4 sene boyunca çocuk yapacak

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
4 sene boyunca çocuk yapacak

Serdar Ortaç baba olmaya hazır...

serdarkutu_603156111536b31ce8676a.jpg

Bu yaz nikâh masasına oturmaya hazırlanan Serdar Ortaç, önceki akşam İrlandalı nişanlısı Chloe ile Etiler P.F. Chang’s’te yemek yedi

Çıkışta basın mensuplarıyla sohbet eden ikiliden Ortaç, kendisi yerine Chloe’nin konuşmasını isterken “Türkçesi çok iyi ama daha çok geliştirmeli’’ diyerek nişanlısına destek çıktı.

Bu sırada Chloe nişanlısını defalarca “Aşkım konuşuyorum ya” sözleriyle uyardı. Yaşı gereği evlendikten sonra hemen yapmak istediğini söyleyen Ortaç, “4 sene boyunca üst üste sürekli yapmak istiyorum. Chloe ise birkaç yıl sonra istiyor. Çünkü kendisi daha çok küçük, 21 yaşında ve gençliğini yaşamak istiyor’’ dedi. İkili daha sonra kiralık ciplerine binerek evlerinin yolunu tuttu.

Acunn.com

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
:D vay arakadas hatun saglam demekki 4Sene boyunca taş çatlasa 5 çocuk yapar aceba doktoru 4'sene sonra cocugun olmazmı dediki böle konuştu @nk83 senin yorumun nedir anam :D

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
:D vay arakadas hatun saglam demekki 4Sene boyunca taş çatlasa 5 çocuk yapar aceba doktoru 4'sene sonra cocugun olmazmı dediki böle konuştu @nk83 senin yorumun nedir anam :D

Bilirkişimiyim ben ne etiket yapıyon :gul:

Hanımefendi Hospital Kadın Doğum Uzmanı Nk ile konuştuk gibi :gul:

Ya öyle saçma bir laf etmişki ne desem bilemedim çok istiyorsa kendi doğursun ne diyeyim

Değil çocuk(lar) olunca da anında boşanır evlilik adamı değil o sanki nk dediydi dersiniz :D

OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
:ko heralde ablacım ama ben düşünemiyorum bunu doğurup ardından bir tane daha. onuda doğurup ardından bir tane daha.... kız 4 sene sadece çocuk doğuracak :bayil: yazık o çocuklara da anasına da yani. serdarın biraz anlayışlı olması lazım. :sinirli:

Adam evlenecek kadın değil,çocuklarına ana olacak kadın alıyo sanki..:ko

Fabrikadan halka desene :1:

:ko:ko:ko:ko:ko:ko:koYoruma gel :ko:ko:ko:ko:ko

Oldu olacak tüp bebek yapsın da ikişer ikişer kurtulsun:ko

Ya öyle saçma bir laf etmişki ne desem bilemedim çok istiyorsa kendi doğursun ne diyeyim

Değil çocuk(lar) olunca da anında boşanır evlilik adamı değil o sanki nk dediydi dersiniz :D

Hanımefendi Hospital Kadın Doğum Uzmanı Nk:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko

Sen var ya seeennn ne cadısın sennnnn @nk83 :ko:ko:ko:ko

Gördükçe gülüyorum:ko:ko:ko:ko

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180

kız seni yılın en iyi yorumcusu ünvanına taşıyacam habarın yoh :kahkaha::kahkaha:
banada öle geliyo kesin aldatır :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
60.180
Bu ara ağzımın ayarı yok istediğin yere taşı yakışır

Aldatır mı bilmem ama evli kalmaz diyorum :findikim:

hadi bi oylama açalım
Serdar Ortaç evlendikten sonra boşanırmı? nk83'ün tahmini.
Serdar Ortaç evlendikten sonra boşanmak yerine sürekli aldatırmı ? bitterin'tahmini :D :D

Diğer (belirtiniz) :kahkaha:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.926
hadi bi oylama açalım
Serdar Ortaç evlendikten sonra boşanırmı? nk83'ün tahmini.
Serdar Ortaç evlendikten sonra boşanmak yerine sürekli aldatırmı ? bitterin'tahmini :D :D

Diğer (belirtiniz) :kahkaha:

Hadi hodri meydan ama çocuk(lar) olur sonra boşanır diyorum onu atlama ay insanların hayatı geldi ikimizi gerdi :kahkaha:

bence bunların nişanlılığı uzar :gulsemmi::gulsemmi: :ko

Bitter al sana "c" şıkkı :gul:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar