4 Şubat Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda gözünüzü, kulağınızı dört açmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık dikkatsizlik başınızı fazlası ile ağrıtabilir. Yaptığınız işleri iki kez kontrol etmeniz olası aksiliklerin önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise huzurun hakim olduğu bir gün. Eşinizden gelecek güzel bir mesaj güne yüksek bir enerji ile başlamanıza vesile olacaktır. Yine bugün eşiniz aracılığı maddi anlamda rahatlamalar ve yeni bir ev, yeni bir ev eşyası ile sevinebilirsiniz. Bekar Koç’lar bugün arkadaşlarınızdan alacağınız teklif ve davetleri cevapsız bırakmamalısınız.

Günün Olumlaması: Güçlü inancım sayesinde dirayetim artarken ruh ve bedenim her doğan günle yenileniyor, arınıyor. Ruhumda inancın gülleri rengarenk açarken ben yaşama sıkı sıkı tutunuyorum. Daha çok üretip daha çok kazanıyor, bolluk ve bereket enerjisini şükürle kabul ediyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün kristali: Labradorit

boga-50.jpg
BOĞA
Gökyüzü iş hayatınızda haklı olduğunuz konularda, planlı ve diplomatik davranarak hakkınızı aramanız için destekliyor sizleri. Ne kadar üzerinize gelinirse gelinsin öfkenizi yenin, olabildiğince sakin davranın ve planlarınızı başarı ile uygulamaya koymak için uygun zamanı bekleyin. Bunu yaptığınız anda “şah ve mat”, galip sizsiniz. Dostlarınız sayesinde tanıyacağınız yeni insanlarla kuracağınız iyi diyaloglar sayesinde hayallerinizi gerçekleştirmeye doğru adım adım yürüyeceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin işi ile ilgili konularda yaşanacak sürpriz gelişmelerle moral bulacaksınız. Bu güzel olayı bir kutlama yaparak taçlandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum. Ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Kristali: Kuvars

ikizler-50.jpg
İKİZLER
Gökyüzü bugün işinizle ilgili emin olmadığınız kaygı ve şüphe duyduğunuz konularda risk almamanız için uyarıyor sizleri. Parlak zekanızın hakkını vermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle ortaklıkları olan İkizler burçları bugün ödemelerle ilgili kontrolü mutlaka yapmalı ve ortağınızın sizin bilginiz olmadan kendi başına kararlar almasına izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle kıskançlık yüzünden tartışabilirsiniz. Sizin arkadaşlarınızla olan ilişkinizi farklı boyutlara çekmesi tahammül sınırlarınızı aşabilir. Bekar İkizler burçları, sizler de bugün tanışacağınız ve size ilgi ile yaklaşan insanlara güvenerek hareket etmeyin, üzülebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit

yengec-50.jpg
YENGEÇ
Gökyüzü bugün iş hayatınızda kesin kararlar almamanız için uyarıyor sizleri. İçinize sinmeyen konularda sessiz kalmamalı ve kafanıza takılan soruları çalışma arkadaşlarınız ve işverenlerinizle paylaşmalısınız. Bu sayede üretkenliğiniz artacak, kendinizi rahatlamış hissederek işinize tam anlamı ile adapte olabileceksiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizin ikinci evliliği ise ilk evlilikten kaynaklanan hukuksal problemler canınızı sıkabilir. Eşinizin bu konudaki duyarsız davranışları ise ciddi bir tepki vermenize ve ilişkinizi sorgulamanıza sebep olabilir. Ne karar alacaksanız alın öncelikle sakin olmalı, anlık öfkenize yenilmeden hareket etmelisiniz. İlişkisi devam eden Yengeç’ler, bugün sevdiğiniz insandan evlilik teklifi alabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sahip olduğum olacağım tüm güzellikler için şükürler olsun. Düştüğüm yerden kalkabildiğim için, düşmanlarıma galip gelip dostlarımla, sevenlerimle güçlenerek doğruyu gördüğüm ve isteklerime azimle, aşkla, emekle ulaştığım için şükürler olsun.

Günün Kristali: Yakut

aslan-50.jpg
ASLAN
Gökyüzü gerçek dostlarınızın jestleri ile iş hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabileceğinize işaret etmekte. Umudunuzu yitirdiğiniz konularda bir yarış atı gibi şaha kalkabilir, doludizgin giderek hedefinize başarı ile ulaşabilirsiniz. Kendinize ve sevdikleriniz olan güveninizin en büyük mükafatıdır bu belki de. Finansal konularda ise başvuru ve istekleriniz kabul görebilir. Kredi, zam gibi talepleriniz olduysa bugün güzel haberi alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise geçmişte yaşanan nahoş bir durum yeniden karşınıza çıkabilir ve var olan huzurunuzu kaçırabilir. Eş ya da sevgilinize dürüst olmalı, hatta bu durumda onun da desteğini isteyerek hareket etmelisiniz. Bekar Aslan’lar, bugün hoş olmayan yaklaşımlar içinde bulunan sevgilinize iyi bir ders verebilir, ilişkiyi daha da ilerlemeden sonlandırabilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sezgilerimin rehberliğinde ilerliyor, farkına varamadığım değerlerimi fark ederek kendimi sevgiyle geliştiriyorum. İletişime her zamankinden daha fazla önem veriyor, özümden gelen değerlerimi sevgiyle ifade ediyorum. İnançlarımı geliştirerek bolluk ve bereket dolu bir yıla merhaba diyorum.

Günün Kristali: Lal

basak-50.jpg
BAŞAK
Gökyüzü bugün, duygusal zekanızı doğru kullandığınız takdirde ilişkilerinizi dengeleyerek rahat ve huzurlu bir gün geçirebileceğinize işaret etmekte. Bugün içinden çıkmakta zorlandığınız işlerinizi gündeme alabilirsiniz. Yüksek enerjiniz sayesinde başarılı olur, birlikte çalıştığınız yöneticilerinizin de takdirini kazanabilirsiniz. Bekarsanız sürpriz bir karşılaşma ile aşk hayatınızda hızlı ve keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evli Başak’lar, sizler de eşinize olan sevginizi göstermiş olmanın karşılığını sevgi ile hazırlanan bir sürprizle görebilirsiniz. Güzel anların kıymetini bilin ve keyfini çıkarın.

Günün Olumlaması: Ey aşk, senin tüm güzel enerjini ruhuma çekiyor, yenileniyor, güçleniyor, dünyamı zenginleştiriyorum. Senin bana kattığın güzellikleri işime, yakınlarıma ve sevdiklerime yansıtıyor, ışığınla aydınlanıyorum.

Günün Kristali: Carnelian

terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, ne kadar kararlı ve kendinize güven duyarak hareket ederseniz o denli kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. İşinizle ilgili kaygılarınız, çalışma arkadaşlarınızla sıkıntılarınız varsa bugün yetkililerinizle görüşebilir, onların desteğini alarak problemlerin çözülmesini sağlayabilirsiniz. Bugün önemli bir iş teklifi alabilir, yeni bir projenin başına getirilebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın beklentilerinizi görmezden gelmesi, duygusallıktan uzak davranışları ona olan sevginizi köreltebilir ve ilişkinizi bitirme yönünde kararlar alabilirsiniz. Bekar Terazi’ler iş arkadaşlarınızdan birinin can sıkıcı ilgisine ciddi şekilde tepkinizi koyabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ben bugün bolluk ve bereket enerjisini tüm iyi dileklerimle kendime çekiyor, başarılı oluyorum. İşimde ve özel hayatımda tüm güzellikler benimle birlikte, daha çok seviyor ve seviliyorum.

Günün Kristali: Kırmızı turmalin

akrep-50.jpg
AKREP
Gökyüzü bugün el attığınız her işte başarılı olabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Olağanüstü sezgilerinizi sonuna kadar kullanın. Kararlı oluşunuz, işinize olan hakimiyetiniz haklı başarıyı da beraberinde getirecektir. Çalıştığınız şirketin tüm yetkililerinin yeterli olamadığı bir konuda ortaya atacağınız parlak fikriniz çözüm olurken kariyer hayatınızın dönüm noktasını da gerçekleştirebilirsiniz. Yeter ki sezgilerinize güvenin ve fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin. Aşk hayatınızda ise geçmişte yaşanan kalbinizde taşıdığınız bir aşk hikayesi yeniden gündeme gelebilir. Siz bu ani gelişme karşısında nasıl davranmanız gerektiğinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz. Bunu yapmayın, duygularınıza güvenin ve aşkın güzelliğine teslim olarak hareket edin.

Günün Olumlaması: Maddi-manevi zenginlikler içindeyim. Sahip olduklarım ve olacaklarım için şükrediyorum. Elimdekileri sevgiyle ihtiyacı olanlarla paylaşıyor, huzur buluyorum. Öfkemi sakinliğimle dengeliyorum. Sevgimi söz ve davranışlarımla ifade etmeyi seçiyorum.

