4 Gün Aç Kalacaklar

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
hulya-helin-avsar_640.jpg

Her ikisi de kilolarından dertli olan Hülya ile Helin Avşar, sıkı bir programa girdi.

Vücut yapılarından ötürü hemen kilo almaya müsait olan Hülya ile Helin Avşar, fazla kilolarından kurtulmaya karar verdi.

Helin'in önayak olmasıyla sıkı bir detoks programına start veren Avşar kardeşler, 4 gün boyunca neredeyse aç kalacak. Süper Poligon'un haberine göre, bir yandan spor yapıp bir yandan da verilen detoks listesini harfiyen uygulayacak olan Hülya ile Helin Avşar'ın hedefi; 3 kilo vermek.

HÜLYA HIRS YAPTI
Hülya Avşar, televizyona çıktığı iki ayrı yarışma programında ekranda normalden fazla kilolu göründüğünden hızlı bir şekilde zayıflamak için bu detoksu uygulamaya karar verdi. Helin ise; yılın belirli dönemlerinde bu detoks programını uyguluyor.

UZMANA DANIŞIN
Hülya ve Helin Avşar'ın 4 günlük detoks programını uygulamak istiyorsanız; mutlaka bir uzmana danışın. Çok az beslenilen bu program; bazı kişiler için sakıncalı olabilir.

4 GÜNLÜK MÖNÜLERi
SABAH:
1 bardak su
Tarçınlı yarım armut
3 ceviz
ÖĞLEN:
1 büyük salata
İKİNDİ:
1 kepekli tost
AKŞAM:
1 armut
2 kırmızı erik

ABLASINA ÖNAYAK OLDU
Avşar kardeşlerin detoks programına kardeş Helin önayak oldu.

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
bunlarda bu programı yaparsa... Hem bize ne yaa bu kadara kadara haber yapıyor basın bu bize faydası olmayan insanları.

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
ay bendemi denesem acaba kız valla benimde var kilolar boğazımı tutamıyorum ve her pazartesi rejime başlıyorum:kahkaha::kahkaha:

H

Hera

Misafir
Haa haaa eğlence çıktı merak ediyorum kilo verebileceklermi seksü şempanzeler :nazo::nazo::nazo:

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
4 gün nedirki yapılabilir kimse açlıktan ölmemiş 4 günde hem tost var salata var armut var bakalım kilo verceklermi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar