. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insana daha fazla yakınlık göstermelisiniz. Sevdiğiniz insanı yapmadığı şeylerle suçlamamalı ve ona karşı anlayışlı, adil davranmalısınız. Uzun bir süredir yaşamış olduğunuz olumsuz olayların hıncını ne kendinizden ne de beraber olduğunuz insandan çıkarmamalısınız. Şimdi iş ve özel yaşamınızda yeniden yapılanma, var olan şartları yeniliklerle düzenleme zamanı sizler için.
Günün Olumlaması: Kendime olan saygım ve güveni sevdiğim insana karşı da duyuyorum. Şimdi sen ben olmak yerine biz diyor ve bütün olmanın verdiği gücü yaşamımın her alanına eşit ölçülerle yansıtıyorum.
Günün Kristali: Malahit
Gökyüzü ruhunuzun tüm saf ve güzel yanlarının dışarıya yansımasına izin veriyor. Auranızda kibu güzel enerji çevrenizdeki tüm insanlara yayılacak ve çözümsüz diye değerlendirdiğiniz konuların çözüme kavuşması için mucizevi bir başlangıç verecek sizlere. Şimdi işinizle ilgili konularda yeni arayışlara yönelmelisiniz. Var olan şartlarımı nasıl yükseltebilirim, sesimi daha fazla kitleye nasıl duyurabilirim? gibi soruları kendinize sormalı ve cevapları arayarak iş hayatınızı yapılandırırken bu cevapları kullanmalısınız. Özel yaşamınızda ise bekar Teraziler aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir, keyfini çıkarın.
Günün Olumlaması: Sakin ve dengeliyim. Şimdi yaşamımda sonsuz huzur, bolluk, bereket ve olabildiğince fazla aşk var. Aşk ve sevgiyle besleniyor, yaşamımı bu kutsal duyguların verdiği güçle güvenle idame ettiriyorum.
Günün Kristali: Akik
Bugün kendinizi adeta patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebilirsiniz. Yaşamın her alanında engellendiğinizi düşünerek kendi içinizde öfke patlamaları yaşayabilirsiniz. Sakinleşin, derin bir nefes alın ve olayları büyütmemeye çalışın. Öfkeli tavırlarınız çok sevdiğiniz yakın bir arkadaşınızın kalbini kırmanıza neden olabilir. Pişman olacağınız davranışlar içine girmekten sakının. İşle ilgili konularda korkularınızdan kurtulmalısınız. Beklediğiniz finansal kaynaklarda gecikmeler olsa da gelecektir. İlişkilerinizi zedelememeye özen gösterin. Özel hayatınızda ise eş ya da sevgilinizle ilgili kararlar alabilirsiniz.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, zamanın içinde gizli duran gerçeğe götürür. Öfkemden ve agresif davranışlarımdan uzaklaşıyor, kendimi sevgiyle, sakinlikle ifade etmeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Gökyüzü bugün sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Yoğun günlerden sonra yeterince dinlenmeye zaman ayıramadıysanız gribal enfeksiyonlara karşı dikkatli olmalısınız. Oldukça koşturmalı bir gün geçireceksiniz. İşlerinizi zamanında yetiştirmek zorunda olmanın gerginliğini yaşayabilirsiniz. Aceleci davranmadan gerekirse çalışma arkadaşlarınızın yardımını isteyerek iş yükünüzü hafifletebilirsiniz. Bugün aile bireylerinizden biri istekleri ve beklemediğiniz sözleriyle canınızı sıkabilir. Bu süreç, sizler için yaşamınızdaki önemli gördüğünüz kişi ve olayları yeniden değerlendirerek düzenlemelerde bulunacağınız ve herkesi gerek yüreğinizde gerek yaşamınızda hak ettiği yere koyacağınız bir zamandasınız.
Günün Olumlaması: Yaşadığım her bir deneyimim olumlu yenilikleri, değişimi, doğru ve güzel olanı bana getiriyor. Sevgiyi, emeği ve saygıyı kime vermem gerektiğini şimdi çok iyi biliyor ve gerçekleştiriyorum.
Günün Kristali: Mercan
Gökler bugün, sizleri sürprizlere hazır olun diyor. Uzun zamandır beklediğiniz işinizi ilgilendiren bir konuda olumlu bir haber alabilirsiniz. Gerek iş gerekse özel hayatınızdaki arkadaşlarınızla zevkli konuşmalar ve ahenk günün size verecekleri arasındadır. Size yakın olan insanlara duygularınızı rahatlıkla açın ve kendinizi anlatın. Bugün önemli bir değişiklik yapabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Arzularınız coşkuludur ve size hayır demek başkalarına zor gelir. Beklenmedik bir para gelebilir ve sizi mutlu edebilir.
Günün Olumlaması: Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Kendimi özgürce, tam anlamıyla ve kolayca ifade ediyorum. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
Günün Kristali: Safir
Sevdiğiniz insanlar için haddinden fazla fedakarlık yapmaktan vazgeçmelisiniz artık. Son derece duyarlı, hayal gücü yüksek, kolay etkileyen ve başka insanlara hoş gözüken bir portre çiziyorsunuz Bugün. Ailenizi ilgilendiren konularda uyum sağlamaya ve zor konularda diplomatik tavırlarınızla çözüme yönelik tavırlar sergilemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise duyduğunuz her şeye itibar etmemeli ve bu durumu size söyleyen kişiye karşı tavrınızı ortaya koymalısınız. Duygularınızla değil aklınızla hareket edip dengeyi kurmaya çalışmanız gereken bir gündesiniz.
Günün Olumlaması: Yaşamımın her anı mucizelerle ve meleklerin kanat sesleri ile doludur. Yüksek bilincim şimdi faaliyette ve ben istediklerime ulaşmak için emin adımlarla ilerliyorum.
Günün Kristali: Sitrin
Gökler bugün, uzun zaman önce gündeminizi meşgul etmiş fakat bir sonuca bağlanmamış bir şekilde hayata geçiremediğiniz, kayıp olarak gördüğünüz konuların yeniden ortaya çıkacağına işaret etmekte. O dönemde yaşadıklarınızı hatırlayın ve şimdi aynıları tekrar etmeden size ikinci kez sunulan bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye bakın. Maddi konulardaki şanslı sürecinizi ne kadar doğru değerlendirirseniz o kadar karlı çıkarsınız. Özel yaşamınızda ise yalnız kalıp olayları sakin bir şekilde değerlendirme isteğiniz oldukça kuvvetlidir. Bunu kendi başınıza karar vermeden, birlikte olduğunuz insana onu kırmayacak bir şekilde ifade edip yaparsanız ilişkinizde bir sorun çıkmayacaktır.
Günün Olumlaması: Daha çok anlayış, daha çok bilgelik, daha çok sevgi, daha çok cesaret ve kendimi bunların verdiği güçle ifade edebilmem için ruhsal gücüme güvenmem, kendime yönelip aynada gördüğüm beni yeniden keşfetmem yeterlidir.
Günün Kristali: Yeşim
HürriyetAile