37 yaşında ama 14'üncü çocuğuna hamile

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.395
Henüz 37 yaşında olmasına rağmen 13 çocuğu var. 7 ay önce doğuran anne şimdi yine hamile.

854413244.jpg

İngiliz Joanne Watson bundan 7 ay önce 13'üncü çocuğunu dünyaya getirmişti. İngiltere'de alışılmadık kadar kalabalık bir aileye sahip olan Watson şimdi 14'üncü çocuğuna hamile olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. Üç aylık hamile olan 37 yaşındaki kadın, "Hamile kalmayı seviyorum. Ayrıca çok şanslıyım; hamilelikten hemen sonra çok kolay bir şekilde kilo veriyorum ve doğum sonrası ağrı çekmiyorum" dedi.

Evin babası 42 yaşındaki John Watson da kalabalık bir aileye sahip olduğu için çok mutlu. John, "Kendimi dünyanın en mutlu babası olarak görüyorum. Bütün çocuklarım çok sağlıklı ve ayrıca karım da bu kadar doğuma rağmen hala çok çekici" dedi.

14'üncü çocuğunu doğurmaya hazırlanan Joanne Watson, "Çocuk dünyaya geldiğinde bu son diyorum ama biraz zaman geçtikten sonra yeniden hamilelik elbiselerimi özlüyorum. Bu aşamada hamilelik elbiselerimi emekliye ayırmaya hiç niyetim yok" şeklinde konuştu.

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CHamilelik%20hobisi%5C003jowatsonDM_468x345.jpg

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CHamilelik%20hobisi%5Cpregnantmom1.jpg

kaynak:haberalan.com

G

GuL_CiCeGi

Misafir
anneye bak ben bizim türk kadınlar ilk cocukdan sonra kilo veremıyorlar kadın 13 den sonra hala citi piti

niliş

Aktif Üye
Tepki
78
şaşkınlık abartı delilik aptallık cahillik ama helal olsun fabrikja sağlam hala yani öyle görünüyo

~ RQS£ ~

Daimi Üye
Tepki
752
maşallah hadına ama bizim türk kadınları hep kilo almaktan korktugu için öle şişiyolar bence bir atasözü vardır sakınan göze çöp batar türk kadınlarınınkide o hesap yane şişmeyi düşünmeyip doguranlar böle incecikde kalabiliyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar