KOÇ
Gökyüzü bugün sezgileriniz sayesinde hemen her konuda kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. Uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeniz kabul görebilir. Kariyer hayatınızda şans sizden yana, girişimci davranın ve hak ettiğinizi alın. Çalışma arkadaşlarınızdan birine geçmişte bulunduğunuz maddi-manevi yardım size görünmeyen kapıların açılmasına vesile olabilir. Karşılıksız iyiliğinizin mükafatını ilahi bir şekilde alacaksınız. Özel yaşamınızda ise şaşırtıcı gelişmeler söz konusu. Uzun süredir zaman zaman tekrar eden sorunlarınız, eş ya da sevgilinizin uyumlu ve yaptığı davranışın hatalı olduğunu anlayarak hareket etmesi ile bir daha tekrarlanmamak üzere ortadan kalkabilir. Aşkın, emeğin ve saygının getirdiği tüm güzellikleri doyasıya yaşayacağınız keyifli zamanlardasınız.
Günün Olumlaması: Değişimi seviyor, yaşamımda başarı ile uyguluyor, olumlu sonuçlar elde ediyorum. Ruhsal planımla uyum içindeyim. Zihnimi bulandıran, karıştıran tüm düşüncelerimden uzaklaşıyorum. Aşkla arınıyor, kendime saygımı yineliyor ve başarıdan başarıya aşkla yol alıyorum.
Günün Rengi: Yeşil
Günün Kristali: Yeşim
BOĞA
Gökyüzü kendi içinizde dönüşümünüzü sağlamanız, arınmanız gereken düşünceleriniz ve davranışlarınız için harekete geçiriyor sizleri. İş ve özel yaşamınızda kararlar alacak, yaşamak istediklerinizle yaşamak zorunda bırakıldığınız olay ve konuları değerlendirecek, zincirlerinizi kırarak dönüşümünüzü tamamlama başarısını sağlayacaksınız. İş hayatınızda disiplinli çalışmalı ve elinizdeki işleri bir an evvel tamamlamaya bakmalısınız. Hukuksal konularda oldukça şanslısınız, uzun zamandır süre gelen bir davanız varsa bu süre içinde istediğiniz gibi sonuçlanabilir.
Günün Olumlaması: Gözlerimi kapatıyor, hayallerimle buluşuyor, ruhumda var olan yeteneklerimle birleştirerek gerçeğime yansıtıyor. Güneş olup yeniden doğuyorum hayata. Işığım ve kalbimin sıcaklığı beni sevenleri ve benim sevdiklerimi tüm gücüyle koruyor. Her doğan güne yeniliklerle, güzelliklerle başlıyor ve tamamlıyorum.
Günün Rengi: Fıstık yeşili
Günün Kristali: Labradorit
İKİZLER
Gökyüzü iş ve aşk hayatınızda yaşanacak değişimlere dikkat çekmekte. Sürpriz bir terfi alabilir ya da bulunduğunuzdan farklı bir sektöre oldukça iyi maddi şartlarda geçiş yapabilirsiniz. Kimsenin etkisi altında kalmadan, gelen şansı sezgilerinize güvenerek değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda uzun süredir devam eden pek hoşnut olmadığınız bir beraberlik içindeyseniz, özellikle erkek İkizler burçları beraberliğinize katılacak bebek haberi ile sarsılabilirsiniz. Bir anda büyük bir telaş ve ne yapacağınızı belirlemekte zorlanacağınız durumlar yaşanabilir ve zamanında bitirmediğiniz bir ilişkinin getirdiği sorunları zorlayıcı bir şekilde deneyimleyebilirsiniz.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolumda üzerime kapanan tüm kilitli kapıları bir bir açıyorum. Hiçbir olay ve hiçbir insanın yeteneklerimi körelterek beni ve ruhumu hapsetmesine izin vermiyorum. Haklarımı geri alıyor, kendimle barışıyor ve tüm gücümle mücadele ediyorum.
Günün Kristali: Rubellit
YENGEÇ
Gökyüzü bugün geçmişe duyduğunuz özlem, yaşanmışlıkların getirdiği acı tatlı olayların yansımaları ile bugün duygusallığınızı arttırabilir. Yaşadıklarınızı zenginliğiniz olarak değerlendirebilirseniz her şey sizin için çok daha aşılabilir hale gelecektir. İş hayatınızda ise zorlandığınız hemen her konuda yaşanacak güzel gelişmelerle önemli ilerlemeler kaydedecek ve isteklerinize ulaşabileceksiniz. Bugün eski dostlarınızla karşılaşabilir ve keyifli sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise başta da belirttiğim gibi geçmişte yaşananları bir kenara bırakmayı ya da en doğrusu kabullenmeyi öğrenmelisiniz ki şu anın huzuru bozulmasın.
Günün Olumlaması: Meleklerimin yanında olduğunu biliyor, tüm kalbimle bana sunduğu nimetler için rabbime şükrediyorum. İlahi gücün koruması yaşamımın her alanında kendini hissettiriyor. Güvendeyim.
Günün Kristali: Obsidyen
ASLAN
Güneşin burcunuza geçici ve güçlü etkileri, yaşamınızda yenilikleri olumlu etkileri ile birlikte sizleri güçlü kılmaya başlıyor. Yaklaşık 18 aydır yaşanan gecikmeler, olumsuzluklar ve zaman zaman kayıplardan sonra gelen bu güçlü yansıma hayata bakış açınızı köklü bir şekilde değiştirebilir. İş ve özel yaşamınızda yenilikler, fırsatlar ve beklenmedik olumlu sürprizler söz konusu. Değişime inanın, alışkanlıklarınızın esiri olmadan kararlı davranın ve kendinize hedefler seçerek ilerleyin. Bu dönemde hemen her konuda şans sizden yana, bunun bilinci ile hareket etmeniz yeterli.
Günün Olumlaması: Hayatımın her alanında sevgi ve aşk var. Eşimi aşkla seviyorum. İşimi, çocuğumu, ailemi, dostlarımı her geçen gün büyüyen bir sevgiyle seviyorum. Yaşamıma mana kazandıran en güzel duygudur sevgi. Ben onunla beslendikçe yaşamımda hiçbir olumsuzluk olmaz ve onun bana verdiği güçle her zorluğun üstesinden gelirim. Sevgi sayesinde kendim ve sorumlu olduklarım için her zaman doğru kararlar alırım.
Günün Kristali: Diyopsit
BAŞAK
Bugün evli Başak’lar özel yaşamınızda ise beraberliğinizin özel zamanlarındasınız. Birçok sıkıntıyı el birliği ile alt etmiş olmanın huzuru ilişkinizi güçlendirirken birbirinize olan bağınızı daha da kuvvetlendiriyor. Bugün kendinizi ve sevdiğiniz insanı şımartın. Kariyer hayatınızda ise bir dönem bitip yeni bir dönem başlıyor. Bu süreçte seçimlerinizi akıllıca yapmalı ve sizi olduğunuz gibi kabullenmeyen insanlara gerekli tavrınızı koymalısınız.
Günün Olumlaması: İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Yaşamımla inançlarım arasındaki ilişkiyi biliyor ve dengeliyorum, dikkatli ve özenli yaşıyorum. Beni güçsüz bırakan, sınırlandıran bütün inançlarımı bir bir değiştiriyorum. Yerine beni geliştiren, büyüten inanç ve düşünceleri koyuyorum.
Günün Kristali: Krizopras
TERAZİ
Bugün inatçılığınız bir hayli güçlenebilir. İşle ilgili konularda sınırlarınızı zorlayabilirsiniz ama başkalarının size yapmasını istemediğiniz tavır ve davranışları sergilemekten kaçının. Açık görüşlü olmaya özen gösterin. Şimdi herkesle fikir alışverişi yapıp kendinizi daha da geliştirme zamanı. İlişkinizde ciddi bir adım atmayı düşünüyorsanız bugünkü enerjiler bu anlamda sizleri destekleyecek. Evli çiftler ise birlikteliklerinin keyfini çıkaracakları dönemdeler. İşle ilgili kendinizi geliştirebileceğiniz bu süreçte yardım istemekten çekinmeyin.
Günün Olumlaması: Doğrularımı ve yanlışlarımı kabul ediyorum, hepsi bana aitler. Hatalarımı sevgiyle kucaklıyorum. Her biri benim yolumu aydınlatan öğretilerdir. Duygularım benim gücümün kaynağıdır.
Günün Kristali: Pirit
AKREP
Bugün yüreğinizden gelen sese kulak verin. Başarıya giden yolda karşılaşabileceğiniz zorlukların sizi korkutmasına izin vermeden emeğiniz ve azminizle her şeyin üstesinden gelebileceğinizi bilincinizde oluşturun. Sizin gibi yaşamın getirileri ile olgunluğa ulaşmış bir ruh ne istediğini, neler yapabileceğini bilir ve rotasını istediği yönde tayin eder. Maddi olarak şartlarınızı iyileştirmek için bazı düzenlemelerde bulunmanız sizleri rahatlatacak ve daha doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Özel yaşamınızda ise bir beraberlik içinde değilseniz kendinize haksızlık etmekten vazgeçin. Aşkın ve doğru insanın size nerede, nasıl geleceğini bilemezsiniz, siz mutlu olacağınıza inanmaktan vazgeçerseniz. Karanlıkların için de esir olur, çevrenizdeki güzelliklerin farkına varamazsınız.
Günün Olumlaması: Kendi kararlarımı en yüce hayrıma olacak şekilde uyguluyorum. Doğrularımdan vazgeçmeden, kimseyi incitmeyecek ve zarar vermeyecek haliyle sahipleniyorum. Özümden gelen sese kulak veriyor, yüksek zekamla birleştirerek hayat yolunda güçlü bir şekilde ilerlemeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Diaspora
YAY
Gökyüzü bugün ortaklığı olan Yay’ları ortaklaşa kararlar alırken temkinli olmanız için uyarıyor. Sizin beklentilerinizle sizden istenenler çok uç noktalarda olabilir. Bir anlık kaygı ya da önerilerinizin kabul görmeyeceği endişesi ile yanlış bir adım atmamaya karşı dikkatli davranın. Maddi konularda ise uzun zamandır tahsil edemediğiniz bir alacağınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Özel yaşamınızda ise her şeyi umutsuz bir şekilde akışa bırakırsanız neye uğradığınızı şaşıracağınız olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi bir an evvel toparlamalı, rahatsızlıklarınızın üzerine giderek çözüm odaklı hareket etmelisiniz.
Günün Olumlaması: Cesaretle beslenmeyi seçiyorum bugün. Cesaretimi aklımla birleştirmeyi, tüm yeteneklerimi kendime olan güvenim ile ifade edip ortaya koymayı seçiyorum bugün. Bolluk ve bereket dilediğim, istediğim her an beni ziyaret eder. Bolluğumun ve bereketimin şükründe sevgiyle, cesaretle ilerlemeye devam ediyorum.
Günün Kristali: Aventurin
OĞLAK
Maddi konularda bir takım zorlanmalar söz konusu olabilir. Alacaklarınızı tahsil etmekte zorlanabilir, ödemelerinizi zamanında gerçekleştirememenin sıkıntısını yaşayabilirsiniz. Bu durum sizleri öfkelendirmemeli. Bundan sonrası için doğru adımlar atıp tedbirli davranmanızı sağlamalı. Bu durum sizin bireysel davranışlarınızdan çok başkaları için yaptığınız fedakarlıklardan kaynaklanacaktır. Zamansız harcamalar ve sevdiğiniz insanlara hayır diyememenizin faturası da denilebilir. Özel yaşamınızda her geçen gün birlikte olduğunuz insanın kıymetini daha çok anlayacak ve ona daha da büyük bir aşkla bağlanacaksınız.
Günün Olumlaması: Zamanın akışı beni kendi gerçeğime, içsel sesimin rehberliğine ulaştırır ve kendi benliğimi keşfederim. Yeteneklerimin bilincindeyim, ruhsal zenginliğime ve yeteneklerime güveniyorum. Bilirim ki gün ve gece aydınlandığında yepyeni bir gökyüzü bütün berraklığıyla ruhumu aydınlatır.
Günün Kristali: Akik
KOVA
Gökyüzü aşk hayatınızda yaşanacak sansasyonel bir olayla sarsılabileceğinize işaret etmekte. Birlikte olduğunuz insanın sakladığı gerçeklerle şiddetli bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda ise birlikte çalıştığınız insanlar, sizin gösterdiğiniz özen ve disiplini göstermeyerek sorumluluk aldığınız konularda hak etmediğiniz davranışla sergileyebilirler. Buna öfkelenip kendinizi sınırlandırmak yerine yolunuza kimlerle devam etmeniz konusunda oturup düşünerek kararlar almanız yerinde bir tavır olacaktır. Önemli kararlar almamanız gereken bir gündesiniz, sabırlı davranın.
Günün Olumlaması: Sabrın ruhumu sakinleştiren, bana fark edemediğim değerlerimi fark ettiren en büyük öğreti olduğunun bilincine vardım. Sabrımı emeğimle, bilgimle zenginleştirmenin yüksek öğretisi ile doğruyu yanlışı ayırt ediyor, önceliklerimi bu doğrultuda belirliyorum.
Günün Kristali: Kaplan gözü
BALIK
Gökyüzü iş yaşamınızda yıldızınızın parlamaya başlayacağına işaret etmekte. Tüm yeteneklerinizi ortaya koyma zamanı, bunun karşılığını birden fazla fırsatla karşılaşarak alacaksınız. Sezgilerinize kulak verin, bırakın size iç sesiniz önderlik etsin. Bu dönemde önemli bilgiler öğrenebilirsiniz. Öğrendiklerinizi kendinize saklayın ve özellikle iş arkadaşlarınızla paylaşmayın. Öğrendiklerinizin zamanı geldiğinde size kazandıracakları oldukça yüksek olacaktır. Özel yaşamınızda sabırlı davranın ve olayları başka insanların bakış açılarından değerlendirmeye çalışın. Bu size ilişkiler konusunda önemli şeyler öğretecektir.
Günün Olumlaması: Kendimi bağışlıyorum, kendimi seviyorum ve kendi iyiliğim için herkesi bağışlıyorum. Güvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur içindeyim. Yaratıcılığımı kendim için en iyi yollarla ifade edebilmede ruhumda var olan bilgeye güveniyorum.
Günün Kristali: Çeroit
HürriyetAile