Göksel enerjiler bugün, disiplinli bir şekilde çalışmanız ve tüm dikkatinizi işinize yöneltmeniz konusunda sizleri destekliyor. Günlerdir yaşadığınız yorucu enerjilerden sonra işinize odaklanarak, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki insanların olumsuz sözlerine takılıp kalmadan, bu olumu enerjileri en doğru şekilde kullanmaya bakın. Kendinize olan güvenle liderlik yeteneklerinizi ortaya koyabilir, yapılan görüşme ve toplantılarda birlikte çalıştığınız insanların destek ve onayını alabilirsiniz. Bu süreçte ani kararlar almaktan kaçınmalı ve her şeyi sakinlikle ele almalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı kontrol altında tutmanız oldukça güç olabilir. Birlikte olduğunuz insanın ısrarcı tavırları bunu daha da artırabilir. Her ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.
Günün Olumlaması: Hayatımda karşılaştığım değişim enerjisine ayak uyduruyorum. Değişim ve yeniliğin olumlu enerjileri, yaşamımın her noktasında heyecanı, dinamizmi ve şansı beraberinde getiriyor. Ben de bunları sonuna kadar değerlendirmeyi seçiyorum.
Gökler yeni insanlarla tanışmaların iş hayatınıza size sunacağı şanslara işaret etmekte. Kariyerinizi ilgilendiren konularda, yeni bilgiler ve yeni öğretilerle kendinizi, mesleğinizle ilgili konularda daha da uzmanlaştırabilirsiniz. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Sizin gibi sabit bir burcun insanı için bunları yapabilmek ilk etapta zor olsa da, siz herhangi bir şeyi istediğinizde gerçekleştirebilecek irade gücüne sahipsiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması, işinizi oldukça kolaylaştırarak, güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler, yeni insanlar, yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de, sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyorum. En yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip, bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Gökler, finansal konularla ilgili hassasiyetin devamına işaret etmekte. Bu süreç içinde harcamalar, çekler, kredi gibi konularda özellikle de ortaklaşa hareket ettiğiniz insanlarla hesap kitap yaparak, artıyı eksiyi dengelemeyi başaramazsanız durum sizin için hiç de iç açıcı olmayan sonuçları beraberinde getirebilir. Birlikte çalıştığınız insanların güvenilirliğini yeniden gözden geçirmeniz ve ortaya çıkan tabloya göre gerekiyorsa yolları ayırmanız faydanıza olacaktır. Başkalarının sorumlu olduğu konularda, kabak sizin başınıza patlayabilir. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanla sorunlarınızı yapıcı bir şekilde değerlendirmeniz, birbirinize olan sevginizi artırarak sizi daha da yakınlaştıracaktır.
Günün Olumlaması: Başkalarının yaptığı hatalardan zarar görmemek için tüm irademle olayların farkına varıyor ve perdenin arkasında kalan kısmı görmeyi seçiyorum. Yeteneklerime, sevgime, aileme, işime sahip çıkıyorum. Onlar benim en kıymetli hazinemdir.
Bugün sorumluluklarınızın izin verdiği ölçüde isteklerinizi gerçekleştirebilecek olmanız, kısıtlanmış ve zorlanmış düşüncesine kapılmanıza neden olabilir. Bu duygunun sizi, kariyerinizi ilgilendiren konularda sorumluluklarınızdan koparmasına izin vermeyin. İşinizi disiplinli ve özenli şekilde yapmaya çalışın. Bunu yaptığınız sürece isteklerinize ulaşabileceksiniz. Şunu unutmayın: Emeklemeden yürümek, yürümeden koşmak yok. Bu süreç emekleme dönemi, sizler için sonunda yürüyeceğinizi bilerek adımlarınızı güvenle atın. Yakın çevrenizde gelişen olaylar enerjinizi düşürebilir. Mümkünse ortamdan uzaklaşın ve enerjinizi yükseltecek bir şeyler yapın.
Günün Olumlaması: Başarıya giden yolda şartlarımı zorlamak zor olsa da, zorlukların ardından gelecek başarı ve zenginlik için fedakarlık etmeye hazırım. Sonunda sahip olacağım değerler, emeğimin en yüce karşılığıdır.
Bugün zihinsel olarak çok aktif olacaksınız. İşinizle ilgili bir konuda iki insanın arasındaki soruna çözüm üretmeniz için hakemlik yapmanız istenebilir ve siz nasıl davranmanız gerektiği konusunda kararsız kalabilirsiniz. Eğer imkanınız varsa hakemlik yapmamaya çalışın. Siz yapmanız gereken görevlerinizle ilgilenin ve bu tarz konuların dışında kalmaya bakın. Özel yaşamınızda ise, aile bireylerinin fikir ve düşüncelerinize tepkiyle karşılık vermesi ve eleştirel tavırları sizi üzebilir. Yapmak istediğiniz şeylerden sizi kasten uzak tutmaya çalıştıkları düşüncesine kapılabilirsiniz. Bu da ilişkileriniz açısından zedeleyici olacaktır. Günün gerginliğiyle tepki vermeden karşılıklı anlayışla konuşma yapmak, istediklerinizi net bir şekilde ifade ederek, onları ikna etmeye çalışmanız sorunu ortadan kaldıracaktır.
Günün Olumlaması: Gökyüzünün derin mavisinde saklı olan gizemin ve onu süsleyen beyaz bulutların, tüm mucizevi güzelliklerinin içinde ruhumu gezdiriyor, yenileniyor, arınıyor ve özgürleşiyorum.
Gökler müthiş bir azim veriyor sizlere. Elinizi attığınız her işte başarıya ulaşmanız için tüm gücüyle sizleri destekliyor. Bu süreçte maddi konularda daha farklı arayışlar daha orijinal fikirlerin peşinden gitmelisiniz. Bunu gerçekleştirdiğinizde rakiplerinize karşı açık ara galibiyetiniz kaçınılmaz olacaktır. Bu dönemde sağlığınız da kuvvetlenecek, fiziksel olarak da kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Özel yaşamınıza gelince beraber olduğunuz insanla daha fazla birlikte olmaya özen göstermeli ve ilişkinizi canlandırmak için aktivitelerde bulunmalısınız. Yine bu dönemde yapacağınız küçük jestler, ilişkiyi güçlendirmek açısından motive edicidir.
Günün Olumlaması: Sağlıklı ve huzurluyum. Yüksek zekam şimdi faaliyette başarıya ulaşmam ve emeğimin karşılığını almam için beni büyük bir güçle desteklemekte. Sahip olduğum muhteşem enerji ve denge, şimdi yaşamımın her alanında etkili ve olumlu sonuçları beraberinde getiriyor.
Göksel enerjiler bugün, hayata karşı daha cesur ve kararlı adımlar atmanız için sizleri destekliyor. Maddi alanlarda başarılı olma arzunuz yükselecek ve doğru kararlar almanızı sağlayacaktır. Kimsenin etkisi altında kalmadan, kendiniz için en faydalı olacak kazanımları değerlendirmeli ve elinizi çabuk tutmalısınız. Her şeyin en iyisine sahip olma arzunuz kuvvetleniyor ve sonunda kendinize hak ettiğiniz değeri vermeyi başarıyorsunuz. Aile ve yakınlarınızla ilgili konularda dikkatli ve hassas davranmanız gereken bir gündesiniz. Pire için yorganı yakmanın anlamı yok. Bu süreç, ilişkiler açısından temkinli ve sağduyulu hareket etmeyi gerektiriyor.
Günün Olumlaması: Daha önce olmadığım kadar kararlı, istekli ve güçlüyüm. Maddi şanslarımı kendim için akıllıca değerlendirerek var olan şartlarımı, en iyiye, en güzele taşıyorum. Yaşam bu konuda beni destekliyor. Yaşamın sunduklarına güveniyor ve kabul ediyorum.
Göksel enerjiler bugün, yakın çevrenizdeki insanların baskısıyla karşılaşabileceğinize işaret etmekte. Yaşadığınız her şeyi onların gözüyle görüp değerlendirmenizi beklemeleri sabrınızı taşırabilir. Sakinliğinizi korumanız gereken zamanlarda olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Söylenenleri olumlu yönden değerlendirmeye çalışın. Size değer veren insanların öğütleri ve farklı bakış açıları gibi düşünürseniz, sakinleşir ve onlara kendinizi daha doğru ifade edebilirsiniz. Açıklamalar yaptığınız halde sizin fikirlerinizi kabul etmez görünseler de onları suçlamayın ve sizin görüşlerinizi kabul etmeleri için zorlamayın. Konuşmak yerine dinlemeyi tercih ederseniz, günün zararlı sonuçlar getirmesini de engellemiş olursunuz.
Günün Olumlaması: Aklımı, ruhumu, tüm benliğimle hedeflerimle birleştiriyor ve akılcı kararlarla başarıya giden yolumda, sağlam ve emin adımlarla ilerliyorum. Öfkemin ve hüznümün beni engellemesine yanlış adımlar atmama sebep olmasına izin vermiyorum.
Gökyüzü bugün, harcamalarınızı planlı yapmanız konusunda sizleri uyarıyor. Bugün, cazip görünen fırsatlar daha sonra üzülmenize neden olabilir. Yatırımlar için uygun bir gün değildir. Birikimlerinizi değerlendirmek için iyice araştırma yapmalı ve acele kararlar vermekten kaçınmalısınız. Faturalar, kredi kartı gibi ödemelerinizin de düzenli yapılıp yapılmadığını kontrol etmenizde fayda var. Bugün uzak bir yerde bulunan bir akrabanız ya da arkadaşınızdan olumlu bir haber alabilirsiniz. Çocukları ilgilendiren konularda da yaşanacak olumlu bir gelişme mutluluğunuzu artırabilir.
Günün Olumlaması: Cesaretimi aklımla ve sezgilerimin rehberliği ile birleştiriyorum ve şimdi yaşamım için en doğru kararları alabiliyorum. Her şey kontrolüm altında, denge ve güvendeyim. Girişimlerimi dikkatlice gerçekleştiriyor ve olumlu sonuçlar elde ediyorum.
Gökyüzü dün olduğu gibi olumlu etkilerini sizlere yansıtmaya devam ediyor. Size düşen disiplinli ve sistemli bir şekilde işlerinizi bir sıralamaya koyarak hareket etmek. Biriyle ilgilenirken bir diğerini atlayabilirsiniz. Bu şanslı süreçte bunu yapmak da sizin için zararlı olacaktır. İş hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler, birilerini rahatsız edebilir ve çeşitli davranışlarla sizi engellemeye kalkabilirler. Bu kişiler birlikte çalıştığınız insanlar olabileceği gibi yakın çevrenizde dost maskesi altına sığınmış kişiler de olabilir. Yaşanan her gelişmeyi herkese duyurmak zorunda değilsiniz. Özel yaşamınızda ise beraber olduğunuz insana gereksiz problemler çıkararak, ilişkinizde sorun yaratacak davranışlardan kaçınmalısınız.
Günün Olumlaması: Kendime, yeteneklerime, içgüdülerime güvenerek hareket ettiğimde her zaman doğru tercihler yaparım ve kazanırım. Başarıya giden yolda, bir kere karar vermem ve hedefime odaklanmam yeterlidir. Kimse beni gittiğim yoldan döndüremez ve engelleyemez.
Gökyüzü kariyerinizi ilgilendiren konularda, daha anlayışlı hareket etmeniz konusunda uyarıcı. Israrcı tavırlarınız yanlış anlaşılmaları beraberinde getirebilir. Her şeyde kendinizi ön planda tutuyormuş izlenimi yaratabilirsiniz. Olayları biraz daha akışına bırakmak, sorumlulukları el verdiği ölçüde başkaları ile paylaşarak hareket etmek, sizin için daha doğru olacaktır. Bugün işlerinizi organize etmek, yapılacaklar listesinde öncelikleri belirleyip biraz da kendi özel hayatınıza zaman ayırmaya çalışmanız, sizleri rahatlatacaktır.
Günün Olumlaması: Baskıcı ve ısrarcı tavırlarımdan uzaklaşıyor; uzlaşmacı, bütünleştirici davranışlarımı ortaya koymayı seçiyorum. Kendimi hayatın akışına bırakıyor, rahatlıyorum. Yaşamın güzel yönlerinden bakarak huzur buluyorum. Sakin ve dengeliyim.
Gökyüzü kendinize zaman ayırıp, arkadaşlar ve dostlarla yapılacak görüşmelerin getireceği olumlu olaylara işaret etmekte. Umutsuzluğa kapıldığınız konularda onlardan gelecek destek ve yol gösterici fikirler daha doğru kararlar alabilmeniz adına sizlere yardımcı olacaktır. Maddi konularda yaşanan aksaklıklar ve gecikmelere karşı gösterdiğiniz tutumunuzu, daha net bir şekilde ortaya koymalısınız. Birlikte hareket ettiğiniz insanlara sorumluluklarını hatırlatmanız gerekiyor. Şimdi karamsarlık içinde ‘’Ben neye el atsam bir sorun çıkıyor’’ gibi düşüncelere dalmak yerine kararlı bir şekilde ‘’Ben nasıl başarılı olurum, sorun nedir, ne yapmam gerekir?’’ şeklinde düşünmeniz her şeyin üstesinden gelebilmenizi sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Burada ve şimdiyi kabul ediyor, ruhumdaki bilgeye güveniyorum. Çalıştıkça, üretip sorumluluk aldıkça, kendime olan güvenim yenileniyor. Dünümde yaşadıklarım bugünüme, bugündekiler yarınıma rehberlik ederek beni olgunlaştırır ve geliştirir.
Kaynak Hürriyet ailem.