Günün Kristali: Aragonit

yay-50.jpg
YAY
Gökyüzü bugün iş hayatınızda yaşadığınız sorunları büyütmeden, çözüm odaklı hareket etmeniz için destekliyor sizleri. Geçen haftanın stresli görüşmelerinden sonra haklılığınızın kabul göreceği ve iş birlikleri ile güçlenerek sorumluluklarınızı yerine getirirken destek göreceğiniz bir gündesiniz. Finansal anlamda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da birkaç gün içinde istediğiniz doğrultuda gerçekleşecektir. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin işi gereği yapacağı ani bir yolculuk söz konusu olabilir. Anlayışlı davranın ve sevdiğiniz insana gereksiz kıskançlıklar yapmamaya özen gösterin. Güvenin ve saygının olduğu bir beraberlikte şüpheye yer vermemelisiniz. Bekar Yay’lar sizler de bugün hiç beklemediğiniz bir arkadaşınızın size duygularını açıkça ifade etmesi karşısında büyük bir şok yaşayabilirsiniz. Problem şu ki arkadaşınız evli olabilir!

Günün Olumlaması: Duygularım benim olaylara karşı verdiğim tepkilerdir. Bu yüzden duygularım benim hazinemdir. Kızgınlık ve kırgınlıklarımı sevgiyle kucaklıyor, beni ve sevdiklerimi rahatsız etmelerine izin vermiyorum.

Günün Kristali: Turmalin

oglak-50.jpg
OĞLAK
Gökyüzü iş hayatınızda yüksek enerjiniz ve iş disiplininiz sayesinde tüm dikkatleri çekeceğinize işaret etmekte. Kıskançlıkların ve takdirlerin yoğun olduğu bir gündesiniz. Bunun bilinci ile hareket edin. Yeni bir iş, yeni bir proje, önemli bir görüşme gerçekleştireceksiniz. Bilmelisiniz ki hedefi 12’den vurdunuz. Yeteneklerinizi konuşturun ve kazanın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin desteğini görmek sizleri bir hayli mutlu edecek ve ondan aldığınız cesaret ve sevgi ile başarılı bir sürecin kapılarını kararlılıkla aralayacaksınız. Bekar Oğlak’lar, sizlere daha önce soğuk davrandığı halde yakınlaşma çabası içinde olan kişilere şüphe ile yaklaşın. Duvarlarınızı o kişinin size yaklaşmasını engelleyecek kadar yükseltin.

Günün Olumlaması: Cesaretimi ruhumdan gelen güçle birleştiriyor, rahatsızlık duyduğum tüm davranışlarımdan yüksek irademle uzaklaşıyorum. İnançlarımın gücü, yaşadıklarımın olgunluğu ile dengelenerek beni yaşama karşı daha kararlı, kuvvetli ve sağlıklı bir hale getiriyor. Bu sayede isteklerime giden yolda ne yapmam gerektiğinin yüksek bilinci ile hareket ediyorum. Yaşam denen sahnede bana sunulan oyunun başrolünde başarıya yürüyorum.

Günün Kristali: Yeşim

kova-50.jpg
KOVA
Yaşam kaynağı Güneş’in burcunuzda seyrine başlaması ile birlikte yeni başlangıçlar ve şanslı bir dönemin içindesiniz. Yaşamınızda karanlıklar, belirsizlikler, üzüntüler ardınızda kalıyor. Bu süreci iyi değerlendirin ve geçmişte yaşadıklarınızdan dersler çıkararak geleceğinizi belirleyin. İşinizle ilgili konularda sizden yaşça büyük ve tecrübe sahibi insanların uyarılarını dikkate alın. Her şeyi ben merkezli değerlendirmekten uzak durun. “Ben” demenin sonucu size pahalıya mal olabilir. Özel yaşamınızda ise bitişin ardından gelen yeni başlangıçla ayağa kalkacak, doğru insanın yaşamınızda olmasının pozitif enerjisi ile güçleneceksiniz. Evli Kova’lar, sizler ise eşinize olan baskın tavırlarınızı kontrol altına almalı, hem suçlu hem de güçlü bir tutum sergilemekten kaçınmalısınız.

Günün Olumlaması: Arzu ve isteklerimi, yeteneklerimi geliştirip ortaya koydukça gerçekleştiriyorum. Her gelen günle şansımı yükseltiyorum. Sağlıklıyım, huzurluyum ve dengedeyim. Pozitif enerjim tüm güzellikleri kendime çekmemi sağlıyor.

Günün Kristali: Peridot

balik-50.jpg
BALIK
Gökyüzü bugün iş hayatınızda ilk sözü söyleyen, ilk tepkiyi veren tarafın siz olmamanız gerektiği yönünde uyarıyor sizleri. Bırakın ilk tepkiyi başkaları versin, siz fikriniz sorulursa beyan edin. Susmanın mükafatını günün ilerleyen saatlerinde alabilirsiniz. Bugün maddi konularda arkadaşlarınızın taleplerine karşı hayır demeyi bilmelisiniz. Aksi halde geri ödenmeyecek bir borcu bekler durursunuz. Özel yaşamınızda ise kendinizi daha önce olmadığınız kadar cesaretli hissedebilirsiniz. Rahatsız olduğunuz konuları hiç ortamı yokken gündeme getirerek gereğinden fazla tepkiler vererek hiç tahmin etmediğiniz karşılıklar görebilirsiniz. Öfkenizi kontrol edin ve tepkilerinizi ilk anda vermeyi öğrenin. İlişkinizin sağlıklı bir şekilde devam etmesini istiyorsanız iletişime önem vermeli, rahatsızlıklarınızı beklentilerinizi ilk anda ifade etmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz.

Günün Olumlaması: Zehir zemberek sözlerin yüreğimde bıraktığı izleri siliyor, yeni başlangıçlara ilahi aşkla yürüyorum. Kendimi seviyor, inançlarımı güçlendiriyor, zorluğu dünde bırakıp şükrün kolaylığı ile mucizeleri yaşıyorum.

Günün Kristali: Ametist

OP
sadiye

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
terazi-50.jpg
TERAZİ
Gökyüzü bugün, ne kadar kararlı ve kendinize güven duyarak hareket ederseniz o denli kazançlı çıkacağınıza işaret etmekte. İşinizle ilgili kaygılarınız, çalışma arkadaşlarınızla sıkıntılarınız varsa bugün yetkililerinizle görüşebilir, onların desteğini alarak problemlerin çözülmesini sağlayabilirsiniz. Bugün önemli bir iş teklifi alabilir, yeni bir projenin başına getirilebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise birlikte olduğunuz insanın beklentilerinizi görmezden gelmesi, duygusallıktan uzak davranışları ona olan sevginizi köreltebilir ve ilişkinizi bitirme yönünde kararlar alabilirsiniz. Bekar Terazi’ler iş arkadaşlarınızdan birinin can sıkıcı ilgisine ciddi şekilde tepkinizi koyabileceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Ben bugün bolluk ve bereket enerjisini tüm iyi dileklerimle kendime çekiyor, başarılı oluyorum. İşimde ve özel hayatımda tüm güzellikler benimle birlikte, daha çok seviyor ve seviliyorum.

Günün Kristali: Kırmızı turmalin

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.862
koc-50.jpg
KOÇ
Gökyüzü bugün işinizle ilgili konularda gözünüzü, kulağınızı dört açmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık dikkatsizlik başınızı fazlası ile ağrıtabilir. Yaptığınız işleri iki kez kontrol etmeniz olası aksiliklerin önüne geçecektir. Özel yaşamınızda ise huzurun hakim olduğu bir gün. Eşinizden gelecek güzel bir mesaj güne yüksek bir enerji ile başlamanıza vesile olacaktır. Yine bugün eşiniz aracılığı maddi anlamda rahatlamalar ve yeni bir ev, yeni bir ev eşyası ile sevinebilirsiniz. Bekar Koç’lar bugün arkadaşlarınızdan alacağınız teklif ve davetleri cevapsız bırakmamalısınız.

Günün Olumlaması: Güçlü inancım sayesinde dirayetim artarken ruh ve bedenim her doğan günle yenileniyor, arınıyor. Ruhumda inancın gülleri rengarenk açarken ben yaşama sıkı sıkı tutunuyorum. Daha çok üretip daha çok kazanıyor, bolluk ve bereket enerjisini şükürle kabul ediyorum.

Günün kristali: Labradorit

Teşekkürler emeğine sağlık

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.052
İKİZLER
Gökyüzü bugün işinizle ilgili emin olmadığınız kaygı ve şüphe duyduğunuz konularda risk almamanız için uyarıyor sizleri. Parlak zekanızın hakkını vermeniz gereken bir gündesiniz. Özellikle ortaklıkları olan İkizler burçları bugün ödemelerle ilgili kontrolü mutlaka yapmalı ve ortağınızın sizin bilginiz olmadan kendi başına kararlar almasına izin vermemelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle kıskançlık yüzünden tartışabilirsiniz. Sizin arkadaşlarınızla olan ilişkinizi farklı boyutlara çekmesi tahammül sınırlarınızı aşabilir. Bekar İkizler burçları, sizler de bugün tanışacağınız ve size ilgi ile yaklaşan insanlara güvenerek hareket etmeyin, üzülebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Evrenle bütünleşiyor, kainatın güzellikleri ile tamamlanıyorum. Kalp kırıklıklarımı, olumsuz alışkanlık ve davranışlarımı ruhumdaki güçlü inançla aşıyorum. Dünümde yaşadığımın olgunluğunu alarak yarınıma katıyorum. Sağlıklı, dinç ve huzurluyum.

Günün Kristali: Labradorit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar