4 mayıs 2010 burç yorumları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
BALIK

Yeni planlar ve düşüncelerle dolusunuz. İçinde bulunduğunuz gruplarda olumlu değişiklikler yaşamanız söz konusu. Ortak bir amaç için farklı kişilerle olan paylaşımlarınız size değişik kişiler kazandırabilir. Hayatınıza yeni olanaklar sunabilecek kişilerden faydalanmak üzere harekete geçeceksiniz. Ancak işten kaynaklanan maddi beklentiler gecikebilir.

KOVA

Sabırlı olmanız gereken konular sürmekte. Ortaya çıkan koşullar üzerinde pek etkin olamayabilirsiniz. Özellikle bazı beklemelerin sizi sıkıştırması ve endişeli kılması söz konusu. Henüz kesinleşmemiş işlerinizi yarına bırakmalı, aceleci olmamalısınız. Geçmişe ait çözemediğiniz duygusal durumlar sizi oldukça meşgul edecektir. Güven duygunuzu yitirmemelisiniz.

OĞLAK

Ay burcunuzda sizi dikkat çekici kılmakta. Daha girişken ve canlı olmayı başaracaksınız. Yeteneklerinize güvenerek başarılarınızı perçinleyebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek konusunda güçlü adımlar atabileceksiniz. Parasal alanda risk taşıyan gelişmelerde ise dikkatli olmanız gerekecek. İkili ilişkilerin getirdiği gelişmeler sizi daha fazla sorumluluk almaya itebilir

YAY

Ortaya çıkan yeni şartlar parasal durumunuzu etkilemekte. Gelirlerinizi yeniden gözden geçirmek üzere karar değişikliklerine gidebilirsiniz. Değişik yollardan kazançlar elde edebileceğiniz imkanlar olacak. Bunun yanında çalışma kapasiteniz size ek gelirler sağlayabilir. Birikimlerinizi artırmak konusunda ise daha ciddi ve kararlı olmanız gerekiyor.

AKREP

İletişim ve hareket sizi canlı kılmakta. Düşüncelerinizle dikkat çekebileceğiniz konulara odaklı olacaksınız. Haberleşme ve kısa yolculuklar günlü hayatınıza değişiklik taşıyabilir. Zihinsel uğraşların devam ettiği bu süreçte somut çalışmalara ve eğitim konularına öncelik verebilirsiniz. Alacağınız haberlerle kararlarınızda olumlu değişikliler yapacaksınız.

TERAZİ

Hayatınıza büyük bir hareketlilik girmekte. Ev koşullarınız, ailevi konular sizden daha fazla emek ve sorumluluk beklemekte. Süregelen şartların getirdiği gerginlikler sizi huzursuz edebilir. Bazı fedakarlıları kabullenerek hareket etmelisiniz. Yakın ilişkilerde dengeli olmanız sizin yararınıza. Elinizdeki kaynaklar konusunda akılcı yollar aramaya bakmalısınız.

BAŞAK

Kendinizi çok daha rahat koşullara bırakmaktasınız. Bir yandan iş diğer yandan hayatın olumlu yanları arasında denge kurmalısınız. Sevdiklerinizle bir araya gelerek hoş zamanlar yaşamak sizin elinizde. Yaratıcılık gerektiren her konuda kararlılık göstereceksiniz. Aşk hayatınızdaki renklenme sizi motive etmeye ve heyecan yaşamaya sürükleyebilir

ASLAN

Daha fazla iş ve düzen gerektiren konular gün boyunca oyalayıcı olacak. Detaylı konuların ortaya çıkması ile planlarınız aksayabilir. Ancak yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu sayede ortaya çıkacak fırsatları kullanarak ilerleyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda ilerlemeler kaydetmek size moral kazandıracak.

YENGEÇ

Evlilik ve ortaklıkların hayatınıza kattığı değişiklikler devam etmekte. Özellikle ortaklaşa alanda süregelen projelerinize yeni bir şekil verebilirsiniz. Yeni koşulları beraberinde getirecek gelişmeler de olacak. Bu konuda değişik imkanlar elde edebileceksiniz. İlişkiler ya da yakın arkadaşlıklarınıza farklı bir gözle baktığınız bu süreçte, esnek olmanız gerekiyor.

İKİZLER

Maddi paylaşımlara daha fazla özen göstermelisiniz. Bu alanda kafa karışıklığı sizi hatalara götürebilir. Borç alacak konularınızı yeniden düzenlemek konusunda bazı fırsatlar bulabilirsiniz. Diğer taraftan, eşle olan duygusal bağlarda daha fazla yakınlık yaşamaya ihtiyacınız var. Bu süreci olumlu bir şekilde kullanmak ilişkinize farklı bir boyut kazandırabilir.

BOĞA

İyimser ve yaratıcı bir gün geçirebilirsiniz. Yeni fikirler ve yeni konular sizi harekete geçirmeye yetecektir. Kişisel gelişiminizi etkileyecek bağlantılar kurmak sizin elinizde olacak. Son derece somut ve değişime açık bir tutum izlemenize yarar var. Yabancılarla ilgili konular, eğitim hayatınızı yeniden yapılandırmaya yönelik çalışmalar dikkat çekmekte.

KOÇ

Artan sorumluluklar ve amaçlar gündeminizde önemli bir yer tutuyor. Dünden itibaren oldukça hareketli şartlar yaşamaktasınız. Olası yeni görevler üstlerle ilişkiler net hale gelmeye başlayabilir. İş hayatında risk almaktan çok başarılarınızla öne çıkmaya çalışmalısınız. Tamamlanması gereken konular yanında, parasal alanda yeni girişimler dikkat çekecek

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.403
ASLAN

Daha fazla iş ve düzen gerektiren konular gün boyunca oyalayıcı olacak. Detaylı konuların ortaya çıkması ile planlarınız aksayabilir. Ancak yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Bu sayede ortaya çıkacak fırsatları kullanarak ilerleyebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konularda ilerlemeler kaydetmek size moral kazandıracak.

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
BOĞA

İyimser ve yaratıcı bir gün geçirebilirsiniz. Yeni fikirler ve yeni konular sizi harekete geçirmeye yetecektir. Kişisel gelişiminizi etkileyecek bağlantılar kurmak sizin elinizde olacak. Son derece somut ve değişime açık bir tutum izlemenize yarar var. Yabancılarla ilgili konular, eğitim hayatınızı yeniden yapılandırmaya yönelik çalışmalar dikkat çekmekte.

dün benim günümdü:kupa:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar